#PlukhetGeluk Project – Omdat jij het hebt verdiend

Onderdeel 3 van de #PlukhetGeluk Project. Dit maal gaat het om iemand of meerdere personen in het zonnetje zetten. Voor mij worden het er meerdere, aangezien een aantal mensen/dieren mijn zeker gelukkig maken. Ik bof dat ik ze in mijn leven heb en ga dan aan allen ook een kort stukje schrijven. Gewoon, omdat ik ze zo lief vind.

Zeker na de narigheid die de laatste maanden in de wereld (en deze week ook in Nederland was) ben ik erg blij met dit projectje. Er is namelijk ook zoveel goeds en moois in de wereld. Laten we daarbij stil staan ♥

Waarom dit project? ‘Het gras is groener aan de overkant’ Deze uitspraak ken je vast wel. Ik ben het hier niet mee eens. Ik denk dat je zelf al het geluk kan plukken wat je al bezit. Dit project is om mensen een positieve vibe mee te geven. Omdat ik vind dat tegenwoordig alles snel, mooier, duurder en beter moet. Omdat ik vind dat stil staan bij de kleine dingen in het leven het leven mooier maken. Ik hoop dat mensen bewuster gaan nadenken over wat ze al hebben en waar ze al gelukkig mee zijn. Pluk het Geluk.

 photo plukhetgeluk_zpse64121d3.jpg


Aan mijn man M.
Ik ben zo blij dat wij een leven samen zijn begonnen. Een leven zonder jou kan ik me dan ook niet voorstellen. Sinds 2007 zijn we samen en al ruim 2 jaar zijn we getrouwd. Je bent (en was) mijn beste vriend, mijn maatje. In voor & zeker ook tegenspoed ben je er voor me geweest. Altijd. Ik hoop dat we nog vele jaren van elkaar kunnen genieten en gelukkig kunnen blijven, precies hoe gelukkig we zijn op dit moment.
Ik hou van je (L)

Aan mijn beste vriendinnetje Wendy
Zo blij dat we elkaar na zoveel jaren weer terug te hebben gevonden, als vanouds! Al sinds onze tienerjaren zijn we vriendinnen en ik schijn zelfs toen ik peuter was met je te hebben gezwommen! Het uitgaan deden we altijd samen & we bespraken álles. Nu nog steeds. Ik ben dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden vóór mijn bruiloft en voor de geboorte van jullie mooie dochter Kylie. Lief & leed delen we met elkaar en in 2015 mag ik zelfs getuige zijn op je bruiloft. Een hele eer.
Ik wil je niet meer kwijt!

Ook uiteraard een dikke knuffel voor de rest van mijn goede vriendinnen: Sabine, Leona, Julie & Laura die ik allen heb leren kennen via school/een opleiding. Zonder jullie zou het leven een stuk minder gezellig zijn.

Aan mijn ouders
Dank je wel dat jullie me hebben opgevoed op deze manier. Dat jullie er altijd voor me zijn geweest en achter me hebben gestaan. Jullie hielpen me met keuzes maken, met school en ik kan nog altijd bij jullie terecht. Dag & nacht. Door jullie ben ik geworden tot degene die ik nu vandaag de dag ben en daar ben ik dankbaar voor. Jullie hebben in me geloofd en me altijd geaccepteerd voor wie ik ben. Betere ouders kan ik me niet wensen.
Jullie zijn toppers!

Aan onze poezels Yara & Ayla
Ik hou van jullie, echt waar. Jullie zijn een gezellig paar en komen vaak bij me liggen. Als ik thuis kom van werk word ik enthousiast door jullie begroet en jullie maken het is huis een stukje gezelliger en liefdevoller. Jullie gekke streken, kopjes en het gezellig achter/op me liggen waardeer ik heel erg (zo erg dat ik er zelfs voor ga verzitten). ik praat, knuffel en wordt blij van jullie.
Een dikke knuffel!

Aan jullie, mijn lezers
Ik wil elke lezers/bezoeker bedanken voor de interesse die jullie hebben in mijn artikelen. De reacties zijn steeds vaker inhoudelijker en hartverwarmend. Jullie maken het bloggen nét een stuk leuker en uitdagender voor mij. Het bloggen is een feestje, mede door jullie. Omdat jullie zo fijn reageren, altijd klaar staan met antwoorden als ik vragen heb en me soms jaren lang al volgen. Bedankt. Uit de grond van mijn hart. Dit is mijn stukje op internet, iets wat ik voor mezelf doe maar ook deel met jullie.

Aan mezelf
Elke dag groei je nog tot de persoon die je wilt zijn. Ik ben trots op je dat je altijd jezelf bent en het positieve omhelst. Soms is dit moeilijk maar je staat stil bij het mooie leven dat je hebt. Je bent een vechter en doet alles met 100% inzet.

Aan de uitvinder van boeken, skaten, thee en het bloggen
DANKJEWEL! 😉 Het leven was anders een stuk saaier geweest zonder deze dingen.

Klik hier om alle posten van #PlukhetGeluk te lezen
Benieuwd naar de invullingen van degene die mee doen? Kijk op mijn Bloglovin’ (of Twitter) ik geef alle posten een hartje of sterretje/retweet. Deel alles met de hashtag #plukhetgeluk of laat het me weten als er een post staat zodat ik hem kan toevoegen.

Een vraag aan jullie: de afsluiting

Tevens ben ik bezig met een passende afsluiting voor #PlukhetGeluk.
Ik kreeg steeds meer ideeën dus leek het me een goed idee om jullie te vragen wat je het liefste ziet: (er zijn meerdere antwoorden mogelijk)

Hoe zouden jullie graag een afsluiting zien van #PlukhetGeluk?

Een korte vragenlijst ingevuld door deelnemers
Inspirerende quotes door deelnemers
Een geluksfoto met uitleg van de deelnemers
Een samenvatting van de leukste artikelen van deelnemers
Een samenvatting van mijn artikelen
Other
Please Specify:

free poll maker

Bedankt voor het meedenken!

44 reacties op “#PlukhetGeluk Project – Omdat jij het hebt verdiend

 1. Ik vind het echt zo een mooi project, eigenlijk jammer dat ik er niet aan mee heb gedaan! 😮
  Heel inspirerend om mensen te bedanken 🙂

 2. Hihi, bij het laatste rijtje moest ik toch even lachen! Ja, wie bloggen en thee heeft uitgevonden heeft het leven een pak aangenamer gemaakt. Mooie lijst!

 3. Oh wauw, wat lief om te lezen! Ik kreeg er serieus tranen van in mijn ogen, zo mooi. (: Ik moet nog steeds deel twee schrijven (nog geen foto’s want mijn laptop is gecrasht vorige week) en deel 3 dus ook :’) Ik loop dus wat achter maar hé, het komt vanzelf 🙂

 4. Lief om te lezen hoeveel je geeft om je vriend, vriendinnen, ouders en lezers.
  Maar wat ik vooral mooi vind om te lezen is dat je ook blij bent met jezelf. 🙂

 5. Prachtig om te lezen hoe jij over je dierbaren schrijft en hoe dankbaar je bent voor je lezers! Mooi ook dat je een stukje aan jezelf hebt geschreven. Leuk dat je de poll erbij hebt gedaan, ik heb twee dingen aangevinkt, hopelijk is dat niet erg! 🙂

 6. Prachtige invulling heb je gegeven zeg: je ziet dat je veel liefde voor de mensen hebt in je leven, echt mooi 🙂 En ook heel goed dat je jezelf bedankt, want dat heb je echt verdiend dame! X

 7. Ahh, wat een fijn stukje dit. De liefde straalt er ècht vanaf, en je hebt ’t zo mooi omschreven dat ’t zelfs voor mij, een nieuwe lezer van je, hartverwarmend was!

  Ik heb gestemd voor een inspirerende quote en een geluksfoto. Moeilijke keuze hoor, het leek me allemaal leuk. (Misschien zijn alle opties zelfs leuk voor een soort follow-up van dit project!!)

 8. Wauw, echt een mooie blogpost!!
  Met de punt op de i een dank woord aan jezelf; heel goed en respect!
  Het stemmen kan ik niet kiezen tussen (of is het stemmen vooral bedoeld voor mensen die aan het project meedoen?); inspererende quotes en gelukfoto met uitleg; allebei heel mooie afsluiter

 9. De liefde straalt van dit stukje af en bijzonder dat je ook aan jezelf wat geschreven hebt! 🙂 Die van mij komt dit keer niet in het weekend maar komende week 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *