tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Vandaag heb ik al heerlijk weekend! Een dagje extra vrij en ik ga er zeker van genieten. Van Fringe hoop ik S4 geheel af te kijken en ik ga verder lekker veel me-time nemen, krijg ik visite, wil ik gaan bloggen en beginnen met lezen.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

nieuwe smilies die ik heb ingesteld biologische honing ontdekken die super lekker is voor in de thee nieuwe afleveringen van CSI & Criminal Minds gaan kijken, can’t wait een leuk cadeautje kopen voor vriendin mijn nagels opnieuw doen en versieren met stickertjes wij wonen al 6 jaar samen knuffelen met de poezen dingen wat meer op z’n beloop laten gaan (vooral op werk) nog maar een aantal weken en dan heerlijk vakantie, dit weekend gaan we 100% eindelijk onze vakantie boeken leuke meetingen op de planning hebben staan voor aankomende tijd weer wat leuke, vernieuwende samenwerkingen in mijn inbox krijgen nieuwe toffe aankoopjes hebben gedaan deze week

 photo jzdbjnkszdbcjn_zps605b5ae2.jpg

Things I did

Ik had een normale werkweek, afgezien van de vrije dag vandaag! Heerlijk een aantal weken geleden vrij gevraagd en nu is het eindelijk aangebroken! Het is nog steeds erg druk op werk en pak dan ook goed m’n me-time door te bloggen of een serie te kijken. Lezen ben ik weinig aan toe gekomen. Kan me er deze week moeilijk toe zetten, maar wil het zeker het weekend weer op gaan pakken. Ik heb nu klaar liggen Smetteloos van Brooke Morgan.

Things I bought

 photo aankoopjes2_zps5bf77180.jpg

Ik kocht een super leuk cadeautje voor een vriendin voor me. Echter, lezen mijn vriendinnen hier mee dus kan hem (nog niet) plaatsten. Ik denk dat ik hem laat zien bij de volgende TGIF of een apart blogje maak met cadeautips. Het einde van de week kocht ik ook nog eens een nieuwe joggingbroek, want ik heb er nog niet genoeg 😉 Super blij mee want hij zit erg fijn. De aankoop van een nieuwe wekker was ook nodig. Die andere had ik al jaren en het knopje voor het alarm deed het soms niet. Och, en theelepeltjes kun je ook nooit genoeg hebben.

Things that made this week awesome

Super gaaf gedaan dit (en gelijk het liedje in mijn hoofd) en sommige stemmen lijken echt super goed!

Ik heb me doodgelachen haha.

Things I blog

Ik schreef over mijn favorieten boeken van Jo Nesbo. Nog niet alles gelezen maar wat ik las vond ik tof. Ik kocht een tijdje terug een familieplanner 2015 waar ik erg blij mee ben. Kan niet wachten hem te gebruiken. Een (blog)bedankje vond ik na heel wat jaren ook wel op z’n plek. Zonder dit zou mijn site niet zijn hoe hij nu is. Ook deelde ik weer Tips & Trucs over het kopen van een huis dit keer.

Op de site van Mirstylez verscheen haar samenvatting van mijn Happiness projectje waar ik ook een samenvatting van schreef een tijdje terug. Ben benieuwd welke bloggers dit nog meer gaan doen.

Morgen komt er een blogje over mij 7 laatst gelezen boeken online, zitten zeker toffe boeken tussen.

Things to do this weekend

Morgen heb ik een gezellige lunch-date met al mijn lieve vriendinnetjes! Super veel zin in om ze weer eens te zien en lekker bij te kletsen.

0
38 reacties

38 thoughts on “TGIF: Week#47/2014

 1. Serena schreef:

  Dat Disney filmpje is echt helemaal geweldig!!! Meteen het originele liedje maar eens opzoeken in Spotify…

 2. Marcella schreef:

  Heerlijke dingen, fijn om veel me-time te pakken, dat probeer ik ook ivm drukke werkweken. Ik las dat jullie vakantie geboekt is nu, top!

 3. Niesca schreef:

  hihi dat meisje! leuk overzichtje!

 4. Nicky schreef:

  Heerlijk, zo’n extra vrije dag! En je lunchdate was vast heel gezellig! Ik ben benieuwd naar je cadeau tips. Ben een beetje inspiratieloos.

  1. SAS schreef:

   Die was zeker erg gezellig met al mijn vriendinnen! Binnenkort een post met cadeautips 🙂

 5. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Die broek is mooi!!

 6. Marlissa schreef:

  Mooi (eerste) vrolijk lijstje!

 7. Els schreef:

  Leuk om te lezen! en ik kan niet wachten op die boekentips,die zijn bij mij altijd welkom

 8. Manon schreef:

  Leuk weer, dat filmpje is echt schattig haha! 🙂

 9. Madeleine schreef:

  Heerlijk weekje weer! Leuk dat jullie vakantie gaan boeken. Zonvakantie? Veel plezier iig en een fijn weekend!

  1. SAS schreef:

   Nee we blijven in Nederland! Volgend jaar weer een zonvakantie. De badkamer verbouwing heeft veel centjes gekost dus we gaan nu lekker een aantal dagen genieten in Nederland 🙂

 10. Claudia schreef:

  Leuke post!
  Dat filmpje van dat meisje had ik al eens eerder voorbij zien komen (op Facebook volgens mij), maar hij blijft geniaal!
  Geniet van je weekend 🙂

 11. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk overzichtje! Fijne dag morgen met je vriendinnetjes! 🙂

 12. Mirella schreef:

  Het blijft leuk om jou blog te lezen.
  Bedankt voor het linken, het was leuk om te doen.

  Fijn weekend X

 13. Amy schreef:

  Ik vind je overzichtjes altijd erg leuk! Veel plezier morgen met je vriendinnetjes 🙂 Het is goed om voor me-time en gezelligheid te kiezen, super belangrijk om af en toe te doen!

 14. Billy schreef:

  veel plezier met de lunchdate, Saskia

  En fijn weekend!

 15. Regina schreef:

  Leuk, leuk, leuk en nog eens leuk! 😀

 16. Maroussia schreef:

  Haha, leuk om te lezen ^^ Gefeliciteerd met je 6 jaar samenx

 17. Anneleen schreef:

  Wat bijzonder dat je al 6 jaar samen woont met je vriend! Geniet van je weekend!

  1. SAS schreef:

   Man 😉 haha. Jij ook een fijn weekend!

 18. Maaike schreef:

  Lekker thee met honing!! Doe ik ook regelmatig.
  Gefeliciteerd met jullie 6 jaar samenwonen!

 19. Mieke schreef:

  Je vriendin is nu vast heel nieuwsgierig wat ze krijgt. 😉
  Fijn weekend!

 20. Laura schreef:

  Leuk overzicht weer, je gaat je iedergeval niet vervelen de komende dagen zo te zien. Fijn weekend!

 21. krijgen we dat cadeautje later nog

 22. Nicky schreef:

  Leuk om te lezen. LEuk dat je alweer 6 jaar samenwonen.

 23. Saskia schreef:

  Joggingbroeken kun je inderdaad nooit genoeg hebben 🙂 vind ze persoonlijk wel zo handig met drie katten in huis. Tenminste geen haakjes in mijn nette broeken.
  Verder fijn overzichtje weer. Keep them comming

 24. Simone schreef:

  Wat een fijn overzichtje weer. Geniet lekker van je weekend!

 25. Anouk schreef:

  Leuk! En heerlijk om me-time te hebben na een drukke werkdag. Ik kruip het liefst met een goed boek op de bank.

 26. Linda schreef:

  Veel plezier morgen met je vriendinnen, zo fijn om naar uit te kijken! 🙂
  Fijne week heb je weer gehad, lekker ook zo’n extra dagje vrij!
  Dat filmpje van die man die al die stemmetjes doet met het liedje van Frozen kende ik al, maar blijft zo goed! Echt tof gedaan!

 27. Iris schreef:

  Oeh, die honing neem ik de volgende keer ook mee bij het boodschappen doen. Ik doe ook altijd honing in mijn thee 😀

 28. jackie schreef:

  hahaha, dat filmpje ♥ it…

  heel fijn weekend,
  en heerlijk een vakantie boeken *wil ik ook*

 29. Olga schreef:

  Wauw, als ik dat allemaal lees vraag ik me af waar je de tijd vandaan haalt om nog zoveel te kunnen lezen joh 😮

 30. Angelique schreef:

  Wat een heerlijk lijstje weer! En wat een leuke vooruitzichten

 31. Anita schreef:

  Fijn weekend en geniet van je extra vrije dag vandaag!

 32. sam schreef:

  ik ben erg benieuwd naar het cadeautje wat je voor een vriendin hebt gekocht.. is wel een hele goeie cliffhanger dit zo op de vrijdag! 😉 fijn weekend!

 33. Bente schreef:

  Leuk weer om te lezen 🙂 Ik heb vandaag lekker vrij dus ik geniet van een heerlijk lang weekend 🙂 jij ook alvast een fijn weekend en heel veel plezier morgen!

 34. Jenn schreef:

  Leuk overzicht weer, fijn weekend!

 35. Nesrin schreef:

  Leuk overzicht! Echt een goedemorgen post, plezierig om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *