Detoxen met Uzuma: Reinig je lichaam

Dit product is ter beschikking gesteld door Uzuma
Afbeeldingen komen ook van Uzuma

Uzuma, iets waar ik zelf nog nooit van had gehoord maar toen ik de website zag erg nieuwsgierig naar werd. Uit de verschillende programma’s koos ik het DETOX programma.

Wat is detoxen?

Detoxen is eigenlijk je lichaam reinigen. Het resetten van je lichaam als het ware. Alle gifstoffen worden uit je lichaam verwijderd om weer ‘clean’ te kunnen beginnen. Het detoxprogramma geeft je lichaam dus een rustpauze om weer helemaal op te kunnen laden. Zonder dit programma doet je lichaam dit ook maar dit gaat een stuk moeizamer. Ook zegt Uzuma dat dit programma je hoofd leeg maakt en maakt dat je betere en gezondere keuzes door kunt maken.

De sap is rauw, zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen en boordevol vitaminen. Dit maakt het anders dan de ‘gewone’ sappen in de winkel.

Hoe doe je dit dan?

Je gebruikt voor iedere dag 7 flesjes met 5 verschillende smaken. Je bepaald zelf het aantal dagen dat je de sappen wilt gebruiken. Er wordt wel geadviseerd om het programma niet langer dan 28 dagen (4 weken) te volgen. Hoelang je het programma ook volgt je haalt er volgens Uzuma altijd winst uit. Als je het een aantal dagen volgt kan je altijd bedenken of je nog verder gaat en je er baat bij hebt.

Bij dit Detox programma wordt er géén vast voedsel gegeten. Deze sapjes vervangen alle maaltijden en snacks.
Opmerking: Als je dit programma volgt wordt er aangeraden tenminste 2 liter water per dag te drinken.

Als je klaar bent met het detoxen is het belangrijk langzaam het voedsel weer op te bouwen. Begin dus met licht verteerbaar voedsel zodat je maag weer kan wennen aan vast voedsel. Omdat je een tijdje anders hebt gegeten denk ik dat je wel bewuster tegen het eten aan gaat kijken.

Ik ben super benieuwd naar de smaken van de flesjes. Een poging om mijn lichaam weer te reinigen wil ik zeker wagen. Zelf moet ik alleen heel erg uitkijken aangezien ik PDS heb en vast voedsel dus wel iets is waardoor het stabiel blijft. Ik ga het merken!

Meer weten?

Neem voor meer informatie een kijkje op uzuma.nl. Ze hebben er losse sapjes maar ook verschillende boxen. Voor deze Detox Box betaal je €73,50. Hierin zitten dan 21 flesjes voor 3 dagen. Bij de box zit ook heel wat informatie zodat je goed geïnformeerd het programma kan beginnen.

Ook nog een handige tip: Er is ook een app beschikbaar zodat je precies weet wanneer je welk drankje moet drinken.

20 reacties op “Detoxen met Uzuma: Reinig je lichaam

 1. Alleen maar sapjes!? Dat kan toch niet goed zijn.. Misschien ook wel hoor, maar ik ben daar altijd een beetje sceptisch over, ik ben benieuwd! Ga je je ervaringen delen?

 2. Jeetje, wat een bedrag voor 3 dagen detoxen! Dan kun je volgens mij beter zo’n citroensapkuur doen. Maar goed, ik zou het zonder vast voedsel volgens mij niet volhouden…..

 3. Ik zou dit alleen doen als uitdaging om te kijken of ik het vol kan houden. Maar je lichaam in 3 dagen tijd ontdoen van alle gifstoffen is echt onmogelijk.

 4. Nee niks voor mij. Ik heb echt eten nodig, anders word ik chagrijnig. Lijkt me wel interessant, maar nee ik pas.

 5. Ik zou dat echt nooit doen, ik hou dat echt niet vol en ik vind het totaal overbodig haha :’) Vooral omdat je daarna gewoon weer al je vaste voedsel opbouwt… Ik vind het trouwens ook superduur voor een zooitje sapjes!

  1. Het idee erachter is dat het lichaam gereinigd wordt en je daarna bewuster kiest wat je eet. Maar kan me voorstellen dat sommige mensen dit niks vinden & wat duur.

 6. Ik vind het wel knap dat mensen dit vol kunnen houden. Mijn lijkt het gewoon gezond zolang je je normale eten weer rustig opbouwt. Liefs Marlissa

 7. Ik heb nog nooit een detox kuur gedaan.. houd altijd meer het motto aan: gewoon gezond eten is het allerbeste dat je kunt doen. Maar ben wel heel erg benieuwd wat jij van deze kuur vindt en hoe je het ervaart.

 8. Klinkt heftig. Ik zou het hooguit twee dagdelen kunnen volhouden. Ik wil altijd iets te kauwen hebben.

  Wel fijn dat ze zoveel smaken hebben!

 9. Zo’n kuur met alleen maar sapjes is niks voor mij, als ik de plaatjes zo zie lijken ze me ook niet echt lekker. En ik kan me niet voorstellen dat die sapjes genoeg vullen. Maar succes, ik ben benieuwd naar hoe het je bevalt.

 10. Ik geloof eigenlijk niet echt zo heel erg in dit soort drankjes. Daarna ga je toch weer vast voedsel eten… Ik zal nooit daan detoxen ofzo, past niet bij me en ik vind het ook onnodig 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *