TGIF: Week#47/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s, plaatjes en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Vandaag heb ik al heerlijk weekend! Een dagje extra vrij en ik ga er zeker van genieten. Van Fringe hoop ik S4 geheel af te kijken en ik ga verder lekker veel me-time nemen, krijg ik visite, wil ik gaan bloggen en beginnen met lezen.Things I love

nieuwe smilies die ik heb ingesteld biologische honing ontdekken die super lekker is voor in de thee nieuwe afleveringen van CSI & Criminal Minds gaan kijken, can’t wait een leuk cadeautje kopen voor vriendin mijn nagels opnieuw doen en versieren met stickertjes wij wonen al 6 jaar samen knuffelen met de poezen dingen wat meer op z’n beloop laten gaan (vooral op werk) nog maar een aantal weken en dan heerlijk vakantie, dit weekend gaan we 100% eindelijk onze vakantie boeken leuke meetingen op de planning hebben staan voor aankomende tijd weer wat leuke, vernieuwende samenwerkingen in mijn inbox krijgen nieuwe toffe aankoopjes hebben gedaan deze week

 photo jzdbjnkszdbcjn_zps605b5ae2.jpg

Things I did

Ik had een normale werkweek, afgezien van de vrije dag vandaag! Heerlijk een aantal weken geleden vrij gevraagd en nu is het eindelijk aangebroken! Het is nog steeds erg druk op werk en pak dan ook goed m’n me-time door te bloggen of een serie te kijken. Lezen ben ik weinig aan toe gekomen. Kan me er deze week moeilijk toe zetten, maar wil het zeker het weekend weer op gaan pakken. Ik heb nu klaar liggen Smetteloos van Brooke Morgan.

Things I bought

 photo aankoopjes2_zps5bf77180.jpg

Ik kocht een super leuk cadeautje voor een vriendin voor me. Echter, lezen mijn vriendinnen hier mee dus kan hem (nog niet) plaatsten. Ik denk dat ik hem laat zien bij de volgende TGIF of een apart blogje maak met cadeautips. Het einde van de week kocht ik ook nog eens een nieuwe joggingbroek, want ik heb er nog niet genoeg 😉 Super blij mee want hij zit erg fijn. De aankoop van een nieuwe wekker was ook nodig. Die andere had ik al jaren en het knopje voor het alarm deed het soms niet. Och, en theelepeltjes kun je ook nooit genoeg hebben.

Things that made this week awesome

Super gaaf gedaan dit (en gelijk het liedje in mijn hoofd) en sommige stemmen lijken echt super goed!

Ik heb me doodgelachen haha.

Things I blog

Ik schreef over mijn favorieten boeken van Jo Nesbo. Nog niet alles gelezen maar wat ik las vond ik tof. Ik kocht een tijdje terug een familieplanner 2015 waar ik erg blij mee ben. Kan niet wachten hem te gebruiken. Een (blog)bedankje vond ik na heel wat jaren ook wel op z’n plek. Zonder dit zou mijn site niet zijn hoe hij nu is. Ook deelde ik weer Tips & Trucs over het kopen van een huis dit keer.

Op de site van Mirstylez verscheen haar samenvatting van mijn Happiness projectje waar ik ook een samenvatting van schreef een tijdje terug. Ben benieuwd welke bloggers dit nog meer gaan doen.

Morgen komt er een blogje over mij 7 laatst gelezen boeken online, zitten zeker toffe boeken tussen.

Things to do this weekend

Morgen heb ik een gezellige lunch-date met al mijn lieve vriendinnetjes! Super veel zin in om ze weer eens te zien en lekker bij te kletsen.

About the Author

38 Comments

Serena

Dat Disney filmpje is echt helemaal geweldig!!! Meteen het originele liedje maar eens opzoeken in Spotify…

Reply
Marcella

Heerlijke dingen, fijn om veel me-time te pakken, dat probeer ik ook ivm drukke werkweken. Ik las dat jullie vakantie geboekt is nu, top!

Reply
Nicky

Heerlijk, zo’n extra vrije dag! En je lunchdate was vast heel gezellig! Ik ben benieuwd naar je cadeau tips. Ben een beetje inspiratieloos.

Reply
Madeleine

Heerlijk weekje weer! Leuk dat jullie vakantie gaan boeken. Zonvakantie? Veel plezier iig en een fijn weekend!

Reply
SAS

Nee we blijven in Nederland! Volgend jaar weer een zonvakantie. De badkamer verbouwing heeft veel centjes gekost dus we gaan nu lekker een aantal dagen genieten in Nederland 🙂

Reply
Claudia

Leuke post!
Dat filmpje van dat meisje had ik al eens eerder voorbij zien komen (op Facebook volgens mij), maar hij blijft geniaal!
Geniet van je weekend 🙂

Reply
Mirella

Het blijft leuk om jou blog te lezen.
Bedankt voor het linken, het was leuk om te doen.

Fijn weekend X

Reply
Amy

Ik vind je overzichtjes altijd erg leuk! Veel plezier morgen met je vriendinnetjes 🙂 Het is goed om voor me-time en gezelligheid te kiezen, super belangrijk om af en toe te doen!

Reply
Laura

Leuk overzicht weer, je gaat je iedergeval niet vervelen de komende dagen zo te zien. Fijn weekend!

Reply
Saskia

Joggingbroeken kun je inderdaad nooit genoeg hebben 🙂 vind ze persoonlijk wel zo handig met drie katten in huis. Tenminste geen haakjes in mijn nette broeken.
Verder fijn overzichtje weer. Keep them comming

Reply
Linda

Veel plezier morgen met je vriendinnen, zo fijn om naar uit te kijken! 🙂
Fijne week heb je weer gehad, lekker ook zo’n extra dagje vrij!
Dat filmpje van die man die al die stemmetjes doet met het liedje van Frozen kende ik al, maar blijft zo goed! Echt tof gedaan!

Reply
Iris

Oeh, die honing neem ik de volgende keer ook mee bij het boodschappen doen. Ik doe ook altijd honing in mijn thee 😀

Reply
jackie

hahaha, dat filmpje ♥ it…

heel fijn weekend,
en heerlijk een vakantie boeken *wil ik ook*

Reply
Olga

Wauw, als ik dat allemaal lees vraag ik me af waar je de tijd vandaan haalt om nog zoveel te kunnen lezen joh 😮

Reply
sam

ik ben erg benieuwd naar het cadeautje wat je voor een vriendin hebt gekocht.. is wel een hele goeie cliffhanger dit zo op de vrijdag! 😉 fijn weekend!

Reply
Bente

Leuk weer om te lezen 🙂 Ik heb vandaag lekker vrij dus ik geniet van een heerlijk lang weekend 🙂 jij ook alvast een fijn weekend en heel veel plezier morgen!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *