(online) geshopt,  Blog

Liefde voor de Keep Cup & Keep Cup Brew

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Keepcup.com

Zoals jullie weten ben ik een fervent theedrinker. Van dit pakketje wat op mijn mat (oke, bij de buren) belande werd ik dan ook super blij! Keepcups. Een geweldig concept om je thee langer warm in te houden. Vooral de glazen brew keepcup trok mijn oog. Deze keepcups zijn in de maat S, M en L. Hieronder maak ik een overzichtje van de verschillen en de fijne overeenkomsten die deze hebben.

Alle keepcups hebben een vernieuwde deksel! Een erg stevige deksel met een traan vormige opening om uit te drinken. Ook hebben ze de plug en het gedeelte waar je neus op terecht komt hebben ze verbeterd. Ik kan je vertellen: dit merk je meteen! Hij is veel steviger en fijner in gebruik dan de oude deksels.

1. KEEPCUP BREW maat S (kleur roze)
*verkrijgbaar in de maten S & M
Een beker van gehard glas zodat het niet meteen stuk gaat en stevig is. Het is wel breekbaar maar dit gaat erg moeilijk. Veder zit er een fijne silicone band omheen om de warmte tegen te gaan als je hem vast hebt. Ik vind het zo leuk dat ze nu ook een glazen keepcup hebben, waar je de thee ook in kan zien zitten.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

2. ALCHEMY – DIABLO maat M (kleur zwart/bruin) en 3. ALCHEMY – GERMAIN maat L (kleur groen/grijs) *verkrijgbaar in de maten Xs, S, M & L
Het zijn beide dezelfde keepcups alleen in een andere maat. Ze zijn erg licht in gewicht en onbreekbaar. Erg makkelijk dus om mee te nemen onderweg. Tevens heeft het ook een silicone band en handige plug voor het drinken. Deze kan je dicht doen zodra je eventjes klaar bent en de thee warm blijft.

 photo keepcupppp_zps00b4ace4.png

Wat ik dan verder nog zo leuk vind aan keepcups is dat je op de site er gewoon eentje zelf kan samenstellen! Je kan dus rommelen met de kleur van je beker en de dop, silicone band en de plug. Zo kun je in je eigen stijl een keepcup samenstellen. Alle keepcups kunnen verder in de vaatwasser en zijn 100% recyclebaar.

Ook een KeepCup bestellen?
Dat kan!

En bij welke winkels in Nederland zijn ze te koop?
Verschillende espressobars, foodshops, designerwinkels, giftshops en kookwinkels

Update: Meeste plaatjes zijn gehaald van Keepcup.com i.v.m. een error van mijn eigen afbeeldingen.

0

35 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *