Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#42/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Weer fijne activiteiten aanbieden op werk bezoekje bij de tandarts wat keurig in orde was mijn nieuwe tas complimenten krijgen op werk gezellig een theetje doen met mijn moeder de vrije tijd die ik ga krijgen volgende week Sandra & Rick die er gezellig waren vanuit Canada nieuwe theetjes ontdekken tekeningen krijgen jullie leuke reacties, steeds meer bezoekers en volgers, wauw mijn kleine aanpassingen aan mijn blog

Voor mijn nieuwe lezers: ik zou het leuk vinden als je jezelf hier introduceert!

*op repeat* Heerlijke CD van The Script en vind dit liedje zo mooi:

Things I did

Ik werkte weer de gehele week. Zo had ik 2 knutselactiviteiten voor de kids op Maandaag & Dinsdag. De Maandag onderstaande potjes gemaakt naar dit idee. Aangezien Dinsdag een regenachtige dag was, lekker beplakt met vloeipapier. Had echt meer kinderen dan verwacht en altijd leuk als kinderen vol enthousiastme zich op een activiteit van je storten.

 photo activiteit_zpse9c5316d.jpg

Ook had ik Dinsdag een tandartsafspraak, routine. Ik stond zo weer buiten. Ik poets goed en mag voorlopig mijn andere verstandskiezen houden *pfieuw*

Donderdag had ik een kort dagje aangezien ik de middag had vrij genomen. Sandra & Rick (vrienden van mijn ouders die in Canada wonen) kwamen gezellig op visite. We hebben kunnen bijkletsen en kreeg heel wat leuke cadeautjes uit Canada. Wat leuke mokken en een super leuke zelfgemaakte theedoos. Dankjulliewel!

 photo jabcfkjsdbcfj_zpsf4f815b7.jpg

Vandaag lekker een dagje vrij en vanavond start op werk de verhuizing. Ook is deze week de renovatie van onze portieken begonnen… Erge stof & herrie dus ben blij als ze beginnen met tegelen en opbouwen. Ayla heeft wel last van de herrie en is helemaal door het dolle heen.. Gelukkig kunnen ze vandaag de gehele dag in de woonkamer blijven met de deur dicht, toch een stukje verder dan waar ze zitten als we beide werken.

Things I bought

Ik had al een tas gekocht bij de Primark, maar mijn blauwe broek gaf af op de witte tas met als resultaat een soort ‘been-afdruk’ op mijn tas. Opzoek dus naar een nieuwe en ik kwam er eentje tegen! Een super leuke en helemaal Sas.

 photo IMG_20141013_135617_zpsc0ffdf31.jpg

Is’tie niet leuk?!

Ook kochten we een elektrische tandenborstel. We hadden er jaren geleden eentje maar hebben deze weggedaan. Nou kan ik nog beter poetsen. (En langer mijn verstandskiezen houden). Ik nam ook een boekje mee bij de HEMA voor mijn to-do-lijstjes en blognotes. Erg leuk ding en super handig.

Things that made this week awesome

Echte liefde
 photo IMG_20141016_143207_zpsf22a61b3.jpg

Dit filmpje kijken hahahahaha. Geweldige klappers zitten ertussen.

J
Hahahahaha en kijk dit dan. OH MY.

Hij doet hem na denk ik…
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg
HAHAHAHAHA.

Things I blog

Ik schreef over mijn favoriete kinderboeken toen ik klein was en jullie lieten jullie favo’s weten. Super leuk! Ook een happy-lijstje met 5 favorieten van de afgelopen weken. Dit in de vorm van The Awesome List, aangezien ik deze door TGIF wat minder gebruik. Ook weer een tijdje geleden: leuke zoektermen. En uiteraard op Donderdag de reeks. Dit keer Tips & Trucs voor klussen, aangezien we dit de laatste jaren veel hebben gedaan.

Binnenkort heel wat leuke samenwerkingen online. Zo komt morgen er eentje online en heb ik deze week heel wat leuke ‘foto-producten’ opgestuurd gekregen waar een review van komt.

Things to do this weekend

Dit weekend wil ik mijn administratie op orde krijgen. Verder veel relaxen, aangezien volgende week een erg drukke week wordt met de verhuizing op de planning van mijn werk.

Have a nice weekend!


0

26 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *