It’s my Birthday!

 photo cd61d1347925a9802d9d876fefd155b4_zps1e6df54f.jpg
(bron)

Vandaag mag ik alweer 27 kaarsjes uitblazen. We hebben beide een heerlijke verjaardag achter de rug die we afgelopen Vrijdag & Zaterdag hebben gevierd (mijn lief is 1 dag voor mij jarig) Het was een awesome feest met toffe mensen & fijne cadeaus.

PS: Morgen komt een verjaardags recap blogje online.
Vandaag ga ik even genieten van het jarig zijn!

0

Misschien ook leuk om te lezen...

70 Comments

 1. Nog gefeliciteerd! Ik was nog in London om mijn verjaardag te vieren, dus kon je niet eerder feliciteren. ๐Ÿ™‚

 2. Hiep hiep hoera!!!! Van harte gefeliciteerd ๐Ÿ˜€
  En dat plaatje is echt geniaal grappig!!!
  Geniet van je avond ๐Ÿ™‚ ..

 3. Omdat ik je nooit genoeg kan feliciteren kom ik gewoon nog een keer haha ๐Ÿ˜‰ Van harte gefeliciteerd met je verjaardag meis. Een jaartje ouder en een jaartje wijzer hihi ๐Ÿ˜‰ Maak er een schitterende dag, maar ik denk dat dit wel moet gaan lukken. X

 4. Ik had je op Twitter al gefeliciteerd, maar bij deze nog een keer: van harte gefeliciteerd! Ondanks dat je het al gevierd hebt, hoop ik dat je vandaag ook nog een fijne en bijzondere dag zult hebben. Geniet er van!

 5. HIEPERDEPIEP! HOERAAA! ‘Geeft een digitale knuffel en 3 kleffe kussen’. Fijne dag vandaag! Geniet er lekker van!

 6. Volgens mij is dit inmiddels de vierde keer dat ik je gefeliciteer, inclusief de keer op twitter vanochtend haha, maar dat maakt niet uit want je bent maar รฉรฉn keer per jaar jarig!

  Van harte gefeliciteerd meis! Ik hoop dat jullie een superweekend hebben samen en ik zie uit naar je recap blogje morgen want ik ben natuurlijk heeel benieuwd hoe het was! ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *