Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Keepcup.com

Zoals jullie weten ben ik een fervent theedrinker. Van dit pakketje wat op mijn mat (oke, bij de buren) belande werd ik dan ook super blij! Keepcups. Een geweldig concept om je thee langer warm in te houden. Vooral de glazen brew keepcup trok mijn oog. Deze keepcups zijn in de maat S, M en L. Hieronder maak ik een overzichtje van de verschillen en de fijne overeenkomsten die deze hebben.

Alle keepcups hebben een vernieuwde deksel! Een erg stevige deksel met een traan vormige opening om uit te drinken. Ook hebben ze de plug en het gedeelte waar je neus op terecht komt hebben ze verbeterd. Ik kan je vertellen: dit merk je meteen! Hij is veel steviger en fijner in gebruik dan de oude deksels.

1. KEEPCUP BREW maat S (kleur roze)
*verkrijgbaar in de maten S & M
Een beker van gehard glas zodat het niet meteen stuk gaat en stevig is. Het is wel breekbaar maar dit gaat erg moeilijk. Veder zit er een fijne silicone band omheen om de warmte tegen te gaan als je hem vast hebt. Ik vind het zo leuk dat ze nu ook een glazen keepcup hebben, waar je de thee ook in kan zien zitten.

2. ALCHEMY – DIABLO maat M (kleur zwart/bruin) en 3. ALCHEMY – GERMAIN maat L (kleur groen/grijs) *verkrijgbaar in de maten Xs, S, M & L
Het zijn beide dezelfde keepcups alleen in een andere maat. Ze zijn erg licht in gewicht en onbreekbaar. Erg makkelijk dus om mee te nemen onderweg. Tevens heeft het ook een silicone band en handige plug voor het drinken. Deze kan je dicht doen zodra je eventjes klaar bent en de thee warm blijft.

 photo keepcupppp_zps00b4ace4.png

Wat ik dan verder nog zo leuk vind aan keepcups is dat je op de site er gewoon eentje zelf kan samenstellen! Je kan dus rommelen met de kleur van je beker en de dop, silicone band en de plug. Zo kun je in je eigen stijl een keepcup samenstellen. Alle keepcups kunnen verder in de vaatwasser en zijn 100% recyclebaar.

Ook een KeepCup bestellen?
Dat kan!

En bij welke winkels in Nederland zijn ze te koop?
Verschillende espressobars, foodshops, designerwinkels, giftshops en kookwinkels

Update: Meeste plaatjes zijn gehaald van Keepcup.com i.v.m. een error van mijn eigen afbeeldingen.

0
35 reacties

35 thoughts on “Liefde voor de Keep Cup & Keep Cup Brew

 1. Ines schreef:

  Wow dat ziet er erg handig uit: zeker voor in de les 😀

 2. Miranda schreef:

  Dit lijken me ideale bekers. Ga er binnenkort eens ÊÊn bestellen denk ik.

 3. Bertine schreef:

  wat handig! ze zien er heel stevig uit!

 4. Mirella schreef:

  Leuke bekers, altijd leuk kleurtjes, dat vrolijkt de kast zo op vind ik haha

 5. Jorien schreef:

  We want oneee 😀 Die glazen is leuk!

 6. Bouchra schreef:

  Deze lijken me zo leuk en handig!

 7. Marah schreef:

  Leuke koppen! Ik had had jaren terug in mijn kerstpakket theeglazenvan Bodum, dat zijn van die glazen met zo’n dubbele bodem waardoor de thee veel langer warm blijft.

 8. Madelon schreef:

  Wat zijn ze leuk! Een musthave voor theelurkers 😀

 9. Miranda schreef:

  Wat ontzettend leuk en handig zeg!!

 10. Runway World JL schreef:

  Ze zien er wel heel leuk en vrolijk uit. Jammer genoeg lust ik niet zo graag thee dus is het niet echt iets voor mij.

 11. Marcella schreef:

  Hippe kleurtje, ze zijn echt heel moooooi!

 12. Paul schreef:

  Vrolijke kleuren, en heel betaalbaar. Een leuke aanvulling op mijn doppio.

 13. Lisa schreef:

  Ik vind deze zo schattig, haha! 😀

 14. Petra schreef:

  ze zijn echt leuk, je word er vrolijk van als je naar al die kleurtjes kijkt…

 15. Michelle schreef:

  Die glazen keepcubs zijn wel erg leuk ja!

 16. Nailsbyfml schreef:

  Oeh wat handig voor dewinter! Ik neem zeker een kijkje!

 17. Kathleen schreef:

  Ik heb een paar jaar geleden ergens een KeepCup gekregen, maar vreemd genoeg ben ik die nooit echt beginnen gebruiken. Ik snapte de hele hype toen eerlijkgezegd niet en daardoor is die beker ergens in de donkerste krochten van mijn keukenkast terecht gekomen, vrees ik.

 18. Marion schreef:

  Ze zijn heel erg leuk met die kleurtjes!

 19. Anneleen schreef:

  Oh wat leuk! Ik ga er eentje kopen denk ik!

 20. Yvonne schreef:

  Hmm lijken me handige bekers 🙂

 21. Sarah schreef:

  Ziet er leuk uit!

  Sarah x

 22. Jenn schreef:

  Die glazen is echt leuk!

 23. Anouk schreef:

  Wat een tof concept!

 24. Nesrin schreef:

  Gaaf zulke bekers! Heel leuk bedacht. Ik kende het niet. Shoppen!!

 25. Bente schreef:

  Ik drink eigenlijk nooit onderweg thee (en koffie al helemaal niet) dus voor mij niet heel handig maar ze zien er wel heel erg leuk en vrolijk uit 🙂

 26. Lies schreef:

  Ik vind ze er echt heel leuk uitzien

 27. Kelly schreef:

  Wat handig zeg, dit kende ik nog niet!

 28. annouska schreef:

  Ik heb ze al een paar keer in de winkel zien staan, maar ik vind ze te prijzig momenteel voor mij als arme student. Maar handig zijn ze zeker!

 29. Yudeska schreef:

  Wat een super handige cups! Ik ben er benieuwd naar geworden

 30. Simone schreef:

  Die zijn echt super leuk en lijkt me erg handig!

 31. jackie schreef:

  wow, hele mooie bekers…
  wij drinken ook graag uit zulke bekers onze thee…

 32. sam schreef:

  ze zien er wel cool uit!

 33. Mama van Jenthe (Kelly) schreef:

  Wat een mooie bekers en aparte kleuren. Best handig!!

 34. Mirne schreef:

  Die van glas is echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *