My life, An Autobiographical Journal

Tussen mijn Sinterklaas cadeaus zat een leuk cadeautje genaamd: My life, An Autobiographical Journal from Adventures to Zealous Plots. Nou werd ik hier erg blij van want invul boekjes vind ik altijd zo gaaf. Zo leg je toch een stukje van je leven vast. Altijd leuk om later nog eens op terug te kijken. Er staan talloze vragen in dit boekje, allemaal op alfabetische volgorde.Zo heb je de vragen confessions, advice to my ten-year-old self en life goals. Wat ik zo fijn vind aan dit boekje is dat het een compact formaat is, zodat je het gewoon overal mee naar toe kan nemen. Ook een aantal vragen op alfabetische volgorde is erg fijn, omdat er dan toch wat structuur inzit. Elke vraag lokt je uit om toch even na te denken en heel persoonlijk te antwoorden.

Zeker een aanrader als je graag dingen bij houd maar het toch teveel werk vind een dagboek bij te houden. Dit kan je geheel invullen zoals je zelf wilt en maakt dat het heel toegankelijk is voor iedereen.

Hij staat nu nog op de schouw in de huiskamer, maar in mijn vakantie wil ik er zeker voor gaan zitten en beginnen met het invullen. Het boekje kost โ‚ฌ18,49. Leuk om je kerstlijstje mee aan te vullen!

56 reacties op “My life, An Autobiographical Journal

 1. Wat een leuk boekje!! Zeker een om te onthouden!
  Beetje in de trant van de boeken zoals ‘mam vertel eens’ / pap vertel eens’. Ken je die?
  Ik heb het zelf niet, mss moet ik dat toch ook eens vragen, maar super leuk is dat ook. Dat is dan een biografie vanuit je ouders…..je zet dan alleen wel je ouders flink aan het werk xD

 2. ik had dit boekje op mijn wishlist staan, en voor kerst gevraagd…. Jammer genoeg niet gehad..
  Heel veel plezier met invullen…

 3. Ik vind zulke boekjes ook altijd heel leuk, maar ik heb er geen idee. Ik ken mezelf namelijk langer dan vandaag en ik weet dat ik altijd aan zulke dingen begin en het nooit afmaak. En dat vind ik dan ook weer heel zonde.

 4. Klinkt echt als een heel leuk boek! Ik ben ook wel dol op dat soort boeken, ik houd van schrijven! Maar ik houd er zoveel van dat ik dan misschien wel meteen helemaal ga invullen ๐Ÿ˜› zo enthousiast zou ik dan zijn, denk ik ๐Ÿ˜›

 5. Wat een leuk boekje lijkt me dit!
  Ik ga hem eens onthouden als cadeautje.

  Ik ben ook wel nieuwsgierig naar een vraag met jouw antwoord ๐Ÿ˜‰

 6. Wat een leuk boekje lijkt me dit! Hij ziet er alleen al leuk uit. En zeker tof voor later om dan eens terug te kijken naar wat je hebt ingevuld.

 7. Ik heb onlangs ook zo’n boekje gekocht. Daar staan 365 vragen in. Je moet per dag 1 vraag invullen. Na 1 jaar kom je terug aan het begin, en vul je alles opnieuw in, en dat gedurende vijf jaar lang. Ik ben van plan om er in 2015 mee te beginnen.

 8. Heb eerder over zulke boekjes gehoord! Lijkt me erg fijn, zeker om later eens in terug te kijken of eventueel voor je (toekomstige) kinderen die je op die manier kunnen leren kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *