Blog,  Liefde voor..

Het kattenbak-korrel probleem

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Huisdierplein

Poezenbezitters kennen dit probleem vast als geen ander: kattenbakkorrels. En dan niet alleen in & bij de kattenbak maar je geliefde poezenbeesten nemen ze door het gehele huis mee. Voor mij zeker een grote ergernis, hoewel ik erg van mijn 2 schatten hou. Vooral omdat onze katten een eigen kamertje hebben die grenst aan onze badkamer maakt dat ik er dagelijks mee te maken heb. Sta je dus ‘s ochtends je make-up te doen en je aan te kleden, sta je met je bloten voeten op van die stomme korrels. AUCH! Ik heb denk ik toch echt de ideale oplossing gevonden.

 photo 2014-12-030414381_zpscdf4a0d2.jpg


Op Huisdierplein vond ik een speciale kattenbakmat wel de Oster Anti-bacteriele Kattenbak Mat genoemd. Dit sprak me zeker aan en ik heb hem dan ook gelijk onder de kattenbak gelegd. Wat me het eerste opviel is dat de mat super flexibel is en er zitten omhoogkomende, flexibele haartjes aan zodat de inhoud van de bak op de mat blijft. Ik zou dus makkelijk de mat kunnen vouwen en de kattenbak korrels weer terug in de kattenbak of vuilnisbak doen. Ik was dus erg benieuwd of het zou werken.

 photo 2014-12-030415421_zps61fe082f.jpg

Wat vonden Yara & Ayla ervan?

Onze katten waren er gelijk super nieuwsgierig naar. Je zag ze denken: ‘Wat ligt daar nou voor onze kattenbak?’ Hij werd geheel onderzocht en besnuffeld voordat ze hem daadwerkelijk gingen gebruiken. De ochtend erna was ik zeker aangenaam verrast. Alle korrels lagen nog op de mat en niet door het gehele huis heen! Ik vind het echt een top uitvinding aangezien het mijn grootste ergernis verhelpt.

Warempel. En de dagen erna ook, het werkt echt. Alle korrels blijven op (of net voor) de mat liggen.

Ik blij, want ik heb geen korrels meer onder mijn voeten en de katten ook blij. Die zullen het vast ook niet fijn vinden, al die korrels tussen hun poten. Voor kattenliefhebbers raad ik dus zeker deze mat aan mocht het een ergernis van je zijn. Ik kan me bijna niet voorstellen dat iemand het niet vervelend vind.

De Oster Anti-bacteriele Kattenbak Mat is voor €14,95 verkrijgbaar bij huisdierplein.nl.

PS: Foto’s/plaatjes zijn aangepast i.v.m. error uploadprogramma

0

46 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *