New in: Sony Experia z1 mét een tof fotohoesje

Dit product is ter beschikking gesteld door Ontwerpeencase
Telefoon besteld via T-Mobile

Het was weer zover. In December 2012 kocht ik mijn mobiele abonnement en ik mocht dus een nieuwe uitzoeken! Na veel wikken en wegen besloot ik toch voor een nieuwe telefoon te gaan. Het werd uiteindelijk de Sony Experia Z1 met een hele fijne 20.7(!) megapixel camera. Ik was Vrijdag zo blij als een kind toen hij bezorgd werd.

Ook even een bedankje voor het bezorg bedrijf AMP Logistics, aangezien ze de telefoon eigenlijk tussen 8 en 18:00 zouden brengen en ik tot 9 uur moest werken. Na een emailtje werd dit gelijk na een aantal minuten aangepast naar 9-18:00. Ook de bezorging ging super fijn dus bij deze wilde ik dit puntje ook nog even benoemen.

 photo 2014-12-060318281_zps055f5e6e.jpg

Ik ben echt supersupersuper blij met mijn nieuwe telefoon. Vrijdag ben ik dus bezig geweest alles opnieuw in te stellen en alle apps te downloaden. Ik ben super blij met deze mooie smartphone en ga hier dus zeker van genieten!

Nu ik een nieuwe telefoon had moest daar natuurlijk ook een nieuw fotohoesje bij. Het hoesje heb ik bij Ontwerpeencase vandaan. Ik koos voor Sony Xperia Z1 Compact case. Voor verschillende merken telefoons hebben ze een handig upload programma waar je een foto kan uploaden. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van het hoesje en hoe de foto erop was gelukt. Tevens was het hoesje de volgende dag al in huis, tegelijk met mijn telefoon dus ik kon hem gelijk in gebruik nemen.

Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van het fotohoesje. Het is precies zoals ik hem had voorgesteld en hij is er echt erg mooi op gedrukt. De vorige fotohoesjes die ik had waren glad, dit hoesje is mat en je kan de foto er echt op voelen. Het enige nadeel is de geur die van het hoesje af komt. Ik denk dat dit komt door het drukken, maar dit was gelukkig na 1 dag al minder.

Wat voor een telefoon hebben jullie en gebruiken jullie ook een fotohoesje?

About the Author

42 Comments

Shanti

Mooi toestel! Is de camera ook zo super als hij doet beloven met zijn 20 megapixels?

Je hoesje is ook erg tof 🙂

Reply
Billy

ik heb een Nokia Lumia 920, maar geen hoesje erbij
Ik ben er heel tevreden over, alleen jammer dat je heel wat interessante apps moet missen omdat het een windowsphone is.

Reply
Nicky

Ben benieuwd hoe je telefoon gaat bevallen. Ik vond een Sony wel goed klinken. Fotohoesjes vind ik ook altijd leuk maar ik heb altijd liever een hoesje met een klepje voor je telefoon.

Reply
Maaike

Gefeliciteerd met je nieuwe aankopen!
Altijd leuk een nieuwe foon 🙂
En een persoonlijke foto op een hoesje is toch ook wel heel gaaf.
Ik heb zelf een bumper van de xenos. Ik vind veel hoesjes die er zijn de hoeken niet voldoende beschermen (gaat bij mij vaak “fout”). De bumper beschermd die wel stevig en goed.
Het liefst zou ik helemaal geen hoesje gebruiken, maar ja de combi van ik en geen hoesje…..is toch risicotje
Veel plezier met je telefoon!

Reply
Serena

Dat is een goede camera zeg!!!
Ik heb een iPhone 6, niets anders dan Apple hier. Gewoon een stevige achterkant en een screenprotector aan de voorzijde…

Reply
Inge

Wat een mooi en speciaal hoesje is dat zeg! Erg leuk! Met kerst verander ik van telefoon, dus ik ben me ook maar eens aan het oriënteren voor een goede cover. 🙂

Reply
Michelle

Oh wauw mooi hoesje en telefoon zeg! ik heb nu een hoesje van Mini in the box in gebruik, eentje met uiltjes. Goedkoop dingentje en dat merk je helaas ook. Misschien binnenkort maar eens opzoek gaan naar een nieuwe..

Reply
Nicetobeout

Waaaaat 20,1 MP?!?! Ik ben heeeeel benieuwd naar de foto’s die je hiermee kunt maken, misschien nog een review blogje?!

Reply
Lies

Ik heb jou kleine broertje! De Z1 Compact 🙂 . Ik vind de camera heel fijn, heeft dezelfde megapixels, en ik vind een kleinere telefoon ook wat fijner. Ik heb er ook een hoesje omheen, eentje met een openklapding, maar die is aan vervanging toe! Ik ga dus even kijken 😀

Reply
Inge

Dat hoesje is echt heel mooi! Ik zou er in ieder geval ook heel tevreden mee zijn. En die xperia, had ik bijna ook gekocht, maar uiteindelijk voor een htc gegaan, dunno why…

Reply
Saar

Ik vind Sony echt geweldige telefoons hebben. Mijn hoesje is gewoon die die ik erbij gekregen heb. En hij zit nog eens in een wit zakje. Maar het is dus ook een Sony telefoon, ik ben alleen het type vergeten…

Reply
Niesca

mooi hoesje sas! als je even down bent geeft dit even weer een fijn gevoel 🙂 ik heb zelf een iphone 4s en heb een hoesje waar me pasjes in kunnen

Reply
Anneleen

Oh wat een mooi en lief hoesje! Ik liet voor mijn vriend zijn verjaardag ook een telefoonhoesje maken op deze website en was hier erg tevreden over!

Reply
Nina Simplynspecial

Echt super leuk zo’n hoesje zeg! Volgens mij word je iedere keer dat je ernaar kijkt even gelukkig!

Ik heb een s5 op moment. Telefoon hoesjes en accessoires bestel ik altijd op miniinthebox. Lekker goedkoop 🙂 en prima kwaliteit

Reply
Rosa

Ik heb ook een Xperia, een ZL, en hiervoor had ik een Xperia S. Echt fijne telefoons, ik wil nooit meer wat anders!

Reply
Miss Sentinelli

Super mooi!! En heerlijk persoonlijk, dat vind ik altijd zo leuk van telefoonhoesjes met een eigen ontwerp 🙂 . Ik heb nu een replay hoesje, erg fijn, maar is wel al versleten haha.

Reply
Linda

Wat een gaaf hoesje! 🙂
Ik heb een gewoon saai zwart nep-leren hoesje die sluit met een magneetje bovenaan, ideaal. Heeft mijn Samsung Galaxy Star S-nog-iets (haha, hele mond vol) al beschermd voor een heleboel krasjes 😀

Reply
Xaviera

Wauw wat een mooi hoesje heb je laten maken! Fijn dat je telefoon binnen is en dat ze de bezorgtijd konden aanpassen, dat is goede service 🙂 Ik ben heel benieuwd naar de foto’s die je ermee kunt maken met zoveel megapixels. Ik heb nog een oude iPhone 4S, op mijn hoesje staat een soort mix tussen een uil en een kat met allemaal veren eromheen. Helaas geen mooi fotohoesje!

Reply
sam

Gaaf zo’n foto hoesje! ik heb gewoon een simpel transparant hoesje aan de achterkant van m’n iphone, kan ik toch de achterkant (appeltje) nog zien en mijn telefoon is beschermd als hij valt.. heel handig want ik ben soms een beetje lomp 😉

Reply
Laura

Wat een leuk hoesje! Ik heb zelf de iphone 5 en heb een hoesje van de paperchase 🙂 . Maar zo’n foto hoesje lijkt mij ook wel eens leuk om te hebben!

Reply
Simone

Ik vind het altijd leuk om een nieuwe telefoon te krijgen eigenlijk haha! Deze telefoon is wel heel mooi zeg. Hopelijk vind je ‘m na langere tijd nog steeds fijn 🙂
Oja, en je hoesje is ook echt mooi!

Reply
Nesrin

Ik blijf bij iPhone al sinds 2009. Ook al weet ik dat er veel beters te koop is.

Mooi hoesje heb je, prachtige foto van jullie!

Reply
Anouk

Wat een ontzettend cute hoesje! Heel leuk! En de telefoon ziet er natuurlijk ook fabulous uit 😉

Zelf heb ik een iPhone en heb ik er na 2 jaar geen hoesje meer omheen zitten oftewel het is tijd voor een nieuwe 😉 Misschien ook wel zo’n mooie Sony… twijfel twijfel haha.

Liefs,
Anouk

Reply
Marion

Oh ik weet precies hoe het voelt om zo happy te zijn met een nieuwe phone! Ik heb ook net een nieuwe en wauw, wat is dat genieten. Je hoesje is werkelijk prachtig!

Reply
Bente

Wat een leuk hoesje is het geworden! Ik heb al heel lang een Samsung Galaxy S3, over een paar maanden ga ik ook maar weer eens voor een nieuwe exemplaar 🙂 . Wie weet dan ook wel mét leuk fotohoesje!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *