Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Blog

Verliefd. Op mijn nieuwe jasje.

Iedereen die me al langer volgt zal wel weer lachen want ja, je ziet het goed. Er staat weer een nieuwe layout online! Hoewel ik erg blij was met de vorige zaten er wat foutjes in en kwam toen toevallig deze layout tegen. Op slag verliefd: zoiets zoek ik namelijk al langer maar kon deze nooit (gratis) vinden. Ik ben dus weer druk aan het knutselen geweest met dit als resultaat.

 photo headerflower2_zpsd4c97447.png

Behind the scene

Ik zocht al lange tijd zo’n layout. De andere layouts die ik had waren altijd deels wat ik zocht. Daardoor verander ik regelmatig van layout, omdat ik gewoon weer een andere leukere tegen kwam. Deze layout kwam ik bij toeval tegen en was gelijk enthousiast. Ik ben er een gehele avond mee bezig geweest om hem naar mijn eigen smaak om te bouwen.

De lettertypes zijn hetzelfde gebleven als mijn andere layout en verder heb ik de link-kleurtjes aangepast. Ik ben nog druk bezig met aanpassen maar ben echt super tevreden met de rustige uitstraling die mijn blog heeft. Als ik kijk naar al mijn vorige layouts (en dat zijn er wel wat) vind ik dit toch de meest volwassen en ‘zen-achtige’ layout en zoiets zocht ik dus! Verder wordt de link, als je erover heen gaat kleiner. Een vernieuwende aanpassingen dan wat ik normaal heb.

Ook staat er, zoals jullie zien een nieuwe header online. Ik ben er erg druk mee bezig geweest en ben tot nu super tevreden ermee. Ik heb hem niet geheel zelf gemaakt. Mijn andere header (klik hier voor een voorbeeld) was ik erg tevreden mee maar was erg zwart en zonder vrolijke kleurtjes. Ik wilde een positieve en vooral vrolijke layout online hebben en dat is me zeker wel gelukt vind ik!

 photo kleurletters_zps6be72349.png

Hoewel ik altijd erg veranderlijk ben qua layouts denk ik dat ik nu eindelijk de layout heb gevonden die ik al een tijdje zocht. Ik knutsel dus lekker verder. Mochten er fouten in staan dan hoor ik dit uiteraard graag! De credits (en andere pagina’s) ga ik nog aanpassen! Ik ben zelfs een beetje zenuwachtig over wat jullie ervan vinden 😉

Wat vind jij van mijn nieuwe layout en hoe vaak verander jij?

0

65 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *