Iedereen die me al langer volgt zal wel weer lachen want ja, je ziet het goed. Er staat weer een nieuwe layout online! Hoewel ik erg blij was met de vorige zaten er wat foutjes in en kwam toen toevallig deze layout tegen. Op slag verliefd: zoiets zoek ik namelijk al langer maar kon deze nooit (gratis) vinden. Ik ben dus weer druk aan het knutselen geweest met dit als resultaat.

 photo headerflower2_zpsd4c97447.png

Behind the scene

Ik zocht al lange tijd zo’n layout. De andere layouts die ik had waren altijd deels wat ik zocht. Daardoor verander ik regelmatig van layout, omdat ik gewoon weer een andere leukere tegen kwam. Deze layout kwam ik bij toeval tegen en was gelijk enthousiast. Ik ben er een gehele avond mee bezig geweest om hem naar mijn eigen smaak om te bouwen.

De lettertypes zijn hetzelfde gebleven als mijn andere layout en verder heb ik de link-kleurtjes aangepast. Ik ben nog druk bezig met aanpassen maar ben echt super tevreden met de rustige uitstraling die mijn blog heeft. Als ik kijk naar al mijn vorige layouts (en dat zijn er wel wat) vind ik dit toch de meest volwassen en ‘zen-achtige’ layout en zoiets zocht ik dus! Verder wordt de link, als je erover heen gaat kleiner. Een vernieuwende aanpassingen dan wat ik normaal heb.

Ook staat er, zoals jullie zien een nieuwe header online. Ik ben er erg druk mee bezig geweest en ben tot nu super tevreden ermee. Ik heb hem niet geheel zelf gemaakt. Mijn andere header (klik hier voor een voorbeeld) was ik erg tevreden mee maar was erg zwart en zonder vrolijke kleurtjes. Ik wilde een positieve en vooral vrolijke layout online hebben en dat is me zeker wel gelukt vind ik!

 photo kleurletters_zps6be72349.png

Hoewel ik altijd erg veranderlijk ben qua layouts denk ik dat ik nu eindelijk de layout heb gevonden die ik al een tijdje zocht. Ik knutsel dus lekker verder. Mochten er fouten in staan dan hoor ik dit uiteraard graag! De credits (en andere pagina’s) ga ik nog aanpassen! Ik ben zelfs een beetje zenuwachtig over wat jullie ervan vinden ๐Ÿ˜‰

Wat vind jij van mijn nieuwe layout en hoe vaak verander jij?

0

65 reacties

65 thoughts on “Verliefd. Op mijn nieuwe jasje.

 1. Mirella schreef:

  Het is ook hier drama, ik verander regelmatig, heb de mijne nog niet gevonden

 2. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  En ik ben ook verliefd โ™ก Prachtige lay-out! Ik baal dat ik door problemen van m’n host even niks kan veranderen *snik*

 3. Serena schreef:

  Ik vind het best mooi geworden. Ik ben niet zo van de hele zoete kleurtjes, ik zou meer iets kiezen dat iets meer in het oog springt. Maar het past wel allemaal mooi bij elkaar.
  Ik ben onlangs gewisseld van layout omdat de vorige layout voor veel fouten zorgde. Ik blijf wel altijd een beetje bij dezelfde kleuren. Hier en daar wordt er wel iets aangepast, maar ik ben redelijk standvastig.

 4. Tamarah schreef:

  Het is toch even zoeken naar een fijne lay-out maar deze ziet er goed uit. Vooral het lettertype vind ik er mooi uitzien!

 5. Lieke schreef:

  Mooie lay-out Sas!
  Ik ben me nu ook aan het verdiepen in css, maar het is nog best puzzelen zeg. ๐Ÿ˜‰

 6. annouska schreef:

  Wat een toffe layout. Ik hoop dat deze een tijdje blijft ๐Ÿ˜€

 7. Saar schreef:

  Ik vind je nieuwe lay-out er echt goed uitzien. Zeker zen en volwassen ๐Ÿ™‚ Ik heb nog niets gezien dat niet klopt, maar als ik dat tegen kom dan hoor je het!

 8. sam schreef:

  Hij ziet er goed uit ๐Ÿ™‚ dacht eerst even dat je zelf een nieuwe jas had!

 9. Mieke schreef:

  Heel mooi geworden weer! Toch knap dat je elke keer zulke mooie lay-outs maakt die wel van elkaar verschillen, maar toch altijd in je eigen stijl. Super!

  1. SAS schreef:

   Dankjewel voor je lieve compliment. Ik probeer een layout ook altijd dicht bij mezelf te houden, dus fijn dat dit ook zichtbaar is!

 10. Evelien schreef:

  Jaaaa, je nieuwe layout is inderdaad super! <3 Weer mooi gedaan, knap zeg.

 11. jackie schreef:

  ziet er weer goed uit…
  ik heb al eeuwen de zelfde, tussen door wel eens wat anders gehad, maar uit eindelijk steeds weer dit..

 12. Flavie schreef:

  Ik vind de nieuwe lay out heel mooi!

 13. Paul schreef:

  Mooi Sas, ik vind ‘m heerlijk rustig lezen, dus volgens mij is dit er eentje om te koesteren. Ik ken de zoektocht naar een goed theme, en hoeveel werk er zit in het aanpassen daarvan. Ook ik ben met mijn laatste theme aan het goochelen geweest en heb ‘m na lang prutsen eindelijk naar wens omgebouwd!

 14. Suzanne schreef:

  Zรณ herkenbaar! Ik ben ook nooit tevreden. Lay-out veranderingen, kleuren en vooral lettertype, ik weet er alles van ๐Ÿ˜‰ Ziet er mooi uit hoor, ben wel benieuwd welke lay-out je hebt gebruikt ๐Ÿ™‚

 15. Nicky schreef:

  Mooi, hoor. Lekker rustig. Ik verander nooit van lay out, ik zet af en toe wat nieuwe foto’s bovenin. Thats all. Ik vind het niet leuk om met de lay out te spelen. Hoewel het met WordPress wel heel makkelijk is.

 16. Mariska schreef:

  Ik herken dat zo erg ! Heb gisteren ook weer een nieuwe rustigere layout online gezet, haha. Vind hem ook heel mooi deze!

 17. Laura schreef:

  Ik vind hem erg mooi! Vroeger veranderen ik ook echt super veel maar sinds een tijdje heb ik wel steeds de zelfde layout online. Al twijfel ik nog steeds of ik de betaalde versie ga kopen want dan kan ik net weer wat meer veranderen ๐Ÿ™‚

 18. Dina schreef:

  Ziet er heel mooi uit zo! <3

 19. Nicole schreef:

  Haha ik hoop dat je hier nog erg lang tevreden over bent ๐Ÿ˜‰

 20. Marcella schreef:

  Mooi geworden Sas, tof logo!

 21. saarenzo schreef:

  Mooie lay out! Kan je een artikel geven met uitleg hoe je dit hebt gemaakt? En zit je op WordPress of Blogger?

  1. SAS schreef:

   Op mijn FAQ pagina staat wel redelijk kort een uitleg. Ik gebruik bestaande thema’s en bouw deze via HTML/CSS om. Ik ben er in de jaren erg handig in geworden door gewoon te proberen. Daarnaast heb ik een domein bij one.com en deze draait op WordPress. Het is denk ik een beetje moeilijk een artikel te maken met uitleg hoe ik dit doe, maar ik zal er eens over nadenken!

   1. saarenzo schreef:

    Dankje voor de reactie! Ik ga eens bij je FAQ kijken ๐Ÿ™‚

 22. Wytske schreef:

  Heel mooi, lekker fris!

 23. Rosa schreef:

  Ik snap helemaal wat je bedoelt, ik ben nu ook bezig met veranderen en ik zit helemaal excited op me stoel haha! Het is erg mooi geworden, ik vind het leuk dat je er nu iets meer kleur in hebt verwerkt ๐Ÿ™‚

 24. TypischKim schreef:

  Wat een leuk bloguiterlijk! Zelf ben ik hier en daar ook nog wat aan het veranderen.

 25. Zwartraafje schreef:

  Dat ziet er weer helemaal anders uit. Eigenlijk verander ik mijn lay-out nooit. In het verleden heb ik dat wel gedaan hoor, maar sinds ik deze gevonden heb ben ik super gelukkig. Hij past perfect bij de naam van mijn site en blog en is dus ongetwijfeld een blijvertje.

 26. Nina Simplynspecial schreef:

  Ik vind het mooi hoor ๐Ÿ™‚ en gewoon veranderen hoor, als jij denkt dat het beter is! Verandering hoeft niet perse slecht te zijn. Ik heb mijn layout nu 1x aangepast. Helemaal tevreden zal ik nooit worden ben ik bang hihi.

 27. Regina schreef:

  Erg mooi! Ik verander zelf misschien 1 of 2 keer per jaar. Maar als ik niet echt tevreden ben, kan het ook ineens drie keer per week zijn ๐Ÿ™‚

 28. angelique schreef:

  Super mooi!

 29. Billy schreef:

  je nieuwe jasje ziet er goed uit!
  Alleen nog de tekst in het reageervak wat duidelijker maken, want nu zien we nauwelijks wat we typen… ๐Ÿ˜‰

  1. SAS schreef:

   Bij mij staat dit op een groot lettertype (hetzelfde als de tekst op mijn blog) …

 30. Inge schreef:

  Heel leuk! Ik ben zelf ook bezig om mijn lay-out aan te passen. Ongoing project!

 31. Nicetobeout schreef:

  Lekker rustig en overzichtelijk en fijne kleurtjes!

 32. Kimberley schreef:

  Ik vind het mooi geworden! Lekker duidelijk en overzichtelijk allemaal. En ik vind het leuk gedaan van je!

 33. Michelle schreef:

  Ziet er mooi uit! Je kleurtjes passen ook zo leuk bij elkaar. Als ik een nieuw idee heb of ook iets leuks tegen kom, dan verander ik vaak van layout.

 34. Wendy schreef:

  Hij is weer erg leuk. Vind je header/logo ook erg mooi geworden.

 35. Lies schreef:

  Ik vind hem echt heel leuk! Ik heb een gratis site bij wordpress en kan niet zo heel veel kanten op, dus verander ik mijn lay out niet zo heel veel. Toen ik lang, laaaang geleden bij web-log zat kon ik alles naar wens aanpassen, en deed ik dat ongeveer 1x per maand ๐Ÿ˜› (ik was toen 15 ofzo)

 36. Isabel Cristina schreef:

  Niet zenuwachtig zijn! Je nieuwe layout รฉn header zijn echt super mooi! <3

 37. Maroussia schreef:

  Super mooie header! Ik vind het echt leuk om ze te maken ๐Ÿ™‚

 38. Diana schreef:

  Ik heb nu al zeker een jaar mijn huidige lay-out online. En ben nog altijd tevreden mee. Ik vind die van jou ook erg leuk. Rustig en mooie kleurtjes.

 39. Anneleen schreef:

  Wauw echt heel mooi! Straalt echt rust uit, heel leuk!

 40. Chantal schreef:

  Mooi! Ziet er fris uit, bijna lente achtig ๐Ÿ™‚

 41. Amy schreef:

  Wauw, wat een mooie layout! Deze is echt gaaf, leuk ook dat het menu zichtbaar blijft als je naar beneden scrollt. Top gedaan! ๐Ÿ˜€

 42. Nesrin schreef:

  Wat mooi! Dit heb je heel leuk gedaan. Helaas ben ik hier zelf heel slecht in, ik zou een hoop willen veranderen aan mijn lay-out, maar kom er niet aan toe.

 43. Linda schreef:

  Haha ik verander echt bijna nooit van lay-out, het wordt zelfs wel eens tijd! Ik ben er zo onhandig mee!
  Ik vind deze ook wel heel mooi ja, je lettertype is nog steeds fijn en ik vind de header erg mooi!

 44. Veerlez schreef:

  Ik vind het een hele mooie layout, wat je zegt, de kleuren stralen een rust uit! Ik vind de hoogte van de header net aan de grote kant, maar ach, persoonlijke smaak! Het is in ieder geval wel echt een mooie layout! Hopelijk krijg ik niet teveel kriebels om mijn layout te veranderen!

 45. Maaike schreef:

  Ik ben een ondankbare gebruiker van je layout wisseling ๐Ÿ˜ฎ want ik kom normaal 9 van de 10 keer op de mobile site binnen op je (en andere) blogs. Net op de internet versie net gekeken en dat ziet er mooi uit, idd mooie header…..mss moet ik toch maar vaker op de pc naar blogs. Het kijkt veel vrolijker allemaal.
  Zelf blog ik zo kort dat ik nog niet heb gewisseld van layout.

 46. Claudia schreef:

  Ik vind het echt prachtig. Nu snap ik ineens je titel haha. Vooral je header vind ik erg mooi.

 47. Pauline schreef:

  Mooi! Het ziet er goed uit ๐Ÿ™‚ .

  Liefs,
  Pauline

 48. Simone schreef:

  Ik vind het echt super mooi Sas! Maar dat had ik gisteren ook al gezegd. Maar echt mijn complimenten ๐Ÿ™‚ Ik kan er nog wat van leren.

 49. Nicky schreef:

  Je header is inderdaad lekker vrolijk. Mooi het geheel.

 50. Xaviera schreef:

  Je nieuwe layout is heel erg mooi! Fijne kleuren en je header is lekker kleurrijk en vrolijk! Mooi gedaan Sas ๐Ÿ™‚

 51. Saskia schreef:

  Ziet er mooi uit! Een layout is als een goede spijkerbroek, die moet gewoon goed passen en lekker zitten ๐Ÿ˜‰

 52. Marion schreef:

  Deze past echt heel erg goed bij je. De kleuren, de vorm, heel erg mooi! Ik heb het wat dat betreft makkelijk; ik gebruik foto’s voor mijn header. Dat is vrij makkelijk wisselen en daar ben ik wel blij mee, want ik wissel ook heel regelmatig.

 53. Petra schreef:

  Mooi, past goed bij je.

 54. Bente schreef:

  Hij is weer leuk! Al ben ik benieuwd hoe lang je deze houdt, aangezien ik je vaker heb horen zeggen: deze ga ik echt lang houden ๐Ÿ˜‰

 55. Andrea schreef:

  Super mooi! Vind de header heel mooi!

 56. Aukje schreef:

  Mooie kleuren!
  Ik vind dat zelf altijd lastig, de juiste layout vinden. Ik verander ook regelmatig.

  1. SAS schreef:

   Fijn te horen dat ik niet de enige ben die vaak verander ๐Ÿ˜‰ Ik hoop dat ik nu de juiste layout heb gevonden. Zo voelt het wel

 57. Denise schreef:

  Mooi hoor! Het past goed bij je blog vind ik! Houden zo, haha! x

 58. Super mooie layout. Ik verander hem eigenlijk nooit, ik moet alleen nog even een goede header maken ๐Ÿ™‚

  1. Denise schreef:

   Juist een header maken is zo moeilijk! Om te huilen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *