Dit was Januari. Hallo Februari!

De aftrap van mijn nieuwe rubriekje! Maakte ik eerst nog wekelijks een foto overzicht, heb ik deze nu vervangen door de Vrijdag posten: TGIF. Toch vind ik het leuk foto’s met jullie te delen en ga dit dan nu ook doen op maandelijkse basis. Kijken jullie mee naar mijn eerste maand in 2015?

Deze foto’s verschijnen ook allemaal op Instagram

 photo 122_zpsbd8cf9d0.jpg
(bron)

Ik besloot mijn boekenkast een make-over te geven. Even alles gesorteerd en opnieuw ingedeeld (op de foto was ik hier nog mee bezig). Super blij mee en een stuk overzichtelijker Ayla vind het altijd heerlijk om op deze manier achter me te liggen als ik blogjes schrijf/lees Ik genoot van een nieuwe losse thee (van de Xenos) met mijn nieuwe liefde ManaTea Ik spoelde & spoelde en spoelde met dit vieze goedje maar mijn ontsteking verdween zo goed als. Erg naar om een ontsteking te hebben in je mond en blij dat ik er nu geheel vanaf ben

 photo 2_zps50172183.jpg

Yara heeft altijd de meest rare houdingen om bij me te liggen, alleen maar om er bij te kunnen liggen. Super lief en vooral erg gezellig Ik dronk heel veel lekker theetjes tijdens het relaxen van mijn vrije uurtjes Relaxen met boekjes en thee. Love me-time Heerlijk geknutseld met de kids op werk

 photo 3_zps3f290b97.jpg

Ik kocht een super leuk truitje in de uitverkoop, nieuw haarspul (die ontzettend goed werkt voor krullen!) en een nieuwe tip liner voor mijn nagels Ik startte met mijn eigen projectje #PlukhetGeluk, heel veel aanmeldingen gehad, om gelukkig van te worden. Dankjulliewel! Ik knutselde lekker verder aan mijn site en maakte een soort huisstijl waar een nieuwe header ook bij hoorde. Super blij met hoe alles er nu uitziet (en inmiddels alweer veranderd haha) Ik hing wat zakjes voer op voor de vogels en deze groene parkiet stak even z’n kop om het hoekje voor de foto

 photo 4_zps86dfebc1.jpg

Het was verplicht zitten met Yara als ik aan het bellen ben. Ze moet en zal dan altijd op m’n schoot Nog steeds vind ik ze super tof, de olifanten sloffen van de Primark Ik kocht wat nieuwe budget make-up Het waaide erg hard buiten maar genoot toch heerlijk van de buitenlucht & de natuur

 photo 3_zpsf979d20d.jpg

Ik kocht dit super schattige doosje bij de HEMA voor mijn thema #PlukhetGeluk Er zitten 50 inspirerende kaartjes bij met happiness quotes Ik had een super leuke middag met vriendinnetje Leona. Heerlijk bijgekletst, theetjes gedronken, geshopt en heerlijk geluncht. Zeker voor herhaling vatbaar! Ik kreeg deze mooie bos bloemen van M. voor ons 7.5 jarig samenzijn In regen heel wat kilometers gelopen naar vriendinnetje voor een bakkie thee. Muziekje op en heerlijk genoten van de natuur

 photo 4_zpse9a3c101.jpg

Ik ging over de 600 volgers op Bloglovin’ heen. Ik ben nog steeds super blij met dit toffe getal en ben dankbaar dat zoveel bloggers me graag volgen De poezen hielden erg van knuffelen en Ayla kwam dan ook heerlijk naast me liggen onder een dekentje Ik kocht het nieuwe boek van Camilla Läckberg, toppertje! Ik las Ontspoort uit in mijn vrije uurtjes en genoot van een munt theetje met een plakje cake

 photo 5_zps5de8a299.jpg

Ik kocht 2 super toffe truitjes in de uitverkoop, love them Super leuke quotes uit het Blikje vol geluk Ik knutselde heerlijk aan mijn blog, heerlijke ontspanning Ik bereikte de 630 volgers op Bloglovin’!!!!!

Wat was jou hoogtepunt van de maand Januari?

47 reacties op “Dit was Januari. Hallo Februari!

 1. Leuk overzichtje! Mijn hoogtepuntje was de logeerpartij van Boef. Lekker wandelen, lekker spelen en ’s avonds mocht-ie lekker bij mij slapen!

 2. Leuk idee zo’n maandelijkse blik achter de schermen. Blijkbaar is de Manatea erg populair, ik kreeg bericht dat hij tijdelijk is uitgeput, maar dat hij zeker nog komt. Hij ziet er dan ook super uit, niet moeilijk dat men hem amper kan weerstaan. 🙂

 3. Wat een fijn maandje zo te zien en te lezen. Hoewel ik je natuurlijk ook op instagram volg, vind ik het toch altijd leuk om een maandoverzicht te lezen en te bekijken dus. 🙂

 4. wat een heerlijk overzicht…
  Dat blikje van de hema vind ik zo leuk…
  Dat knutselen met de kids op je werk lijkt me 1 van de leukste dingen

 5. Leuk, zo’n maandoverzicht! Je timmert ook lekker aan de weg met je nieuwe project! Mijn maand was vooral veel werken, maar tussendoor was er her en der ook nog ruimte om lekker uit te eten en naar het theater te gaan!

 6. Heel leuk om alle foto’s zo in een overzicht te zien! Die olifantensloffen zijn geweldig. 😀 Fijn dat je je boekenkast een make-over hebt gegeven!

 7. Wat een fijn foto overzichtje! Je hebt me een beetje kunnen inspireren hiermee. Liep zelf ook tegen de lamp dat mijn maandelijkse terugblik wat saai werd. Dus daar moet ik nog wat voor bedenken. 🙂

 8. Wat een heerlijk overzicht. Dat broodje van de lunch ziet er heerlijk uit en achtervolgd mij, heb zo een trek.

  Leuke spullen heb je gekocht.

 9. Wat een fijn en leuk overzicht: die sloffen van Primark zijn inderdaad geweldig haha! Die quotes uit die blik zijn ook echt leuk. Volgens mij kan dat je dag echt opfleuren hihi 🙂 X

 10. Nah! Die hairspray had ik vanochtend in mijn handen en toen dacht ik: Is dat wel verstandig met die slag in mijn haar? Ja dus. Volgende keer meenemen. Top!

 11. Mooi foto overzicht! Mijn hoogtepunt van januari was toch wel dat we eindelijk ringen voor onze bruiloft hebben uitgezocht! Ook hebben we de locatie van het diner vastgelegd.. Vooral lekker bezig geweest voor de bruiloft dus 🙂

 12. Wat een leuk overzicht 😀 Ik houd van die olifantsloffen ze zijn te schattig 😀
  Mooi ook hoe je de foto’s neerzet in je artikel, lekker duidelijk 😀

 13. Poezies, thee, lezen, leuke aankoopjes en veel geknutsel, prima maand toch! Ik moet de mijne ook nog maken, waarschijnlijk morgen.

 14. Leuk dit overzicht. Ik blijf het zo gaaf voor je vinden dat zoveel mensen het #plukhetgeluk project oppakken! Ik had net voor het einde van deze maand ook een leuk bloggerelateerd hoogtepunt, maar dan hoor je (hopelijk) snel. Eerst maar even wachten tot ik 99% maar 100% zeker ben dat het door gaat. Ik wil de goden niet verzoeken. 😉

 15. Een heerlijke maand, zo met het project geluk als rode draad <3
  En Daan moet bij mij ook altijd op schoot als ik zit te bellen, of als ik aan het zingen ben. Als ze m'n stem hoort wilt ze nou eenmaal bij mij zijn 🙂

 16. Lekker veel nieuwe spullen kocht je, leuk!
  Ik denk dat deze week mijn hoogtepunt was van januari. Ik zit weer vol energie na een week geveld te zijn door de griep!

 17. Die poes steeds op schoot, wat lief! Als ik een kat wil dan ook het liefst een knuffelkat 🙂 Is dat wat, dat doosje van de Hema met die kaartjes? Heb het ook zien liggen…Ziet er in ieder geval erg schattig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *