Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Ik ben vast niet de enige die…

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels
Previous Story
Next Story

48 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Mariska
  20/06/2015 at 20:02

  Wat betreft je layout snap ik het helemaal, dit heb ik namelijk ook super vaak gedaan. Tegenwoordig gaat het wel iets beter omdat ik hem zelf heb gemaakt en helemaal naar wens kan aanpassen πŸ™‚

 • Reply
  Jenn
  19/06/2015 at 11:39

  Haha, nee hoor, je bent helemaal niet de enige! Ik hou ook niet van sushi, maar wel van post, ben altijd mijn elastiekjes kwijt, slaap ook op mijn rug (en op mijn zij, en op mijn buik, en op mijn andere zij), en als ik in een boek zit verdwijnt gewoon alles om me heen.

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  13/06/2015 at 21:40

  Haha wat een leuk artikel! πŸ™‚ Bij mij zijn die anti-spam dingetjes “selecteer alle afbeeldingen met wijn/eten/ijs/brood/…” en ik wordt er knettergek van. Ik begrijp het wel dat je spam wilt voorkomen, maar ik ben ze wel een beetje beu aan het worden πŸ˜› Liefs! x

 • Reply
  Annabel
  13/06/2015 at 13:08

  Wat een leuke post! Ik hoor ook helemaal niks als ik aan het lezen ben. Helemaal afgesloten voor de rest van de wereld
  X Annabel

 • Reply
  Esmeralda
  12/06/2015 at 15:58

  Ik herken het helemaal. Elastiekjes ben ik ook altijd kwijt, ik koop er dan ook gewoon 50 per keer, om ze dan door het hele huis terug te vinden omdat ik ze overal neerleg, dat vergeet en dan een nieuwe pak.

 • Reply
  Zwartraafje
  11/06/2015 at 16:06

  Wat een grappig lijstje! Ik herkende mezelf trouwens in meerdere zaken al lust ik wel heel graag sushi (dat dus weer niet πŸ˜‰ ) Maar Minions kunnen me helemaal opvrolijken en ik verstuur nog steeds verschillende zelfgemaakte kaartjes (kerst, verjaardag, jubileum, proficiat, geboorte, …) en vind het super wanneer ik er zelf krijg toegestuurd. Er waren er nog meer, maar dan zou dit wel een heel lange reactie worden.

 • Reply
  Deisy
  11/06/2015 at 09:00

  Wat een tof lijstje haha! Ik ben ook altijd mijn elastiekjes kwijt en moet altijd nieuwe kopen. Wat een omdingen zijn die dingen ook hea πŸ˜‰ X

 • Reply
  Els
  11/06/2015 at 07:05

  Oeps, schuldig aan een punt, bezoekers bedanken voor reactie. Doe het nu veel minder als vroeger, maar soms is de reactie zo lief dat ik gewoon moet reageren πŸ™‚ . Daarnaast irriteer ik me ook dood aan codes, zie de hamburger enzo. voor ik een reactie kan plaatsen.

 • Reply
  Charlotte
  10/06/2015 at 23:28

  Ik heb vooral een hekel aan bloggers die grammaticale fouten maken. Dt-fouten, u/uw, jou/jouw, die/dat, … Af en toe kan dat eens gebeuren, maar ik ken er een paar die regelmatig de mist ingaan. Vreselijk!
  Die leuke doe-opdrachtjes voor het plaatsen van een comment heb ik trouwens nog nooit gehad. Sommen oplossen wel. Ik schiet altijd in paniek.. πŸ˜› Hoeveel was 5+2 nu weer?

 • Reply
  Anne-Sterre
  10/06/2015 at 22:34

  Hm ja, ik kan me hier best in vinden. Vooral dat in je eigen wereld zitten tijdens het lezen, of de eeuwige elastiekjes die altijd kwijt moeten zijn.. Ik heb ze nu allemaal bij elkaar gebonden op eentje na die ik steeds gebruik, tot ik die kwijt ben, dan pas mag ik er weer eentje pakken haha

 • Reply
  Mieke
  10/06/2015 at 21:22

  Je bent zeker niet de enige. Ik lust ook geen sushi! (of nou ja, ik vind het niet echt heel vies, maar heb er gewoon niet veel mee)
  En aan die anti-spam dingen op een blog heb ik ook echt een hekel. Ben je vijf minuten bezig om een reactie te geven.. Pfff…

 • Reply
  Billy
  10/06/2015 at 19:59

  Tja, die spam… Gelukkig blijft het bij WordPress nog beperkt.
  ik vind die interactie op reacties wel tof, maar op Γ©lke reactie???
  Die reclame wordt bij gratis weblogproviders er tussen gestopt om inkomsten te verkrijgen. Bij mij staat er wellicht ook eentje onder elk logje? Maar zΓ©lf krijgen we dat niet te zien.
  Jaaaaa, jij bent wel de koningin van de verandering van layout denk ik!

  πŸ˜€

  • Reply
   SAS
   11/06/2015 at 10:58

   Ik heb het dan ook meer over de bewuste reclame, dat bloggers i.p.v. een achtergrond een reclame laten zien of een pop-up ding boven de header. Die zijn zeker bewust geplaatst.

 • Reply
  Michelle
  10/06/2015 at 19:59

  Hihi herkenbaar! De minions blijven geweldig! En inderdaad die eindeloze codes en ‘ik ben geen robot’vinkjes.. zo irritant!

 • Reply
  Renate
  10/06/2015 at 19:45

  Haha ik herken het zeker! Ik irriteer me ook mateloos aan bloggers die op elke reactie dankjewel zeggen! en ik word ook o zo happy van minions <3!

 • Reply
  Tessa | 52druppels.nl
  10/06/2015 at 19:21

  Haha, ik vind het zo heerlijk als iemand z’n frustraties het internet opkotst… πŸ˜‰
  En die elastiekjes ja! Waar blijven die altijd?!!

 • Reply
  Angelique
  10/06/2015 at 18:45

  Sushi heb ik nog nooit geprobeerd, trekt me niet zo eigenlijk. Ugh ja, die anti spam sommetjes, vreselijk!

 • Reply
  Cindy
  10/06/2015 at 18:33

  Je bent niet de enige die het leuk vindt om Γ©chte kaartjes te versturen en je bent ook zeker niet de enige die geen sushi lust. *steekt vinger de lucht in*

 • Reply
  Rianne
  10/06/2015 at 18:32

  Op sommige blogs reageer ik niet meer vanwege alle acties die ik moet ondernemen om mijn paar woorden geplaatst te krijgen..

  Wegdromen met een boek is heerlijk, net als het eten van sushi… πŸ˜‰

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  10/06/2015 at 18:15

  Je bent niet de enige nee πŸ˜‰ En stekker naar het stopcontact slepen heb ik nog nooit hoeven doen, laat staan gezien hihi. En nu vind je mij vast ook irritant, ik reageer ook vaak op reacties op mijn artikel. Ach, ieder z’n ding he! Ik lus ook geen sushi, bleh!

 • Reply
  maroussia
  10/06/2015 at 17:27

  Geniaal! Ik lust ook geen sushi en als ik mijn boek lees ben ik echt even van de aarde. Heerlijk vind ik dat <3

 • Reply
  Kim
  10/06/2015 at 16:35

  Mijn haar elastiekjes verdwijnen vaak in het etensbakje van mijn katten! Ik ben er ook heilig van overtuigd dat ze ergens buiten een secret stash hebben, ik raak ze namelijk altijd kwijt!

 • Reply
  Tineke
  10/06/2015 at 15:41

  Een aantal dingen zijn heel herkenbaar… behalve dat van sushi: I love it! Ach ja, iedere gek z’n gebrek. πŸ˜‰

 • Reply
  PatriciaKleijn
  10/06/2015 at 15:33

  leuk lijstje, ja die sushi is wel herkenbaar ik vind er ook niks aan brrr

 • Reply
  annouska
  10/06/2015 at 14:21

  Jaaaj al die blog dingetjes zo irritant, om maar niet te beginnen over elastiekjes en speldjes :’)

 • Reply
  Nicky
  10/06/2015 at 12:37

  Hahaha! Nee, je bent niet de enige! Behalve misschien wat betreft lay out? πŸ˜‰

 • Reply
  onderdeblauweregen
  10/06/2015 at 12:13

  Nee dat denk ik ook niet dat je de enige bent hahaha. Sushi deel ik met stip bijvoorbeeld πŸ˜›

 • Reply
  Marion
  10/06/2015 at 12:09

  Minions blijven leuk. Ik ben benieuwd naar de film. Met dat dank je wel op reacties heb ik weinig moeite. Bloggers die zelf nooit reageren op een reactie vind ik persoonlijk veel irritanter. Vraag me soms af of die de reacties uberhaupt lezen.

  • Reply
   Deborah
   10/06/2015 at 16:32

   Ik sluit mij hierbij aan. Het is fijn als mensen laten weten dat een reactie gelezen is. Dat waardeer ik zelf iig wel, en reageer daarom ook geregeld op de reacties die men bij mij achterlaat.

   haha en een aantal andere dingen herken ik wel! Neusverkouden. Wat is dat voor een raar woord… Het is sowieso een raar iets..

   • Reply
    SAS
    11/06/2015 at 10:24

    Wat uitgebreider reageren vind ik dan niet erg, maar bij sommige bloggers die ik op elke reactie alleen ‘Dankjewel’ Meer niet. Niet een inhoudelijke reactie op iets wat gevraagd wordt of iets wat je wilt toevoegen aan de reactie.

 • Reply
  Kimberley
  10/06/2015 at 12:07

  Hahaha, herkenbaar. Ik vind minions niet zo heel boeiend (nu ontploft het internet) en ik lust wel sushi, maar veel van de andere dingen hebben we gemeen :’)

 • Reply
  Eline
  10/06/2015 at 11:47

  Leuk om te lezen! Ik raak ook altijd mijn stiekjes kwijt, heel frusti haha.

 • Reply
  Northflix
  10/06/2015 at 11:39

  Heel herkenbaar! Al die irritante dingetjes op blogs voor je een comment achter kan laten. Installeer gewoon Akismet, denk ik dan!
  En ik snap dat reageren op alle reacties ook niet. Soms staat er inderdaad alleen ‘Bedankt’ (keer 34) of “Ja, hΓ¨?!”… serieus, waarom?! Wat een tijdsverspilling!
  Mijn elastiekjes hebben volgens mij ook een geheime verstopplek in huis.
  Kaartjes sturen doe ik eigenlijk te weinig tegenwoordig, maar wil ik wel meer gaan doen.

 • Reply
  sammie
  10/06/2015 at 11:09

  ik vind die beveiligingen voor spam bij een reactie achter laten ook zo vreselijk irritant! Soms laat ik daar door ook geen reactie achter. Als ik in een boek zit vergeet ik ook heel de buitenwereld en hoor niks, heerlijk ontspannen πŸ˜‰

 • Reply
  Bente
  10/06/2015 at 11:04

  Ik verander mijn layout niet om de haverklap maar verder: ja, ja en ja πŸ˜‰

 • Reply
  Kim | lifeisanadventure
  10/06/2015 at 10:46

  Haha! Je bent inderdaad niet de enige, veel dingen zijn echt heel herkenbaar voor mij. Je maakt mij ook echt niet blij met sushi, snap die hele hype erom heen eigenlijk ook nooit zo. Ook ik kan me volledig afsluiten als ik een goed boek lees, overigens heb ik dat ook met series en films πŸ˜‰ En ja… die spamdingetjes zijn soms wel irritant πŸ˜› vooral als de plaatjes ook nog eens onduidelijk zijn.

 • Reply
  Esther
  10/06/2015 at 10:45

  Serieus wat veel herkenbare dingen! Ik vind die sommen vaak nog wel leuk, maar hamburgers aanklikken, NO WAY! En idd op elke reactie reageren vind ik ook altijd zo stom, komt over alsof je meer reacties wilt hebben ofzo. Tenzij je natuurlijk iets nuttigs toe kan voegen haha. En join de club van haarelastiekjes en speldjes kwijt zijn. Oeps! Leuke blog heb je ik ga je volgen πŸ™‚ Liefs

 • Reply
  Evelien
  10/06/2015 at 10:40

  Hihi leuke post Sas! Minions zijn gewoon super leuk. Soms verdenk ik elastiekjes en speldjes ervan te zijn gemaakt om kwijt te raken en ze verzamelen zich dan allemaal op één plek πŸ˜‰ . Die codes intypen en plaatjes aanklikken (klik de pizza’s, biefstukken, taarten, …. aan) om een reactie achter te laten vind ik ook echt irritant.

 • Reply
  Nicole
  10/06/2015 at 10:36

  Ik ben ook wel eens keelverkouden en niet neusverkouden.. ?
  En sushi… Yummm!

  Maar de rest, amen!

 • Reply
  jackie
  10/06/2015 at 10:33

  oooh ja die sommetjes, ik moest past pasta’s aanklikken, kom op zeg, wahahahaha…

 • Reply
  Inge
  10/06/2015 at 10:20

  Veel herkenbare dingen! Liefde voor minions en ik hoef als vegetariΓ«r ook geen sushi.

 • Reply
  angelique
  10/06/2015 at 09:56

  Veel dingen van je lijstje vind ik ook! Minions! Geweldig…Maare geen sushi? Nee dat zou ik niet willen missen en mijn lay-out heb ik nu al denk ik vanaf oktober zo en dat blijft zo haha.

 • Reply
  Morgaine
  10/06/2015 at 09:32

  Hahahaha net als bij reageren op een blog, reageer ik meestal ook inhoudelijk met nog meer info over iets in mijn eigen reacties, hahaha Anders reageer ik ook niet terug, maar sommigen doen dat inderdaad, alleen een dank je wel omdat jij hebt gereageerd, nou ja… vaak zijn het beginners merk ik op πŸ˜‰

  X

 • Reply
  Chantal
  10/06/2015 at 09:30

  Ik kan op veel dingen ook wel ja antwoorden, want ze zijn herkenbaar voor me

 • Reply
  Ysanne
  10/06/2015 at 09:08

  Haha sorry voor de rekensommetjes!!! Maar het houdt mn blog wel spam vrij πŸ™‚ leuk artikel dit haha!

  • Reply
   SAS
   11/06/2015 at 10:13

   Haha ik snap het nut er ook wel van hoor πŸ˜‰ Echter heb je ook een plugin ervoor zodat bezoekers geen last ervan hebben en toch je spam wegblijft.

 • Reply
  Joyce
  10/06/2015 at 08:44

  Nee hoor, je bent echt niet de enige! Haha, sommige dingen zijn heel herkenbaar zo maak je mij echt niet blij met sushi en inderdaad, neusverkoudheid. Waar anders?!

 • Reply
  Madeleine
  10/06/2015 at 08:27

  Hihi leuk artikel! πŸ™‚

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png