Stel je vraag..

..Nu kan het!

De laatste keer dat ik een blogje online had om vragen aan mij te stellen was alweer een tijdje geleden, in September 2013. Aangezien mijn blog sinds die heel wat veranderingen en groei heeft mee gemaakt (en ik zelf ook!) leek het me leuk weer een nieuwe online te zetten.

Heb je een persoonlijke vraag, een vraag die gaat over mijn werk, blog of over hele andere dingen? Ik hoor ze graag!
In een ‘antwoorden-blogje’ zal ik alle vragen (uitgebreid) beantwoorden. Ik ben benieuwd..

About the Author

28 Comments

Wanda

Wat vindt je man en je familie van je blog? En heb je ooit vervelende reacties gehad op je blog of het feit dat je blogt?

Reply
Michelle

Ah, dit vind ik leuk! Ik wil dit ook een keer doen, maar waarschijnlijk stelt niemand een vraag en dat is vet gênant haha.

Wat is de laatste droom die je je kunt herinneren? Werd je er blij van, of juist niet?
De mijne was heel naar, ik had opeens leukemie :(. Heb gisteren een heel kleine stukje van Over mijn Lijk gekeken, dat doen we dus maar niet meer!

Reply
jackie

Je komt op mij over als een mooi, open en vrolijk persoon…
Fijne baan, opgeknapt huisje, op en top gelukkig met je man (hoe gaat het met tom trouwens?)
vertel me je geheim 😉 (nee grapje)
nu de echte vraag: je kent ze nog wel die vriendenboekjes van vroeger, met de vraag wat is jouw liefste wens…
wat was die ?? (bij mij een broetje, wat heb ik daar lang om gezeurd zeg *bloos*) en wat zou die wens nu zijn

Reply
Maai

Leuk leuk, ik twijfel al een tijdje om dit te doen maar ben stiekem bang dat er niemand een vraag stelt…. Uhm, je verteld veel over boeken. Welk boek heeft jou veranderd? Wat is je mooiste quote en waarom? Heb je een motto? Liefs, ben benieuwd naar je antwoorden, staan erg leuke tussen!

Reply
Linda

Wat een toffe vragen zijn er al gesteld, ik ben wel benieuwd naar je antwoorden!
Wat is je favoriete eten? 🙂 (lekker cliché)

Reply
Paul

Ik zie jou als voorbeeld als het gaat om het promoten van je eigen blog. Jouw reacties kom ik op heel veel andere blogs tegen, en altijd een positieve of inhoudelijke reactie. Mijn vraag aan jou is, hoe red je het toch om zoveel blogs bij te houden?

Reply
Marion

Je bent écht heel gelukkig met je huidige baan. Wat als je dit werk niet meer zou kunnen doen, wat zou dan je tweede keus zijn?

Reply
Saskia

Ik volg je al redelijk lang en merk dat je bepaalde dingen privé houdt. Alle respect hoor, doe ik ook! Niet iedereen hoeft alles te weten. Mijn vraag is: waar trek jij de privacy grens? Wat zet je online en wat absoluut niet.

Reply
Lies

Wat zou je doen als je ‘opeens’ 500 euro zou vinden/krijgen? (ik ben heel slecht in vragen stellen)

Reply
Nele

Hoe is je strategie om lezers aan je blog te verbinden? Mij heb je al – door een reactie achter te hebben gelaten..

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *