photo 1798720_366675840173014_3439878973830030272_n_zps40e34b2b.jpg

TGIF staat voor ‘Thank God It’s Friday’, een wekelijkse op Vrijdag online komende rubriek met een terugblik van afgelopen week. Wat deed ik? Wat kocht ik en wat maakte deze week ‘awesome’? Een soort persoonlijk dagboekje met een korte vragenlijst + gebruik van foto’s, plaatjes & filmpjes. Enjoy! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via mijn account Sassie__

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

genieten van mijn laatste daagjes vakantie heel wat afleveringen gekeken van mijn nieuwe serie The Killing heel wat blog inspiratie gekregen en uitgewerkt ook in mijn vrije dagen wat samenwerkings artikelen afgemaakt veel theetjes gedronken vroeg op bed & genieten yoga op de vroege ochtend aanpassingen bedacht voor mijn blog: update komt Maandag online er komt een nieuw projectje aan op mijn blog, de introductie kan je op 11 Januari zien alle kleine klusjes in huis afgemaakt blij met mijn nieuwe lettertype nieuwe blogs toegevoegd aan mijn reader

 photo 2014-12-2610263011_zps0ce00fb6.jpg

Things I did

Vakantie houden <3

 photo fghfgh_zps50c625c8.jpg

Ik begon in een nieuw boek ● paste even op Kylie, het kindje van mijn beste vriendinnetje. We maakte een tekening en ze bleef eventjes bij ons slapen tussen de middag. Daarna gezellig met mama een bakkie gedronken & bijgekletst ● we legde nieuwe plinten in de gang. Yara had een tijdje terug een nieuwe hobby gevonden en onze gang zag eruit als een slagveld. Nu is alles weer netjes, hopen dat het zo blijft ● ik stond een ochtend 7:00 op en ging aan de slag met Yoga voor beginners filmpje. Superleuk, maar wat vermoeiend om te doen. Wel kon ik mijn toffe nieuwe broek uit proberen ● ik startte met de serie The Killing en keek seizoen 1 af. Er staan er 4 op Netflix dus ik heb nog lekker even te gaan ● ik was heerlijk veel bezig met mijn site. De ideeën bleven komen en ik werkte al wat dingen daarvan uit. Ook een aantal samenwerkingen al opgestuurd ter goedkeuring om te plaatsen ●

Things I bought

Vorig weekend kocht ik dit super leuke truitje in de uitverkoop bij de H&M. Tevens droeg ik deze tijdens oud&nieuw.

 photo IMG_20141228_141956_zps5ce19643.jpg

Things that made this week awesome

Ik moet nog steeds keihard lachen om dit plaatje

 photo IMG-20141220-WA0000_zps5bc090c2.jpg

Zo super schattig dit..

Things I blog

Ik maakte een overzicht van de December Missions. Welke haalde ik en welke niet, of bijna? Daarna uiteraard de jaarlijks terugkerende Top 3 van dit jaar. Altijd een feestje om te maken net als mijn nieuwe post met daarin Mijn mooiste herinneringen uit 2014. Wat was jou mooiste herinnering?

Dit weekend online: De beste boeken & films uit 2014, ik zag en las wat af en er zaten zeker heel wat fijne boeken & films bij. Ook heb ik aan jullie een vraag over 2014 & 2015.

Tevens stond ik heel lief in de blogpost van Stephanie bij haar Top regeerders. Ook bij Jennn kwam ik voor in haar lijstje. Super leuk, dankjewel! Ook kreeg ik een aantal tweets binnen waarin ik vermeld was als meeste-comments-achter-laten.

Hierbij mijn eigen top 5:

 photo IMG_20141230_095616_zps25639606.jpg

Dankjulliewel!

Ook sta ik binnenkort bij Patricia op haar site bij Bloggers interview. Mijne staat binnenkort online op haar site, hou het dus in de gaten!

Ook heb ik een super leuke Give Away gewonnen van Isabel: De Leopard Miyuki Bracelet. Echter super leuk dat ik heb gewonnen, dankjewel!

Things to do this Friday / weekend

God wat gaat zo’n vakantie snel! Gelukkig heb ik Maandag nog een extra dagje vrij. Dit weekend wordt het nog even extra met elkaar genieten.

 photo 10809635_770335429717117_1611864486_n_zps5f580b15.jpg

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

0

44 reacties

44 thoughts on “TGIF: Week1/2015

 1. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuke foto’s! Ik kan ook nog steeds lachen om Frans sprekende Joey! Wat leuk dat je een linkje naar mijn blog hebt gedaan, ik zie het nu pas oeps! Afgelopen weken waren erg druk en chaotisch maar ik wil je hierbij alsnog bedanken! 🙂

 2. sammie schreef:

  die foto met de katten naast het kussen! Geweldig! Leuk truitje heb je gescoord!

 3. Marcella schreef:

  Je foto met het kussen tussen de katjes in is schattig. Lekker lezen, ik ga morgen ook weer in een nieuw boek beginnen, ik zit dan weer in de trein en dat is m’n favoriete plek om te lezen.

 4. Nicky schreef:

  Ik zei ook nog ‘leuk truitje’ maar ik zette er een smiley tussen. Dat werkte niet. 😉

 5. Nicky schreef:

  Tjonge, ikke op nummer 3!

 6. Nicetobeout schreef:

  Het is weer een blogje om blij van te worden 😀

 7. Serena schreef:

  Ik heb toen dubbel gelegen bij die aflevering van Friends…
  Dat slapende katje is zoooo schattig… 😉

 8. Claudia schreef:

  Wat een leuk truitje heb je gekocht, het staat je erg goed!

 9. Billy schreef:

  dat nieuwe truitje staat je beeldig, Saskia!
  Ikzelf heb ook een nieuwe rubriek op de planning, en enkele voornemens voor m’n blog het komende jaar…

  Groetjes!

  1. SAS schreef:

   Ik ben super benieuwd wat voor een planning en voornemens je hebt voor je blog!

 10. Zwartraafje schreef:

  Dat grotere lettertype is super handig. Yoga heb ik zelf nog nooit gedaan, Tai Chi dan weer wel. Jammer genoeg is het nu alweer een hele tijd geleden terwijl ik het zeker een jaar lang goed had volgehouden om het dagelijks te doen. En die scène uit Friends blijft waarschijnlijk altijd grappig. Ik moet er nog maar aan denken en begin al opnieuw te glimlachen.

  1. SAS schreef:

   Ik ga eens opzoeken van Tai Chi precies is.. Ik weet nog steeds niet helemaal wat ik moet vinden van Yoga..

   1. Zwartraafje schreef:

    Ik ben benieuwd wat je van Tai Chi zal vinden. Zelf werd ik er wel rustig van. Door met die bewegingen bezig te zijn kwamen mijn gedachten eens tot rust. Een hele prestatie. 🙂

 11. Louise schreef:

  Oh dat filmpje met die kat is inderdaad leuk <3 Hele fijne terugblik!

 12. Tamarah schreef:

  Fijn overzichtje weer! En Friends vond ik zo’n leuke serie! Die kattenfilmpjes zijn echt te leuk! Hihi.. en tof dat je het armbandje gewonnen hebt. Zo knap dat ze die zelf maakt!

 13. Lief meisje schreef:

  Heerlijke vakantie heb je gehad.

 14. Super leuk om te lezen wat je afgelopen week gedaan hebt. Ik wens je een heel fijn weekend!

 15. Teddy schreef:

  Wat een leuk artikel!

 16. Xaviera schreef:

  Fijn dat je zoveel leuke ideeën hebt voor je site en daar mee aan de slag bent gegaan, ik ben benieuwd naar de update maanden en natuurlijk naar 11 januari! Dat shirtje is erg mooi 🙂 Leuk dat je met Yoga bezig bent!

 17. Laura schreef:

  Haha ik lig steeds plat bij de afbeeldingen van Friends. Het blijft mijn favo serie!

 18. Marion schreef:

  Die kat in de sneeuw! Ik kom niet meer bij! Mmmmmrrrrraaaaauuuuuuw!

 19. Janine schreef:

  Leuk om te lezen! Ik vind jouw katten zo tof! Dat truitje dat je gekocht hebt is erg leuk trouwens!

 20. Nicky schreef:

  Leuk! Ik geniet echt van je lijstjes. De kussen heb ik hier ook 🙂 Geniet nog even van je vrije dagen…

 21. Super leuk overzicht weer! Joey die Frans leert, blijft een leuke aflevering. I love Friends.

  Super bedankt voor het aanbod, mocht ik zelf aan de slag gaan met WordPress en het echt niet snappen dan mail ik jou! Heel erg bedankt 😉

  1. SAS schreef:

   Geen probleem! Succes met het uitvogelen 🙂

 22. Maroussia schreef:

  Gaaf dat je aan Yoga doet 🙂 Ik doe het ook en je wordt er zeker heel flexibel van x

 23. Saar schreef:

  Heerlijk pyjama’s de hele dag!

 24. Lies schreef:

  Leuk truitje! Ook een heerlijk vooruitzicht, ik moet vanavond en morgenavond werken, maar zondag nog lekker een dagje vrij voor ik mijn wekker uit het raam wil gooien 🙂

 25. Anneleen schreef:

  Ik ben benieuwd naar het projectje! Geniet van de laatste dagen vakantie! En ik heb je nog geen gelukkig nieuwjaar gewenst denk ik dus bij deze 😉 de allerbeste wensen! X

 26. TypischKim schreef:

  Leuk om te lezen!

 27. Veerlez schreef:

  Ik moet altijd zo hard lachen om Joey die frans leert praten! Ik doe dat ook nog vaak genoeg na! Maar er zijn zoveel dingetjes uit Friends die stiekem geintergreerd zijn in mijn dagelijkse leven 🙂

  & nog even genieten van de laatste daagjes vakantie, ik heb redelijk veel doorgewerkt, maar ben ook ziek (geworden) dus het voelt nog steeds niet alsof ik heel veel vrij heb 🙁

  1. SAS schreef:

   Ja Friends blijft een toffe serie. Ik vind UNAGI ook zo’n leuke aflevering haha 😛

   Heel erg veel beterschap, ik hoop dat je inmiddels al een beetje bent opgeknapt! een virtueel bloemetje van mij.

 28. Chantal schreef:

  wat een geweldig leuk kussen zeg… waar heb je dat gekocht

 29. Michelle schreef:

  De eerste TGIF van dit jaar ^^ Die filmpjes met katten zijn zo leuk!

 30. Maaike schreef:

  Ah die katten filmpjes; cute!
  Geniet ze van je laatste vakantie dagen!

 31. Laura schreef:

  Wat een leuk overzicht weer! Nog even goed genieten van je laatste paar dagen vakantie dus!

 32. Simone schreef:

  Lekker hoor zo’n vakantie! Volgens mij heb je er uitstekend van kunnen genieten. En gelukkig heb je nog een paar dagen! 🙂

 33. jackie schreef:

  bah, laatste dag vakantie alweer….
  maar wel echt lekker genoten en goed bezig geweest lees ik…

  Heel fijn weekend
  xoxo

 34. Saskia schreef:

  Cosy overzicht 🙂 Zelfs het lezen is al genieten.

 35. Amy schreef:

  Wat heerlijk, zo’n vakantie! Volgens mij hebben jullie er enorm van genoten. Het truitje dat je met oud & nieuw droeg is erg mooi! Hopelijk hebben jullie genoten van de avond!

 36. angelique schreef:

  Heerlijk overzicht weer, benieuwd naar al je artikelen. En joey! oh geweldig.

 37. Sylvia schreef:

  Leuke filmpjes! En ik ben helemaal vóór ‘Pyjamas all day’ ;P

 38. Bente schreef:

  Aah ja dat filmpje van die kat die haar kitten knuffelt zag ik laatst ook, zo schattig! <3

 39. jenn schreef:

  Leuk overzicht! Gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *