Ik ben vast niet de enige die…

June 10, 2015

…al die ‘sleep de stekker naar het stopcontact’ of dat soort ongein bij een comment vervelend vind?
Ik snap het wel hoor, die anti spam dingetjes, maar als ik nog 1 keer een rare code, som moet uitrekenen of een rietje naar een glas moet slepen word ik gek!

…het irritant vind als een blogger op élke reactie zelf reageert.
Met een ‘dankjewel’ op elke reactie in elk artikel. Ik bedoel, waarom?

…en dan heb ik het nog niet eens gehad over die irritante reclames die bloggers op hun achtergrond of bovenaan/tussen elk artikel zetten.

…op mijn rug slaapt?
Zodra ik ga slapen lig ik op alle kanten maar mijn rug blijft toch het lekkerste liggen.

…niks hoort als ik in een boek zit?
Er kan een bom naast me afgaan, als ik eenmaal in een boek zit..

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

…blij kan worden van minions?
Als ik filmpjes of gifjes zie van minions kan ik al huilen van het lachen. Kan dan ook niet wachten om te film te zien (kijk de trailer, geniaal<3)

…al mijn haar elastiekjes en speldjes kwijt is?
Ik heb er echt een hoop en koop telkens weer nieuwe. Ik hoop dat ze gelukkig zijn (waar dat dan ook moge zijn)

…nog old skool kaartjes verstuurd?
Ik vind dit echt 10x leuker dan een digitaal kaartjes, Whatsappje of een email versturen. Niets is zo leuk een lief kaartje in de bus vinden. Zelf verstuur ik ze dan ook regelmatig.

…neusverkoudheid een stom woord vind?
Ik bedoel… waar moet je anders verkouden zijn?!

..die zijn layout om de haverklap veranderd?
Hij is wéér anders. En telkens denk ik: dit is hem om vervolgens een paar maanden later weer opnieuw te beginnen met speuren.

…geen sushi lust?
Dit is echt een van de weinig dingen die ik echt smerig vind.

…toch?

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

48 comments

 • Mariska

  20/06/2015 at 20:02

  Wat betreft je layout snap ik het helemaal, dit heb ik namelijk ook super vaak gedaan. Tegenwoordig gaat het wel iets beter omdat ik hem zelf heb gemaakt en helemaal naar wens kan aanpassen :)

 • Jenn

  19/06/2015 at 11:39

  Haha, nee hoor, je bent helemaal niet de enige! Ik hou ook niet van sushi, maar wel van post, ben altijd mijn elastiekjes kwijt, slaap ook op mijn rug (en op mijn zij, en op mijn buik, en op mijn andere zij), en als ik in een boek zit verdwijnt gewoon alles om me heen.

 • Simovic-Vuceljic Natasa

  13/06/2015 at 21:40

  Haha wat een leuk artikel! :) Bij mij zijn die anti-spam dingetjes “selecteer alle afbeeldingen met wijn/eten/ijs/brood/…” en ik wordt er knettergek van. Ik begrijp het wel dat je spam wilt voorkomen, maar ik ben ze wel een beetje beu aan het worden :P Liefs! x

 • Annabel

  13/06/2015 at 13:08

  Wat een leuke post! Ik hoor ook helemaal niks als ik aan het lezen ben. Helemaal afgesloten voor de rest van de wereld
  X Annabel

 • Esmeralda

  12/06/2015 at 15:58

  Ik herken het helemaal. Elastiekjes ben ik ook altijd kwijt, ik koop er dan ook gewoon 50 per keer, om ze dan door het hele huis terug te vinden omdat ik ze overal neerleg, dat vergeet en dan een nieuwe pak.

 • Zwartraafje

  11/06/2015 at 16:06

  Wat een grappig lijstje! Ik herkende mezelf trouwens in meerdere zaken al lust ik wel heel graag sushi (dat dus weer niet ;) ) Maar Minions kunnen me helemaal opvrolijken en ik verstuur nog steeds verschillende zelfgemaakte kaartjes (kerst, verjaardag, jubileum, proficiat, geboorte, …) en vind het super wanneer ik er zelf krijg toegestuurd. Er waren er nog meer, maar dan zou dit wel een heel lange reactie worden.

 • Deisy

  11/06/2015 at 09:00

  Wat een tof lijstje haha! Ik ben ook altijd mijn elastiekjes kwijt en moet altijd nieuwe kopen. Wat een omdingen zijn die dingen ook hea ;-) X

 • Els

  11/06/2015 at 07:05

  Oeps, schuldig aan een punt, bezoekers bedanken voor reactie. Doe het nu veel minder als vroeger, maar soms is de reactie zo lief dat ik gewoon moet reageren :-) . Daarnaast irriteer ik me ook dood aan codes, zie de hamburger enzo. voor ik een reactie kan plaatsen.

 • Charlotte

  10/06/2015 at 23:28

  Ik heb vooral een hekel aan bloggers die grammaticale fouten maken. Dt-fouten, u/uw, jou/jouw, die/dat, … Af en toe kan dat eens gebeuren, maar ik ken er een paar die regelmatig de mist ingaan. Vreselijk!
  Die leuke doe-opdrachtjes voor het plaatsen van een comment heb ik trouwens nog nooit gehad. Sommen oplossen wel. Ik schiet altijd in paniek.. :P Hoeveel was 5+2 nu weer?

 • Anne-Sterre

  10/06/2015 at 22:34

  Hm ja, ik kan me hier best in vinden. Vooral dat in je eigen wereld zitten tijdens het lezen, of de eeuwige elastiekjes die altijd kwijt moeten zijn.. Ik heb ze nu allemaal bij elkaar gebonden op eentje na die ik steeds gebruik, tot ik die kwijt ben, dan pas mag ik er weer eentje pakken haha

 • Mieke

  10/06/2015 at 21:22

  Je bent zeker niet de enige. Ik lust ook geen sushi! (of nou ja, ik vind het niet echt heel vies, maar heb er gewoon niet veel mee)
  En aan die anti-spam dingen op een blog heb ik ook echt een hekel. Ben je vijf minuten bezig om een reactie te geven.. Pfff…

 • Billy

  10/06/2015 at 19:59

  Tja, die spam… Gelukkig blijft het bij WordPress nog beperkt.
  ik vind die interactie op reacties wel tof, maar op élke reactie???
  Die reclame wordt bij gratis weblogproviders er tussen gestopt om inkomsten te verkrijgen. Bij mij staat er wellicht ook eentje onder elk logje? Maar zélf krijgen we dat niet te zien.
  Jaaaaa, jij bent wel de koningin van de verandering van layout denk ik!

  :-D

  1. SAS

   11/06/2015 at 10:58

   Ik heb het dan ook meer over de bewuste reclame, dat bloggers i.p.v. een achtergrond een reclame laten zien of een pop-up ding boven de header. Die zijn zeker bewust geplaatst.

 • Michelle

  10/06/2015 at 19:59

  Hihi herkenbaar! De minions blijven geweldig! En inderdaad die eindeloze codes en ‘ik ben geen robot’vinkjes.. zo irritant!

 • Renate

  10/06/2015 at 19:45

  Haha ik herken het zeker! Ik irriteer me ook mateloos aan bloggers die op elke reactie dankjewel zeggen! en ik word ook o zo happy van minions <3!

 • Tessa | 52druppels.nl

  10/06/2015 at 19:21

  Haha, ik vind het zo heerlijk als iemand z’n frustraties het internet opkotst… ;-)
  En die elastiekjes ja! Waar blijven die altijd?!!

 • Angelique

  10/06/2015 at 18:45

  Sushi heb ik nog nooit geprobeerd, trekt me niet zo eigenlijk. Ugh ja, die anti spam sommetjes, vreselijk!

 • Cindy

  10/06/2015 at 18:33

  Je bent niet de enige die het leuk vindt om échte kaartjes te versturen en je bent ook zeker niet de enige die geen sushi lust. *steekt vinger de lucht in*

 • Rianne

  10/06/2015 at 18:32

  Op sommige blogs reageer ik niet meer vanwege alle acties die ik moet ondernemen om mijn paar woorden geplaatst te krijgen..

  Wegdromen met een boek is heerlijk, net als het eten van sushi… ;-)

 • Nina Simplynspecial

  10/06/2015 at 18:15

  Je bent niet de enige nee ;) En stekker naar het stopcontact slepen heb ik nog nooit hoeven doen, laat staan gezien hihi. En nu vind je mij vast ook irritant, ik reageer ook vaak op reacties op mijn artikel. Ach, ieder z’n ding he! Ik lus ook geen sushi, bleh!

 • maroussia

  10/06/2015 at 17:27

  Geniaal! Ik lust ook geen sushi en als ik mijn boek lees ben ik echt even van de aarde. Heerlijk vind ik dat <3

 • Kim

  10/06/2015 at 16:35

  Mijn haar elastiekjes verdwijnen vaak in het etensbakje van mijn katten! Ik ben er ook heilig van overtuigd dat ze ergens buiten een secret stash hebben, ik raak ze namelijk altijd kwijt!

 • Tineke

  10/06/2015 at 15:41

  Een aantal dingen zijn heel herkenbaar… behalve dat van sushi: I love it! Ach ja, iedere gek z’n gebrek. ;)

 • PatriciaKleijn

  10/06/2015 at 15:33

  leuk lijstje, ja die sushi is wel herkenbaar ik vind er ook niks aan brrr

 • annouska

  10/06/2015 at 14:21

  Jaaaj al die blog dingetjes zo irritant, om maar niet te beginnen over elastiekjes en speldjes :’)

 • Nicky

  10/06/2015 at 12:37

  Hahaha! Nee, je bent niet de enige! Behalve misschien wat betreft lay out? ;-)

 • onderdeblauweregen

  10/06/2015 at 12:13

  Nee dat denk ik ook niet dat je de enige bent hahaha. Sushi deel ik met stip bijvoorbeeld :P

 • Marion

  10/06/2015 at 12:09

  Minions blijven leuk. Ik ben benieuwd naar de film. Met dat dank je wel op reacties heb ik weinig moeite. Bloggers die zelf nooit reageren op een reactie vind ik persoonlijk veel irritanter. Vraag me soms af of die de reacties uberhaupt lezen.

  1. Deborah

   10/06/2015 at 16:32

   Ik sluit mij hierbij aan. Het is fijn als mensen laten weten dat een reactie gelezen is. Dat waardeer ik zelf iig wel, en reageer daarom ook geregeld op de reacties die men bij mij achterlaat.

   haha en een aantal andere dingen herken ik wel! Neusverkouden. Wat is dat voor een raar woord… Het is sowieso een raar iets..

   1. SAS

    11/06/2015 at 10:24

    Wat uitgebreider reageren vind ik dan niet erg, maar bij sommige bloggers die ik op elke reactie alleen ‘Dankjewel’ Meer niet. Niet een inhoudelijke reactie op iets wat gevraagd wordt of iets wat je wilt toevoegen aan de reactie.

 • Kimberley

  10/06/2015 at 12:07

  Hahaha, herkenbaar. Ik vind minions niet zo heel boeiend (nu ontploft het internet) en ik lust wel sushi, maar veel van de andere dingen hebben we gemeen :’)

 • Eline

  10/06/2015 at 11:47

  Leuk om te lezen! Ik raak ook altijd mijn stiekjes kwijt, heel frusti haha.

 • Northflix

  10/06/2015 at 11:39

  Heel herkenbaar! Al die irritante dingetjes op blogs voor je een comment achter kan laten. Installeer gewoon Akismet, denk ik dan!
  En ik snap dat reageren op alle reacties ook niet. Soms staat er inderdaad alleen ‘Bedankt’ (keer 34) of “Ja, hè?!”… serieus, waarom?! Wat een tijdsverspilling!
  Mijn elastiekjes hebben volgens mij ook een geheime verstopplek in huis.
  Kaartjes sturen doe ik eigenlijk te weinig tegenwoordig, maar wil ik wel meer gaan doen.

 • sammie

  10/06/2015 at 11:09

  ik vind die beveiligingen voor spam bij een reactie achter laten ook zo vreselijk irritant! Soms laat ik daar door ook geen reactie achter. Als ik in een boek zit vergeet ik ook heel de buitenwereld en hoor niks, heerlijk ontspannen ;)

 • Bente

  10/06/2015 at 11:04

  Ik verander mijn layout niet om de haverklap maar verder: ja, ja en ja ;)

 • Kim | lifeisanadventure

  10/06/2015 at 10:46

  Haha! Je bent inderdaad niet de enige, veel dingen zijn echt heel herkenbaar voor mij. Je maakt mij ook echt niet blij met sushi, snap die hele hype erom heen eigenlijk ook nooit zo. Ook ik kan me volledig afsluiten als ik een goed boek lees, overigens heb ik dat ook met series en films ;) En ja… die spamdingetjes zijn soms wel irritant :P vooral als de plaatjes ook nog eens onduidelijk zijn.

 • Esther

  10/06/2015 at 10:45

  Serieus wat veel herkenbare dingen! Ik vind die sommen vaak nog wel leuk, maar hamburgers aanklikken, NO WAY! En idd op elke reactie reageren vind ik ook altijd zo stom, komt over alsof je meer reacties wilt hebben ofzo. Tenzij je natuurlijk iets nuttigs toe kan voegen haha. En join de club van haarelastiekjes en speldjes kwijt zijn. Oeps! Leuke blog heb je ik ga je volgen :) Liefs

 • Evelien

  10/06/2015 at 10:40

  Hihi leuke post Sas! Minions zijn gewoon super leuk. Soms verdenk ik elastiekjes en speldjes ervan te zijn gemaakt om kwijt te raken en ze verzamelen zich dan allemaal op één plek ;-) . Die codes intypen en plaatjes aanklikken (klik de pizza’s, biefstukken, taarten, …. aan) om een reactie achter te laten vind ik ook echt irritant.

 • Nicole

  10/06/2015 at 10:36

  Ik ben ook wel eens keelverkouden en niet neusverkouden.. ?
  En sushi… Yummm!

  Maar de rest, amen!

 • jackie

  10/06/2015 at 10:33

  oooh ja die sommetjes, ik moest past pasta’s aanklikken, kom op zeg, wahahahaha…

 • Inge

  10/06/2015 at 10:20

  Veel herkenbare dingen! Liefde voor minions en ik hoef als vegetariër ook geen sushi.

 • angelique

  10/06/2015 at 09:56

  Veel dingen van je lijstje vind ik ook! Minions! Geweldig…Maare geen sushi? Nee dat zou ik niet willen missen en mijn lay-out heb ik nu al denk ik vanaf oktober zo en dat blijft zo haha.

 • Morgaine

  10/06/2015 at 09:32

  Hahahaha net als bij reageren op een blog, reageer ik meestal ook inhoudelijk met nog meer info over iets in mijn eigen reacties, hahaha Anders reageer ik ook niet terug, maar sommigen doen dat inderdaad, alleen een dank je wel omdat jij hebt gereageerd, nou ja… vaak zijn het beginners merk ik op ;-)

  X

 • Chantal

  10/06/2015 at 09:30

  Ik kan op veel dingen ook wel ja antwoorden, want ze zijn herkenbaar voor me

 • Ysanne

  10/06/2015 at 09:08

  Haha sorry voor de rekensommetjes!!! Maar het houdt mn blog wel spam vrij :) leuk artikel dit haha!

  1. SAS

   11/06/2015 at 10:13

   Haha ik snap het nut er ook wel van hoor ;-) Echter heb je ook een plugin ervoor zodat bezoekers geen last ervan hebben en toch je spam wegblijft.

 • Joyce

  10/06/2015 at 08:44

  Nee hoor, je bent echt niet de enige! Haha, sommige dingen zijn heel herkenbaar zo maak je mij echt niet blij met sushi en inderdaad, neusverkoudheid. Waar anders?!

 • Madeleine

  10/06/2015 at 08:27

  Hihi leuk artikel! :)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *