Verliefd. Op mijn nieuwe jasje.

Iedereen die me al langer volgt zal wel weer lachen want ja, je ziet het goed. Er staat weer een nieuwe layout online! Hoewel ik erg blij was met de vorige zaten er wat foutjes in en kwam toen toevallig deze layout tegen. Op slag verliefd: zoiets zoek ik namelijk al langer maar kon deze nooit (gratis) vinden. Ik ben dus weer druk aan het knutselen geweest met dit als resultaat.

 photo headerflower2_zpsd4c97447.png

Behind the scene

Ik zocht al lange tijd zo’n layout. De andere layouts die ik had waren altijd deels wat ik zocht. Daardoor verander ik regelmatig van layout, omdat ik gewoon weer een andere leukere tegen kwam. Deze layout kwam ik bij toeval tegen en was gelijk enthousiast. Ik ben er een gehele avond mee bezig geweest om hem naar mijn eigen smaak om te bouwen.

De lettertypes zijn hetzelfde gebleven als mijn andere layout en verder heb ik de link-kleurtjes aangepast. Ik ben nog druk bezig met aanpassen maar ben echt super tevreden met de rustige uitstraling die mijn blog heeft. Als ik kijk naar al mijn vorige layouts (en dat zijn er wel wat) vind ik dit toch de meest volwassen en ‘zen-achtige’ layout en zoiets zocht ik dus! Verder wordt de link, als je erover heen gaat kleiner. Een vernieuwende aanpassingen dan wat ik normaal heb.

Ook staat er, zoals jullie zien een nieuwe header online. Ik ben er erg druk mee bezig geweest en ben tot nu super tevreden ermee. Ik heb hem niet geheel zelf gemaakt. Mijn andere header (klik hier voor een voorbeeld) was ik erg tevreden mee maar was erg zwart en zonder vrolijke kleurtjes. Ik wilde een positieve en vooral vrolijke layout online hebben en dat is me zeker wel gelukt vind ik!

 photo kleurletters_zps6be72349.png

Hoewel ik altijd erg veranderlijk ben qua layouts denk ik dat ik nu eindelijk de layout heb gevonden die ik al een tijdje zocht. Ik knutsel dus lekker verder. Mochten er fouten in staan dan hoor ik dit uiteraard graag! De credits (en andere pagina’s) ga ik nog aanpassen! Ik ben zelfs een beetje zenuwachtig over wat jullie ervan vinden ๐Ÿ˜‰

Wat vind jij van mijn nieuwe layout en hoe vaak verander jij?

About the Author

65 Comments

Mama van Jenthe (Kelly)

En ik ben ook verliefd โ™ก Prachtige lay-out! Ik baal dat ik door problemen van m’n host even niks kan veranderen *snik*

Reply
Serena

Ik vind het best mooi geworden. Ik ben niet zo van de hele zoete kleurtjes, ik zou meer iets kiezen dat iets meer in het oog springt. Maar het past wel allemaal mooi bij elkaar.
Ik ben onlangs gewisseld van layout omdat de vorige layout voor veel fouten zorgde. Ik blijf wel altijd een beetje bij dezelfde kleuren. Hier en daar wordt er wel iets aangepast, maar ik ben redelijk standvastig.

Reply
Saar

Ik vind je nieuwe lay-out er echt goed uitzien. Zeker zen en volwassen ๐Ÿ™‚ Ik heb nog niets gezien dat niet klopt, maar als ik dat tegen kom dan hoor je het!

Reply
Mieke

Heel mooi geworden weer! Toch knap dat je elke keer zulke mooie lay-outs maakt die wel van elkaar verschillen, maar toch altijd in je eigen stijl. Super!

Reply
SAS

Dankjewel voor je lieve compliment. Ik probeer een layout ook altijd dicht bij mezelf te houden, dus fijn dat dit ook zichtbaar is!

Reply
jackie

ziet er weer goed uit…
ik heb al eeuwen de zelfde, tussen door wel eens wat anders gehad, maar uit eindelijk steeds weer dit..

Reply
Paul

Mooi Sas, ik vind ‘m heerlijk rustig lezen, dus volgens mij is dit er eentje om te koesteren. Ik ken de zoektocht naar een goed theme, en hoeveel werk er zit in het aanpassen daarvan. Ook ik ben met mijn laatste theme aan het goochelen geweest en heb ‘m na lang prutsen eindelijk naar wens omgebouwd!

Reply
Suzanne

Zรณ herkenbaar! Ik ben ook nooit tevreden. Lay-out veranderingen, kleuren en vooral lettertype, ik weet er alles van ๐Ÿ˜‰ Ziet er mooi uit hoor, ben wel benieuwd welke lay-out je hebt gebruikt ๐Ÿ™‚

Reply
Nicky

Mooi, hoor. Lekker rustig. Ik verander nooit van lay out, ik zet af en toe wat nieuwe foto’s bovenin. Thats all. Ik vind het niet leuk om met de lay out te spelen. Hoewel het met WordPress wel heel makkelijk is.

Reply
Laura

Ik vind hem erg mooi! Vroeger veranderen ik ook echt super veel maar sinds een tijdje heb ik wel steeds de zelfde layout online. Al twijfel ik nog steeds of ik de betaalde versie ga kopen want dan kan ik net weer wat meer veranderen ๐Ÿ™‚

Reply
SAS

Op mijn FAQ pagina staat wel redelijk kort een uitleg. Ik gebruik bestaande thema’s en bouw deze via HTML/CSS om. Ik ben er in de jaren erg handig in geworden door gewoon te proberen. Daarnaast heb ik een domein bij one.com en deze draait op WordPress. Het is denk ik een beetje moeilijk een artikel te maken met uitleg hoe ik dit doe, maar ik zal er eens over nadenken!

Reply
Rosa

Ik snap helemaal wat je bedoelt, ik ben nu ook bezig met veranderen en ik zit helemaal excited op me stoel haha! Het is erg mooi geworden, ik vind het leuk dat je er nu iets meer kleur in hebt verwerkt ๐Ÿ™‚

Reply
Zwartraafje

Dat ziet er weer helemaal anders uit. Eigenlijk verander ik mijn lay-out nooit. In het verleden heb ik dat wel gedaan hoor, maar sinds ik deze gevonden heb ben ik super gelukkig. Hij past perfect bij de naam van mijn site en blog en is dus ongetwijfeld een blijvertje.

Reply
Nina Simplynspecial

Ik vind het mooi hoor ๐Ÿ™‚ en gewoon veranderen hoor, als jij denkt dat het beter is! Verandering hoeft niet perse slecht te zijn. Ik heb mijn layout nu 1x aangepast. Helemaal tevreden zal ik nooit worden ben ik bang hihi.

Reply
Regina

Erg mooi! Ik verander zelf misschien 1 of 2 keer per jaar. Maar als ik niet echt tevreden ben, kan het ook ineens drie keer per week zijn ๐Ÿ™‚

Reply
Billy

je nieuwe jasje ziet er goed uit!
Alleen nog de tekst in het reageervak wat duidelijker maken, want nu zien we nauwelijks wat we typen… ๐Ÿ˜‰

Reply
Michelle

Ziet er mooi uit! Je kleurtjes passen ook zo leuk bij elkaar. Als ik een nieuw idee heb of ook iets leuks tegen kom, dan verander ik vaak van layout.

Reply
Lies

Ik vind hem echt heel leuk! Ik heb een gratis site bij wordpress en kan niet zo heel veel kanten op, dus verander ik mijn lay out niet zo heel veel. Toen ik lang, laaaang geleden bij web-log zat kon ik alles naar wens aanpassen, en deed ik dat ongeveer 1x per maand ๐Ÿ˜› (ik was toen 15 ofzo)

Reply
Diana

Ik heb nu al zeker een jaar mijn huidige lay-out online. En ben nog altijd tevreden mee. Ik vind die van jou ook erg leuk. Rustig en mooie kleurtjes.

Reply
Amy

Wauw, wat een mooie layout! Deze is echt gaaf, leuk ook dat het menu zichtbaar blijft als je naar beneden scrollt. Top gedaan! ๐Ÿ˜€

Reply
Nesrin

Wat mooi! Dit heb je heel leuk gedaan. Helaas ben ik hier zelf heel slecht in, ik zou een hoop willen veranderen aan mijn lay-out, maar kom er niet aan toe.

Reply
Linda

Haha ik verander echt bijna nooit van lay-out, het wordt zelfs wel eens tijd! Ik ben er zo onhandig mee!
Ik vind deze ook wel heel mooi ja, je lettertype is nog steeds fijn en ik vind de header erg mooi!

Reply
Veerlez

Ik vind het een hele mooie layout, wat je zegt, de kleuren stralen een rust uit! Ik vind de hoogte van de header net aan de grote kant, maar ach, persoonlijke smaak! Het is in ieder geval wel echt een mooie layout! Hopelijk krijg ik niet teveel kriebels om mijn layout te veranderen!

Reply
Maaike

Ik ben een ondankbare gebruiker van je layout wisseling ๐Ÿ˜ฎ want ik kom normaal 9 van de 10 keer op de mobile site binnen op je (en andere) blogs. Net op de internet versie net gekeken en dat ziet er mooi uit, idd mooie header…..mss moet ik toch maar vaker op de pc naar blogs. Het kijkt veel vrolijker allemaal.
Zelf blog ik zo kort dat ik nog niet heb gewisseld van layout.

Reply
Simone

Ik vind het echt super mooi Sas! Maar dat had ik gisteren ook al gezegd. Maar echt mijn complimenten ๐Ÿ™‚ Ik kan er nog wat van leren.

Reply
Saskia

Ziet er mooi uit! Een layout is als een goede spijkerbroek, die moet gewoon goed passen en lekker zitten ๐Ÿ˜‰

Reply
Marion

Deze past echt heel erg goed bij je. De kleuren, de vorm, heel erg mooi! Ik heb het wat dat betreft makkelijk; ik gebruik foto’s voor mijn header. Dat is vrij makkelijk wisselen en daar ben ik wel blij mee, want ik wissel ook heel regelmatig.

Reply
Bente

Hij is weer leuk! Al ben ik benieuwd hoe lang je deze houdt, aangezien ik je vaker heb horen zeggen: deze ga ik echt lang houden ๐Ÿ˜‰

Reply
SAS

Fijn te horen dat ik niet de enige ben die vaak verander ๐Ÿ˜‰ Ik hoop dat ik nu de juiste layout heb gevonden. Zo voelt het wel

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *