TGIF: Week#40/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?
Zoals jullie weten heette deze categorie eerst ‘Snapshots’ en is het TGIF geworden. Een hele verbetering (vind ik zelf) echter staat bij het stukje hieronder eigenlijk het idee van The Awesome List. Om het dubbel op te doen vind ik een beetje overdreven. Deze 2 categorieën zullen dus vervallen maar wel blijven de oude blogjes bestaan. Misschien dat ik ze over een tijdje zelfs samenvoeg, ik moet even kijken.

Things I love

Mijn nieuwe Blond Amsterdam mok een nieuw armbandje kopen vrije minuutjes heerlijk douche in onze nieuwe badkamer kinderen die enthousiast zijn naar ouders over mij of de activiteit die ik verzin meeblére met de verrückte halbe stunde in de ochtend op de radio alle lieve succes wensen voor mijn functioneringsgesprek op Dinsdag & het feit dat ik een heel fijn gesprek met veel complimenten heb gehad kunnen beginnen in een nieuw boek In de kerstvakantie ruim 2 weken vrij & we gaan nog vakantie boeken

Things I did

Het was weer een werkweek, en pfhoe wat een drukke! Het begon al met allerlei extra vergaderingen en mijn functioneringsgesprek op werk. Ik heb een contract verlening gekregen tot 2015 en een hoop mooie complimenten. Ook was ik druk bezig met allerlei activiteiten en dingen te regelen voor in de vakantie. Ook genoot ik van mijn vrije avonden & maakte dat ik lekker kon ontspannen.

Ook werd mijn kerstvakantie aanvraag goed gekeurd. Ik ben dus 2 weken vrij en nog een extra Maandag eraan vast geplakt. Ik ben dus 19 December vrij en begin pas weer met werken op 6 Januari. Wat een héérlijk vooruitzicht.

Things I bought

Zo blij met mijn bol.com bestelling! Ik kocht het nieuwe boek van Nora Roberts en een nieuwe Blond Amsterdam mok<3 I loveeeee het opschrift en drink er dan ook met veel plezier uit (uit een nieuwe mok drinken maakt de thee altijd -in mijn hoofd- nog lekkerder haha)


Edit: Dit is de foto van voor & achterkant: 1 mok dus

Ook kocht ik een fijn nieuw armbandje en veel huishoudelijke artikelen. Dit weekend lekker grote schoonmaak in huize H.

Things that made this week awesome

Ik las het boek Afgesneden uit van Sebastian Fitzek, het was weer een topper. Dit weekend komt een recensie ervan online. Ook heb ik erna Conflict al binnen 2 dagen uitgelezen, waar binnenkort ook een recensie over verschijnt. En dan nu… Beslissen welk boek ik ga lezen, ienemiene mutte.. Ook was een hoogtepuntje natuurlijk mijn contractverlenging.

GENIAAL dit filmpje haha

& dit filmpje is ook geweldig

Things I blog

Ik maakte een artikel over mijn nieuwe KeepCups. Ik ben erg blij ermee, vooral met de KeepCup Brew van glas. Ook schreef ik een blogje over Wat ik 1 jaar geleden te horen kreeg & dat ik mijn functioneringsgesprek had. Super lief al jullie lieve succes wensen daarvoor. Ook zag ik een leuke tag en maakte ik deze over mijn grote liefde voor boeken. Uiteraard was het Donderdag tijd voor de Tips & Trucs reeks: dit keer over kids entertainen op mijn werk & hoe ik dit aanpak.

Zondag komt dus een recensie op m’n blog van Afgesneden en er komt volgende week o.a. een leuk blogje aan met 5 reasons to smile, een tag die ik kreeg van Sentinelli

Things to do this weekend

Ik heb afgesproken met lief vriendinnetje Wendy. Verder zal hij er erg veel uitzien als mijn weekend hiervoor: Fringe kijken, theetjes, lezen, schoonmaken in huis en bloggen. Ook wil ik het skaten dit weekend weer gaan oppakken.


Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend?

45 reacties op “TGIF: Week#40/2014

 1. Fijne overzichten zijn dit altijd! Gefeliciteerd met je contractverlenging én alle fijne complimenten die je kreeg. Doe je goed! Heb je fijn geskate dit weekend? Het was heerlijk weer!

  1. Dankjewel voor je lieve felicitatie. Ben er ook echt super blij mee. Jazeker, ruim 5 km geskate en was weer heerlijk om te doen. Hopelijk volgend weekend weer. Straks wat meer tijd de Vrijdagen dus hoop dat het fijne weer nog even aanblijft houden.

 2. Dat kattenfilmpje 🙂 ge-wel-dig!
  Gefeliciteerd met je contract. In deze tijden zeer waardevol!

  Trouwens, ik heb je zojuist genomineerd voor de ‘Sunshine Blogger Award’. Meer informatie op mijn blog.

 3. Je mok is echt zo leuk <3 En heerlijk dat je zoveel boeken leest, ik lees echt veel te weinig maar heb nu wel besloten zo voor het slapen gaan nog even te lezen ipv een serie te kijken 🙂

 4. Wat een tof artikel, echt een leuk idee om dit zo te doen! En ik vind die mok die je hebt gekocht met de donut ook echt onwijs gaaf 🙂

 5. Wat fijn dat je contract verlengd is! Gefeliciteerd! Ook lekker van de kerstvakantie, ik heb in die periode ook heerlijk twee weekjes vrij, daar kijk ik nu al naar uit. Oh en dat filmpje van die kat, daar zat ik echt even om te lachen haha.

 6. Heerlijk overzicht! Gefeliciteerd met je nieuwe contract 🙂 Altijd fijn, in deze tijd. En wat heerlijk dat je met de kerstvakantie lekker vrij bent. Wat een heerlijke berichten allemaal!

 7. Proficiat met de verlenging van je contract. Ik hoop dat je even veel van je nieuwe Nora Roberts aanwinst zal genieten als ik. Oh ja, voor ik het vergeet … die mok ziet er super leuk uit. Al een geluk dat je nu zo’n leuke kast hebt waarin die mok kan staan pronken. 😉

 8. Een drukke maar leuke week zo te lezen. Dit weekend zal bestaan uit handwerken, schoonmaken, de zorg voor de dieren, even naar de markt en zondag heb ik weer een kraam voor de verkoop van mijn gehaakte spulletjes.
  Ik wens je alvast een heel fijn weekend ^^

 9. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dat kattenfilmpje zag ik vanochtend ook op fb voorbij komen. Ik heb ‘m echt drie keer gekeken en kom niet meer bij van het lachen! Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *