TGIF: Week#50/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?Things I love

Lieve tekeningen van werk krijgen en op een vragenlijst lezen: ‘het leukste van de Nso is dat Juf Sas er is’ lovemyjob het liedje van Nielson die je hieronder kan beluisteren theetjes uit mijn nieuwe Blond Amsterdam mok onze lieve kerstpoes, die elke dag onder de boom ligt heerlijke foto’s maken in de natuur de leuke Sinterklaas avond + fijne cadeaus de eerste kerstkaarten die ik heb gekregen aftellen naar onze vakantie leuke activiteiten op werk en het leuke contact met ouders lezenlezenlezen, heerlijk wegduiken in een boek mijn nieuwe joggingbroek

 photo jsfhkjdfhbdk_zps1dd7a546.jpg

Things I did

Werken, werken en nog meer werken. Hierna nog maar 1 week en dan heb ik eindelijk een heerlijke vakantie! Ik heb veel geknutseld/geverfd met de kinderen. Erg leuk om te doen, net als de vele sport & spel activiteiten die ik heb gedaan deze week met ze. Ik voel alle spieren in mijn lichaam na een potje Iemand is hem, niemand is hem van gisteren.

Ik genoot ook van veel theetjes en las erg veel in mijn vrije uurtjes. Bijna is hert boek Voor ik ga slapen uit. Echt een super spannend en goed geschreven boek waar zeker van de week een recensie van online komt.

 photo IMG_20141211_090321_zpsff21fc0c.jpg

Tevens maakte ik in de ochtend deze mooie foto van de lucht. Ik kan erg genieten van het buiten lopen, ook al wordt het nu zeker een stuk kouder.

 photo IMG_20141208_182447_zpse93fa65a.jpg

Things I bought

Ik kocht veel huishoudelijke spullen en kwam Donderdsg deze super leuke joggingbroek tegen die ik mee moest nemen. Ik vind hem super tof en hij zit heerlijk!

 photo IMG_20141211_183856_zpsabb761a3.jpg

Things that made this week awesome

Een geweldige cover van het liedje van The Script: The Man Who Can’t Be Moved. Ik hou niet van Nederlandse muziek maar de muziek van Nielson vind ik wel leuk!

En deze kreeg ik over Twitter van vriendinnetje Leona:

Things I blog

Ik schreef weer eens over mijn leukste favorieten van afgelopen weken. Ik krege er veel leuke reacties op, dankjulliewel! Daarnaast was ik erg blij met mijn nieuwe Sony Experia Z1 mét heel tof fotohoesje. Daarnaast uiteraard weer een Tips & Trucs. Dit keer over het hebben en behouden van een fijne relatie. Daarnaast krijgen jullie dit weekend een blogje achter de schermen bij iliveformydreams. Hierna wil ik een achter de schermen blogje maken mét foto’s. Leuk?

Op de blog van Patricia (patriciakleijn) word mijn blogje over Tea Infusers genoemd. Super leuk de mention!

Op de blog van Sylvia werd ik getagd voor deze leuke blog top 3 tag. Deze komt binnenkort op mijn blog!

Things to do this weekend

Ik heb nog wat afleveringen van Criminal Minds, CSI en de laatste 4 afleveringen van Fringe die op me wachten. Verder heb ik een verjaardag en zal lekker veel gaan lezen, thee drinken en werken aan mijn blog.

Fijn weekend iedereen!

37 reacties op “TGIF: Week#50/2014

 1. Mooooi die foto van de lucht! Dat boek heb ik nog liggen, voor ik ga slapen. Ik lees nu eerst een andere, daarna moet ik er echt eens in beginnen!

 2. Nielson heeft wel vaker van die mooie vernederlandste versies van liedjes, ook feel the love (voel de liefde) heeft hij gedaan bij Giel, dat was ook een heerlijke versie <3
  Die gast heeft echt een talent!

 3. Ik werd ook getagd voor die tag. Snel maar eens inplannen. Blijft mooi werk hè, dat werken met kinderen. 🙂 Ik geniet er ook nog elke keer van.

 4. Ben benieuwd naar je achter de schermen blogje!! En dat liedje van Nielson kende ik nog niet. Ja wel de Script versie dan alleen. Ik vind deze artiesten allebei erg leuk!

 5. Het originele nummer vond ik al heel mooi – die heb ik ook ooit gezongen, in het Nederlands is ie ook heel erg mooi <3

 6. Lekker hoor nog een weekje werken en dan vakantie 🙂 Ik heb ook nog 4 dagen te gaan en dan een weekje vrij, heerlijk om naar uit te kijken!

 7. Weer een fijn overzicht! 🙂
  Ik ben ook weer helemaal into lezen op dit moment.
  Ben nu bezig in Gisèle… Historische roman.

 8. Ahhh dat Minion Kiss filmpje is super leuk haha! Leuke TGIF weer, die luchtfoto is echt prachtig. En die joggingbroek heeft een super leuk patroon 🙂 Fijn weekend!

 9. Zo leuk die broek!
  Feedback van kinderen kan zo fijn zijn. Ze zeggen gewoon wat ze denken, dus als het positief is, is het dat ook echt!

 10. Ahh ‘juf sas er is’, toch wel een smeltmomentje lijkt me. En heerlijk om weg te duiken in een goed boek, ben benieuwd naar de recensie!

 11. Ik ben nog nooit zo blij geweest met zicht op het weekend als deze week, blij dat die voorbij is…

  Dat briefje ♥ dat is zo ontzettend lief…
  De jogginsbroek vind ik echt heel cool…

  Fijn weekend
  xoxo

 12. Die joggingbroek is idd erg leuk! Laat ik zoiets nou net níet nodig hebben haha!
  Ik mag het weekend lekker werken bleh haha. Fijn weekend 😉

 13. Wat leuk dat dat kind invulde op de vragenlijst dat hij het het leukst vindt als jij er bent. 🙂
  En een prachtige foto van de mooie lucht.
  Fijn weekend!!

 14. Wat heerlijk om je overzicht te lezen. En ik herken alle punten die je van je werk beschrijft. Ik heb zelf ook in die sector gewerkt en dat vond ik toch ook echt wel pluspuntjes van het werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *