My life, An Autobiographical Journal

Tussen mijn Sinterklaas cadeaus zat een leuk cadeautje genaamd: My life, An Autobiographical Journal from Adventures to Zealous Plots. Nou werd ik hier erg blij van want invul boekjes vind ik altijd zo gaaf. Zo leg je toch een stukje van je leven vast. Altijd leuk om later nog eens op terug te kijken. Er staan talloze vragen in dit boekje, allemaal op alfabetische volgorde.Zo heb je de vragen confessions, advice to my ten-year-old self en life goals. Wat ik zo fijn vind aan dit boekje is dat het een compact formaat is, zodat je het gewoon overal mee naar toe kan nemen. Ook een aantal vragen op alfabetische volgorde is erg fijn, omdat er dan toch wat structuur inzit. Elke vraag lokt je uit om toch even na te denken en heel persoonlijk te antwoorden.

Zeker een aanrader als je graag dingen bij houd maar het toch teveel werk vind een dagboek bij te houden. Dit kan je geheel invullen zoals je zelf wilt en maakt dat het heel toegankelijk is voor iedereen.

Hij staat nu nog op de schouw in de huiskamer, maar in mijn vakantie wil ik er zeker voor gaan zitten en beginnen met het invullen. Het boekje kost €18,49. Leuk om je kerstlijstje mee aan te vullen!

About the Author

56 Comments

Maaike

Wat een leuk boekje!! Zeker een om te onthouden!
Beetje in de trant van de boeken zoals ‘mam vertel eens’ / pap vertel eens’. Ken je die?
Ik heb het zelf niet, mss moet ik dat toch ook eens vragen, maar super leuk is dat ook. Dat is dan een biografie vanuit je ouders…..je zet dan alleen wel je ouders flink aan het werk xD

Reply
jackie

ik had dit boekje op mijn wishlist staan, en voor kerst gevraagd…. Jammer genoeg niet gehad..
Heel veel plezier met invullen…

Reply
Wendy

Ik vind zulke boekjes ook altijd heel leuk, maar ik heb er geen idee. Ik ken mezelf namelijk langer dan vandaag en ik weet dat ik altijd aan zulke dingen begin en het nooit afmaak. En dat vind ik dan ook weer heel zonde.

Reply
Stephanie

Klinkt echt als een heel leuk boek! Ik ben ook wel dol op dat soort boeken, ik houd van schrijven! Maar ik houd er zoveel van dat ik dan misschien wel meteen helemaal ga invullen πŸ˜› zo enthousiast zou ik dan zijn, denk ik πŸ˜›

Reply
Lies

Ziet er heel leuk uit inderdaad, ook om later op terug te komen (met eventuele kinderen ofzo)

Reply
Channah

Ik vind dit soort journals echt geweldig! Helaas ben ik niet zo’n held met het bijhouden..

Reply
Bianca

wat een super leuk boekje ! en ik denk inderdaad leuk om terug te lezen over een aantal jaar.

Reply
Lieke

Wat een leuk boekje lijkt me dit!
Ik ga hem eens onthouden als cadeautje.

Ik ben ook wel nieuwsgierig naar een vraag met jouw antwoord πŸ˜‰

Reply
Nina Simplynspecial

Ziet er erg leuk uit idd. Vast grappig om dit later terug te bladeren πŸ™‚

Reply
Evelien

Wat een leuk boekje lijkt me dit! Hij ziet er alleen al leuk uit. En zeker tof voor later om dan eens terug te kijken naar wat je hebt ingevuld.

Reply
Madrina

Ik heb onlangs ook zo’n boekje gekocht. Daar staan 365 vragen in. Je moet per dag 1 vraag invullen. Na 1 jaar kom je terug aan het begin, en vul je alles opnieuw in, en dat gedurende vijf jaar lang. Ik ben van plan om er in 2015 mee te beginnen.

Reply
Michelle

Wat leuk zeg! Dan vul je net even andere antwoorden en dingen in als wanneer je een gewoon schrift/boekje als dagboek etc bijhoud. leuk!

Reply
Inge

Heb eerder over zulke boekjes gehoord! Lijkt me erg fijn, zeker om later eens in terug te kijken of eventueel voor je (toekomstige) kinderen die je op die manier kunnen leren kennen.

Reply
Iris

Wauw, dat is echt een heel leuk boekje. Super leuk om in te vullen en later terug te lezen πŸ˜‰

Reply
angelique

Lijkt mij een prachtig boek, ook voor Keano voor later om zijn mama beter te leren kennen

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *