Boeken, film/tv & youtube

Thrillerdebuut: Voor ik ga slapen

 photo 2014-12-110901481_zpsdd7c4b10.jpg

Waar gaat Voor ik ga slapen over?

Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt…..

Wat vond ik van het boek?

De beschrijving en ook vooral de voorkant sprak me aan. Er zit een laagje op het boek waardoor, als je het boek beweegt, het oog open de dicht gaat. (dit zie je een beetje op mijn foto hierboven) Super leuk gedaan en een echte eye catcher. πŸ˜‰ Ik vond het boek meteen mee slepend. Want was is er precies gebeurd en wat herinnerd Christine zich nog? Het dagboek geeft een kijkje in het verleden en wat ze allemaal heeft meegemaakt. Het boek wordt goed opgebouwd en heeft vele plottwisten waar ik altijd wel van hou in thrillers. De personages worden goed neergezet en er wordt uitgebreid verteld (aan het einde vooral) hoe alles is gegaan. Geen open einde, maar een erg spannende en fijn weglezende thriller. Gewoon een spannend boek, niet met moorden of doodslag. Een fijne aanrader dus voor mensen die graag alleen spanning lezen.
Rating: β˜…β˜…β˜…β˜…

Wacht.. want er is meer!

Op de boekensite Hebban, waar ik al mijn boeken bijhou kwam ik in het stukje over het boek nog iets tegen. Er is een verfilming verschenen dit jaar! Ik heb dat dus echt helemaal gemist. Hij is verfilmd met Colin Firth en Nicole Kidman. De trailer zag er veel belovend uit dus deze film ga ik zeker nog kijken!

Bekijk hier de trailer van Before I Go to Sleep

Voor ik ga slapen is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels voor €19,95

0

31 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *