Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#49/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png

Things I love

Genieten van mijn nieuwe gekochte thee 533 Bloglovin’ volgers hebben, super tof dankjulliewel! S5 van fringe kijken, laatste seizoen alweer onze nieuwe Tablet (waarop ik dus deze fijne serie makkelijker kan kijken) een dagje vrij hebben vandaag komt mijn nieuwe telefoon binnen *doet een dansje* winacties winnen de lieve vermeldingen op een aantal blogs (staan verder in dit artikel linken van) een begin maken aan onze kerstkaarten aftellen naar een heerlijke vakantie

Things I did

Ik heb de gehele week weer gewerkt.. Ik gaf Donderdag 4 December Pietengym op mijn werk. De kinderen waren super enthousiast en samen met mijn collegaatje verkleed als piet. Super leuk om dit te doen! Woensdag had ik een lekker dagje vrij – ik heb veel fringe gekeken (bijna klaar met S5!) en veel geblogd doordat ik veel inspiratie had.

Things I bought

 photo IMG_20141127_202351_zps1fabcb0f.jpg

Ik kocht een aantal super leuke eye pensils van het merk Essence. De zilveren heb ik gekocht om te kijken of het wat was. Toen ik tevreden was heb ik er nog 2 andere leuke kleurtjes bijgekocht. Ik gaf al aan bij mijn December missions dat ik wat meer bezig wilde zijn met make-up en dit is dus een ideaal product daarvoor. Dit zijn hele fijne pensils om een glitter lijntje onder je ogen te krijgen. Super leuk en verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren.

Things that made this week awesome

Een oud, maar zeker grappig plaatje haha.

 photo Screenshot_2014-11-07-22-13-47_zpsa437677b.png

Dit leuke (en zeker op waarheid berust) plaatje kreeg ik van lief vriendinnetje Leona, op Twitter.

 photo B3zW2o7IEAEIv6__zpsd8b0ccc2.jpg

DIT.FILMPJE. OHMYGODDDDDDD! HARTJES!

Things I blog

Ik schreef weer eens na een tijdje een Thoughts Lately, nummer 3 alweer. Daarnaast maakte ik een blogje over leuke & grappige tea infusers, als echte theeleut een fijn blogje om te maken. Sommige zijn zó leuk! Ook bedacht ik wat December missions die ik voor het jaar 2015 wil behaald hebben. Wat kleine doelen op een rijtje is toch wel fijn. En een nieuwe Tips & Trucs voor het bewerken van foto’s.

Morgen komt een blogje online over de dingen die ik gebruik bij het bloggen.

Nog meer blog things

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
Op de site van Mira won ik het pakketje van Winactie Dr. Hauschka en Bagels & Beans! Super tof en deze kan ik binnenkort in mijn brievenbus verwachten.

Ik werd ook genoemd op stylefruits voor Amy van twintigennogwat als favoriet blog. Super mooi compliment wat zeker een lichtpuntje was in mijn dag!

& nogmaals een vermelding op de site van withancupoftea, een blog die ik met veel plezier volg. Ik word genoemd in haar ABC tag met de lieve woorden dat ik een (blog)inspiratie ben.

Things to do this weekend

Vanavond ga ik samen met M. & mijn ouders gezellig Sinterklaas vieren! Ben benieuwd wat voor een cadeaus ik krijg en of de onze in de smaak vallen. Daarnaast heb ik Zondag nog een afspraak staan met bestie Wendy. Fijn haar na een tijdje weer te zien en bij te kunnen kletsen.

 photo 20141202_210815_zps2a07e0dc.jpg

Vandaag komt mijn nieuwe telefoon binnen! Ik mocht weer na 2 jaar verlengen en koos voor de Sony Experia Z1. Ik ben erg benieuwd en ga dit weekend lekker gebruiken om deze telefoon uit te vogelen en alles er weer op te zetten. Waar ik nu al erg enthousiast van kan worden is de 20,7-megapixelcamera! Hier ga ik dus zeker mooie foto’s mee maken voor mijn blog/Instagram. Ik heb ook een super gaaf fotohoesje gekocht voor deze nieuwe telefoon. Volgende week komt er een blogje over mijn telefoon & nieuw hoesje online.

0

30 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *