2 Palmolive producten & 2de kaartje sauna gratis!

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door SpaOnline

Relaxen. Me-time nemen. Iedereen hoor je erover maar als het erop aan komt schiet dit er toch bij in. Drukdrukdruk. Ik ben er zelf ook wel eens schuldig aan. Een tijdje geleden ging ik samen met M. een Dagje relaxen bij Spavarin, wat zeker erg goed is bevallen. Nou hebben ze bij SpaOnline een super toffe actie vanaf December. Bij aankoop van 2 Palmolive producten krijg je het 2de sauna kaartje geheel gratis!

SpaOnline.com is een boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en BelgiΓ«. Je kunt op deze site verschillende sauna’s met elkaar vergelijken en ze hebben veel sauna aanbiedingen. Er staat veel informatie op over de sauna zelf. Super handig dus!


(bron)


Hoe het werkt

Als eerste ga je naar de Jumbo, Kruitvat of Trekpleister en je koopt 2 producten van Palmolive. Dan ga je naar de speciale actiepagina Palmolive, je kiest een sauna & datum uit en bestel je kaarten. Vul de actiecode daarna in en klaar is kees. Je hebt dan 50% korting gehad, 1 kaartje gratis op je entree.

Mijn ervaring met Palmolive

Van SpaOnline kreeg ik 2 Palmolive producten van het Bath & Shower assortiment. 2 heerlijke geuren waar ik al blij van werd toen ik de dop open deed en eraan rook. Eentje heb ik gebruikt onder de douche en het was zΓ‘lig. Vooral in onze vernieuwde badkamer was het heerlijk extra lang de tijd te nemen om me in te schuimen met deze douchegel.

Kortingscode voor jullie!

Nou mag ik de eerste 25 lezers blij maken met een unieke kortingscode waarbij je 50% korting of het 2e sauna kaartje gratis krijgt! Super tof en leuk ook om cadeau te doen en samen te gaan relaxen. Gebruik de volgende code op de speciale actiepagina

iliveformydreams305
de code is hoofdlettergevoelig

…en geniet!

 photo Palmolive_zps91a4fa47.png

15 reacties op “2 Palmolive producten & 2de kaartje sauna gratis!

  1. Ik won in de zomer een gratis kaartje bij SpaOnline. Vorige week heb ik een dagje sauna gedaan en dat beviel uitstekend! Goeie aanbieding dit!

  2. Me-time zou verplicht moeten worden. πŸ˜‰ Zelf ben ik niet zo’n fan van spa’s, maar ik snap dat mensen er helemaal van op kunnen knappen. πŸ™‚

  3. O wat lekker! Ben er zo aan toe πŸ™‚ ik zal straks even kijken! Anders de actie producten halen… Voor een fijne korting! Thanks πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *