Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week5/2015

 photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

» Mijn nieuwe header, link kleuren e.d. » lezen in de nieuwe Läckberg » nieuwe decoratie in huis » al jullie mooie invullingen voor #PlukhetGeluk (L) » mooie nagels door een nieuwe nagellak » de leuke nieuwe bezoekers/reacties op mijn blog, welkom » genieten van de natuur » leuke dates hebben staan met vriendinnetjes » sommige dingen gewoon loslaten »

 photo tea_zps241dd712.png

Things I did

Werken en tussendoor veel vergaderingen/gesprekken e.d. Erg drukke week dus gehad, naast de gewone werkuurtjes. Ben dus super blij met mijn vrije Vrijdag van vandaag! Verder veel gelezen in de nieuwe van Läckberg en veel bezig geweest met mijn blog.

Things that made this week awesome

Deze 2 cute filmpjes met poezels


Things I blog

Zaterdag was mijn offline-dagje waar ik erg van genoot. Heerlijke dag gehad en ‘s avonds pas weer eventjes achter de pc gekropen. Ook maakte ik de eerste (van de aankomende) samenwerking met Otto waar ik het had over onze hoekbank. Ook kwam er tussendoor even een #PlukhetGeluk blogje online met de motivatie van anderen en mezelf om dit te doen. Ik vond jullie reacties super lief en wil jullie hiervoor bedanken. Ik kreeg motiverende en inspirerende quotes van jullie en zelfs opbeurende gedichtjes. <3
Als laatste de recensie van mijn eerste gelezen boek in 2015 Ontspoort, een goede thriller.

Dit weekend online: De eerste keer de nieuwe rubriek Behind The Scenes, een maandelijks blogje met foto’s. Daarnaast komt uiteraard mijn 3de deel online van #PlukhetGeluk: Omdat je het verdiend. Hierbij zet ik fijne mensen/dieren/dingen in het zonnetje. Omdat ze dat wel eens verdienen!

 photo mjbkjmbkmj_zpsa2a030e2.jpg

Tevens behaalde ik de 630 volgers op Bloglovin’ , super tof! Ik knutselde ook aan mijn layout en kreeg hulp van Pix, waardoor ik nu precies de kleurtjes en design heb wat ik graag wilde. Jeuj!

Things to do this Friday / weekend

Ik ben vandaag lekker en dagje vrij<3
HEERLIJK en goed ingepland na zo’n drukke week. Laura komt vandaag gezellig een bakkie doen & ook dit weekend Sabine en verder ga ik NU ECHT proberen The Killing te kijken. Wilde ik vorig weekend al doen maar heb toen grondig het huis opgeruimd & kwam er van alles tussen. Nu weer een herkansing dus. ^^

0

38 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *