Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#40/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Wil je me volgen op Instagram? Dat kan via Sassie__ Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.pngZoals jullie weten heette deze categorie eerst ‘Snapshots‘ en is het TGIF geworden. Een hele verbetering (vind ik zelf) echter staat bij het stukje hieronder eigenlijk het idee van The Awesome List. Om het dubbel op te doen vind ik een beetje overdreven. Deze 2 categorieën zullen dus vervallen maar wel blijven de oude blogjes bestaan. Misschien dat ik ze over een tijdje zelfs samenvoeg, ik moet even kijken.

Things I love

Mijn nieuwe Blond Amsterdam mok een nieuw armbandje kopen vrije minuutjes heerlijk douche in onze nieuwe badkamer kinderen die enthousiast zijn naar ouders over mij of de activiteit die ik verzin meeblére met de verrückte halbe stunde in de ochtend op de radio alle lieve succes wensen voor mijn functioneringsgesprek op Dinsdag & het feit dat ik een heel fijn gesprek met veel complimenten heb gehad kunnen beginnen in een nieuw boek In de kerstvakantie ruim 2 weken vrij & we gaan nog vakantie boeken

Things I did

Het was weer een werkweek, en pfhoe wat een drukke! Het begon al met allerlei extra vergaderingen en mijn functioneringsgesprek op werk. Ik heb een contract verlening gekregen tot 2015 en een hoop mooie complimenten. Ook was ik druk bezig met allerlei activiteiten en dingen te regelen voor in de vakantie. Ook genoot ik van mijn vrije avonden & maakte dat ik lekker kon ontspannen.

Ook werd mijn kerstvakantie aanvraag goed gekeurd. Ik ben dus 2 weken vrij en nog een extra Maandag eraan vast geplakt. Ik ben dus 19 December vrij en begin pas weer met werken op 6 Januari. Wat een héérlijk vooruitzicht.

Things I bought

Zo blij met mijn bol.com bestelling! Ik kocht het nieuwe boek van Nora Roberts en een nieuwe Blond Amsterdam mok<3 I loveeeee het opschrift en drink er dan ook met veel plezier uit (uit een nieuwe mok drinken maakt de thee altijd -in mijn hoofd- nog lekkerder haha)

10676336_551691548265237_1583634261036207020_n.jpg
Edit: Dit is de foto van voor & achterkant: 1 mok dus

Ook kocht ik een fijn nieuw armbandje en veel huishoudelijke artikelen. Dit weekend lekker grote schoonmaak in huize H.

Things that made this week awesome

Ik las het boek Afgesneden uit van Sebastian Fitzek, het was weer een topper. Dit weekend komt een recensie ervan online. Ook heb ik erna Conflict al binnen 2 dagen uitgelezen, waar binnenkort ook een recensie over verschijnt. En dan nu… Beslissen welk boek ik ga lezen, ienemiene mutte.. Ook was een hoogtepuntje natuurlijk mijn contractverlenging.

GENIAAL dit filmpje haha

& dit filmpje is ook geweldig

Things I blog

Ik maakte een artikel over mijn nieuwe KeepCups. Ik ben erg blij ermee, vooral met de KeepCup Brew van glas. Ook schreef ik een blogje over Wat ik 1 jaar geleden te horen kreeg & dat ik mijn functioneringsgesprek had. Super lief al jullie lieve succes wensen daarvoor. Ook zag ik een leuke tag en maakte ik deze over mijn grote liefde voor boeken. Uiteraard was het Donderdag tijd voor de Tips & Trucs reeks: dit keer over kids entertainen op mijn werk & hoe ik dit aanpak.

Zondag komt dus een recensie op m’n blog van Afgesneden en er komt volgende week o.a. een leuk blogje aan met 5 reasons to smile, een tag die ik kreeg van Sentinelli

Things to do this weekend

Ik heb afgesproken met lief vriendinnetje Wendy. Verder zal hij er erg veel uitzien als mijn weekend hiervoor: Fringe kijken, theetjes, lezen, schoonmaken in huis en bloggen. Ook wil ik het skaten dit weekend weer gaan oppakken.


Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend?

0

45 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *