Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!#PlukhetGeluk Project – Omdat jij het hebt verdiend

Onderdeel 3 van de #PlukhetGeluk Project. Dit maal gaat het om iemand of meerdere personen in het zonnetje zetten. Voor mij worden het er meerdere, aangezien een aantal mensen/dieren mijn zeker gelukkig maken. Ik bof dat ik ze in mijn leven heb en ga dan aan allen ook een kort stukje schrijven. Gewoon, omdat ik ze zo lief vind.

Zeker na de narigheid die de laatste maanden in de wereld (en deze week ook in Nederland was) ben ik erg blij met dit projectje. Er is namelijk ook zoveel goeds en moois in de wereld. Laten we daarbij stil staan ♥

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Aan mijn man M.
Ik ben zo blij dat wij een leven samen zijn begonnen. Een leven zonder jou kan ik me dan ook niet voorstellen. Sinds 2007 zijn we samen en al ruim 2 jaar zijn we getrouwd. Je bent (en was) mijn beste vriend, mijn maatje. In voor & zeker ook tegenspoed ben je er voor me geweest. Altijd. Ik hoop dat we nog vele jaren van elkaar kunnen genieten en gelukkig kunnen blijven, precies hoe gelukkig we zijn op dit moment.
Ik hou van je (L)

Aan mijn beste vriendinnetje Wendy
Zo blij dat we elkaar na zoveel jaren weer terug te hebben gevonden, als vanouds! Al sinds onze tienerjaren zijn we vriendinnen en ik schijn zelfs toen ik peuter was met je te hebben gezwommen! Het uitgaan deden we altijd samen & we bespraken álles. Nu nog steeds. Ik ben dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden vóór mijn bruiloft en voor de geboorte van jullie mooie dochter Kylie. Lief & leed delen we met elkaar en in 2015 mag ik zelfs getuige zijn op je bruiloft. Een hele eer.
Ik wil je niet meer kwijt!

Ook uiteraard een dikke knuffel voor de rest van mijn goede vriendinnen: Sabine, Leona, Julie & Laura die ik allen heb leren kennen via school/een opleiding. Zonder jullie zou het leven een stuk minder gezellig zijn.

Aan mijn ouders
Dank je wel dat jullie me hebben opgevoed op deze manier. Dat jullie er altijd voor me zijn geweest en achter me hebben gestaan. Jullie hielpen me met keuzes maken, met school en ik kan nog altijd bij jullie terecht. Dag & nacht. Door jullie ben ik geworden tot degene die ik nu vandaag de dag ben en daar ben ik dankbaar voor. Jullie hebben in me geloofd en me altijd geaccepteerd voor wie ik ben. Betere ouders kan ik me niet wensen.
Jullie zijn toppers!

Aan onze poezels Yara & Ayla
Ik hou van jullie, echt waar. Jullie zijn een gezellig paar en komen vaak bij me liggen. Als ik thuis kom van werk word ik enthousiast door jullie begroet en jullie maken het is huis een stukje gezelliger en liefdevoller. Jullie gekke streken, kopjes en het gezellig achter/op me liggen waardeer ik heel erg (zo erg dat ik er zelfs voor ga verzitten). ik praat, knuffel en wordt blij van jullie.
Een dikke knuffel!

Aan jullie, mijn lezers
Ik wil elke lezers/bezoeker bedanken voor de interesse die jullie hebben in mijn artikelen. De reacties zijn steeds vaker inhoudelijker en hartverwarmend. Jullie maken het bloggen nét een stuk leuker en uitdagender voor mij. Het bloggen is een feestje, mede door jullie. Omdat jullie zo fijn reageren, altijd klaar staan met antwoorden als ik vragen heb en me soms jaren lang al volgen. Bedankt. Uit de grond van mijn hart. Dit is mijn stukje op internet, iets wat ik voor mezelf doe maar ook deel met jullie.

Aan mezelf
Elke dag groei je nog tot de persoon die je wilt zijn. Ik ben trots op je dat je altijd jezelf bent en het positieve omhelst. Soms is dit moeilijk maar je staat stil bij het mooie leven dat je hebt. Je bent een vechter en doet alles met 100% inzet.

Aan de uitvinder van boeken, skaten, thee en het bloggen
DANKJEWEL! 😉 Het leven was anders een stuk saaier geweest zonder deze dingen.

 photo Screenshot_2014-06-13-23-01-30_zps8c37b87f.png

Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

Een vraag aan jullie: de afsluiting

Tevens ben ik bezig met een passende afsluiting voor #PlukhetGeluk.
Ik kreeg steeds meer ideeën dus leek het me een goed idee om jullie te vragen wat je het liefste ziet: (er zijn meerdere antwoorden mogelijk)

Hoe zouden jullie graag een afsluiting zien van #PlukhetGeluk?

Een korte vragenlijst ingevuld door deelnemers
Inspirerende quotes door deelnemers
Een geluksfoto met uitleg van de deelnemers
Een samenvatting van de leukste artikelen van deelnemers
Een samenvatting van mijn artikelen
Other
Please Specify:

free poll maker

Bedankt voor het meedenken!

0
Challenges
Previous Story
Next Story

44 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Marcella
  05/02/2015 at 12:48

  Wat een lieve woorden Sas, erg mooi om te lezen! <3

 • Reply
  Anneleen
  05/02/2015 at 11:38

  Heel mooi om te lezen, Sas! Heel hartverwarmend en liefdevol… Ik heb meteen even de poll voor je ingevuld!

 • Reply
  PatriciaKleijn
  03/02/2015 at 16:27

  Mooie stukjes hoor, ik heb hem voor morgen er op staan, vond het best lastig om te typen en hoop dat het gewaardeerd wordt!

 • Reply
  sammie
  03/02/2015 at 11:47

  Wat een ontzettend lieve post! Mooi om te lezen!

 • Reply
  Eline
  02/02/2015 at 21:54

  Ik vind het echt zo een mooi project, eigenlijk jammer dat ik er niet aan mee heb gedaan! 😮
  Heel inspirerend om mensen te bedanken 🙂

  • Reply
   SAS
   03/02/2015 at 10:27

   Je kan alsnog inhaken als je mee wilt doet 🙂 Dit project heeft geen specifieke begin of einddatum 🙂

 • Reply
  Flavie
  02/02/2015 at 18:12

  Leuk om te lezen!

 • Reply
  Saar
  02/02/2015 at 12:21

  Hihi, bij het laatste rijtje moest ik toch even lachen! Ja, wie bloggen en thee heeft uitgevonden heeft het leven een pak aangenamer gemaakt. Mooie lijst!

 • Reply
  Linda
  02/02/2015 at 12:02

  Oh wauw, wat lief om te lezen! Ik kreeg er serieus tranen van in mijn ogen, zo mooi. (: Ik moet nog steeds deel twee schrijven (nog geen foto’s want mijn laptop is gecrasht vorige week) en deel 3 dus ook :’) Ik loop dus wat achter maar hé, het komt vanzelf 🙂

  • Reply
   SAS
   03/02/2015 at 10:17

   Ik zie ze vanzelf verschijnen, ben erg benieuwd naar je invullingen!

 • Reply
  peggy timmermans
  02/02/2015 at 12:00

  Wat een prachtige post is dit, heel mooi en ontroerend.

 • Reply
  Nicole
  02/02/2015 at 10:15

  Wauw vooral die boodschap aan jezelf. Enorm knap, tenminste.. mij lukt dat niet zo.

 • Reply
  saarenzo
  01/02/2015 at 22:13

  Mooi geschreven 🙂 echt lief!

 • Reply
  saramsades
  01/02/2015 at 21:54

  mooie blogspot, mooie tekst.

 • Reply
  Lieke
  01/02/2015 at 21:33

  Lief om te lezen hoeveel je geeft om je vriend, vriendinnen, ouders en lezers.
  Maar wat ik vooral mooi vind om te lezen is dat je ook blij bent met jezelf. 🙂

 • Reply
  Infinity
  01/02/2015 at 20:23

  Wat schattig die boodschap aan je man! Wat lief, je boodschap naar ons toe! Graag gedaan hoor, ik bezoek je blog heel graag!

 • Reply
  Irma
  01/02/2015 at 19:46

  Wat een heerlijke tag en wat heb je het onwijs lief gedaan! Echt. (:

 • Reply
  Nesrin | Daily Cup of Bla Bla Bla
  01/02/2015 at 19:13

  Wow weer een heel mooi artikel en zo goed dat je jezelf noemt!

 • Reply
  jackie
  01/02/2015 at 19:03

  wat is dit een mooi bericht…

 • Reply
  Louise
  01/02/2015 at 17:36

  Heel mooi om te lezen. En ik wil de uitvinder van boeken inderdaad ook nog wel een bedankje sturen 🙂

 • Reply
  Minoesjka
  01/02/2015 at 16:32

  Mooi hé om te kunnen kijken naar je rijkdom en de mensen die je dierbaar zijn.

 • Reply
  angelique
  01/02/2015 at 16:29

  Prachtig om te lezen! Echt oprecht

 • Reply
  Laura
  01/02/2015 at 15:16

  Wat mooi om te lezen!

 • Reply
  Xaviera
  01/02/2015 at 15:05

  Prachtig om te lezen hoe jij over je dierbaren schrijft en hoe dankbaar je bent voor je lezers! Mooi ook dat je een stukje aan jezelf hebt geschreven. Leuk dat je de poll erbij hebt gedaan, ik heb twee dingen aangevinkt, hopelijk is dat niet erg! 🙂

 • Reply
  Mieke
  01/02/2015 at 14:54

  Wat mooi en liefdevol geschreven aan je dierbaren.

 • Reply
  maroussia
  01/02/2015 at 14:05

  Wat mooi hoe je dat zo aan je dierbaren schrijft 🙂 x

 • Reply
  Deisy
  01/02/2015 at 13:18

  Prachtige invulling heb je gegeven zeg: je ziet dat je veel liefde voor de mensen hebt in je leven, echt mooi 🙂 En ook heel goed dat je jezelf bedankt, want dat heb je echt verdiend dame! X

 • Reply
  Lies
  01/02/2015 at 12:47

  Mooie invulling! Ik wist niet zo goed hoe ik hem moest invullen, maar nu heb ik inspiratie!

 • Reply
  Anita | mindjoy
  01/02/2015 at 12:14

  Mooie warme invulling! Geluk straalt ervan af en goed dat je jezelf ook noemt.

 • Reply
  Veerlez
  01/02/2015 at 11:32

  Heerlijk mooi weer! Zo fijn dat we voor zoveel mensen om ons heen dankbaar kunnen zijn! Mijn deel 3 is ook vandaag online gekomen 🙂

 • Reply
  Jennn
  01/02/2015 at 11:08

  Mooi ingevuld!

 • Reply
  Bente
  01/02/2015 at 11:04

  Een mooie post op deze zondag! Veel om dankbaar voor te zijn 🙂

 • Reply
  Chantal
  01/02/2015 at 10:57

  Vooral die laatste vind ik sterk, die geeft aan dat je van jezelf houdt. Zover ben ik nog niet altijd…

  Mijn bijdrage ook weer online: http://chuijbregts.wordpress.com/2015/02/01/pluk-het-geluk-3/

 • Reply
  Simone
  01/02/2015 at 10:42

  Wat een super lieve en mooie blogpost 😀

 • Reply
  Saskia
  01/02/2015 at 10:40

  Super mooi geschreven.
  En het kaat je ook weer even beseffen wie er dicht bij he staan….

 • Reply
  Marieke
  01/02/2015 at 10:32

  Ahh, wat een fijn stukje dit. De liefde straalt er ècht vanaf, en je hebt ‘t zo mooi omschreven dat ‘t zelfs voor mij, een nieuwe lezer van je, hartverwarmend was!

  Ik heb gestemd voor een inspirerende quote en een geluksfoto. Moeilijke keuze hoor, het leek me allemaal leuk. (Misschien zijn alle opties zelfs leuk voor een soort follow-up van dit project!!)

 • Reply
  zomersproetje
  01/02/2015 at 10:27

  Zooo lief!! Mooi geschreven. Fijn om de dag mee te beginnen 🙂 . Ik heb gestemd voor de inspirerende quotes! Have a sunny sunday ;-).x

 • Reply
  Amy
  01/02/2015 at 10:14

  De liefde straalt van dit stukje af en bijzonder dat je ook aan jezelf wat geschreven hebt! 🙂 Die van mij komt dit keer niet in het weekend maar komende week 🙂

 • Reply
  onderdeblauweregen
  01/02/2015 at 10:03

  Wauw, echt een mooie blogpost!!
  Met de punt op de i een dank woord aan jezelf; heel goed en respect!
  Het stemmen kan ik niet kiezen tussen (of is het stemmen vooral bedoeld voor mensen die aan het project meedoen?); inspererende quotes en gelukfoto met uitleg; allebei heel mooie afsluiter

  • Reply
   SAS
   01/02/2015 at 10:16

   Nee hoor, iedereen mag op de poll reageren. Ben erg benieuwd wat mijn lezers als afsluiting willen zien 🙂

 • Reply
  Nina
  01/02/2015 at 09:14

  Echt superleuk! Word heel je dag weer goed van 😉

 • Reply
  Nicky
  01/02/2015 at 09:14

  Wat een mooie invulling! Ik ga de mijne nu schrijven, voor komende dinsdag! Ook heb ik gestemd voor de afsluiting.

 • Reply
  Miranda
  01/02/2015 at 09:03

  Super leuk om te lezen. Krijg er een glimlach van …heerlijk!

 • Reply
  Yudeska
  01/02/2015 at 08:18

  Wat super mooi geschreven dit! Het haalt het beste in je naar boven zo te zien wauw

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png