Review: Pixum fotoboek van onze huwelijksreis

Dit product is ter beschikking gesteld door Pixum

We zijn al ruim 2 jaar getrouwd, maar nog steeds had ik geen fotoboek van onze huwelijksreis. Iets wat ik wel graag wilde hebben, aangezien dit een speciale en mooie reis was. Via Pixum bestelde ik al eerder ons trouwalbum en een canvas als cadeau voor mijn ouders. Toen was ik erg tevreden met de kwaliteit en dat ben ik nu zeker weer!

 photo 395a19e5-654d-4a76-aa3d-0bcc2f40031c_zpsf2896287.jpg


Wat een super mooie kwaliteit aan foto’s! Ik koos zelf voor het fotoboek maat groot, staande versie. Aangezien ik ons trouwalbum in een hardcover had besloot ik dit keer een softcover te nemen, met premium fotopapier. Dit maakt het 26 pagina’s tellende fotoboek erg mooi aan kwaliteit vind ik zelf.

 photo 12734bd4-71ea-45f3-915e-6cc44e614519_zpsafc31fbe.jpg

 photo 3026ee7a-da13-4450-9f8b-72f27782ade5_zps096eb5ea.jpg

Het maken van het fotoboek is heel simpel: kies het gewenste formaat, de kaft, het papier soort en de hoeveelheid pagina’s en je kan aan de slag. Je foto’s kan je gemakkelijk uploaden vanaf je computer naar het ontwerp programma. Je kan zelf kiezen welke kaders je wilt hebben en of je er tekst bij wilt. Zodra alles erop staat kan je hem versturen en ontvang je hem op de mat thuis! Hij past gemakkelijk in de brievenbus en wordt in een stevige enveloppe verstuurd.

Het leuke is dat deze bestelling wordt opgeslagen, dus als je hem nogmaals wilt afdrukken of cadeau wilt doen dan kan dit.

 photo 26d4e0ef-d413-4e22-b3e6-e17e8965192b_zps505c7cda.jpg

Zelfs deze bovenstaande foto’s die door een raam heen genomen zijn zien er erg mooi uit!

Ik ben erg blij nu een mooie herinnering te hebben aan onze fijne huwelijksreis op Terschelling. De krijgt een mooi plaatsje in de boekenkast naast ons trouwalbum. Voor fotoproducten zoals een fotoalbum, een canvas of foto afdrukken raad ik zeker Pixum aan. Ze leveren mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Het fotoboek wat ik heb gekozen (Pixum Fotoboek groot (staand) – softcover, premium papier – 26 pagina’s) kost โ‚ฌ 20,99

43 reacties op “Review: Pixum fotoboek van onze huwelijksreis

 1. Boek fotoboek, fijn aandenken van jullie huwelijksreis! Ik maakte ook al eens een fotoboek bij Pixum en was daar zeer tevreden mee!

 2. Mooi album en dus zeker een hele mooie herinnering! Ik heb ook weleens iets besteld bij Pixum en ja, inderdaad goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

 3. er zijn heel wat aanbieders van foto’s en allerhande fotogerelateerde zaken.
  De meeste bieden heel mooie kwaliteit, alleen verschilt de software waarmee je bvb. zo’n fotoboeken in elkaar steekt wel eens. Gebruiksvriendelijkheid is dan doorslaggevend.

  Groetjes!

 4. Mooi gedaan. Kwaliteit ziet er zeker goed uit. Ik moet vanaf Ella haar 2e jaar en vanaf Sam zijn eerste ook nog albums maken. Binnenkort wil ik hier eens mee aan de slag en ga dit zeker onthouden.

 5. De foto’s hebben zo te zien een goed kwaliteit!
  Ik wil graag eens een album maken met de foto’s van mijn reizen.
  Wie weet bestel ik hem wel via Pixum! ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  Eva

 6. Leuk! Ik maak inderdaad ook wel eens gebruik van Pixum, al ga ik voor fotoalbums eigenlijk altijd naar Blurb.com.

 7. Mooi gedaan! En ook goed dat je het gemaakt hebt, daar heb je de rest van je leven plezier van. ๐Ÿ™‚ Ik plak veel nog ouderwets zelf in, maar heb ook wel een aantal boeken digitaal gemaakt. ๐Ÿ™‚

 8. Oooh wat heerlijk he <3 Ik heb onder de tafel bij de bank wat fotoboeken liggen van vakanties e.d. en vind het heerlijk daar doorheen te bladeren ๐Ÿ™‚

 9. Nou kijk, nu weet ik ook waar ik mijn foto-album van mijn huwelijksreis kan laten maken. Al ben ik dan nog niet zo lang getrouwd. Ik hoop ook dat ik het zo lang niet laat liggen ๐Ÿ˜‰

 10. Heel mooi. Wat goed dat je dit in een prachtig album hebt geplaatst. Ik ben hier zo slecht in. Alle foto’s twee geboortes, verjaardagen, eerste stapjes, eerste hapjes staan allemaal op een externe harde schijf.

  Als er ooit brand uitbreekt dan gaat de schijf per direct mee.

 11. Leuk he! Pas dit jaar en nog niet zo lang geleden hebben wij dan ook eindelijk een fotoboek van onze huwelijkreis naar Corfu gemaakt. Ik maak dan vaak gebruik van een actie van dergelijke sites om boeken te maken of foto’s te bestellen. Scheelt al snel een hoop geld en ze hebben heel vaak acties.

 12. Ziet er heel mooi uit! En een fotoboek is altijd veel leuker om eens door te bladeren dan gewoon de foto’s op PC, ik kan er echt van genieten om oude fotoboeken nog eens uit te halen…
  Wij bestellen altijd bij Albelli, ook heel tevreden van!

 13. ziet er goed uit! ik ben nog steeds eerder geneigd om gewoon foto’s af te drukken (wat ik ook bij pixum doe) en ze dan zelf in een album te schuiven of in lijstjes, vind ik toch leuker ๐Ÿ™‚

 14. Prachtige foto’s! Ik heb ook heel veel fotoafdrukken altijd bij pixum besteld. Hele fijne kwaliteit!

 15. wat een mooi album…
  dit zijn mijn favoriete cadeautjes om te geven aan iemand, een ingebonden foto album,

 16. Wat leuk dat jullie nu eindelijk een mooi boek hebben van jullie huwelijksreis ๐Ÿ™‚ Ik hou ervan om door fotoboeken te bladeren, veel leuker dan digitale foto’s!

 17. Ziet er goed uit!
  Heb nog zoveel foto’s liggen van onze motorvakanties die ik graag eens wil bundelen. Misschien een mooie klus voor in een vakantie.

 18. Ziet er goed uit!
  Ik moet ook nog hard aan de gang met het maken van fotoboeken van de zwangerschap en van Luuk’s eerste half jaar. Maar ik weet even niet waar ik de tijd vandaan moet halen haha.

 19. Wauw, wat een prachtige foto’s! Zo’n fotoboek biedt vaak een tastbare herinnering die toch leuker is dan de foto’s op je computertje laten staan. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *