Blog

De Blog Top Drie Tag

Een tijdje terug werd ik getagd door Sylvia voor de Blog Top 3 tag. Ik vond er echt super leuke, blog gerelateerde vragen bij zitten en wilde hem dus graag overnemen. Dankjewel voor je lieve nominatie

De regels:
* Link naar deze blogpost
* Gebruik als illustratie je favo plaatje/foto dat iets te maken heeft met het getal drie
* Beantwoord de elf vragen op jouw manier
* Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt

 photo 3_zps9baf0d4d.jpg
Gezellig uit eten met mijn lief

01. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
Mijn laptop, thee en inspiratie.

02. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
Een about me pagina vind ik altijd leuk om te lezen. Ook een zoekfunctie vind ik erg handig en een categorie overzicht (hetzelfde idee als wat ik in mijn zijbalk heb).

03. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Het liefste tik ik persoonlijke blogjes, daar is mijn blog ook op gebaseerd. Ik beleef verder ontzettend veel plezier met het schrijven en verzinnen van de TGIF posten. Bloggen over het bloggen vind ik ook onwijs leuk.

04. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
Introduceer jezelf ( 130 reacties)
Wij zijn getrouwd! (106 reacties)
How to.. Blijven hangen op een blog (77 reacties)

05. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
Ik wil een inspiratie zijn voor andere bloggers. Daarnaast wil ik een positieve sfeer uitstralen met zowel mijn artikelen als mijn layout. Daarnaast zou ik wel willen groeien met mijn blog, maar dit gebeurd al dagelijks. En dan bedoel ik groei in de meest brede zin. Groei in schrijven, groei voor mezelf en qua bezoekersaantallen.

06. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Bloglovin’
Rss
& Twitter
(Ook plaats ik veel over mijn blog op Instagram)

07. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
Ik ga het (uiteraard) hebben over de voordelen van bloggen. Aller eerst is het voor mezelf een fijne uitlaatklep. Ik vind het super leuk stukjes te verzinnen en mijn verhaal te delen. Daarnaast is in de afgelopen jaren mijn schrijfstijl verbeterd. Ik schrijf nu veel meer inhoudelijke teksten dan een verhaal opsomming van ‘ik deed dit en ik deed dat vandaag’. De leuke contacten door het bloggen is zeker ook een leuk pluspunt.

08. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
Ik heb niet echt een handige pulgin of iets dergelijks om te zien wie de meeste reacties achter laten. Wel heb ik zeker een hoop trouwe volgers die ook zeker vaak reageren. Diegene weten zelf wel wie ik bedoel! Dankjulliewel.

09. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
Bij deze vraag wil ik graag 3 hele leuke bloggers in het zonnetje zetten:
Xaviera van Soulheartedly, Marion van Mijn Kladblog & Kimberley van Noah Jade

10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
Eigenlijk dezelfde categorieΓ«n waar ik zelf het liefste over schrijf. Ik vind persoonlijke artikelen leuk, artikelen met veel en leuke foto’s en leuke reviews van spullen.

11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?
Ik schreef hier al eens mijn persoonlijke blog do’s & don’t’s. Blijf vooral dicht bij jezelf en blog niet voor anderen, producten of volgers.

En dan nu *tromgeroffel* de genomineerde: (die zeker ook een zonnetje verdienen)
Xaviera van Soulheartedly, Marion van Mijn Kladblog, Kimberley van Noah Jade, Petra van Happylioness, Amy van Twintigennogwat, Simone van SimoneBlogt, Jennifer van Nicetobeout, Jacqueline van Eenbeetjestoer, Sam van Zosammieenzo, Northflix, Chantal van Chantalia & Lies van Withancupoftea. Ik ben super benieuwd naar jullie antwoorden!

Doe jij de tag ook? Ik vind hem super leuk te lezen bij jullie dus laat gerust een link achter in de comments.

0

44 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *