TGIF: Week#42/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?Things I love

Weer fijne activiteiten aanbieden op werk bezoekje bij de tandarts wat keurig in orde was mijn nieuwe tas complimenten krijgen op werk gezellig een theetje doen met mijn moeder de vrije tijd die ik ga krijgen volgende week Sandra & Rick die er gezellig waren vanuit Canada nieuwe theetjes ontdekken tekeningen krijgen jullie leuke reacties, steeds meer bezoekers en volgers, wauw mijn kleine aanpassingen aan mijn blog

Voor mijn nieuwe lezers: ik zou het leuk vinden als je jezelf hier introduceert!

*op repeat* Heerlijke CD van The Script en vind dit liedje zo mooi:

Things I did

Ik werkte weer de gehele week. Zo had ik 2 knutselactiviteiten voor de kids op Maandaag & Dinsdag. De Maandag onderstaande potjes gemaakt naar dit idee. Aangezien Dinsdag een regenachtige dag was, lekker beplakt met vloeipapier. Had echt meer kinderen dan verwacht en altijd leuk als kinderen vol enthousiastme zich op een activiteit van je storten.

 photo activiteit_zpse9c5316d.jpg

Ook had ik Dinsdag een tandartsafspraak, routine. Ik stond zo weer buiten. Ik poets goed en mag voorlopig mijn andere verstandskiezen houden *pfieuw*

Donderdag had ik een kort dagje aangezien ik de middag had vrij genomen. Sandra & Rick (vrienden van mijn ouders die in Canada wonen) kwamen gezellig op visite. We hebben kunnen bijkletsen en kreeg heel wat leuke cadeautjes uit Canada. Wat leuke mokken en een super leuke zelfgemaakte theedoos. Dankjulliewel!

 photo jabcfkjsdbcfj_zpsf4f815b7.jpg

Vandaag lekker een dagje vrij en vanavond start op werk de verhuizing. Ook is deze week de renovatie van onze portieken begonnen… Erge stof & herrie dus ben blij als ze beginnen met tegelen en opbouwen. Ayla heeft wel last van de herrie en is helemaal door het dolle heen.. Gelukkig kunnen ze vandaag de gehele dag in de woonkamer blijven met de deur dicht, toch een stukje verder dan waar ze zitten als we beide werken.

Things I bought

Ik had al een tas gekocht bij de Primark, maar mijn blauwe broek gaf af op de witte tas met als resultaat een soort ‘been-afdruk’ op mijn tas. Opzoek dus naar een nieuwe en ik kwam er eentje tegen! Een super leuke en helemaal Sas.

 photo IMG_20141013_135617_zpsc0ffdf31.jpg

Is’tie niet leuk?!

Ook kochten we een elektrische tandenborstel. We hadden er jaren geleden eentje maar hebben deze weggedaan. Nou kan ik nog beter poetsen. (En langer mijn verstandskiezen houden). Ik nam ook een boekje mee bij de HEMA voor mijn to-do-lijstjes en blognotes. Erg leuk ding en super handig.

Things that made this week awesome

Echte liefde
 photo IMG_20141016_143207_zpsf22a61b3.jpg

Dit filmpje kijken hahahahaha. Geweldige klappers zitten ertussen.

J
Hahahahaha en kijk dit dan. OH MY.

Hij doet hem na denk ik…

HAHAHAHAHA.

Things I blog

Ik schreef over mijn favoriete kinderboeken toen ik klein was en jullie lieten jullie favo’s weten. Super leuk! Ook een happy-lijstje met 5 favorieten van de afgelopen weken. Dit in de vorm van The Awesome List, aangezien ik deze door TGIF wat minder gebruik. Ook weer een tijdje geleden: leuke zoektermen. En uiteraard op Donderdag de reeks. Dit keer Tips & Trucs voor klussen, aangezien we dit de laatste jaren veel hebben gedaan.

Binnenkort heel wat leuke samenwerkingen online. Zo komt morgen er eentje online en heb ik deze week heel wat leuke ‘foto-producten’ opgestuurd gekregen waar een review van komt.

Things to do this weekend

Dit weekend wil ik mijn administratie op orde krijgen. Verder veel relaxen, aangezien volgende week een erg drukke week wordt met de verhuizing op de planning van mijn werk.

Have a nice weekend!


About the Author

26 Comments

Saskia

Leuke tas!! Lekker vrolijk.
En hema to-do boekjes heb ik ook in mijn handen gehad. Hema blijft gave spullen hebben

Reply
Claudia

Wat een hele gave tas zeg, hopelijk heb je er veel plezier van!
Mooi nummer trouwens van The Script, die kende ik nog niet maar kan wel mooi bij op de afspeellijst 😉
Fijn weekend!

Reply
Tamarah

Dit vind ik altijd zo’n leuk week overzichtje! En wat lief al die cadeautjes van de vrienden uit Canada! De mokken vind ik erg leuk! Trouwens ik zag bij Love is in the Air van Robert ten Brink hoe mooi Canada is! Echt super zeg.. ik wil er zeker eens heen!

Reply
Niesca

haha zo leuk dat berichtje! helaas zit ik deze week midden in mijn eigen verhuizing sas anders hadden we misschien eindelijk kunnen meeten tussen ons drukke schema door!

Reply
SAS

Succes met klussen! En geen haast, die meeting kan ook in het nieuwe jaar als we het beide te druk hebben 🙂

Reply
Wanda

Leuk weekje achter de rug dus! Mijn collega heeft dezelfde tas gekocht! Is niet helemaal mijn ding, ben meer van effen maar hij zag er inderdaad wel erg leuk uit…

Reply
SAS

Haha blijkbaar ja 😉 Zijn we eindelijk uit de troep IN huis gaan ze buiten ons huis beginnen 😉
Maar we krijgen er een erg mooie portiek voor terug. Tegels waren al 50 jaar oud en echt heel erg toe aan vervanging aangezien alles van narigheid los ging zitten.

Reply
jackie

wat een super leuke tas…
die koekjes zijn zo lekker, dat is idd echte liefde..

fijn weekend

Reply
Amy

Gaaf zeg, de nieuwe samenwerkingen die je op de planning hebt. Mooi dat je zulke dingen mag doen. Ben benieuwd naar de fotoproducten! Daarnaast: wat een schattige herfstpotjes zijn dat.. heel leuk gedaan 🙂

Reply
Zwartraafje

Eigenlijk ben ik nu wel benieuwd welke nieuwe theesoorten je hebt ontdekt. Nu het sneller donker wordt en kouder is merk ik dat ik wat vaker voor de Autumn Storm kies.

Reply
sam

Nou ik heb me eerst even netjes voorgesteld (had ik nog niet gedaan, foei!) 🙂 Super leuke tas heb je gescoord! nieuwe theetjes ontdekken.. ga ik dit weekend ook maar is doen.. Heb nog een nieuwe staan die ik nodig is moet proberen

Reply
Bianca

Die tas is helemaal leuk die komt ook bij de Primark vandaan of heb je die ergens anders gekocht? En super dat er allerlei samenwerkingen aankomen 🙂 x

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *