Geluksmomentjes,  Lijstjes & Stokjes

Last week’s favorites #10

In Augustus was de laatste Last week’s favorites. Nu is het alweer December en zeker weer eens tijd voor een nieuwe. Ik heb de afgelopen weken zeker heel wat leuke dingen meegemaakt, gedaan, gekeken en gekocht.

 photo favvvvv_zpse861d567.jpg

Favoriete series en heel veel theetjes

 photo PhotoGrid_1417362096227_zps32b571af.jpg

De laatste tijd ben ik zeker weer veel series aan het kijken, heerlijk! Vooral met dit koude weertje met een dekentje op de bank mΓ©t een fijne mok thee erbij. Enjoying… Relaxing.. Nu extra fijn nu we een nieuwe tablet hebben waarop we Netflix hebben. Ik ben nu bij het laatste seizoen van Fringe en ben blij met de nieuwe afleveringen van CSI & Criminal Minds elke week. Ik neem lekker alles op om in het weekend dubbel te kunnen genieten van al mijn series.

Fijne (thee) aankoopjes

 photo 2014-11-290613431_zpsa4f31010.jpg

2 weken terug kocht ik hele fijne theeaankoopjes. Een nieuw glas (want bekers en glazen heb ik natuurlijk nog niet genoeg) en wat fijne losse theetjes. Ik ben ook erg blij met mijn grote zeep voor losse thee en het stokje voor de honing. Allemaal (behalve het glas, die is van de Xenos) bij Dille & Kamille vandaan.

Bloggen, bloggen & nog eens bloggen

 photo IMG_20141125_101654_zps242396c2.jpg

Dagelijks ben ik ermee bezig en het is zeker wel een grote hobby van me. Artikelen schrijven, leuke reacties lezen & achterlaten, nieuwe blogs ontdekken en fijne blog bijlezen in mijn reader. Super fijn om er mee bezig te zijn en dit nog steeds met zoveel plezier te doen. De volgers groeien en ik ben ook nog steeds super blij met mijn mooie, Sas-achtige layout! Helemaal ‘me‘…

Nieuwe Essence eye pensils

 photo IMG_20141127_202351_zps1fabcb0f.jpg

Ik kocht eerst een zilveren pensil om uit te proberen. Essence heeft vaak hele fijne, betaalbare producten. Ik heb dan ook heel wat van dit merk in mijn make-up stash zitten (als je die aantal dingetjes al een stash zou kunnen noemen haha) Het is een heel fijn potlood wat ik net onder het randje van mijn oog gebruik. Ik zocht al een tijdje zoiets en ben erg tevreden. Dit blijft tenminste wat langer zitten bij een werkdag dan dat ik eruit zie als een pandabeer het einde van de (werk)dag. Ik heb dus gelijk nog 2 kleuren erbij gehaald. Prijs: €1,95

Super leuke date met Simone

 photo IMG_20141129_182429_zps64c5a058.jpg

Op 29 November had ik een super leuke, eerste date met Simone van SimoneBlog.nl. Al jaren volgen we elkaar intensief en sinds een paar maanden hebben we we nummers uitgewisseld om app-contact te hebben. Super gezellig! Net als de dag zelf. Alsof we elkaar al jaren kennen. Voor mijn gevoel heb ik er zeker een (blog)vriendin bij gekregen! We hebben heerlijk geluncht (zie foto) en heel wat leuke spulletjes heb ik gekocht (te zien bij mijn thee aankoopjes hierboven) Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Wij vierden Sinterklaas

 photo 2014-12-050815421_zpse4a7baba.jpg

Elk jaar veren wij Sinterklaas samen met mijn ouders. Het was erg gezellig en we zijn super verwend! Ik heb zelf chocola, een boekje gekregen (waarover ik nog een blogje maak) en 2 mokken: eentje van Blond Amsterdam en een Thermoskan. Toch een mok erbij, en niet gekocht dus ik ben nog goed bezig met mijn December Missions πŸ˜‰

.

β™₯ β™₯ β™₯

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7 / 8

0

50 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *