Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#50/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Lieve tekeningen van werk krijgen en op een vragenlijst lezen: ‘het leukste van de Nso is dat Juf Sas er is’ lovemyjob het liedje van Nielson die je hieronder kan beluisteren theetjes uit mijn nieuwe Blond Amsterdam mok onze lieve kerstpoes, die elke dag onder de boom ligt heerlijke foto’s maken in de natuur de leuke Sinterklaas avond + fijne cadeaus de eerste kerstkaarten die ik heb gekregen aftellen naar onze vakantie leuke activiteiten op werk en het leuke contact met ouders lezenlezenlezen, heerlijk wegduiken in een boek mijn nieuwe joggingbroek

 photo jsfhkjdfhbdk_zps1dd7a546.jpg

Things I did

Werken, werken en nog meer werken. Hierna nog maar 1 week en dan heb ik eindelijk een heerlijke vakantie! Ik heb veel geknutseld/geverfd met de kinderen. Erg leuk om te doen, net als de vele sport & spel activiteiten die ik heb gedaan deze week met ze. Ik voel alle spieren in mijn lichaam na een potje Iemand is hem, niemand is hem van gisteren.

Ik genoot ook van veel theetjes en las erg veel in mijn vrije uurtjes. Bijna is hert boek Voor ik ga slapen uit. Echt een super spannend en goed geschreven boek waar zeker van de week een recensie van online komt.

 photo IMG_20141211_090321_zpsff21fc0c.jpg

Tevens maakte ik in de ochtend deze mooie foto van de lucht. Ik kan erg genieten van het buiten lopen, ook al wordt het nu zeker een stuk kouder.

 photo IMG_20141208_182447_zpse93fa65a.jpg

Things I bought

Ik kocht veel huishoudelijke spullen en kwam Donderdsg deze super leuke joggingbroek tegen die ik mee moest nemen. Ik vind hem super tof en hij zit heerlijk!

 photo IMG_20141211_183856_zpsabb761a3.jpg

Things that made this week awesome

Een geweldige cover van het liedje van The Script: The Man Who Can’t Be Moved. Ik hou niet van Nederlandse muziek maar de muziek van Nielson vind ik wel leuk!

En deze kreeg ik over Twitter van vriendinnetje Leona:

Things I blog

Ik schreef weer eens over mijn leukste favorieten van afgelopen weken. Ik krege er veel leuke reacties op, dankjulliewel! Daarnaast was ik erg blij met mijn nieuwe Sony Experia Z1 mét heel tof fotohoesje. Daarnaast uiteraard weer een Tips & Trucs. Dit keer over het hebben en behouden van een fijne relatie. Daarnaast krijgen jullie dit weekend een blogje achter de schermen bij iliveformydreams. Hierna wil ik een achter de schermen blogje maken mét foto’s. Leuk?

Op de blog van Patricia (patriciakleijn) word mijn blogje over Tea Infusers genoemd. Super leuk de mention!

Op de blog van Sylvia werd ik getagd voor deze leuke blog top 3 tag. Deze komt binnenkort op mijn blog!

Things to do this weekend

Ik heb nog wat afleveringen van Criminal Minds, CSI en de laatste 4 afleveringen van Fringe die op me wachten. Verder heb ik een verjaardag en zal lekker veel gaan lezen, thee drinken en werken aan mijn blog.

Fijn weekend iedereen!

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *