Dit product is ter beschikking gesteld door Smartphonehoesjes

Iedereen kent denk ik wel het woord selfie. Volgens Wikipedia: ‘Een selfie is een gefotografeerd zelfportret, doorgaans gemaakt met een smartphone of webcam, waarbij de foto geΓΌpload wordt naar een sociaalnetwerksite.’
Nou hebben ze hier handig opin gespeeld met een super leuke gadget: de heuse selfie stick. Een uitschuifbare stok waar je mobiel op kan worden bevestigd en je zo een foto kan nemen.

 photo 2014-12-3112501612_zpsc787bfaa.jpg

Ik was eigenlijk eerst nogal sceptisch erover. Ik bedoel: je kan toch ook gewoon met je hand een foto maken van wat verder weg? Echter vind ik deze gadget echt een uitkomst! Tijdens mijn Yoga work out maakte ik foto’s van bovenaf zodat je mijn nieuwe sportkleding goed kon zien. Ik maakte tijdens oud&nieuw met onze visite super leuke foto’s waarbij het toch erg fijn werkt. De grote afstand is erg fijn waardoor je met veel mensen tegelijk een ‘ussie’ kan maken en toch nog een achtergrond erop hebt. Ik kan me voorstellen dat dit voor vakanties (jammer dat ik hem niet had bij onze Centerparcs vakantie, aangezien ik dan mooi wat foto’s samen met dΓ© egel had kunnen maken) een uitkomst is. Ook wil ik hem zeker voor het skaten gaan gebruiken als het weer mooi weer is.

Hoe te gebruiken & verdere informatie

Ik heb zelf de Premium selfie stick die te krijgen is in de kleur die ik heb, zwart en in het grijs of roze. Bij deze selfie stick zit een handige bluetooth afstandsbediening. Deze kan je activeren met je telefoon en zo van een afstand een foto maken. Erg handig, aangezien je anders meestal aan het worstelen bent met een timer om een beetje redelijke foto te krijgen.

De stok is makkelijk uitschuifbaar (tot wel een lengte van 90 cm!) en weer handig in een pocket formaat te krijgen. Zo kan je hem eigenlijk altijd meenemen, met handige clip om aan je tas/broek vast te maken. Voordat ik de selfie stick had uitgeprobeerd was ik nogal bang dat mijn telefoon uit het houdertje zou vallen. Echter, was ik bezorgd om niets. Je kan het houdertje rekken en zo je telefoon er klem in zetten, geen mogelijkheid dat hij kan vallen of bewegen.


bron: Smartphonehoesjes

Deze selfie stick komt bij Smartphonehoesjes.nl vandaan, waar je zoals de naam al zegt ook vele smartphone hoesjes kan kopen. De stick is verkrijgbaar voor €34,95.

Maar er is meer…

…voor jullie! Ik mag namelijk een selfie stok weggeven aan 1 van mijn lezers. Hoe leuk is dat? Heb je dus altijd al zo’n stick gewild en maak je vaak mooie foto’s die een zichtbare achtergrond verdienen? Doe dan mee.

Wat moet je doen?

 • Volg me op Bloglovin’ en like dit bericht
 • Vertel waarom juist jij de selfie stick zou moeten winnen
 • Laat in de reactie een geldig email adres achter voor contact
 • En voor extra kans retweet het volgende bericht (via mijn Twitter): ‘Een toffe #winactie @ https://www.iliveformydreams.com van @Sassie__ & ik doe mee! Via @telefoonhoesjes kan ik een selfie stick winnen’

  Laat in de reactie achter welke stappen je allemaal hebt ondernomen.
  De winnaar/winnares krijgt op Dinsdag 27 Januari van mij bericht in zijn/haar inbox.

  0
  67 reacties

  67 thoughts on “Ik heb ook zo’n handige Selfie Stick + winactie! [gesloten]

  1. Anneliese de Waal schreef:

   Ik doe graag mee, heel erg gaaf om op z’n manier een Selfie te maken.
   Super !! πŸ™‚

  2. Silke P schreef:

   Wat een gave prijs! Ik wil echt al heel lang zo’n stick haha.

   Ik vind dat ik moet winnen omdat ik heel klein ben, en daardoor nooit goed op groepsfoto’s sta. Alleen met mijn voorhoofd, bijvoorbeeld. Zo’n stick zou dat wel oplossen, haha!

   Ik volg je ook op Bloglovin trouwens.

   groetjes Silke

  3. esther te riet schreef:

   Gaaf! Ontzettend handig lijkt me! Doe graag mee.

  4. Marcella schreef:

   Gave winactie Sas, ik doe graag mee! Mijn armen zijn vaak ‘te kort’ bij het maken van selfies, dus dan is dit ideaal!

  5. karin schreef:

   leuke actie, ik doe graag mee omdat de stick mij erg handig lijkt

  6. Adriana Vissering schreef:

   Goedemorgen! Wat een superleuke actie!!! Ik zou heel graag deze selfiestick willen winnen want er zijn bijna géén foto’s van mij met onze pleegkindjes! Ik ben namelijk eigenlijk altijd degene die de foto’s maakt en het maken van selfies heb ik eigenlijk opgegeven omdat ik dat gewoon niet kan… Maar met zo’n stick heb ik zomaar ineens de mogelijkheid om zΓ©lf een foto van mij mΓ©t de kindjes te maken!!! Dus ik ga hard duimen!! πŸ˜€

   Ik volg je op Bloglovin & heb dit bericht geliked en ik heb geprobeerd je te followen op twitter, maar daar moet ik wachten op toestemming… Dan zou ik ook het bericht retweeten, maar dat kan dus nu nog niet…

   Fijn weekend!!! πŸ˜€

  7. Aniek schreef:

   Ik doe graag mee.

  8. Romy schreef:

   Ik wil er echt al een hele tijd een, omdat ik vaak op de leukste moment mijn spiegelreflex camera niet bij me heb en dan maar geen foto’s maak. Ook ontbreekt het nog vaak aan foto’s waar ik zelf op sta. Dan kom ik er na een dagje dierentuin achter dat ik wel 200 leuke foto’s heb, maar dat ik zelf alleen maar achter de camera heb gestaan… Dat kan allebei worden opgelost met een selfiestick voor mijn smartphone…echt ideaal! Ik maak dan ook dolgraag kans!

  9. Frederique schreef:

   Leuk πŸ™‚ Ik volg je nu onder Bloglovin (Srsck) – Ik zou de stick voor mijn dochter willen winnen want die loopt de hele dag door selfies (eeeh selfies…?selfie’s….?) te maken dus zo’n stick zou volgens mij fijn zijn voor d’r armspieren.

  10. Yasemin schreef:

   Wat een leuke winactie! πŸ˜€ Ik heb je gevolgd op Bloglovin’ en deze artikel gehartβ™₯ Ik wil met deze handige selfiestick mezelf met me vriendinnen, familie, kennissen, enzovoort fotograferen. Ook wil ik mezelf gaan fotograferen bij mooie plekken, ik hou van fotografie!

  11. Nancy van Heck schreef:

   Ik maak graag foto’s van mezelf maar ze mislukken vaak en zo een stick zou erg handig zijn.

  12. natasja emmen schreef:

   super leuke winaktie, ik maak dolgraag kans! Kan ik mooi leuke en gekke foto’s van mezelf maken…haha lijkt me lachen

  13. wil schreef:

   Wat een leuk apparaatje die selfie stick.
   Zit helaas niet op facebook en wil dat ook niet.
   Mag ik nu wel meedoen?

   1. SAS schreef:

    Niet goed gelezen dus: ik heb geen Facebook en staat ook niet bij de verplichte onderdelen

  14. Sanne Becks schreef:

   Laatst bij een bowlingpartijtje met een vriendengroep had iemand een selfie-stick bij en we hebben er erg plezier mee gehad.En nu nog als ik de grappige pics bekijk denk ik,had ik er zelf maar een.Ik volg je op BL en heb het artikel gesaved.

  15. annouska schreef:

   Hij is fijn he. Ik heb er 1 met dobbelen met kerst gekregen, ik vergeet hem alleen altijd mee te nemen πŸ˜›

  16. Saskia schreef:

   Ben benieuwd of ‘ie ook op mijn iPhone 6 plus past πŸ™‚
   Maar ik doe graag mee πŸ™‚
   Volgen doe ik je al. Dadelijk nog ff tweetje plaatsen.

  17. Jan schreef:

   overal comfortabel de perfecte selfie maken

  18. Deisy schreef:

   Hahaha: wat een ontzettende leuke winactie zeg. Lijkt mij leuk om mee te doen met winactie. Ik denk dat het voor mij ideaal is om zo’n stick te winnen, omdat ik vrij slecht ben met het herinneren om overal foto’s van te maken (ik doe mijn best, ik doe mijn best). Misschien dat deze fijne stick mij een beetje een duwtje in de rug kan geven hihi πŸ˜‰

  19. Berdien schreef:

   Ik selfie me helemaal suf, en ik zie altijd net een stuk arm zitten waardoor je dan weer net ziet dat ik mijn pyjama nog aan heb, of badjas etc.
   Kortom een selfie stick zou heel wat plak & knip werk schelen πŸ˜‰

   Volg je op bloglovin + hartje voor dit artikel ( By Bird )

  20. Bianca schreef:

   Zo’n stick kan zeker handig zijn, zelf sla ik deze win actie over maar wens iedereen wel veel succes x

  21. Kelly schreef:

   OMG nice !! Ik dacht gisteren nog: “Ik zou een selfiestick moeten kopen voor de skireis”. Een selfiestick is echt gaaf, daarom doe ik graag mee met de wedstrijd !

   Groetjes Kelly

  22. Nicole schreef:

   Je maakt t ons wel lastig met die tweet.. Moet hem overschrijven eerst haha!
   Maar ik doe die moeite graag hoor, want ik heb een selfie stick uitgeprobeerd en is echt handig haha!

   1. SAS schreef:

    Klopt, komt omdat er hier een copyright op zit en op mijn twitter account een slotje…
    Achja wat je al niet over moet hebben om alles een beetje af te schermen πŸ˜‰
    Maar leuk dat je mee doet!

  23. ines schreef:

   Wauw zo leuk! Haha ik ga met school naar Londen eind februari en het lijkt mij geweldig om zo leuke groep-selfies te maken. Aangezien ik verder met de 50mm op schok ben waar ik niet echt goede selfies mee kan maken gezien de lens πŸ˜‰ Verder maak ik ook echt véél selfies en denk ik dat het wel leuk combineerbaar is met de fish-eye lens die ik heb voor mijn iPhone. Fingers crossed πŸ˜€ (Super leuke winactie, hihi)

  24. Nicetobeout schreef:

   Wat een leuke prijs! Ik begin de handigheid van deze stokjes nu ook in te zien. Ik zou hem willen winnen omdat mijn kat door gebrek aan duimen toch niet helemaal in staat is een leuke foto van mij te maken. Als ik het vraag zijn ze altijd bewogen en van het plafond i.p.v. van mij. πŸ˜‰

  25. Welja wat een superleuke winactie! Uiteraard doe ik mee!
   Ik zou graag een selfie stick winnen omdat ik het heel leuk vind om mee op reis te nemen of op festivals! zo kan ik ook eindelijk eens boven het publiek uitkomen πŸ˜‰ multi-purpose!

   X Sara

  26. Louise schreef:

   Hoewel hij erg goed van pas kan komen met die kleine armpjes van mij, laat ik deze ook aan mij voorbij gaan ^^ Ik denk niet dat ik hem vaak ga gebruiken en dan gun ik hem toch graag aan een ander. Maar ik zal je berichtje sowieso wel liken op Bloglovin’ πŸ™‚

  27. Laura schreef:

   Ohhh zo’n stok willen wij ook al heel lang! Lijkt mij zo leuk! Het zou vooral straks leuk zijn als de baby der is dat we gewoon lekker makkelijk foto’s van ons drietjes kunnen maken of straks met kraamvisite enzo πŸ™‚

  28. Wendy schreef:

   Ik doe mee. Ik ben namelijk zo’n stuntpiloot die het nooit voor elkaar krijgt om een leuke ussie te maken. Mijn arm zit lelijk in de weg of mijn armen zijn niet lang genoeg. Kevin is er beter in, maar ik wil het ook kunnen! En dus lijkt zo’n Selfie Stick een hele goede oplossing. Ik heb alle opties gedaan. πŸ™‚

  29. Madeleine schreef:

   Oh wat een leuke winactie. πŸ™‚ Ik doe graag mee! Waarom ik het graag wil winnen? Ik heb korte armpjes, dat maakt het foto’s maken soms een beetje lastig.. Verder vind ik het een leuk hebbeding ook al ik ergens naartoe ga πŸ™‚ Zo kan ik tenminste fatsoenlijk met gebouwen, kunst etc op de foto πŸ™‚

   Ik heb alle stappen gedaan om kans te maken πŸ™‚ Liefs Madeleine (mmnlestuny@live.nl)

  30. Nina Simplynspecial schreef:

   Leuke winactie πŸ™‚ in eerste instantie vond ik het maar een vreemd ding, zo’n selfiestick. Ik heb die van mijn vriend weleens gebruikt, maar die is niet zo fijn want die draait mee. Dus ik zou er wel zelf één willen πŸ™‚

   Ik heb alles gedaan behalve hetgeen voor extra winkans!

  31. Ilsiee prins schreef:

   Heej, wat een toffe winactie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! πŸ˜‰ Echt superleuk zeg… Heb al wel eens gehoord over deze selfiestick, lijkt me inderdaad erg handig… Zo krijg je niet alleen foto’s van een gezicht, maar kan je inderdaad ook werkelijk iets van de omgeving laten zien. Ik ga aanstaande zomer voor het eerst naar het buitenland, dus natuurlijk veel eyecatchers bezoeken, dus dan lijkt me deze selfiestick erg handig!
   Ik volg je natuurlijk op facebook en bloglovin! Groetjes ilsiee,

   1. SAS schreef:

    Facebook heb ik niet voor mijn blog en staat ook niet bij de verplichte onderdelen.

  32. Nicky schreef:

   Ik vind de selfie stick echt leuk bedacht. Ik heb zelf geen omdat ik bijna nooit zelfs maak maar ik hoor er veel positief over.

  33. Elise schreef:

   Gaaf ! Helaas geen bloglovin voor mij, vind dat niet zo’n prettige site, maar wil toch meedoen

   1. SAS schreef:

    Ik zet je tussen de eventuele winnaars neer πŸ˜‰

  34. Nicky schreef:

   Haha! Grappig! En een uitkomst als je graag selfies maakt. Ik doe dat altijd alleen maar met mijn dochter en dan maakt zij de foto. Mijn armen zijn te kort!

  35. maroussia schreef:

   Wel grappig z’n stick! Ik vind niet dat ik er één nodig heb, omdat ik bijna nooit selfies maak haha x

  36. Jorien schreef:

   Leuke winactie! Ik doe mee omdat ik dol ben op selfies, en ik dan ook eens een fatsoenlijke ussie kan maken met zo’n leuke stok πŸ˜€

  37. Lies schreef:

   Hihihihi, ik heb er nog geen, maar hoeft van mij ook niet zo, ik maak liever foto’s van andere dingen dan mijzelf eigenlijk πŸ˜›

  38. Birte schreef:

   Ik heb mijn man onlangs een selfiestick cadeau gedaan, en blij dat hij was … Niet normaal! Ga dus ook passen voor de winactie, want wij hebben er al één in huis.

  39. Veerlez schreef:

   Oeehw wat een leuke winactie weer! Ik zou graag een selfiestick winnen zodat ik eindelijk goeie foto’s van mij met mn kat kan nemen, goed levensdoel toch? πŸ˜‰

  40. Rosa schreef:

   Omg, ik doe mee!

   Ik wil al jaren een selfie-stick, sinds ik voor de eerste keer eentje voorbij zag komen in een Buzzfeed artikel over “people you will not believe actually exist.” Een van de plaatjes was een vrouw met een selfie-stick. Ik vond het briljant, maar heb er nooit een gevonden. Hoewel ik al aardig goed ben in het maken van belachelijke selfies, kan het met een selfie-stick alleen nog maar beter worden.

  41. Tineke schreef:

   Jaaa, supertof! Ik heb hem Γ©cht nodig omdat mijn dochter inmiddels al 2 maanden oud is, en ik nog steeds geen leuke foto van ons heb kunnen maken! πŸ˜‰ Ga je bericht liken en zal even retweeten! πŸ™‚

  42. Selfies zijn niet echt mijn ding, haha! Ik vind het overigens met vriendinnen altijd wel een leuke uitdaging om ons allemaal op de foto te krijgen. Zorgt voor heel wat lol. πŸ™‚

  43. Petra schreef:

   Mijn selfies mislukken altijd. Ik ben er gewoon niet voor gemaakt. Je kunt er een ander ongetwijfeld veel meer plezier mee doen.

  44. Kayla schreef:

   Leuke actie! Ik doe alleen niet mee want zo’n selfiestick is niet echt wat voor mij haha.. Ik wens iedereen veel succes!

  45. Saar schreef:

   Geniale winactie zeg! Ik doe graag mee.
   Zo’n stick lijkt me vooral handig om van die actiefoto’s te maken zoals je zelf zegt: lekker tijdens yoga of Tai Chi in een geweldige houding even een foto maken. En zo instagram vullen met van die mooie foto’s. Echt, I love it!

  46. Linda schreef:

   Haha wat een leuke winactie!
   Het lijkt me wel wat voor mij, dan maak ik allicht ΓΌberhaupt meer selfies en leer ik die ook eens meer waarderen haha! (:

   (heb je geluksvragenlijst trouwens ingevuld, staat nu online op mijn blog!)

  47. Bouchra schreef:

   Leuk dat je zo’n selfiestick mag weggeven! Ik zou het denk ik niet vaak gebruiken, dus sla deze actie over zodat je er iemand anders blij mee kunt maken ^_^

  48. Xaviera schreef:

   Wat leuk dat je een selfiestick mag weggeven! Het lijkt mij een hele handige gadget, fijn om te lezen dat je er zo blij mee bent. Ik doe graag mee aan de winactie, ik maak eigenlijk bijna nooit selfies dus zo’n selfiestick lijkt mij ideaal om daar eens verandering in te brengen! Ik heb je bericht geliked en de tweet verzonden. πŸ™‚

  49. klavertjevier schreef:

   Leuke gadget als je veel selfies maakt πŸ™‚
   Ik gebruik mijn camera echt om foto’s te maken
   en zal zo’n stick niet gebruiken.

   Heel veel succes met de winactie!!

  50. Chantal schreef:

   De stick is handig, zeker als je geen lange armen hebt. Voor mij in rolstoel ook handig om met anderen dan een selfie te maken, die staan namelijk altijd hoger dan ik en dat maakt rare foto’s.

  51. Inge schreef:

   Haha sorry ik sla over! Ik vind zo’n stick echt overbodig (ik maak dan ook zelden selfies)
   Tijdens de kerkviering hier in Zweden (Sint Lucia) zaten er ook meiden naast me en op de bank erachter die de grootste lol hadden met die stick πŸ™‚

  52. Marah schreef:

   Leuk dat je er een mag weggeven! Ik laat het zelf aan mij voorbij gaan, maar er zal vast iemand erg blij van worden.

  53. Michelle schreef:

   Wat gaaf zeg! Je ziet ze steeds vaker voorbij komen. In het begin had ik net zoals jij zoiets van: oh kan je toch ook prima zelf? Maar inderdaad dit lijkt allemaal wat makkelijker. Daarom doe ik graag mee met je winactie. Natuurlijk volg ik je al hier, op bloglovin en op instagram. Twitter heb ik niet ^^ Zou leuk zijn om te winnen want dan kan ik ook eens wat vaker foto’s van mezelf posten ipv het steeds aan vriendlief te moeten vragen om foto’s te maken ( ja foto’s want hij is niet zo geweldig met camera’s haha πŸ˜› )

  54. Miss Sentinelli schreef:

   Leuke gadget als je vaak een selfie maakt πŸ™‚ ! Ik doe dat te weinig, dus ik sla deze winactie over. Maar iedereen succes πŸ™‚ !

  55. sammie schreef:

   ohhh leuk leuk leuk! De selfie stick staat al maanden op m’n wishlist! Mijn armen zijn standaard te kort en als ik een selfie met Bink wil maken wil hij altijd mijn telefoon aflikken of erger nog.. opeten! Ik volg je al op bloglovin πŸ™‚ heb de post een hartje gegeven en getweet πŸ™‚

  56. jackie schreef:

   ik heb een selfie stick vind even wennen om zo foto’s te maken…
   gebruik hem eigenlijk te weinig…

  57. Sylvia schreef:

   Ik maak zelden selfies, dus ik sla de actie over, maar daar ga je vast iemand heel blij mee maken! πŸ™‚

  58. Simone schreef:

   Ik zag dit weekend ook iemand met zo’n selfiestick. Al ben ikzelf er nog een beetje sceptisch over. :p

  59. Yudeska schreef:

   Geweldig, ik zou alleen zo een ding nooit zelf durven gebruiken haha, geen idee waarom. Leuke post

  60. Anneleen schreef:

   Lijkt me een handig ding! Toch ga ik deze winactie aan me voorbij laten gaan want ik denk niet dat ik deze stick veel zou gebruiken en dan vind ik dat jammer. Ik wens de anderen veel succes!

  61. sunny mama schreef:

   Haha! Ik gebruik mijn smartphone uitsluitend om foto’s mee te maken. Kan er echt niet mee omgaan. Veel succes met de winactie!

  62. Nesrin schreef:

   Leuke winactie! Ik heb er één (and I love it) dus sla de actie over πŸ˜‰

   Ik vind de stick ideaal.

  63. Amy schreef:

   Haha, grappig dat je schrijft dat je sceptisch was. Ik ken veel mensen die dit ideaal vinden, maar toen ik laat in Berlijn was zag ik hiermee wat mensen fotograferen.. Zag er toch wat gek uit πŸ˜‰

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *