Back home: Mojo

November 20, 2009

Mojo is dus weer terug bij ons! Gelukkig is de operatie goed gegaan. Wel had hij ontstoken ogen en heeft daar zalf op gekregen, hij keek dus een beetje wazig daardoor. Verder ziet hij er goed uit en kijkt hij niet meer zo verdrietig als gisteren.

Yara kwam hem gelijk begroeten door hem te likken. Mojo zelf is er goed onder. Hij kan gewoon goed lopen en ook op lage dingen springen. Wel moeten we uitkijken dat hij geen grote hoogtes gaat springen i.v.m de hechtingen.

Sinds hij thuis is ligt hij alleen maar op schoot en likt ons beide helemaal af. Hij ligt lekker te slapen op schoot en is zelfs beledigd als we hem eraf halen. Wel mag hij nog geen eten, alleen als hij erom gaat vragen mag hij een beetje. Het schijnt na 1 dag al weer van ouds te moeten gaan en zo te zien aan vandaag gaat dat helemaal lukken!

Ik ben echt super blij dat alles goed is gegaan en we hopen dat hij hierdoor wat rustiger wordt. Even afwachten deze dagen hoe hij er na een dagje slapen onder is maar we hebben goede hoop! Het is en blijft een lieverd (L)

We zijn blij dat je er weer bent vent!

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

11 comments

 • Jeske

  22/11/2009 at 00:57

  Fijn dat hij er goed op reageert.

 • Tanya

  21/11/2009 at 18:06

  Wat schattig dat hij niet meer van jullie schoot af wilde! Hopelijk is hij snel weer opgeknapt.

 • Sparkle

  21/11/2009 at 15:05

  Gelukkig is het goed gegaan! Nu hopen dat hij snel opknapt!

 • Olga

  21/11/2009 at 13:35

  Heeft hij nu ook zo’n prachtige kale buik? Of hebben alleen vrouwtjes met dat ongemak te maken? (Het is namelijk al weer erg lang geleden dat wij een kater hadden die onder het mes moest, dus ik ben het even kwijt :P)

 • Elisa

  21/11/2009 at 12:59

  even een reactie op mijn blogxd
  ik ben definitief verhuist en zal prinsesje niet meer gebruiken:P

 • Elisa

  21/11/2009 at 09:26

  Gelukkig is alles goed gekomen, en soms een beetje extra knuffels vragen is toch ni erg haha. Doen alle katten, (spreekt uit ervaring)

  erg schattige foto’s weer:D

 • Tijne

  21/11/2009 at 00:19

  Aaah! Lekker vertroetelen! Altijd zo aandoenlijk, geopereerde beestjes!(inlove)

  x

 • Marijke

  20/11/2009 at 23:42

  Fijn dat alles goed is gekomen! Hopelijk voelt Mojo zich beter na de operatie.

 • Simone

  20/11/2009 at 19:38

  wat een schattige foto’s…
  En gelukkig is alles goed gegaan.

  x

 • Saar

  20/11/2009 at 19:35

  Aahw, gelukkig gaat het goed met hem!

 • Mikmakkie

  20/11/2009 at 19:33

  fijn dat hij weer thuis is, zorg maar goed voor hem ;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *