Let it snow…

December 16, 2009

Ik hou van de winter. Altijd al gedaan en dit jaar gaat het heel wat worden beloofd het nu al. Gehuld in dikke trui en warme thee op de bank met allerlei kaarsjes aan echt heerlijk vind ik het. Ook de kou als ik op de fiets naar werk rij hoor je me niet over klagen, hoewel.. Toen ik op de fiets naar werk reed 2 dagen geleden met handschoenen zónder vingertoppen slaagde ik wel even een vloek. Maar voor als nog kan het de winterpret niet drukken.

Van mij mag het gaan sneeuwen. En nee, dan heb ik het niet over een dun laagje sneeuw maar over een paar goede centimeters sneeuw. Heerlijk om de bomen, grond en daken wit te zien. Sneeuw, ik hou ervan!

Let it snow...

Sneeuw op de daken en sneeuw in het bos
Sneeuw op de straten en sneeuw op het mos
Wat is die sneeuw toch wit zeg weet je hoe dat zit zeg
Waarom is toch die sneeuw niet zwart maar wit

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

7 comments

 • Loezju

  22/12/2009 at 01:24

  Nou die sneeuw heb je gekregen haha.

 • Marijke

  17/12/2009 at 16:21

  Ik vind het ook heerlijk, de winter! Kan niet wachten om te gaan schaatsen.

 • Desiree

  17/12/2009 at 14:16

  Ik kan er niet echt warm van worden hoor, op dit moment :P Vreselijk! Maar wie weet ga ik het nog wel waarderen…

 • Sparkle

  17/12/2009 at 12:33

  Vandaag ligt er voor het eerst een dik pak sneeuw! Hoop dat het een witte kerst wordt, zou leuk zijn :) Lieve foto trouwens!

 • Sandra

  17/12/2009 at 11:48

  Nou, jouw wens is uitgekomen!!! Er ligt hier al best een dik pak, van zeker wel 5 cm! Leuk!
  Alleen die kou….. BRRRRRRRRRRRR. Ik heb d’r zo’n hekel aan! Geen mij maar die overhete zomers! (zon) (zon) (zon)

 • Martine

  17/12/2009 at 00:56

  Agossie, wat een schattige foto! (A)

 • Danielle

  17/12/2009 at 00:14

  Wat een lieve foto! Een dikke laag sneeuw vind ik ook helemaal geweldig! Laarzen aan en een dikke winterjas en een grote wandeling maken, i like!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *