TGIF: Week#41/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Eerst kwam TGIF om 10:00 online elke Vrijdag. Dit wordt vanaf vandaag op elke Vrijdag om 09:00. Dit in verband met mijn werkrooster die veranderd.Things I love

Een erg fijn verslag terug krijgen van mijn functioneringsgesprek de nieuwe Cd van The Script na een lange drukke dag werken onder onze heerlijke douche staan leuke app-gesprekken hebben uitkijken naar volgende week: nieuwe Criminal Minds afleveringen! volgende week de renovatie van onze portieken (wel herrie maar ben benieuwd hoe het erna eruit gaat zien) het vooruitzicht lekker een lang weekend vrij te hebben Sandra & Rick weer eens zien uit Canada die volgende week naar Nederland komen nog steeds erg blij zijn met mijn layout wat minder op social media zitten, heerlijk off-time 4 leuke samenwerkings emailtjes in mijn inbox vinden voor m’n blog, stay tuned & dit plaatje haha
 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Things I did

Werken, werken, werken, zoals elke werkweek. Ik had heel wat werkoverlegjes en heb vooral veel geholpen met het inpakken van de verhuisdozen voor werk. Dit samen als activiteit met de kids in hun verhuis-shirt. Super leuk om te kinderen zo enthousiast te maken. Verder las ik elk vrij uurtje en genoot vooral van wat offline dagjes. In de avonden keurde ik alleen mijn blogreacties goed, meer niet. Even niets aan mijn hoofd, even legen. Ik kom dus dit weekend weer een bezoekje brengen bij jullie!

Verder deed ik het de gehele week rustig aan, aangezien ik erg pijn mijn onderrug had.

Things I bought

Ik kocht 3 leuke theebekers, met thee en een leuke uilen hanger voor mijn collega’s van de overblijf. Vandaag is mijn laatste dagje daar en ga voortaan lekker in de ochtend werken! Verder ging ik Donderdag heel wat dingen shoppen die op waren of nodig waren voor in huis. Make-up/schoonmaak-spul en dergelijke. Ook kwam er een koopje voorbij: een nieuw Nora Roberts boek! Lastig te vinden, aangezien ik bijna alles van haar heb. Ook geven ze veel boeken weer opnieuw uit als bundel met een andere titel, terwijl ik deze boeken al in de kast heb staan. Altijd erg goed zoeken dus en nu heb ik er eentje voor 4 euro gevonden! Dat worden weer 2 nieuwe boeken (Verbroken Lijn & Geliefde Illusie die ik bestelde via bol.com een tijdje geleden) van haar lezen.

 photo jhbkjbkjm_zps120a8be2.jpg

Things that made this week awesome

Toch wel het 3 kantjes tellende goede functioneringsgesprek. Zo goed om te lezen! Ook genoot ik erg van het lezen in Klem van Simon Beckett. Deze heb ik uitgelezen en komt binnenkort een recensie van. Zo fijn om mijn vrije uurtjes even ‘weg’ te zijn.

En kattenfilmpjes blijven geweldig

Hoe schattig!

Things I blog

Ik deelde mijn Last weeks favorites (deel 9 alweer) ook maakte ik de tag van Astrid over mijn 5 reasons to smile. Ik las het debuut Conflict en maakte hier een recensie over. De Tips en Trucs reeks kwam ook weer langs dit keer met Tips & Trucs voor beginnende bloggers.

Ik won de winactie van Marcella Molenaar van Box Bites. Echt super tof en kijk al uit naar het leuke (en lekkere) pakketje in de brievenbus. Thanks voor deze leuke winactie en dat ik de gelukkige ben geworden.

Ik kreeg als tip op Twitter (van Tea) het volgende mooie & inspirerende filmpje. Girls are the best

Things to do this weekend

Mijn brother in law viert dit weekend zijn verjaardag. Verder rustig aan want heb de gehele week al last van mijn rug. Lekker Fringe kijken (hopelijk kijk ik seizoen 2 af) en bedenken welk leuk boek uit mijn kast ik ga lezen…


About the Author

41 Comments

Saar

Wat een leuk overzicht van je week zeg! En met zo’n drie kantjes van een goed functioneringsgesprek kan je ook weer een eind mee 😀

Reply
Jorien

Heerlijk lijkt me dat, die 3 a4-tjes vasthouden waarop je zo fijn bent beoordeeld. Dat kattenplaatje is echt geniaal ook. 😉

Reply
Kim

Die boeken ken ik nog niet, ga ze eens in de gaten houden als ik in een boekwinkel sta! Ben zelf ook gek op criminal minds! <3

Reply
SAS

Oh volgens mij is er eentje die ik nog niet heb. De ultieme uitdaging. Heel vervelend: ze maken van haar boeken namelijk soms een andere titel & andere kaft.

Reply
Saskia

Als kattenliefhebber/vrouwtje blijf ik de filmpjes tuurlijk superleuk vinden! Verder weer prima TGIF-post.

Reply
Zwartraafje

‘Verbroken lijn’ van Nora Roberts wil ik heel graag ook nog is lezen. Binnenkort komt er trouwens al weer een nieuw boek van haar uit. 🙂

Reply
Marcella

Die eerste gif is zó goed! Vervelend dat je zo last van je onderrug hebt, hopelijk gaat het snel beter. Je pakketje komt volgende week jouw kant op, nogmaals gefeliciteerd!

Reply
Willemijn

Kom ik natuurlijk ook even een kijkje op jou blog nemen! Leuk, ga je zeker volgen! 🙂

Reply
Nancy

Hahaha, dat filmpje van dat jochie! Ik moest er hardop om lachen! 🙂
Wat fijn dat je een goed functioneringsgesprek had!

Reply
Petra

Het filmpje ga ik nog op mijn gemak kijken. Ben benieuwd. Leuk je theemok verslaving. Gebruik je ze echt allemaal of heb je nu een aantal favorieten?

Reply
SAS

Ik heb zeker een aantal favorieten. Maar die blijven groeien dus het is altijd ienemienemutte welke beker ik kies haha.

Reply
Miranda

Wat een leuk overzicht weer!! Echt leuk zo steeds aan het eind van de week. Sterkte met je rug!!

Reply
Claudia

Die GIF is erg grappig, maar wel een beetje zielig dat het baasje (?) pas reageert wanneer het arme beestje al op de grond gedonderd is… Zo snel lijkt hij/zij nou ook weer niet weg te glijden…

Reply
Amy

Wat een fijn weekje Saskia! Dat #likeagirl filmpje is idd heel inspirerend. Schreef er een tijd terug een blog over. Enne.. Wat goed, je functioneringsgesprek!

Reply
Marion

Kattenfilmpjes. Hilarisch! Dat filmpje Girls Are The Best is inderdaad inspirerend mooi.

Reply
sam

lekker om een weekend te hebben waar je niet al te veel gepland hebt staan, wij hebben dat dit weekend ook en ik kijk er naar uit 🙂 Cool dat je functioneringsgesprek zo goed was 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *