Onze vakantie is geboekt!

Eindelijk gisteren geboekt: onze welverdiende vakantie die we gaan hebben in de kerstvakantie. We gaan heerlijk vertoeven in Centerparcs in het park Huttenheugte, waar we al een aantal jaren geleden zijn geweest. Zo goed bevallen dus we gaan er nu zeker weer genieten. Even lekker weg… Even lekker relaxen met z’n 2tjes. Heerlijk om naar uit te kijken. Can’t wait….

Gaan jullie nog weg in de kerstvakantie of moeten jullie werken?

58 reacties op “Onze vakantie is geboekt!

 1. Wat heerlijk!! samen er even tussenuit ๐Ÿ™‚ Ik moet gewoon werken behalve op de kerstdagen en nieuwjaarsdag, mijn man heeft wel vakantie ๐Ÿ™ Maarrrrr wij gaan nog wel wat leuks doen oud&nieuw vieren in de efteling (L)

 2. Wat een onwijs fijn vooruitzicht Sas, helemaal top!! Ik werk de woensdagen voor kerst en Oud&Nieuw niet, maar verder wel alle dagen. Ik neem in januari dan waarschijnlijk nog wat dagen vrij, zo kunnen mijn collega’s en ik het goed afwisselen.

 3. Ik werk op de Eemhof (centre parcs in zeewolde) en mag eigenlijk geen vakantie aanvragen, maar omdat ik sinds de zomer 6 of 7 dagen per week werk, heb ik dat lekker toch gedaan, en ben ik fanatiek aan het duimen geslagen!

 4. Leuk, alvast veel plezier! Ik kan niet weg in de kerstvakantie, met mijn tijdelijke werk ben ik juist voor die periode aangenomen…

 5. Heerlijk het is daar echt heel erg leuk ๐Ÿ™‚ Wij gaan pas volgend jaar “echt” op vakantie tenminste als alles mee zit wel ๐Ÿ™‚ x

 6. Lekker vooruitzicht hoor! Ik heb geen idee of ik vrij kan krijgen in die periode want dat is bij ons altijd pas op het laatste moment bekend, dus hopelijk een paar dagen extra vrij maar dan blijven we gewoon lekker thuis…

 7. Wat leuk zeg! Zelf ga ik naar Frankrijk op skivakantie. Nou ja, de vrienden die meegaan gaan skiรซn, ik ga er lekker een rustvakantie van maken.

 8. Lekker! Ik wil ook weer eens naar een huisje toe, dat is echt al weer veelste lang geleden. Wel eens. Wij gaan zelf niet op vakantie. Veel plezier alvast iedergeval!

 9. Ik heb een weekje vrij vรณรณr kerst. Maar nog totaal geen plannen gemaakt. Denk lekker thuis bij de katten en de verwarming en de boom.

 10. Lekker hoor! Dat wordt ongetwijfeld genieten.

  Ik ga met de kerstdagen naar Nederland. Heel veel zin in; voor ’t eerst sinds 4 jaar! <3

 11. Oh wat heerlijk om dat in het vooruitzicht te hebben! Ik moet gewoon werken tussen de vrije dagen door maar dat vind ik niet zo erg.

 12. Helaas, de week van kerst moet ik bijna elke dag werken (inclusief kerst) en de 4 dagen na kerst ook werken (ja, ik werk dan bijna 7 dagen). MAAARRR met oud & nieuw ben ik vrij! YES!

 13. Wat lekker zeg! Ik heb wel vrij in de kerstvakantie alleen is het nog niet zeker of mijn man dat ook heeft. Wij gaan in ieder geval in Januari even weg.

 14. Oh heerlijk! Ik heb volgende week vakantie.
  We gaan niet weg; met wat financiele tegenslagen de afgelopen tijd skippen we die maar even. Niet erg hoor, uitslapen is ook vakantie :p
  En jullie; geniet ze van de voorpret! ๐Ÿ˜‰

 15. Heerlijk! Mijn ouders waren er een poosje terug en ik heb zo lekker gewandeld daar met mijn vader. Ik ging maar een middagje langs en ik vond het al genieten. Wat heerlijk om naar uit te kijken!!!

 16. Ziet er leuk uit, geniet ervan! ๐Ÿ™‚
  Wij blijven met kerst gewoon thuis en vieren het met onze familie !

 17. Wat een fijn vooruitzicht! Verdiend hoor. Lekker ontspannen en genieten van en met elkaar. Ik mag gewoon werken in de kerstvakantie en met kerst.

 18. Ik ben lekker thuis tussen Kerst en Nieuwjaar, maar door de aankoop van ons eigen huis hebben we toch besloten om gewoon gezellig thuis te blijven. Soms moeten er keuzes gemaakt worden ๐Ÿ˜‰

 19. Ik heb twee keer een halve week vrij rond kerst/oud&nieuw, maar we blijven gewoon lekker thuis! Zijn natuurlijk ook net terug van vakantie haha. :p

 20. In de kerstvakantie zijn we gewoon thuis, we gaan in januari wel een keer een weekendje naar centerparcs ๐Ÿ™‚

 21. Heerlijk om hier alvast naar uit te kijken zeg! M.’s hele familie (zo leuk, ze komen allemaal uit Duitsland), komt rond de kerstdagen ook in Nederland en we hebben dus ook een huisje (mega huis eigenlijk) gehuurd. Ik kijk daar ook echt naar uit.

 22. Oh, wat leuk! Ik ging altijd naar De Vossenmeren van Centerparcs. Super leuk. Have fun ๐Ÿ™‚

  Link verwijderd

 23. Yay, wat leuk! Heerlijk, even er tussenuit dus kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt. Ruim huisje trouwens ook..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *