Ik hou van de winter. Altijd al gedaan en dit jaar gaat het heel wat worden beloofd het nu al. Gehuld in dikke trui en warme thee op de bank met allerlei kaarsjes aan echt heerlijk vind ik het. Ook de kou als ik op de fiets naar werk rij hoor je me niet over klagen, hoewel.. Toen ik op de fiets naar werk reed 2 dagen geleden met handschoenen zónder vingertoppen slaagde ik wel even een vloek. Maar voor als nog kan het de winterpret niet drukken.

Van mij mag het gaan sneeuwen. En nee, dan heb ik het niet over een dun laagje sneeuw maar over een paar goede centimeters sneeuw. Heerlijk om de bomen, grond en daken wit te zien. Sneeuw, ik hou ervan!

Sneeuw op de daken en sneeuw in het bos
Sneeuw op de straten en sneeuw op het mos
Wat is die sneeuw toch wit zeg weet je hoe dat zit zeg
Waarom is toch die sneeuw niet zwart maar wit

0
7 reacties

7 thoughts on “Let it snow…

 1. Loezju schreef:

  Nou die sneeuw heb je gekregen haha.

 2. Marijke schreef:

  Ik vind het ook heerlijk, de winter! Kan niet wachten om te gaan schaatsen.

 3. Desiree schreef:

  Ik kan er niet echt warm van worden hoor, op dit moment 😛 Vreselijk! Maar wie weet ga ik het nog wel waarderen…

 4. Sparkle schreef:

  Vandaag ligt er voor het eerst een dik pak sneeuw! Hoop dat het een witte kerst wordt, zou leuk zijn 🙂 Lieve foto trouwens!

 5. Sandra schreef:

  Nou, jouw wens is uitgekomen!!! Er ligt hier al best een dik pak, van zeker wel 5 cm! Leuk!
  Alleen die kou….. BRRRRRRRRRRRR. Ik heb d’r zo’n hekel aan! Geen mij maar die overhete zomers! (zon) (zon) (zon)

 6. Martine schreef:

  Agossie, wat een schattige foto! (A)

 7. Danielle schreef:

  Wat een lieve foto! Een dikke laag sneeuw vind ik ook helemaal geweldig! Laarzen aan en een dikke winterjas en een grote wandeling maken, i like!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *