Thrillerdebuut: Voor ik ga slapen

 photo 2014-12-110901481_zpsdd7c4b10.jpg

Waar gaat Voor ik ga slapen over?

Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson. Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt…..

Wat vond ik van het boek?

De beschrijving en ook vooral de voorkant sprak me aan. Er zit een laagje op het boek waardoor, als je het boek beweegt, het oog open de dicht gaat. (dit zie je een beetje op mijn foto hierboven) Super leuk gedaan en een echte eye catcher. πŸ˜‰ Ik vond het boek meteen mee slepend. Want was is er precies gebeurd en wat herinnerd Christine zich nog? Het dagboek geeft een kijkje in het verleden en wat ze allemaal heeft meegemaakt. Het boek wordt goed opgebouwd en heeft vele plottwisten waar ik altijd wel van hou in thrillers. De personages worden goed neergezet en er wordt uitgebreid verteld (aan het einde vooral) hoe alles is gegaan. Geen open einde, maar een erg spannende en fijn weglezende thriller. Gewoon een spannend boek, niet met moorden of doodslag. Een fijne aanrader dus voor mensen die graag alleen spanning lezen.
Rating: β˜…β˜…β˜…β˜…

Wacht.. want er is meer!

Op de boekensite Hebban, waar ik al mijn boeken bijhou kwam ik in het stukje over het boek nog iets tegen. Er is een verfilming verschenen dit jaar! Ik heb dat dus echt helemaal gemist. Hij is verfilmd met Colin Firth en Nicole Kidman. De trailer zag er veel belovend uit dus deze film ga ik zeker nog kijken!

Bekijk hier de trailer van Before I Go to Sleep

Voor ik ga slapen is verkrijgbaar bij verschillende boekhandels voor €19,95

31 reacties op “Thrillerdebuut: Voor ik ga slapen

 1. Dit boek lijkt me erg spannend en houd wel van dit soort boeken. Ik kijk wel vaak naar detectives-series maar lees dat soort boeken veel minder! Ik ben trouwens ook overgestapt op Hebban. Dit werkt net wat prettiger dan GoodReads.

 2. Ik las hem vorig jaar en vond hem echt geweldig. Nog steeds één van de beste thrillers die ik ooit las. Ben heel benieuwd naar de verfilming.

 3. Ik heb ‘m een tijd geleden ook gelezen en weet nog dat ik heel nieuwsgierig was naar hoe het afliep. Beetje bizar dat ik me dat nu juist niet meer kan herinneren…

 4. Wat?! Een verfilming?! Dat wist ik nog niet! Wowie, die wil ik dus echt wel zien. Samen naar de bios dan maar? πŸ˜‰

 5. Heb het gelezen, vond het zΓ³’n goed boek!! Zat echt goed in elkaar en erg verrassend af en toe. Ik vond het een aanrader! Weet niet of ik de film wil zien, valt me toch altijd tegen als ik het boek hen gelezen.

 6. Oh dat boek heb ik een hele tijd geleden wel gelezen, wist helemaal niet dat er een film van is! Even downl… kopen!

 7. Dat boek las ik 2 jaar geleden, erg goed!!!
  Wist niet dat er een film van was, die gaat dus fijn op het lijstje!!! Bedankt voor de tip…

 8. Gaaf dat hier ook een film van is uitgekomen! Ik heb het boek nog niet gelezen maar het lijkt mij erg interessant. Normaal lees ik bijna nooit thrillers maar dit spreekt mij heel erg aan. Dit boek gaat gauw op mijn ’to-read’ lijst!

 9. Ik heb het boek ook gelezen! Erg spannend inderdaad. Ik had ook geen idee dat hij verfilmd was! Die wil ik wel zien. De trailer ziet er erg spannend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *