Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#45/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

De nieuwe CD van Ed Sheeran, man wat kan hij zingen heel veel blog inspiratie hebben maar even niet de tijd kunnen vinden ervoor te gaan zitten veel offline dingen doen, heerlijk ik heb de 500(!) volgers op Bloglovin’ bereikt. Wauw. Manymanymany thanks de leuke vragen die ik op dit blogje kreeg, antwoorden dit weekend quality time met M. Sandra was deze week jarig, hieperdepiep de lancering van mijn happiness project, doe jij al mee? ochtendje zwemmen een nieuw lettertype voor mijn blog gezellige Whatsapp gesprekken hebben (mét blauwe vinkjes waar ik me totaal niet druk om kan maken) De Zoon uit hebben en bedenken in welk boek ik nu ga beginnen

Things I did

 photo hghjghjbn_zps031a2957.jpg

Werken, werken, werken. Wel had ik de afgelopen week wat uurtjes vrij waar ik zoveel mogelijk van heb genoten. Dit, omdat een school dicht was en we anders met teveel leiding stonden. Heerlijk 2 ochtendjes vrij i.p.v. om 7 uur op werk te staan. Ik was lekker met mijn blog bezig, ontbeet uitgebreid met een theetje en luisterde ondertussen naar de nieuwe CD van Ed Sheeran.

Things I bought

Ik kocht wat fijne truien, waarvan je er eentje op de foto hieronder ziet staan. 2 fijne quotes staan erop en ze zijn lekker warm. En ik kocht ook nog een nieuwe skate-shirtje voor als het weer skate-weer wordt.

 photo 2014-11-0310011021_zps158981da.jpg

Things that made this week awesome

Dit plaatje
 photo 387ef9d6b93a3ce3da6265d0e1a1cc74_zpsf7a85652.jpg

De nieuwe trailer van de Minion film die uitkomt in 2015. GENIAAL, kan niet wachten deze film te zien.

& het feit dat EINDELIJK mijn achternaam aangepast is bij de bank! M. werd gebeld door iemand die mijn klachtenbrief had ontvangen en is erachter aan gegaan. Ik kreeg deze week de brief met aanpassing én een nieuw pasje met álleen mijn partnernaam (iets wat niet kon was tegen mij gezegd maar heeft M. toch even geregeld) Ik zeg: voortaan hem laten bellen, scheelt een hoop gedoe. Maaaaaaar ben er toch super blij mee dat het nu eindelijk is gelukt.

 photo IMG_20141104_185742_zps35105670.jpg

Things I blog

Als eerste kwam een blogje Over onze nieuwe gordijnen online en hoe dit (voor mij) beter slaapt. een samenwerkingsblog. Verder deelde ik weer eens na een tijd een Op dit moment (deel)#10. Verder maakte ik de start van een project wat al een tijdje in mijn hoofd zit. Wist alleen niet goed hoe ik het moest uitwerken maar hier is het dan! Mijn happiness project. Omdat de wereld wat moois verdiend na alle narigheid. Klik op het artikel als je wilt weten waar het over gaat en hoe je mee kan doen.

 photo 2014-11-0209333913334_zps134aa512.jpg

Mijn Tips & Trucs blogje van deze week ging over Hoe je alles gedaan gaat krijgen, plannen plannen en nog eens plannen. Hoe doe je dit het beste.. Ook komt dit weekend het blogje online met de antwoorden van het Stel je vraag blogje. Echt super toffe vragen hebben jullie gesteld, dankjewel!

Things to do this weekend

Morgen komt vriendinnetje Wendy langs en heb ik een bedrijfsuitje van M. op de planning staan! We gaan super leuk naar een casino de gehele avond. Ik kijk er wel naar uit.. Ik zal Zondag lekker brak zijn dus deze lekker met m’n huiskleding, thee, blog en een boek doorbrengen.

0

36 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *