De Blog Top Drie Tag

Een tijdje terug werd ik getagd door Sylvia voor de Blog Top 3 tag. Ik vond er echt super leuke, blog gerelateerde vragen bij zitten en wilde hem dus graag overnemen. Dankjewel voor je lieve nominatie

De regels:
* Link naar deze blogpost
* Gebruik als illustratie je favo plaatje/foto dat iets te maken heeft met het getal drie
* Beantwoord de elf vragen op jouw manier
* Nomineer twaalf andere bloggers en laat hen weten dat je ze genomineerd hebt


Gezellig uit eten met mijn lief

01. Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
Mijn laptop, thee en inspiratie.

02. Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
Een about me pagina vind ik altijd leuk om te lezen. Ook een zoekfunctie vind ik erg handig en een categorie overzicht (hetzelfde idee als wat ik in mijn zijbalk heb).

03. Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Het liefste tik ik persoonlijke blogjes, daar is mijn blog ook op gebaseerd. Ik beleef verder ontzettend veel plezier met het schrijven en verzinnen van de TGIF posten. Bloggen over het bloggen vind ik ook onwijs leuk.

04. Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
Introduceer jezelf ( 130 reacties)
Wij zijn getrouwd! (106 reacties)
How to.. Blijven hangen op een blog (77 reacties)

05. Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
Ik wil een inspiratie zijn voor andere bloggers. Daarnaast wil ik een positieve sfeer uitstralen met zowel mijn artikelen als mijn layout. Daarnaast zou ik wel willen groeien met mijn blog, maar dit gebeurd al dagelijks. En dan bedoel ik groei in de meest brede zin. Groei in schrijven, groei voor mezelf en qua bezoekersaantallen.

06. Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Bloglovin’
Rss
& Twitter
(Ook plaats ik veel over mijn blog op Instagram)

07. Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?
Ik ga het (uiteraard) hebben over de voordelen van bloggen. Aller eerst is het voor mezelf een fijne uitlaatklep. Ik vind het super leuk stukjes te verzinnen en mijn verhaal te delen. Daarnaast is in de afgelopen jaren mijn schrijfstijl verbeterd. Ik schrijf nu veel meer inhoudelijke teksten dan een verhaal opsomming van ‘ik deed dit en ik deed dat vandaag’. De leuke contacten door het bloggen is zeker ook een leuk pluspunt.

08. Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
Ik heb niet echt een handige pulgin of iets dergelijks om te zien wie de meeste reacties achter laten. Wel heb ik zeker een hoop trouwe volgers die ook zeker vaak reageren. Diegene weten zelf wel wie ik bedoel! Dankjulliewel.

09. Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
Bij deze vraag wil ik graag 3 hele leuke bloggers in het zonnetje zetten:
Xaviera van Soulheartedly, Marion van Mijn Kladblog & Kimberley van Noah Jade

10. Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
Eigenlijk dezelfde categorieΓ«n waar ik zelf het liefste over schrijf. Ik vind persoonlijke artikelen leuk, artikelen met veel en leuke foto’s en leuke reviews van spullen.

11. Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?
Ik schreef hier al eens mijn persoonlijke blog do’s & don’t’s. Blijf vooral dicht bij jezelf en blog niet voor anderen, producten of volgers.

En dan nu *tromgeroffel* de genomineerde: (die zeker ook een zonnetje verdienen)
Xaviera van Soulheartedly, Marion van Mijn Kladblog, Kimberley van Noah Jade, Petra van Happylioness, Amy van Twintigennogwat, Simone van SimoneBlogt, Jennifer van Nicetobeout, Jacqueline van Eenbeetjestoer, Sam van Zosammieenzo, Northflix, Chantal van Chantalia & Lies van Withancupoftea. Ik ben super benieuwd naar jullie antwoorden!

Doe jij de tag ook? Ik vind hem super leuk te lezen bij jullie dus laat gerust een link achter in de comments.

About the Author

44 Comments

Lies

Bedankt voor de tag! Ik ben ook al door iemand anders getagged, en hij komt (hopelijk) maandag online!

Reply
jackie

wat een super leuke tag is dit….
weer een hele andere dingen van je blog die aan het licht komen..

Dankje voor het taggen, ik ga hem snel maken…

Reply
Anita

Leuke tag! Ook toevallig dat ik de meeste bloggers die je noemt ook graag volg. Een paar ken ik nog niet dus daar ga ik zo een kijkje nemen.

Reply
Evelien

Leuke tag! Je foto’s zijn leuk. Ik kijk wel weer uit naar dat weer πŸ™‚ Je noemt ook blogs die ik nog niet ken, dus ik ga maar eens even een kijkje nemen.

Reply
Xaviera

Wat een leuke tag! Mooie antwoorden heb je gegeven allemaal en leuk die foto’s van het skaten, dat deed ik vroeger vaak, erg leuk om te doen! Wat lief dat je mij hebt getagd en mijn blog in het zonnetje hebt gezet, dat was een fijne verrassing bij het wakker worden πŸ˜€ Ik ga de tag zeker invullen! πŸ™‚

Reply
Isabel Cristina

Wat een ontzettend leuke tag! Deze tag kende ik nog helemaal niet. Erg leuk ingevuld ook, ik ga vanavond als ik tijd heb die getagde blogs even bekijken want een aantal kende ik nog niet πŸ™‚

Reply
debby

De about me pagina vind ik zelf ook altijd erg belangrijk. soms ontbreekt die op een site dat vind ik altijd zo jammer.

Reply
sam

Leuk! Thanks voor de tag πŸ˜‰ Ik vind de TGIF posts van je ook altijd erg leuk om te lezen, dus leuk om te lezen dat je die ook erg leuk vind om te schrijven πŸ™‚

Reply
Simone

Super leuke tag! Je hebt hem leuk ingevuld. En bedankt voor het taggen. Ik ga hem alvast klaarzetten in concepten πŸ™‚

Reply
Marion

Wat een toffe tag! Leuk om je antwoorden te lezen en nee, niet alleen omdat mijn naam twee keer genoemd wordt πŸ˜‰ Maar dat vind ik wel heel erg lief, Sas! Supertof. Doet me heel erg goed. Dank je wel. Ik ga deze tag met heel veel plezier doen! X

Reply
Petra

Leuk! Ga hem zeker invullen. Geef me wel wat tijd want ik heb nog 2 tag in te vullen en ik verspreid het graag een beetje.

Reply
SAS

Ik heb er zelf ook nog 4 in de wacht staan haha. Ik zie hem vanzelf wel verschijnen, voel je niet verplicht en doe rustig aan πŸ™‚

Reply
Kimberley

Leuk! Ik vind je persoonlijke blogjes ook erg leuk. En ik klik even door! O, en je antwoord op vraag negen: Vind ik lief! Leuk dat je me getagd heb, ik ga hem ook invullen πŸ™‚

Reply
Chantal

Wat een leuke tag! Aangezien mijn trein niet rijdt, ga ik er meteen mee aan de slag πŸ˜‰

Reply
Amy

Wat een leuke tag, je hebt het erg tof ingevuld. Juist door dit soort Posts ga ik vaak kijken bij andere toffe blogs πŸ™‚

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *