Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Protected: Ontwikkelingen op werk (onder een wachtwoord, want je weet nooit wie er mee leest)

This content is password protected. To view it please enter your password below:

0
Hersenspinsels, Lifestyle
Previous Story
Next Story

18 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Amarins
  23/09/2014 at 12:26

  Lastig is dat he werken met een collega waarmee het niet heel erg goed klikt. Ik zou daar ook erg moeite mee hebben. Blijf bij jezelf, maar dat doe je zeker weten al.
  Stoer ook dat je dit ook aan gaat geven in je gesprek. Jij bent degene die het beste weet en voelt wat voor jou werkt en goed is. Daar kan iemand alleen maar respect voor hebben vind ik.
  Succes alvast voor de 30ste!

 • Reply
  Ann
  21/09/2014 at 11:26

  Goed van je dat je toch aan jezelf denkt!

  Jammer van je andere collega, misschien toch nog een keer erop aanspreken? Als ze het dan nog steeds niet na komt toch overleggen met je eigen leidinggevende, hoe je het beste kan aanpakken ofzo?

  • Reply
   SAS
   21/09/2014 at 19:23

   Dit heb ik ook gelijk aangegeven. Ik maak afspraken met haar en spreek haar hier op aan mocht ze het niet nakomen. Daarna mag ik het bij mijn leidinggevende neerleggen. Iedereen heeft namelijk problemen met haar en ben de enige die altijd mijn mond open trekt. Heb het vermoeden (ga zeker even vragen wat de reden is geweest bij m’n functioneringsgesprek) dat dit ook de reden is dat ik met haar moet werken.

 • Reply
  annouska
  21/09/2014 at 10:44

  Wat fijn dst je toch weer meer zekerheid hebt met je baan en je an kan geven als je iets wilt veranderen. In je functioneringsgesprek kan je ook aangeven he hoe jij denkt over je toekomstige samenwerking met collega’s. Het gaat over jou en je toekomst en daar horen die punten ook bij.

  Succes.

  • Reply
   SAS
   21/09/2014 at 19:20

   Dat ga ik ook zeker aangeven, dit heb ik ook gelijk gedaan toen mijn leidinggevende het bekend maakte. Ik heb aangegeven haar dan ook 2 keer aan te spreken en als het niet lukt dit bij mijn leidinggevende neer te leggen. Al mijn collega’s hebben namelijk een probleem met haar..

 • Reply
  Jennifer
  18/09/2014 at 21:12

  Fijn om te lezen dat het goed gaat op je werk, wel minder van ene collega mja collegas heb je helaas niet voor het uitkiezen.

 • Reply
  Laura
  18/09/2014 at 16:11

  Wat fijn dat het zo goed gaat op je werk! Wel een klein beetje jammer van die ene collega, maar wie weet kan je wel heel goed overweg met de nieuwe collega die nog komt dan!

 • Reply
  Annagreet
  18/09/2014 at 09:22

  Goed dat je voor jezelf kiest! 🙂
  En succes de 30e!

 • Reply
  Diana
  17/09/2014 at 21:54

  Wat een veranderingen! Hopelijk pakt het goed uit. Succes de 30ste!

 • Reply
  Louise
  17/09/2014 at 21:49

  Hoop dat jij en die collega toch een manier vinden om fijn met elkaar samen te werken 🙂 En wel fijn terugkomen dat mensen je gemist hebben tijdens je vakantie! Blijf ook vooral voor jezelf kiezen, ook in deze tijden. Of misschien: juist in deze tijden.

 • Reply
  Miranda
  17/09/2014 at 20:38

  Wat jammer dat je nou net bij de minst leuke collega komt te staan, hopelijk maakt de nieuwe collega veel goed. Wat goed dat je voor jezelf hebt gekozen, lijkt me ook hartstikke vermoeiend, je moet er toch de hele dag rekening meehouden en dan voor die paar uurtjes. Succes met het gesprek maar dat komt vast goed!

 • Reply
  Amy
  17/09/2014 at 20:24

  Wat vervelend dat het qua uren en collega’s net niet helemaal lekker loopt. Dan zit je toch minder lekker in je vel dan je zou willen. Daarom denk ik dat het goed is dat je hebt aangegeven dat je wilt schuiven met die uren. Als ze tevreden zijn over je is dat heus geen reden om bang te zijn voor evt consquenties voor je contract. Aan jezelf denken is belangrijk!

  • Reply
   SAS
   17/09/2014 at 20:48

   Thanks voor je lieve reactie Amy! Dit dacht ik dus ook, hoewel ik het toch altijd een beetje moeilijk vind en er een beetje nerveus van wordt. Heeft ook een beetje te maken met wat ik in 2013 allemaal heb doorstaan qua baanverlies e.d.

 • Reply
  Wanda
  17/09/2014 at 18:11

  In ieder geval heel erg mooi dat je mag blijven en zelfs ook al bent ingeroosterd! Wel jammer dat je dan moet samenwerken met iemand die je wat minder ligt, maar misschien verandert dat wel als je juist echt moet gaan samenwerken… Goed ook dat je voor jezelf kiest! Hoe moeilijk het soms ook is, je eigen persoontje gaat nog altijd voor!

 • Reply
  Linda
  17/09/2014 at 17:43

  Wat een spannende ontwikkelingen allemaal! Wat goed dat je voor jezelf kiest! 🙂
  Ik heb vanmiddag te horen gekregen dat ik, als ik de training van a.s. vrijdag en het kleine examen van a.s. maandag doorsta, ik een fulltime baan heb in de sales dus ik ben superblij 😀

  • Reply
   SAS
   17/09/2014 at 20:47

   Wat super zeg! Ik ga voor je duimen dat je alles Maandag doorstaat

 • Reply
  Jenn
  17/09/2014 at 11:47

  Goed dat je voor jezelf gaat kiezen!

 • Reply
  Bente
  17/09/2014 at 10:40

  Wat jammer dat je met een wat mindere collega bent ingedeeld, misschien valt het mee als je vaker met elkaar samen moet werken!

  Heel veel succes 30 september én met het wennen weer na je vakantie!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png