(online) geshopt,  Boeken, film/tv & youtube

My life, An Autobiographical Journal

 photo DSC_0083_zps7fdbd33d.jpg

Tussen mijn Sinterklaas cadeaus zat een leuk cadeautje genaamd: My life, An Autobiographical Journal from Adventures to Zealous Plots. Nou werd ik hier erg blij van want invul boekjes vind ik altijd zo gaaf. Zo leg je toch een stukje van je leven vast. Altijd leuk om later nog eens op terug te kijken. Er staan talloze vragen in dit boekje, allemaal op alfabetische volgorde.

 photo booook_zpsffedd1e0.jpg


Zo heb je de vragen confessions, advice to my ten-year-old self en life goals. Wat ik zo fijn vind aan dit boekje is dat het een compact formaat is, zodat je het gewoon overal mee naar toe kan nemen. Ook een aantal vragen op alfabetische volgorde is erg fijn, omdat er dan toch wat structuur inzit. Elke vraag lokt je uit om toch even na te denken en heel persoonlijk te antwoorden.

Zeker een aanrader als je graag dingen bij houd maar het toch teveel werk vind een dagboek bij te houden. Dit kan je geheel invullen zoals je zelf wilt en maakt dat het heel toegankelijk is voor iedereen.

Hij staat nu nog op de schouw in de huiskamer, maar in mijn vakantie wil ik er zeker voor gaan zitten en beginnen met het invullen. Het boekje kost €18,49. Leuk om je kerstlijstje mee aan te vullen!

 photo 2014-12-060937011_zpsd39a8c08.jpg

0

56 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *