Last week’s favorites #10

In Augustus was de laatste Last week’s favorites. Nu is het alweer December en zeker weer eens tijd voor een nieuwe. Ik heb de afgelopen weken zeker heel wat leuke dingen meegemaakt, gedaan, gekeken en gekocht.

 photo favvvvv_zpse861d567.jpg

Favoriete series en heel veel theetjes

 photo PhotoGrid_1417362096227_zps32b571af.jpg

De laatste tijd ben ik zeker weer veel series aan het kijken, heerlijk! Vooral met dit koude weertje met een dekentje op de bank mΓ©t een fijne mok thee erbij. Enjoying… Relaxing.. Nu extra fijn nu we een nieuwe tablet hebben waarop we Netflix hebben. Ik ben nu bij het laatste seizoen van Fringe en ben blij met de nieuwe afleveringen van CSI & Criminal Minds elke week. Ik neem lekker alles op om in het weekend dubbel te kunnen genieten van al mijn series.

Fijne (thee) aankoopjes

 photo 2014-11-290613431_zpsa4f31010.jpg

2 weken terug kocht ik hele fijne theeaankoopjes. Een nieuw glas (want bekers en glazen heb ik natuurlijk nog niet genoeg) en wat fijne losse theetjes. Ik ben ook erg blij met mijn grote zeep voor losse thee en het stokje voor de honing. Allemaal (behalve het glas, die is van de Xenos) bij Dille & Kamille vandaan.

Bloggen, bloggen & nog eens bloggen

 photo IMG_20141125_101654_zps242396c2.jpg

Dagelijks ben ik ermee bezig en het is zeker wel een grote hobby van me. Artikelen schrijven, leuke reacties lezen & achterlaten, nieuwe blogs ontdekken en fijne blog bijlezen in mijn reader. Super fijn om er mee bezig te zijn en dit nog steeds met zoveel plezier te doen. De volgers groeien en ik ben ook nog steeds super blij met mijn mooie, Sas-achtige layout! Helemaal ‘me‘…

Nieuwe Essence eye pensils

 photo IMG_20141127_202351_zps1fabcb0f.jpg

Ik kocht eerst een zilveren pensil om uit te proberen. Essence heeft vaak hele fijne, betaalbare producten. Ik heb dan ook heel wat van dit merk in mijn make-up stash zitten (als je die aantal dingetjes al een stash zou kunnen noemen haha) Het is een heel fijn potlood wat ik net onder het randje van mijn oog gebruik. Ik zocht al een tijdje zoiets en ben erg tevreden. Dit blijft tenminste wat langer zitten bij een werkdag dan dat ik eruit zie als een pandabeer het einde van de (werk)dag. Ik heb dus gelijk nog 2 kleuren erbij gehaald. Prijs: €1,95

Super leuke date met Simone

 photo IMG_20141129_182429_zps64c5a058.jpg

Op 29 November had ik een super leuke, eerste date met Simone van SimoneBlog.nl. Al jaren volgen we elkaar intensief en sinds een paar maanden hebben we we nummers uitgewisseld om app-contact te hebben. Super gezellig! Net als de dag zelf. Alsof we elkaar al jaren kennen. Voor mijn gevoel heb ik er zeker een (blog)vriendin bij gekregen! We hebben heerlijk geluncht (zie foto) en heel wat leuke spulletjes heb ik gekocht (te zien bij mijn thee aankoopjes hierboven) Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Wij vierden Sinterklaas

 photo 2014-12-050815421_zpse4a7baba.jpg

Elk jaar veren wij Sinterklaas samen met mijn ouders. Het was erg gezellig en we zijn super verwend! Ik heb zelf chocola, een boekje gekregen (waarover ik nog een blogje maak) en 2 mokken: eentje van Blond Amsterdam en een Thermoskan. Toch een mok erbij, en niet gekocht dus ik ben nog goed bezig met mijn December Missions πŸ˜‰

.

β™₯ β™₯ β™₯

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7 / 8

About the Author

50 Comments

SAS

Ik denk het niet hihi. Ik ben namelijk geen beautyblogger. Maar het zijn erg fijne pennen! Zeker een aanrader om onder je oog te gebruiken.

Reply
Billy

een collega-blogger ontmoeten is wel plezant, al kan het ook wel eens tegenvallen.
Geen speelgoedje gekregen van de Sint?

πŸ™‚

Reply
jackie

Ik vind dit een super overzicht…
dat my life boek staat ook op mijn wishlist, lijkt me zo leuk om in te vullen…

Reply
Nina Simplynspecial

Wat een gezelligheid allemaal πŸ™‚ Ik moet nog even geduld hebben want wij vieren kerst hihi πŸ˜‰
Heb je ook al breaking bad gezien op Netflix? Mijn favo <3

Reply
Nicetobeout

Yes! Toch nog een mok haha. En ben benieuwd naar dat boekje wat je gehad hebt, kan de titel niet goed lezen. Leuk al die Sint cadeaus. Bloggen is tegenwoordig ook mijn grootste hobby!

Reply
Claudia

Wat ontzettend leuk om te horen dat je er een blogvriendin bij hebt! Dat is zo bijzonder dat je elkaar ontmoet en dan voelt het alsof je elkaar al super lang kent. Ik vind de thee spulletjes zo leuk!

Reply
Northflix

Wat leuk om je favorieten te zien.
Fringe heb ik al meer over gehoord.
Fijn dat het gezellig was met Simone. Is toch altijd maar afwachten of het klikt in real life.

Reply
Zwartraafje

Die bovenste thee heb ik bij Dille & Kamille nog niet zien staan. Binnenkort moet ik er nog eens langs voor verse thee, dus dan zal ik er eens naar op zoek gaan.

Reply
Infinity

Wat leuk dat jullie Sinterklaas gevierd hebben! Het is inderdaad heerlijk om onder een lekker warm dekentje weg te dromen bij al die tv-series!

Reply
Lief meisje

Wat een leuke overzichtje. Criminal minds volg ik momenteel niet zo veel meer. Ik heb andere series gevonden. Misschien straks in de vakantie weer een beetje bij kijken.

Reply
Bente

Haha ik ben wel eens benieuwd hoeveel thee glazen/mokken je hebt. Heb je ze wel eens geteld?

Reply
Angelique

Wat een leuke post! Fringe heb ik een hele tijd geleden gezien, goede serie! En stiekem ben ik wel een klein beetje jaloers op jouw blond amsterdam theemok…

Reply
Inge

Wat een leuke dingetjes allemaal! Een paar maanden geleden ben ik opnieuw begonnen met Fringe (heb het einde nog nooit gezien) en nu bedenk ik me dat ik nodig eens verder moet gaan kijken!

Reply
Anneleen

Leuk om te zien! Dat stokje voor honing lijkt me erg handig! Gebruik jij vaak honing in je thee? Ik eigenlijk nooit maar ik wil het wel graag een keer gaan proberen πŸ™‚

Reply
SAS

Ik gebruik soms honing in mijn thee. 9 van de 10 keer met niks en anders honing. Suiker gebruik ik sowieso niet.

Reply
Simone

Wat een fijne favorieten! Onze date was zeker super gezellig! Voor mij was het precies zo πŸ˜€

Reply
Marjolein

Ooh wat een leuke dingen allemaal! Het is fijn he, als je layout gewoon voelt zoals jij bent haha. Echt een beetje als ’thuis’.
En wat leuk dat je een date had met een blogvriendin! Heb zelf vroeger ook de nodige meetings gehad met meiden van een forum en dat was ook altijd zΓ³ gezellig, ondanks dat je elkaar helemaal niet ‘echt’ kent πŸ™‚

Reply
Serena

Zo’n thermosmok is fijn. Sleep ik altijd mee naar het werk.
Heb je geen Netflix op je tv? Lijkt me vermoeiend om steeds via de tablet te moeten kijken…

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *