Highlights uit 2014

De overzichtjes van 2014 schieten bij alle bloggers als paddenstoelen uit de grond. Vandaag is de eerste dag uit 2015, waarbij ik altijd een overzichtje maak met een vragenlijst. Dit jaar niet de normale uitgebreid vragenlijst die ik elk jaar doe, maar een andere versie. Gebaseerd op het idee van Aline maar dan net even anders. Hier een overzichtje van mijn mooiste highlights van 2014. Om stil te staan bij de mooie momenten want dat zijn de momenten die er echt toe doen.Onze badkamer & wc verbouwing

 photo badkamerwc_zps4afb33d0.jpg

Eindelijk, na vele jaren het erover te hebben gehad was het dan eindelijk zover. De badkamer en wc gingen eraan geloven en werden geheel verbouwd. Een geheel nieuw toilette en tegelwerk en de badkamer werd een héél stuk groter. Hadden we eerst een ‘hink-stap-sprong’ badkamer kunnen we nu heerlijk douche door een opgeofferde inbouwkast. Nog steeds ben ik met beide super blij en vooral ook trots op mijn man dat hij dit voor het grootste gedeelte zelf heeft gedaan. » Lees hier meer over de badkamerverbouwing & Lees hier meer over de wcverbouwing

Wij gingen naar Borgersteeg

 photo 1397309_234147830086432_327164127_o_zpsdbe0de67.jpg

Toch super tof tussen alle (en vele) reacties gekozen te worden en de winactie van mommyonline te winnen! Zo gingen wij een heerlijke dag & nacht richting Borgersteeg waar wij een heerlijke dag hadden. We hebben geskate, genoten van de natuur en heerlijk ontbeten. Het was een fantastische ervaring en waren erg gastvriendelijke ontvangen. Een aanrader als je er eventjes tussenuit wilt. » Lees hier meer over ons uitje bij Borgersteeg

Onze super fijne Centerparcs vakantie

 photo PhotoGrid_1419430923978_zpsae68b479.jpg

De meeste recentste herinnering, aangezien wij in December heerlijk wat dagen naar Centerparcs gingen. We hebben genoten en zijn echt bijgekomen. Na de verbouwingen in huis en de stress van vorig jaar was dit hard verdiend en vooral erg nodig. » Lees hier het gehele verslag van onze fijne vakantie

Een jaar verlening voor mijn contract op werk


Tof om te horen dat je nog een jaartje op werk mag blijven! Deze herinnering zal me altijd bijblijven. Ik hou van mijn werk en heb echt mijn plekje gevonden. Nog nooit had ik zo’n goed functioneringsgesprek en ben er dan ook trots op dat ik dit allemaal heb gedaan & laten zien in 1 jaar tijd. De tijd zal het leren, Oktober 2015 moet ik een vast contract krijgen. 1 van mijn grootste dromen. Maar voor nu, geniet ik super van mijn leuke baan en de complimenten die ik krijg. » Lees hier het gehele blogje

Wij waren alweer 2 jaar getrouwd

 photo 297_zpsa9b110e5.jpg

Time flies when you’re having fun, klopt ook daadwerkelijk. Dit jaar waren we 2 jaar getrouwd. 2 jaar geleden starten wij een nieuw avontuur met elkaar waar ik nog geen minuut spijt van heb. Het is heerlijk om getrouwd te zijn, en hebben dit dan ook gevierd met een fijn etentje. » Lees hier meer over ons 2 jarig jubileum mét foto’s

Een persoonlijk artikel op le blog: ik heb Dyscalculie

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik schreef een heel (voor mijn doen) persoonlijk stuk wat weinig mensen van mij wisten. Ik heb Dyscalculie, al jaren. Iets wat heel veel onbegrip had en nog steeds vandaag de dag heeft. Ik was geraakt door al jullie super lieve reacties en de herkenning bij sommige mensen. Ik denk dat het voor sommige een eye opener is geweest en dat geeft mij zeker een erg fijn gevoel! Mijn blog heeft dit jaar veel doorgemaakt, vooral in positieve zin. Ik heb meer inhoudelijke artikelen, vaste volgers en de vele toffe reacties die jullie achterlaten laten mij ook niet onberoerd. » Lees hier het gehele artikel (bestaat uit 2 delen, deel 1 staat een link van in dit artikel)

Onze woonkamer vernieuwing

 photo IMG_20140427_144240_zps117d230d.jpg

We wilden weer eens iets anders. Na ruim 5 jaar naar een knalrode (mooie) muur te hebben gekeken wilde we een zachtere en warmere uitstraling in huis. We besloten dus om onze woonkamer een andere kleur te verven. Met daarbij nog een metamorfose van de indeling, die we geheel omdraaide. Nu, een jaartje later ben ik nog steeds erg blij en trots op deze verandering. » Lees hier het gehele artikel over de vernieuwing

Skaten, skaten, skaten & nog meer skaten

 photo 20140330_102702_zpsccaa2406.jpg

Vorig jaar mee begonnen en nog steeds super verslaafd aan: skaten. Een van de beste aankopen ever zijn mijn skates geweest. Want wat is het heerlijk even te ontspannen, in de natuur en even er helemaal uit te zijn. Jezelf te pushen tot het uiterste en steeds een aantal kilometers verder te gaan. Mijn record staat op ruim 9 km. Het skaten mis ik zeker heel erg met dit niet-skate-weer-seizoen. Ik kan niet wachten op het voorjaar om weer fanatiek te gaan skaten en misschien wel de 10 kilometer te halen (in mijn nieuwe skatebroek). » Lees hier alles over skaten

 photo divider33_zpsea099c2a.png

Een bedankwoordje voor jou voor afgelopen jaar
Lieve lezer. Of je nu een vaste bezoeker bent of net mijn blog ontdekt, ik wil je bedanken. Bedanken dat je de moeite neemt mijn stukjes te lezen en te reageren. Ook voor degene de niet reageren en waarvan ik weet dat ze bijna dagelijks mee lezen. Jullie motiveren mij enorm om enthousiast verder te schrijven aan mijn stukjes. Jullie maken door je reacties het blogartikel een stuk leuker en unieker. Ik hoop dat jullie in 2015 mijn blog ook blijven bezoeken en de stukjes nog even interessant en leuk vinden na deze jaren dat ik al blog. Dankjulliewel!

 photo 2014-12-300921111_zps4b8265dd.jpg

Dit jaar schreef ik er 341 nieuwe blogposten bij wat het totaal maakt van 1,349 blogposten. Op mijn blog heb ik ruim 36000 reacties mogen ontvangen van jullie. 82,000 keer is mijn blog het afgelopen jaar bekeken(!) Ik sluit dit jaar af met 553 volgers op Bloglovin’, 195 volgers op Twitter & 233 volgers op mijn favoriete social media Instagram.

Ik ben dankbaar. Jullie heel dankbaar. Jullie maken het bloggen een feestje voor mij!

En nu ben ik erg benieuwd: wat is jou favoriete highlight uit 2014?

About the Author

41 Comments

Marcella

Leuk om de hoogtepunten op een rij te zien. Jullie badkamer, wc en woonkamer zijn erg mooi geworden! Je hebt veel blogs geplaatst, en wauwww, wat een views! Mooi, die groei die je doormaakt, ik blijf je graag volgen!

Reply
Nicky

2014 was lekker, he? Hier ook met mijn stedentripje met dochterlief, de verjaardag van vriendjelief op de grachten en mijn 1001 ‘daar word k blij van’-momenten!

Reply
Lies

Leuk artikel zo! Mijn favoriet momentje is dat mijn vriend en ik beide op bed lagen en we beide opeens de slappe lach kregen uit het niets Heel klein, maar zo’n fijn moment 🙂

Reply
Saskia

Wat heb je er een leuke terugblik van gemaakt. Nét ff anders dan anders 😉 Daar hou ik wel van.
Mooi jaar gehad zo te zien!
Ik wens je een heel goed 2015 toe.
Keep blogging 🙂

Reply
SAS

Dankjewel voor je lieve compliment Sas! Dat is ook precies wat ik altijd probeer te doen: toch even net anders, op mijn manier.
Ik wens je zelf ook een heel fijn 2015 toe, dat je dromen mogen uitkomen en het een mooi jaar voor je mag worden.

Reply
Deborah

Ik moest er even voor gaan zitten om het allemaal te lezen 🙂
Wat een leuk overzicht! Dat 2015 net zo’n mooi jaar mag worden.
Mijn overzichten lees je op mijn blog.

Reply
Maaike

Gelukkig nieuwjaar!
Leuke gebeurtenissen allemaal, dat 2015 weer zoveel leuke dingen voor je in petto heeft 😉

Reply
Bianca

Wat een super leuk overzichtje! Echt onwijs mooie foto’s, en wat super fijn dat je contract is verlengd! En nog van harte gefeliciteerd met jullie 2 jarig huwelijk & de beste wensen voor komend jaar! xxx

Reply
Wytske

Mooi overzicht! Op naar nóg zo’n mooi jaar!!
Ik hoop op een sprong vooruit in mijn werk en mijn blog. Heb leuke plannen, dus ik ga ervoor!

Reply
Serena

Dat was dus een mooi jaar, hopen dat 2015 nóg beter wordt!!!
Ik wens je het allerbeste…

Psssst… Volgens mij heb je verlenGing gekregen. 😉

Reply
Michelle

Ik wens jullie een heel gelukkig, liefdevol en gezond nieuwjaar! Je hebt prachtige statistieken en wat een leuk overzicht! 2014 was eigenlijk niet zo mijn jaar, maar hoogtepunten waren zeker wel mijn lotus tattoo en het behalen van mijn diploma.

Reply
Nina Simplynspecial

leuk zo’n overzicht met foto’s erbij ook! Ik zie een hoop mooie gebeurtenissen. Hopelijk vertel je bij de Highlights van 2015 dat je inmiddels je vaste contract hebt gekregen 🙂

Reply
Linda

Wat een mooi overzicht van jou afgelopen jaar! De woonkamer ziet er erg knus uit en wat een mooi aantal artikelen zijn er online gekomen, dat is wel iets om trots op te zijn!

Reply
Regina

Ik moest even opzoeken wat dyscalculie was, want daar had ik nog nooit van gehoord. Maar ik heb weer wat geleerd. Veel mooie highlights verder. Dat 2015 ook zo´n mooi jaar mag worden voor jullie!

Reply
Marion

Dat zijn prachtige getallen! Een felicitatie waard! En natuurlijk de allerbeste wensen voor het komende jaar!

Reply
Veerlez

Een mooi overzicht! Ik ben blij dat ik door het volgen van je blog een onderdeel hiervan heb mogen zijn! Dat er maar veel mooie en inspirerende blogs komen in 2015! 🙂

Reply
Xaviera

Prachtige highlights allemaal, heel mooi om te lezen dat je zo gelukkig getrouwd bent en dat je echt je plekje hebt gevonden op je werk! Op naar een nieuw jaar vol met mooie nieuwe hoogtepunten!

Reply
Inge

Graag gedaan hoor. Ik lees je blog met veel plezier, één van mijn leukste ontdekkingen van dit jaar! (Ik weet niet hoe zwaar dat telt, als beginnende blogger..)

Reply
SAS

Dat telt zeker zwaar! Elke blogger die mij zo’n compliment geeft maakt dat ik zit te glimlachen achter mijn computer. Beginnend blogger of niet, zoiets horen is altijd leuk! Dankjewel dus hiervoor. Ik bezoek zelf altijd met veel plezier ook je site, dus ga zo door!

Reply
Linda

Jeej, wat een fijn jaaroverzicht! Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat 2015 je heel veel moois – waaronder een vast contract! – gaat brengen 🙂
Mijn grootste highlight uit 2014 waren er eigenlijk 3: mijn bruiloft (25 juli), mijn huwelijksreis en mijn afstuderen van de universiteit 🙂

Reply
Laura

Wat een mooi overzicht heb je er van gemaakt! Wel een beetje jammer dat we nu het standaard lijstje niet krijgen te zien haha. En mijn highlight kan je wel raden denk ik 😛 . Gelukkig nieuwe jaar!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *