Ever since they invented Hello Kitty, the world hasn’t been the same

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Emob4kids

14 September was het dan eindelijk zover… Kylie, (het kindje van mijn beste vriendinnetje Wendy) werd alweer 1 jaar! Dit lijkt alweer eeuwen geleden deze foto (klik), hier was ze 4 dagen oud inmiddels loopt ze al. Wendy wilde graag voor haar eerste verjaardag een thema-verjaardag houden en koos uiteindelijk voor Hello Kitty. Zo kreeg Kylie ook een mooie (en heerlijke) Hello Kitty taart. Nou hebben ze op Emob4kids heel wat leuke items van Hello Kitty, die ik graag cadeau wilde doen aan Kylie.

IMG-20140815-WA0010.jpg


De spulletjes waren er razend snel en zijn stevig verpakt. Wat ik zeker ook een groot voordeel vond is dat alles van goede kwaliteit is. Zonde als je iets aanschaft en het blijkt achteraf helemaal niet stevig of kindvriendelijk. dat was bij deze cadeautjes zeker niet het geval.

Ze heeft super genoten van haar verjaardag maar vond het af en toe wel erg indrukwekkend. Er waren best veel mensen en ineens werd het fenomeen uitpakken aan haar voorgesteld. De volgende spulletjes heeft ze van ons gekregen: Lichtgevend knuffeltje Hello Kitty, Speeltent Hello Kitty, Dekentje Hello Kitty & een Stoeltje Hello Kitty. Het lichtgevende knuffeltje was meteen favoriet zoals je op de foto hieronder kan zien.

Ik vond het super om deze cadeaus te geven en mijn vriendinnetje en haar kindje zo blij te maken ermee. Hier gaat ze zeker nog lang plezier van hebben.

Mocht je nog opzoek zijn naar leuke kinderkamers of andere leuke spulletjes voor baby’s & peuters neem dan zeker even een kijkje bij Emob4kids!

29 reacties op “Ever since they invented Hello Kitty, the world hasn’t been the same

  1. Leuk om zo’n kleintje te verwennen. Hier is er een liefde voor Minnie Mouse al komt Hello Kitty aardig in de buurt. Zoonlief is gek op Cars en Planes. Ik probeer het wel een beetje te beperken. Al dat ‘geschreeuw’ in huis hoeft van mij niet.

  2. Het was een super verjaardag! en wat was Kylie verwend door deze leuke cadeaus! Bedankt Saskia en emob4kids (ook namens Kylie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *