Lijstjes & Stokjes

Thoughts Lately #4

Het leek wel weer eens tijd voor een nieuwe Thoughts Lately, de eerste die verschijnt in 2015. Omdat ik het leuk vind te delen waar ik naar uitkijk, wat ik lees & wat me bezig houd.

Loving
Mijn werk, m’n man<3, lezen in mijn vrije uurtjes, de leuke reacties die ik krijg op m’n blogartikelen, leuke dates afspreken met vriendinnen, heel veel inspiratie hebben voor blogjes, leuke foto’s maken met mijn telefoon, The Killing kijken & meezingen(blére) met Edje.

Reading

M ichael Katz Krefeld – Ontspoord

Rechercheur omas Ravnsholdt, bijgenaamd Ravn, is op ziekteverlof gestuurd door het politiekorps na de inzinking die hij kreeg toen zijn vriendin bruut vermoord werd tijdens een overval. Vol zelfverwijt over haar dood heeft Ravn zich teruggetrokken op zijn oude motorboot in het centrum van Kopenhagen. Hier woont hij met zijn hond Møffe. Ravn wordt uit zijn rouwperiode gerukt wanneer een goede vriend zijn hulp inroept om een jong meisje op te sporen dat een paar jaar geleden spoorloos is verdwenen. Het onderzoek dwingt Ravn terug te keren naar zijn oude werkterrein en zich in de onderwereld van Kopenhagen te begeven. Alles wijst erop dat het meisje verkocht is aan de beruchte crimineel Slavros, die er een netwerk van bordelen in Europa op na houdt. Het spoor leidt naar Stockholm, naar een plek duisterder dan de hel. In een wedloop met de tijd probeert Ravn te achterhalen of het meisje nog leeft. Maar zijn onderzoek wordt bemoeilijkt door de onbekende seriemoordenaar die Stockholm al jaren in zijn greep houdt. Een sadist, die zijn slachtoffers tentoonstelt op de stortplaatsen van de stad, en die nu zijn volgende slachtoffer heeft uitgekozen.


Watching
Uiteraard ben ik bezig op Netflix met The Killing. Afgelopen week niks kunnen kijken, dus deze week wil het het zeker weer op gaan pakken. Ook geniet ik van de afleveringen van Criminal Minds & de (nieuwe) afleveringen van The Big Bang Theory. Wat ik nu ook tegenwoordig opneem is Air Crash Investigation, erg interessant programma om naar te kijken.

Wanting
Dit boek wat volgende week in de winkels ligt (ik ga hem gelijk kopen)

 photo 9200000030213191_zps9426978a.jpg

Needing
Dat mijn ontsteking over is. Gelukkig is hij al zo goed als weg *klopt af* dus ik blijf hem goed schoonhouden zodat hij ook daadwerkelijk weg blijft.

Feeling
Weer aan de beterende hand. De eerste werkweek na de vakantie was erg zwaar. Sowieso om weer in het ritme te komen maar daarbij ook eens een ontsteking die heel veel energie vrat. Gelukkig ben ik weer een beetje opgeladen afgelopen weekend en kan er weer tegenaan.

Wishing
Dat ik weer terug kon naar onze vakantie in Centerparcs, want wat was dat heerlijk! Zwemmen, poolen, de natuur (egeltjes & eekhoorntjes), groen overal, heerlijk eten en vooral veel relaxen.

Liking
Mijn nieuwe projectje #PlukhetGeluk. Ik vind het zo tof om dit met jullie te delen en het geluk te verspreiden. Al heel wat toffe bloggers hebben zich aangemeld, super! Je weet maar nooit of mensen net zo enthousiast zijn als jij zelf, maar gelukkig is dat het geval! Doe je nog niet mee, druk dan even op de link in dit stukje en bekijk waar het precies over gaat.

Ook ben ik erg blij met mijn vernieuwde header, what do you think?

Looking forward to
Ik heb 30 Januari een dagje vrij & na mijn verjaardag heerlijk een weekje vrij. Gewoon, voor mezelf. Als cadeautje. Om eventjes op te laden. Ook komt deze week mijn blogverjaardag eraan, mét super leuke winactie voor jullie. Stay tuned..

Enjoying
Dit heerlijke nummer van Edje ( ja ik mag hem Edje noemen..)

See the flames inside my eyes
It burns so bright I wanna’ feel your love

Thoughts Lately / 2 / 3

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *