photo 2014-12-110901481_zpsdd7c4b10.jpg

Waar gaat Voor ik ga slapen over?

Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt…..

Wat vond ik van het boek?

De beschrijving en ook vooral de voorkant sprak me aan. Er zit een laagje op het boek waardoor, als je het boek beweegt, het oog open de dicht gaat. (dit zie je een beetje op mijn foto hierboven) Super leuk gedaan en een echte eye catcher. πŸ˜‰ Ik vond het boek meteen mee slepend. Want was is er precies gebeurd en wat herinnerd Christine zich nog? Het dagboek geeft een kijkje in het verleden en wat ze allemaal heeft meegemaakt. Het boek wordt goed opgebouwd en heeft vele plottwisten waar ik altijd wel van hou in thrillers. De personages worden goed neergezet en er wordt uitgebreid verteld (aan het einde vooral) hoe alles is gegaan. Geen open einde, maar een erg spannende en fijn weglezende thriller. Gewoon een spannend boek, niet met moorden of doodslag. Een fijne aanrader dus voor mensen die graag alleen spanning lezen.
Rating: β˜…β˜…β˜…β˜…

Wacht.. want er is meer!

Op de boekensite Hebban, waar ik al mijn boeken bijhou kwam ik in het stukje over het boek nog iets tegen. Er is een verfilming verschenen dit jaar! Ik heb dat dus echt helemaal gemist. Hij is verfilmd met Colin Firth en Nicole Kidman. De trailer zag er veel belovend uit dus deze film ga ik zeker nog kijken!

Bekijk hier de trailer van Before I Go to Sleep

Voor ik ga slapen is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels voor €19,95

0
31 reacties

31 thoughts on “Thrillerdebuut: Voor ik ga slapen

 1. Miranda schreef:

  Klinkt als een goed boek. Gaat dus op mijn lijstje.

 2. Marcella schreef:

  Ik heb dit boek ook nog liggen, ben erg heel nieuwsgierig naar!

 3. Tamarah schreef:

  Dit boek lijkt me erg spannend en houd wel van dit soort boeken. Ik kijk wel vaak naar detectives-series maar lees dat soort boeken veel minder! Ik ben trouwens ook overgestapt op Hebban. Dit werkt net wat prettiger dan GoodReads.

 4. Madrina schreef:

  Dit is met stip op nummer 1 mijn favoriet boek!
  Ik wist niet dat hij verfilmd was.

 5. Annelies schreef:

  Ik las hem vorig jaar en vond hem echt geweldig. Nog steeds één van de beste thrillers die ik ooit las. Ben heel benieuwd naar de verfilming.

 6. Nicky schreef:

  Ik heb ‘m een tijd geleden ook gelezen en weet nog dat ik heel nieuwsgierig was naar hoe het afliep. Beetje bizar dat ik me dat nu juist niet meer kan herinneren…

 7. Oooh ik wil het boek & de film haha!

 8. LNNK schreef:

  Doet me aan een film denken, maar dan wat spannender. Ik zet hem op mijn lijstje.

 9. Danielle schreef:

  Wat?! Een verfilming?! Dat wist ik nog niet! Wowie, die wil ik dus echt wel zien. Samen naar de bios dan maar? πŸ˜‰

  1. SAS schreef:

   Ik zeg DOEN! πŸ˜‰

 10. Deze gaat op mijn lijstje! Ik houd echt van psychologische thrillers! Thanks voor de tip. πŸ™‚

 11. Chantal schreef:

  thrillers voor het slapen gaan, mijn dokter raadt het af

 12. Isabel Cristina schreef:

  Wauw, lijkt mij echt een ontzettend spannend boek! Zeker iets voor mij omdat er Geen moorden in worden gepleegd! πŸ™‚

 13. Wytske schreef:

  Heb het gelezen, vond het zΓ³’n goed boek!! Zat echt goed in elkaar en erg verrassend af en toe. Ik vond het een aanrader! Weet niet of ik de film wil zien, valt me toch altijd tegen als ik het boek hen gelezen.

  1. SAS schreef:

   Dat sowieso, hoewel de cast er niet om liegt en ik toch wel benieuwd ben. Ik ga hem dus zeker kijken πŸ™‚

 14. annouska schreef:

  Hmm niet helemaal mijn boek haha.

 15. Jonne schreef:

  Ik heb m gelezen. Was best een aardig boek.
  Lekker die muesli reep haha!

 16. Regina schreef:

  Klinkt goed! Ik zal deze titel onthouden!

 17. Mieke schreef:

  Ik kende het boek en de film allebei nog niet. Lijkt me erg spannend!

 18. Zina schreef:

  Oh dat boek heb ik een hele tijd geleden wel gelezen, wist helemaal niet dat er een film van is! Even downl… kopen!

 19. jackie schreef:

  de film heb ik wel gezien.
  ik wist weer niet dat er een boek van was…

 20. Serena schreef:

  Dat boek las ik 2 jaar geleden, erg goed!!!
  Wist niet dat er een film van was, die gaat dus fijn op het lijstje!!! Bedankt voor de tip…

 21. Maroussia schreef:

  Klinkt erg leuk^^ x

 22. Laura schreef:

  Oeh ik heb ook nog nooit de trailer hiervan gezien. Het boek en de trailer lijken me alvast erg goed!

 23. Inge schreef:

  Ik ben een grote thriller fan! Vind ik altijd de fijnste boeken (ik ben geen zwijmelaar). Deze klinkt erg goed!

 24. Lies schreef:

  Ik heb wel over dit boek gehoord! Staat al op mijn lijstje inderdaad πŸ™‚

 25. Xaviera schreef:

  Gaaf dat hier ook een film van is uitgekomen! Ik heb het boek nog niet gelezen maar het lijkt mij erg interessant. Normaal lees ik bijna nooit thrillers maar dit spreekt mij heel erg aan. Dit boek gaat gauw op mijn ‘to-read’ lijst!

 26. Iris schreef:

  Ik heb het boek ook gelezen! Erg spannend inderdaad. Ik had ook geen idee dat hij verfilmd was! Die wil ik wel zien. De trailer ziet er erg spannend uit.

 27. Amy schreef:

  Wauw, dit klinkt echt als een te gek boek dat ik zeker wil gaan lezen! Gaat op mijn lijstje πŸ˜€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *