Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Van die dingen die ik niet graag doe. Daarom.

Je zal wel denken: wat een hoop lijstje tegenwoordig op je blog! Echter ben ik vandaag terug gekomen van onze vakantie in Centerparcs en het was zalig! Binnenkort komt er dus een (foto)artikel van online. Alle artikelen waren dus al een tijdje voorgeschreven van de afgelopen tijd, aangezien ik mijn blog door wilde laten gaan in onze vakantie. (zo weten mensen ook niet gauw dat we echt weg zijn) Vanaf nu weer wat uitgebreide en inhoudelijke blogjes dus!

Er zijn een aantal dingen die ik totaal niet leuk vind om te doen, om verschillende redenen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 • Rekeningen overmaken
 • Dit heeft deels ook te maken met mijn Dyscalculie. Al die cijfertjes die je moet invullen en onthouden… M. is dus meestal degene die de overboekingen doet. Ik doe het alleen als het Γ©cht niet anders kan.

 • Sommige spelletjes & Puzzels
 • Erg fijn om niet graag te doen aangezien ik met kinderen werk. Uiteraard doe ik dan gezellig mee maar aan de meeste gezelschapsspellen heb ik echt een hekel. Ook weer deels door het bovenstaande: het tellen van sommige spellen. Ook heb ik puzzelen nooit leuk gevonden. Heel fijn dus als kinderen hem laten liggen en niet afmaken…mag ik dat doen.

 • Stijken & koken
 • De 2 huishoudelijke taken die ik dus echt vertik om te doen. Beide kan ik niet, wil ik niet kunnen en vind ik tΓ©veel moeite. Gelukkig hebben we niet heel erg veel kleding die echt gestreken moet worden en is het ook handiger dan M. (die eerder uit werk is) kookt.

 • Mijn teennagels knippen
 • Vreselijk vind ik dat om te doen. Heeft ook deels te maken met de harde nagels die erg moeilijk te knippen zijn.

 • De douche schoonmaken
 • Het reinigen ervan vind ik al niet leuk maar dagelijks de douche wisseren vind ik ook een stom klusje. Heb je lekker in je nieuwe badkamer gedoucht kan je de boel weer geheel gaan afnemen. Wel noodzakelijk en ik doe het ook altijd braaf. Met een wisser de wanden en een staande wisser de vloer. Zo houden we onze badkamer mooi.

 • En ik ben erg benieuwd wat doe jij niet graag?

  Inspiratie komt van VanessaBlogt

  0
  Hersenspinsels
  Previous Story
  Next Story

  40 Comments

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Saar
  30/12/2014 at 22:12

  Afstoffen en dingen afwassen, zoals de oven of het fornuis als je een beetje veel hebt gemorst tijdens het koken πŸ˜›
  Ik hou van makkelijk te onderhouden oppervlaktes. Teveel opheffen enzo dat haat ik. Koken en strijken doe ik dan wel weer met plezier!

 • Reply
  Serena
  30/12/2014 at 19:32

  Ik heb niet eens een strijkijzer!!!
  Koken doe ik wel, vind ik ook best wel leuk…
  Zijn er eigenlijk mensen die rekeningen betalen wel leuk vinden?

  • Reply
   SAS
   31/12/2014 at 08:24

   Ik heb ook geen strijkijzer πŸ˜‰
   Nee, niemand vind rekeningen betalen leuk, aangezien je geld opgaat maar bij mij heeft het meer te maken met de cijfertjes die ik moet invoeren.

 • Reply
  Inge
  28/12/2014 at 12:12

  Oh ja aan rekeningen overmaken en sowieso betalen. Weet dat het noodzakelijk is maar zeker in Zweden gaat het 10 keer zo hard πŸ™

 • Reply
  Marcella
  27/12/2014 at 19:12

  Tip: na het zwemmen je teennagels knippen, het gaat dan heull gemakkelijk!

  • Reply
   SAS
   27/12/2014 at 21:09

   Ik heb zelf last van een hele harde nagel aan de tenen naast mijn grote teen. Deze zijn niet doorheen te komen, maar bedankt voor het meedenken!

 • Reply
  Rob Alberts
  27/12/2014 at 17:38

  Mag ik mijn lijstje toevoegen:

  opruimen,
  opruimen,
  opruimen,
  opruimen,
  opruimen
  en
  strijken …..

  Makkelijker vind ik het om hier jou veel voorspoed en geluk toe te wensen.

  Beste Wensen voor 2015!

  Vriendelijke groet,

 • Reply
  Tamarah
  27/12/2014 at 00:09

  Hierin lijk ik veel op je.. ik houd ook niet van strijken en de douche schoonmaken. Deze klusjes stel ik altijd uit πŸ˜€ . En van spelletjes houd ik ook niet. Maar misschien dat je deze wel leuk vindt: http://www.bol.com/nl/p/katopoly-gezelschapsspel/9200000020326074/prijsoverzicht/?sort=price&sortOrder=asc&filter=new

 • Reply
  Anneleen
  26/12/2014 at 19:25

  Haha leuk lijstje om te lezen! Sommige dingen zijn inderdaad minder leuk maar ze moeten ook wel gebeuren… Ik vind de douche proper maken net leuk om te doen. Ik heb namelijk een hekel aan vieze badkamers… Ik heb afgelopen zomer de douche helemaal schimmelvrij gemaakt

 • Reply
  Lief meisje
  25/12/2014 at 22:49

  Ik heb een hekel aan schoonmaken. Maar soms dan moet en gelukkig kan ik mij er dan ook wel tot aan zetten.

 • Reply
  Nicky
  25/12/2014 at 00:43

  Ik houd niet van spelletjes die lang duren. En de badkamer droogmaken vind ik ook niet leuk (maar ik doe het wel braaf). Verder bof ik want ik heb een huisman! Ik hoef niet eens te strijken

 • Reply
  Wendy
  24/12/2014 at 22:55

  Strijken, douchecabine schoonmaken en de trap stofzuigen. Dat eerste hoeft gelukkig maar zelden, want ook wij dragen bijna niets wat perse gestreken moet worden. En dat laatste doet Kevin gelukkig voor me.

 • Reply
  Mirella
  24/12/2014 at 20:22

  Badkamer boenen, feestdagen werken, strijken

  Ik vind je LO echt mooi strak maar toch iets van speels. Ik heb hem ook staan, ga eens kijken of ik zelf met de html kan spelen.

 • Reply
  maroussia
  24/12/2014 at 20:02

  Haha spelletjes vind ik wel heel leuk ^^ x

 • Reply
  Lies
  24/12/2014 at 18:15

  Ik hou niet van huishouden, ik hou niet van huiswerk, ik vind koken wel leuk, maar ik heb er het geduld niet voor, dus eigenlijk hou ik daar ook niet van. πŸ™‚

 • Reply
  Paul
  24/12/2014 at 18:15

  Tuinieren, daar heb ik een uitgesproken hekel aan. Gelukkig hoef ik dat tegenwoordig niet meer te doen, met een onderhoudsvrije tuin.

 • Reply
  Denise
  24/12/2014 at 18:09

  Ik hÑÑt rekeningen overmaken. Ik raak dus ook standaard in de war van al die cijfertjes, verschrikkelijk! Nog zo’n dingetje is stofzuigen… dat geluid hahah! x

 • Reply
  Mieke
  24/12/2014 at 17:32

  Oeh, heel veel dingen zijn wel erg herkenbaar. Vooral de huishoudelijke klusjes die jij noemt doe ik ook niet graag. En ik houd ook echt niet van spelletjes. πŸ˜‰
  Ben benieuwd hoe jullie het hebben gehad in Center Parcs.
  Fijne kerstdagen!

 • Reply
  Xaviera
  24/12/2014 at 17:28

  Mooi dat de vakantie naar Centerparcs zo fijn was! De badkamer schoonmaken vind ik ook echt een rotklusje. Strijken is ook zoiets en doe ik bijna nooit, gelukkig heb ik niet veel kleding wat gestreken moet worden!

 • Reply
  Nathalie Eline
  24/12/2014 at 16:18

  Ik heb ook een gruwel hekel aan strijken. Gelukkig heb ik niet zoveel strijkers in mijn kast. πŸ™‚

 • Reply
  Lisette
  24/12/2014 at 16:12

  Ik heb een hekel aan stof… t komt gewoon zooo snel weer terug haha
  leuke post πŸ™‚

 • Reply
  Irma
  24/12/2014 at 15:25

  Teennagels knippen, nee bah! En rekeningen overmaken is nooit leuk haha. Daaaaar gaat mijn geld weer!

 • Reply
  Saskia
  24/12/2014 at 15:08

  Dweilen. Niet het dweilen zelf, maar dan heb ik dat net gedaan en loopt hond met de modderpoten erover heen. OF vriendlief komt thuis van het vissen met modderlaarzen. MANNEN! GRR. Oh en bestek afdrogen. Bah.

 • Reply
  Jonne
  24/12/2014 at 14:51

  Tja hoort erbij! Kan wel weer genieten van een mooi schoon huis enzo.

 • Reply
  Ilse
  24/12/2014 at 14:48

  Whihi, that cat. Ik willem! En wat ik niet graag doe? Ook rekeningen overmaken. Maar gelukkig hoef ik dat niet zo vaak te doen, dus dat scheelt. =3 En dat van die puzzels en zo herken ik wel! Ik vind het niet per se erg om te doen, maar ik merk wel dat ik het inzicht gewoon niet heb. Ik kan bijvoorbeeld vet lang doen over Candy Crush. Zo erg dat ik dan helemaal lijp wordt op dat spel of mezelf (of, wat nog erger is; op allebei). Maar dan wil ik toch weer verder en begin ik er nog maar ‘n keer aan. Zal wel iets met onze dyscalculie zijn, I guess!

 • Reply
  jackie
  24/12/2014 at 13:57

  badkamer schoonmaken wat is dat, πŸ˜‰ serieus, op dit moment is mijn badkamer niet om aan te zien, en volgens mij niet eens meer te redden met schoonmaken, blehhh
  moet er toch echt aan gaan geloven..

  Hobbykamer opruimen is ook altijd een vreselijk klusje

 • Reply
  Bouchra
  24/12/2014 at 13:25

  Rekeningen betalen vind ik ook niet echt geweldig haha, koken vind ik dan weer wel leuk!

 • Reply
  Maaike
  24/12/2014 at 12:14

  Och badkamer….ja daar word ik ook zΓ³ niet blij van, ook de wc tegeltjes enzo, verschrikking vind ik het. Voor de rest vind ik huishoudelijke klussen ook niet zalig, maar vind ik echt minder erg om te doen.
  Spelletjes vind ik juist heel leuk! πŸ™‚

 • Reply
  Wanda
  24/12/2014 at 10:10

  Badkamer schoonmaken doe ik omdat het moet maar anders… vriendlief doet het ook wel hoor maar allebei vinden we het een rotklus. Kook je echt nooit? Dat vind ik juist het leukste klusje!

  • Reply
   SAS
   24/12/2014 at 14:52

   Ik kook echt nooit. Nu heb ik er ook geen geduld voor maar M. is ook een stuk eerder thuis dus ik het zeker ook het meest praktische.

 • Reply
  jenn
  24/12/2014 at 09:52

  Opruimen en schoonmaken doe ik niet graag, maar ik ben wel altijd weer blij met het resultaat. Oh en rekeningen overmaken doe ik ook niet graag, maar dat heeft meer te maken met het geld dan met e cijfertjes πŸ˜›

 • Reply
  angelique
  24/12/2014 at 09:45

  Ik kan niet eens strijken haha. rekeningen overmaken is inderdaad erg stom! Ik haat afwassen trouwens

 • Reply
  Chantal
  24/12/2014 at 09:33

  Strijken vind ik ook verschrikkelijk. Als ik dat twee keer per jaar doe is het veel haha. En de was opvouwen is ook een ramp, dus ik rol altijd al mijn kleren op πŸ˜›

 • Reply
  Simone
  24/12/2014 at 09:26

  Ik heb echt de aller grootste hekel aan de afwas. Volgens mij heb ik daar zelfs een keer een artikel over geschreven. Maar helaas past er in mijn huisje geen vaatwasser, maar aan mijn vriend heb ik gelukkig ook een goeie :p

 • Reply
  Billy
  24/12/2014 at 09:24

  koken doe ik wel graag, zijn er eigenlijk nu mee bezig (ff pauze).
  Eigenlijk zijn er niet zoveel dingen die ik niet graag doe, maar net als Chantal hier, de kattenbak schoonmaken doe ik niet.

 • Reply
  Bente
  24/12/2014 at 09:14

  De vervelendste klusjes vind ik afwassen (lucky you met Vector!) en was opvouwen….. Dingen die ik niet kan overslaan dus πŸ˜‰

 • Reply
  sam
  24/12/2014 at 09:09

  rekeningen betalen vind ik zoiezo niet leuk, hou mijn centjes liever zelf πŸ˜‰ Strijken doen wij nooit, Tommy doet bijna altijd voor het eten zorgen.. Teennagels knippen vind ik ook vreselijk!
  Fijne kerstdagen!

 • Reply
  Rosa
  24/12/2014 at 08:50

  Ik heb een hekel aan afstoffen. Dat vind ik nou een ondankbaar klusje. Als je zelf nog iets hebt vies gemaakt, zoals de keuken of de vloer, dan begrijp ik nog wel dat je het moet schoonmaken. Maar stof gaat gewoon zijn gangetje, niemand weet waar het vandaag komt en opeens ligt het er weer. En als je dan eindelijk maar eens gaat afstoffen, ligt het er binnen 5 minuten weer. Ja, ga lekker even weg of zo.

  • Reply
   SAS
   24/12/2014 at 14:53

   Haha ik heb wel even moeten lachen om je reactie en snap je redenering zeker wel. Afstoffen vind ik juist erg leuk om te doen.. Muziekje erbij en gaaaaaan ^^

 • Reply
  Chantal
  24/12/2014 at 08:31

  Wat ik niet graag doe?

  – De kattenbak schoonmaken
  – De toilet schoonmaken
  – De auto wassen *ga dus altijd door de wasstraat*

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png