Lijstjes & Stokjes

TGIF: Week#39/2014

tgifnew86021.png

TGIF is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s en een vragenlijstje! Kijken jullie mee met mijn hoogtepuntjes van afgelopen week?

Eindelijk is het weer weekend! Jeuj. Het echte herfstweertje is begonnen en ik geniet er met volle teugen van. Lekker knus op de bank met en kop thee en een goed boek/serie. Perfect.

 photo Tussenstrook2_zpscb44303b.png


Things I love

Kinderen die enthousiast zijn over je activiteit of gewoon het feit dat je er weer bent liedjes van The Script hard meebleré eindelijk een goede nacht slapen Fringe kijken na spanning > ontspanning mijn nieuwe ringtone genieten van onze nieuwe badkamer begroet worden bij thuiskomst door onze poezels dankbaar zijn voor elke dag beginnen in een nieuw boek, altijd fijn

Verder ben ik erg benieuwd naar deze 2 films:

Things I did

Ik werkte weer de gehele week en nam vooral tussendoor mijn rust. De 2de week valt me lichamelijk zwaarder dan de eerste. Ook was er veel gezeur op werk waardoor ik toch wat lichamelijke klachten kreeg. (bedankt voor alle jullie lieve reacties op Instagram) Inmiddels heb ik het laten rusten en probeer vooral aan mezelf te denken. Verder ben ik veel in huis bezig geweest om alles lekker schoon/opgeruimd te krijgen.

Things I bought

Deze week kocht ik eigenlijk niet zoveel. Afgezien van een plantje voor collega (haar moeder is overleden) heb ik eigenlijk vrij weinig gekocht.

Things that made this week awesome

Ik las alle boeken uit (15 stuks) van Karin Slaughter. Mijn laatste boekenbeoordeling heb ik aan het blogje toegevoegd. Nu heerlijk beginnen aan Afgesneden van Sebastian Fitzek waar ik al maaaaaaanden op wacht.

& dit is toch té schattig haha.

Things I blog

Ik schreef een blogje over mijn nieuwe serieverslaving Fringe en een update over mijn bonsaiboom Tom. Ik gaf weer in de Tips & Trucs reeks tips over netwerken en hoe je succesvol wordt met je blog. Dit weekend komt er nog een leuke samenwerking online in de vorm van cadeautjes die ik heb kunnen geven.

Mijn artikel over Dyscalculie kreeg ook een ere plaatsje op de blog van Twintigennogwat (sowieso een aanrader haar blog!) Echt super lief dat ik tussen deze artikelen mag staan en dank voor de lieve woorden.

Things to do this weekend

Dit weekend ga ik weer verder met Frige en lezen in Afgesneden. Ook komen Leona & Johan gezellig een bakkie doen en onze nieuwe badkamer bekijken. En uiteraard weer (vooruit)bloggen voor aankomende week.

gvhjnb.jpg

Geniet van jullie weekend!


J
Volg mij op Instagram  photo top-in_zpsa858665a.png

0

35 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *