Lovely blogs in het zonnetje

Ik volg heel wat leuke blogs via mijn RSS feedreader. Nou leek het me wel gepast mijn leukste blogs die ik volg in het zonnetje te zetten. Ik volg er heel wat dus ik heb een keuze gemaakt er een aantal neer te zetten met een header. Van de rest zet ik onder een aantal linkjes neer. Ik raad zeker aan eens een kijkje te nemen bij deze leuke bloggers. Ze zijn stuk voor stuk uniek op hun eigen manier en lees ze allen met veel plezier.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Livelifelovely

Evelien heeft een persoonlijk blog over alles en nog wat. Ik hou ervan! Haar schrijfstijl en onderscheidende artikelen spreken me erg aan. Ze is pas naar Ibiza geweest en maakte een blogreeks met mooie foto’s! Ik volg haar al een tijdje en kom zeker dagelijks op haar blog.

Typischtam
Tamara, een nét getrouwde persoonlijke blogger. Super leuk dus ook om al haar trouwverhalen in verschillende artikelen te lezen. Met veel plezier volg ik dan ook haar blog al een aantal jaren. De artikelen wisselen van persoonlijke artikelen, tags, mooie foto’s en leuke shoplogs.

Notabularasa
Tevens een blog die ik al een tijdje volg: de blog van Bente. Ze schrijft over haar dagelijkse bezigheden en wat ze zoal meemaakt. Haar schrijfwijze is vlot en zit een bepaald soort humor in wat ik altijd wel waardeer. Ook stelt ze meestal een vraag aan het einde van een blogje, iets waardoor de lezer/lezeres moet nadenken over het blogje wat is gelezen. Ze is bezig met fitness en een positief ingesteld persoon wat je zeker wel merkt bij het bezoeken van haar blog!

Simoneblogt
Een super leuke meid die ik volg is ook Simone. We hebben super leuk (en veel) contact over de social media kanalen wat ik echt super gezellig vind. Ze woont jammer genoeg een beetje ver weg maar anders zou ik haar zeker eens ‘live’ willen zien! Simone heeft ook een persoonlijk blog waar ze haar dagelijkse bezigheden beschrijft. Ondanks haar fibromyalgie ziet ze alles door een positieve bril en hier heb ik super veel respect voor! Binnenkort komt er ook een artikel online die we gezamenlijk gaan maken, Stay tuned.

Agirlsjournal
Annouska blogt sinds kort onder de nieuwe naam agirlsjournal. De naam zegt het al: een leuk persoonlijk blog met een reis tintje. Een blog die ik ook al jaren volg (ook op haar andere blogs) en waar ik altijd met plezier naar kijk. Haar layouts zijn altijd zo clean & mooi om te zien.

Itswendy
Wendy volg ik ook echt al járen. Niet te missen in blogland. Een mede pedagogisch medewerkster die leuke tags invult en leuk schrijft over de Speel-in. Iets waar ik nog nooit van had gehoord. Ik bekijk altijd met plezier haar mooie foto’s.

Live the moment
Het blog van Scarlett, een super lieve meid die ik ook persoonlijk ken. Hoewel ik haar al jaren niet meer heb gezien klikte het online weer super goed. Erg gezellig meid die veel op haar blog het heeft over beauty. Haar mooie ooglooks vind ik echt elke keer weer prachtig!


Verder lees ik ook met heel erg veel plezier: Suavementes , Twintigennogwat, Wiebie74 (met haar mooie reisfoto’s), Alyssaa, Houdenvanhetleven (de enige mannelijke blogger die ik echt volg!) , ReadABook, Kersenbloesems, MarcellaMolenaar, Degeurvanregen. Ziensjen & Realitijd volg ik nog niet zolang. En dan nog waar ik al jaren een trouwe volger van ben: Mamavanjenthe (super lieve meid), IkBenIrisNiet & Desschrijft (die net mama is geworden van haar 2de zoontje)

Heb jij misschien nog een blogger die je in het zonnetje wilt zetten met zijn/haar site? Laat dit achter in de comments

64 reacties op “Lovely blogs in het zonnetje

 1. Wauw wat leuk dat je me genoemd hebt! Heel erg leuk om te lezen! En er zaten ook nog enkele blogs tussen die ik niet kende dus thanks for sharing!!

 2. Leuk gedaan zo! Altijd leuk om in het weekend weer nieuwe blogs te ontdekken dus dat ga ik ook zeker even doen want er staan nog een hoop onbekende blogs tussen!
  Lief trouwens dat je mijn blog ook nog even hebt genoemd!

 3. er zijn heel wat leuke blogs op het net te vinden,
  maar ik hou mijn feedreader bewust beperkt.
  Ik raak anders helemaal verslaafd, en wil ook nog tijd maken voor andere dingen…

  Groetjes!

 4. Wat leuk dat je dit doet, de helft van de bloggers herken ik de andere helft niet. Tijd om meer bloggers te volgen! Leuk artikel!
  Liefs lies

 5. Oeh wat leuk dat ik er in voor kom 😀 Want het is altijd leuk om te horen dat andere blogs leuk zijn, tijd om daar ook eens een blogje over te schrijven.

  En er staan een hoop blogs bij die ik niet volg en meteen even ga bekijken. 😀

 6. Wat leuk om even weer wat nieuwe blogjes te ontdekken zo!

  En dankjewel voor je lieve stukje over mij en mijn blog! Ik zou jou ook zeker eens willen ontmoeten! 😀

 7. Super leuk om te zien wie je allemaal volgt, en nieuwe blogs ontdekken 🙂
  Ik hoop ooit ook in jouw lijstje te staan 😉 ben pas net begonnen met bloggen, dus ik moet nog veel leren haha

 8. Wat leuk en lief dat ik er tussen sta! Als ik zo’n artikel zou maken zou jij er zeker tussen staan! Maar om jezelf nou op je eigen blog in het zonnetje te zetten is ook zo raar 😉

 9. Wat een leuk lijstje! Komend weekend ga ik je favorieten lijstje eens even doornemen en de blogs bekijken.. Leuk!

 10. Wat leuk, ik ken uit je bivenste lijstje gewoon niet een. Ga straks eens even lekker neuzen. Altijd leuk om mooie nieuwe blogs te ontdekken. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *