Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Blog

Huishoudelijke mededelingen #6

 photo hh_zps61074040.png

Het is weer eens tijd voor wat kleine huishoudelijke mededelingen & aanpassingen. Vandaag nog even genieten, aangezien het mijn laatste dag van de vakantie is. Morgen begint het ‘echte’ leventje weer.

Huishoudelijke mededeling #1:
Ik ben nog steeds super blij met mijn nieuwe blog jasje en ook heb ik een aantal keren het lettertype veranderd. Met die ik nu heb ben ik super blij! Ik ben nog bezig met kleine aanpassingen hier en daar maar elke dag dat ik op mijn site klik heb ik een glimlach op mijn gezicht. Zo blij met dit geheel voor iliveformydreams.com. Ook staan hieronder een aantal leuke veranderingen voor mijn blog vermeld voor aankomend jaar.

Huishoudelijke mededeling #2:
Normaal worden mijn comments vastgehouden om goedgekeurd te worden, dit doe ik al sinds ik blog. Vanaf vandaag ga ik die optie uitzetten. Het is voor mij een stukje van controle (ook qua spam) maar zag dat er ook een optie is om comments goed te keuren van mensen waarvan al eerder een comment is goedgekeurd. Zo blijven alleen de nieuwe bezoekers met hun reactie staan. Dit geeft voor mij een stukje rust als ik een avondje eens niet wil bloggen. Ik ga dit een tijdje proberen en kijken hoe het bevalt.

Huishoudelijke mededeling #3:
Ik stop met de wekelijkste rubriek Tips & Trucs. Ik heb zelf de rubriek met super veel plezier gemaakt aangezien ik veel variatie heb aangebracht qua onderwerpen. Nu wil ik wat nieuws. Verdwijnt deze rubriek geheel? Vast niet, want ik ga vast nog wel eens Tips & trucs geven alleen niet meer op wekelijkse basis. De TGIF rubriek blijft wel bestaan.

Huishoudelijke mededeling #4:
Een nieuwe categorie in 2015 *tromgeroffel* Behind the scenes (de oude tag was Snapshots, deze oude posten zitten er dus bij) Dit wordt een maandelijkse fotoupdate van alle leuke momenten per maand. Zo heb je gelijk een super leuk foto overzichtje voor het einde van het jaar.

Huishoudelijke mededeling #5:
Ik ga voortaan op mijn blog zo min mogelijk tags doen. Graag wil ik wat inhoudelijke artikelen maken en ik heb de loop der jaren zoveel tags gemaakt dat ik nu alleen echt ‘de leuke’ eruit wil halen, mocht ik ze krijgen. De enige ‘tag-afsluiter’ die nog op de planning staat is The Questions of Life van Xaviera van Soulheartedly aangezien ik dit erg mooie vragen vind.

Huishoudelijke mededeling #6:
Aanstaande Zondag komt er een nieuw projectje van mij online. Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden en of er veel bloggers aan mee gaan doen. Dat zou natuurlijk helemaal tof zijn!

Ook staat onderaan elke post op mijn ‘homepagina’ een button voor het liken van het artikel op Bloglovin’.

Extra mededeling: Vandaag sta ik bij Patricia op haar blog met een bloggers interview. Benieuwd?
Neem een kijkje bij mijn Bloggers Interview!

 photo interview_zps57043a1f.png

0

67 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *