Jan t/m Dec 2014: Populairste blogposten

Weer een overzichtje van de meeste populaire blogposten op iliveformydreams, dit keer van het jaar 2014! Dit jaar heeft mijn blog een grote stap gemaakt qua meer bezoekers, vaste volgers en ook vooral (inhoudelijke) reacties. Ik had niet durven dromen dat ik ooit zoveel reacties op blogposten zou hebben. Dankjulliewel hiervoor! Ik ging dus spitten in mijn Blog Archief en kwam met de volgende lijst. Kijken jullie mee naar de populairste blogjes van 2014?

Januari: In één woord of zin (56 reacties)
Ik vroeg aan jullie mij in 1 woord of zin te beschrijven.Hier kan je tevens de antwoorden lezen

Februari: Snapshots Week #6/2014 (43 reacties)
Mijn snapshots via Instagram van week 6 in 2014

Maart: De omgekeerde Bucketlist en Vandaag is het mijn feestje: It’s My Birthday!! (55 reacties)
In plaats van een wat-wil-ik-nog-doen-lijstje maakte ik een juist met de dingen die ik juist wél al heb gedaan. Ook werd ik 26 en schreef een blogje over hoogte/diepte puntjes van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014
April: Ik heb dus nog nooit… (44 reacties)
Ik schreef dingen op die ik nog nooit had gedaan. The Notebook gekeken, in een tuktuk gereden en gerookt

Mei: Hoe onze woonkamer een make-over kreeg. Klusserdeklus! (58 reacties)
Wij verfde onze woonkamer van rood naar grijs. Ook draaide we de indeling om.

Juni: Persoonlijk: Ik heb PDS (59 reacties)
Ik legde uit in een persoonlijk blogje dat ik PDS heb. Een Prikkelbaar darm syndroom. Ik leg hier uit wat dit voor mij betekend.

Juli: Over het voorplannen van blog artikelen (67 reacties)
Ik plan altijd heel wat artikelen vooruit. Hier leg ik uit wat ik hiervoor gebruik en hoe ik dit doe.

Augustus: How to.. Blijven hangen op een blog (75 reacties)
Een aantal dingen vind ik belangrijk en bijna wel cruciaal aan een blog. Waarom blijf ik hangen op een blog en wanneer klik ik weg?

September: Verbouwing #3: Onze badkamer (67 reacties)
Eindelijk na al die jaren dat we het wilde doen kwam het er dit jaar tot éindelijk van: onze grote badkamer verbouwing. Zie hier alle before&after foto’s en filmpjes. Nog steeds ben ik echt super blij met onze nieuwe, grótere, moderne, fijne badkamer.

Oktober: 10 Plugins waar mijn blog niet zonder kan ( 64 reacties)
Ik maakte een lijstje van mijn meest favoriete en onmisbare WordPress-plugins.

November: New in: familie planner 2015 (59 reacties)
Een blogje met mijn nieuwe planner voor 2015, een koopje die ik scoorde bij de Kruidvat.

December: Verliefd. Op mijn nieuwe jasje (65 reacties)
Ik vond eindelijk dé perfecte layout en zetten deze dan ook zenuwachtig online. Jullie hadden erg lieve reacties en ben tot nu toe zo blij met mijn nieuwe layout!

 photo divider33_zpsea099c2a.png

Het blogje van Augustus How to.. Blijven hangen op een blog heeft dus de meeste reacties opgeleverd dit jaar!

» populairste blogposten in 2013

En wat is jou populairste blogpost van het jaar 2014?

About the Author

51 Comments

Marcella

Leuk overzicht, fijn die veelzijdigheid aan blogs. De omgekeerde bucketlist staat nog bij mijn concepten, mooi idee voor een blog!

Reply
Northflix

Leuk om te zien! Het valt me op mijn eigen blog ook op dat persoonlijke dingen vaak het meest worden bekeken en de meeste reacties krijgen.

Reply
Laura

Wat een leuke post dit! Leuk om je artikelen ook terug te zien X Laura Link verwijderd
(WIN: Polette cat eye sunglasses )

Reply
Petra

Heel leuk zo’n overzicht. Volgens mij volg ik je vanaf maart. Leuk dat je altijd zoveel reacties krijgt. Dat maakt het bloggen mooi.

Reply
Laura

Ik ben dol op lifestyle artikeltjes dus snap ik helemaal waarom er veel persoonlijke artikeltjes zo populair zijn! Ga zo door meid!

Reply
Wendy

Zo leuk om de groei van je blog te hebben meegemaakt. En je blog is ook echt enorm gegroeid. Ik heb weer even lekker teruggeklikt naar al die blogposts. 🙂

Reply
Paul

Grappig om te zien wat voor artikelen de meeste reacties opleveren. Opvallend dat vooral de artikelen over bloggen veel reacties oproepen. Ik had altijd gedacht dat vooral niet-bloggers blogs lezen, maar volgens mij is het echt een community die zichzelf in stand houdt 😉

Reply
Ellen

Leuk zo’n overzichtje! Dit is de eerste keer dat ik op je blog kom, dus zo weet ik meteen wat anderen een leuk artikel vonden!

Reply
Inge

Wat een fijn overzicht! Ik volg je nog niet zo lang en dit overzicht is handig om die berichten ook nog even door te nemen! 🙂

Reply
Xaviera

Wat leuk om zo’n overzicht te zien! Ik heb net een paar van deze blogs terug gelezen, o.a. je woonkamer make-over. Wauw wat een mooi resultaat!

Reply
Chantal

leuk overzicht. Ik hoorde van de week van bezoekers van mijn fotolog dat ik de 3,000ste foto had geplaatst, was me totaal ontgaan…

Reply
Janine

Wat gaaf dat je zo’n groei hebt mogen doormaken qua bezoekers, volgers en reacties op je blog. Dat lijkt me een onwijs tof gevoel. Maar je hebt het verdient, je schrijft zo ontzettend leuk, net alsof ik soms een kijkje krijg in je persoonlijke leven en daar hou ik van. Ik hoop dat het volgende jaar maar net zo fijn mag zijn 🙂

Reply
Bente

Jeetje, wat een boel reacties allemaal! Leuk om zo’n overzichtje te zien, ik herken al die artikelen nog wel als je ze zo kort omschrijft! 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *