Ik kijk uit naar.. #5

Ik kijk uit naar..

Het afmaken van de badkamer. We hebben nog een hoop te verven en afwerken. dan is hij eindelijk Γ©cht af. Tevens moet er nog nieuw laminaat/vloer ingelegd worden in de extra kamer aangezien er muren zijn verplaatst en daar niks lag. Maar dat ik een klusje voor volgend jaar.

Het boeken van onze vakantie in December. Ik heb 2 weken vrij gekregen en we wilden een weekje weggaan. Het idee was om naar het buitenland te gaan maar met de rekening van onze badkamer hebben we toch besloten lekker luxe in Nederland weg te gaan. We zijn nog aan het speuren waar we heen gaan maar het wordt waarschijnlijk Centerparcs.

In Oktober komen Sandra & Rick weer naar Nederland. Dit zijn vrienden van mijn ouders en vind het super leuk ze na een jaartje weer te gaan zien.

De dag na 30 September. Dan heb ik mijn functioneringsgesprek gehad. Ik krijg er zoals jullie weten altijd de kriebels van dus ben blij als het voorbij is.

Dat eindelijk de witte katten-mok die ik zo graag wil weer op voorraad is. Zo jammer dat hij telkens niet beschikbaar is. Ik wil mijn mokken collectie aanvullen.

Mijn bestelling die ik heb geplaatstop Bol.com. Ik heb een nieuw boek van Nora Roberts besteld & een nieuwe Blond Amsterdam Mok! Super leuk, er staat dat de levering a.s. Dinsdag wordt verwacht.

15 Oktober. Nieuwe afleveringen van Criminal Minds EINDELIJK. Can’t wait..

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

[ Zie ook: deel 1, deel 2, deel 3 & deel 4 ]

En waar kijken jullie naar uit?

40 reacties op “Ik kijk uit naar.. #5

 1. die badkamer afwerken lijkt me een prioriteit ja
  En uitkijken naar weekendjes weg is altijd plezant
  Succes met je sollicitatie functioneringsgesprek!

 2. CRIMINAL MINNNDDSSS! Via Netflix USA heb ik de afgelopen weken seizoen 1-5 gezien, hopelijk haal ik de 9 voor het nieuwste seizoen begint. Ik ben serieus verslaafd πŸ˜€

 3. Leuk om te lezen. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen van once upon a time dat vandaag van start is gegaan en dat ik morgen ga kijken… Kan haast niet wachten πŸ™‚

 4. Wat een fijne dingen om naar uit te kijken! Zeker een vakantie, altijd fijn! En Nederland heeft ook zoveel mooie plekjes, prima om ook eens in eigen land op vakantie te gaan.

 5. Wat een fijne vooruitzichten. De mok die je hebt besteld is echt super leuk. Dus kan me voorstellen dat je niet kunt wachten om daar thee uit te drinken.

 6. Ik heb morgen een afspraakje met een geweldige vriendin, dus dat wordt ongetwijfeld weer uitgebreid bijpraten. Dinsdag heb ik mijn tweede naailes (ik kijk al uit naar het moment dat ik zelf rokjes en jurkjes kan maken), donderdag een afspraakje met mijn tante, …

 7. Dat zijn leuke dingen om naar uit te kijken! Hier niet veel speciaals op de planning nog. Ik zie vanzelf wat voor leuks er op mijn pad komt!

 8. Ik ben benieuwd naar je blond amsterdam mok! Centerparks kan ook heel gezellig zijn, het is maar wat je er zelf van maakt, denk ik altijd πŸ™‚ geniet nog van je zondag!

 9. Leuke voorruitzichten! Ik vind het ook altijd heel fijn als klusdingetjes af zijn. En op vakantie gaan is sowieso heerlijk natuurlijk πŸ™‚

 10. Criminal minds, echt een heerlijke serie! Succes met je functioneringsgesprek, ik weet zeker dat dit goed komt πŸ™‚

 11. Er zitten fijne vooruitzichten bij. Het functioneringsgesprek is inderdaad een wat minder leuk iets. Maar ik probeer altijd maar zo te denken: als er Γ©cht iets is wat ze niet bevalt, dan hoor je dat wel eerder. Good luck!

 12. Leuke dingen om naar uit te kijken! Leuk dat je nog op vakantie gaat. In Nederland op vakantie kan ook heel gezellig zijn πŸ™‚ .

  1. Deze reclame is van Veronica, dus denk dat ze bij ons later beginnen. Had inderdaad de promo gezien in Buitenland voor 1 Oktober.

 13. Er zijn geen hoogtepunten op dit moment in mijn leven momenteel. Oh de Oreo taart die mijn zus vandaag gaat maken? πŸ˜‰

  Neemt niet weg dat zin heb in elke dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *