Onze vakantie is geboekt!

 photo img0500kq4_zps0a95ae78.jpg

Eindelijk gisteren geboekt: onze welverdiende vakantie die we gaan hebben in de kerstvakantie. We gaan heerlijk vertoeven in Centerparcs in het park Huttenheugte, waar we al een aantal jaren geleden zijn geweest. Zo goed bevallen dus we gaan er nu zeker weer genieten. Even lekker weg… Even lekker relaxen met z’n 2tjes. Heerlijk om naar uit te kijken. Can’t wait….

Gaan jullie nog weg in de kerstvakantie of moeten jullie werken?

0

58 thoughts on “Onze vakantie is geboekt!

 1. Ann says:

  Wat heerlijk!! samen er even tussenuit πŸ™‚ Ik moet gewoon werken behalve op de kerstdagen en nieuwjaarsdag, mijn man heeft wel vakantie πŸ™ Maarrrrr wij gaan nog wel wat leuks doen oud&nieuw vieren in de efteling (L)

 2. Marcella says:

  Wat een onwijs fijn vooruitzicht Sas, helemaal top!! Ik werk de woensdagen voor kerst en Oud&Nieuw niet, maar verder wel alle dagen. Ik neem in januari dan waarschijnlijk nog wat dagen vrij, zo kunnen mijn collega’s en ik het goed afwisselen.

 3. Lies says:

  Ik werk op de Eemhof (centre parcs in zeewolde) en mag eigenlijk geen vakantie aanvragen, maar omdat ik sinds de zomer 6 of 7 dagen per week werk, heb ik dat lekker toch gedaan, en ben ik fanatiek aan het duimen geslagen!

  • SAS says:

   Ik duim met je mee. Tof dat je daar werkt πŸ™‚ Wij zijn daar in onze prille relatie op vakantie geweest…

 4. Jenn says:

  Leuk, alvast veel plezier! Ik kan niet weg in de kerstvakantie, met mijn tijdelijke werk ben ik juist voor die periode aangenomen…

 5. Bianca says:

  Heerlijk het is daar echt heel erg leuk πŸ™‚ Wij gaan pas volgend jaar “echt” op vakantie tenminste als alles mee zit wel πŸ™‚ x

 6. Nicky says:

  Leuk huisje! Dat wordt genieten! Ik werk gewoon. Nou ja, Kerst valt gunstig dit jaar. Zes dagen achter elkaar vrij!

 7. Wanda says:

  Lekker vooruitzicht hoor! Ik heb geen idee of ik vrij kan krijgen in die periode want dat is bij ons altijd pas op het laatste moment bekend, dus hopelijk een paar dagen extra vrij maar dan blijven we gewoon lekker thuis…

 8. Geertje says:

  Wat fijn dat jullie vakantie geboekt hebben!
  Altijd fijn om ergens naar uit te kijken en natuurlijk om straks samen weg te zijn…

 9. Laura says:

  Wat leuk zeg! Zelf ga ik naar Frankrijk op skivakantie. Nou ja, de vrienden die meegaan gaan skiΓ«n, ik ga er lekker een rustvakantie van maken.

 10. Laura says:

  Lekker! Ik wil ook weer eens naar een huisje toe, dat is echt al weer veelste lang geleden. Wel eens. Wij gaan zelf niet op vakantie. Veel plezier alvast iedergeval!

 11. Saskia says:

  Ik heb een weekje vrij vΓ³Γ³r kerst. Maar nog totaal geen plannen gemaakt. Denk lekker thuis bij de katten en de verwarming en de boom.

 12. Yvon says:

  Lekker hoor! Dat wordt ongetwijfeld genieten.

  Ik ga met de kerstdagen naar Nederland. Heel veel zin in; voor ‘t eerst sinds 4 jaar! <3

 13. sam says:

  Oh wat heerlijk om dat in het vooruitzicht te hebben! Ik moet gewoon werken tussen de vrije dagen door maar dat vind ik niet zo erg.

 14. Saskia says:

  Helaas, de week van kerst moet ik bijna elke dag werken (inclusief kerst) en de 4 dagen na kerst ook werken (ja, ik werk dan bijna 7 dagen). MAAARRR met oud & nieuw ben ik vrij! YES!

 15. Lieke says:

  Dat is een leuk park!
  Veel plezier alvast.

  Als mijn vriend vrij kan krijgen gaan wij in de vakantie naar Texel. πŸ™‚

 16. Jorien says:

  Wat lekker zeg! Ik heb wel vrij in de kerstvakantie alleen is het nog niet zeker of mijn man dat ook heeft. Wij gaan in ieder geval in Januari even weg.

 17. Maaike says:

  Oh heerlijk! Ik heb volgende week vakantie.
  We gaan niet weg; met wat financiele tegenslagen de afgelopen tijd skippen we die maar even. Niet erg hoor, uitslapen is ook vakantie :p
  En jullie; geniet ze van de voorpret! πŸ˜‰

 18. Marion says:

  Heerlijk! Mijn ouders waren er een poosje terug en ik heb zo lekker gewandeld daar met mijn vader. Ik ging maar een middagje langs en ik vond het al genieten. Wat heerlijk om naar uit te kijken!!!

 19. Evelien says:

  Wat een fijn vooruitzicht! Verdiend hoor. Lekker ontspannen en genieten van en met elkaar. Ik mag gewoon werken in de kerstvakantie en met kerst.

 20. Kim says:

  Ooh heerlijk! Dat is niet zo heel ver weg van mij, mooi zwembad daar πŸ™‚ Ik moet waarschijnlijk werken..

 21. Saar says:

  Ik ben lekker thuis tussen Kerst en Nieuwjaar, maar door de aankoop van ons eigen huis hebben we toch besloten om gewoon gezellig thuis te blijven. Soms moeten er keuzes gemaakt worden πŸ˜‰

 22. Marah says:

  Ik heb twee keer een halve week vrij rond kerst/oud&nieuw, maar we blijven gewoon lekker thuis! Zijn natuurlijk ook net terug van vakantie haha. :p

 23. Dina says:

  Heerlijk om hier alvast naar uit te kijken zeg! M.’s hele familie (zo leuk, ze komen allemaal uit Duitsland), komt rond de kerstdagen ook in Nederland en we hebben dus ook een huisje (mega huis eigenlijk) gehuurd. Ik kijk daar ook echt naar uit.

 24. Amy says:

  Yay, wat leuk! Heerlijk, even er tussenuit dus kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt. Ruim huisje trouwens ook..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *