Seven sins beauty blogger style

In de blogpost Tips & Trucs: Even geen blog inspiratie had ik het over ’thinking outside the box’. Iets wat ik erg moeilijk vind, aangezien ik toch wel best dezelfde onderwerpen hier bespreek.

Ik kreeg van Amy van Twintigennogwat dan ook een comment bij het bericht:

‘Mag ik je, in het kader van out of the box denken πŸ˜› dan eens taggen voor een beauty gerelateerde tag? ‘

Bij deze komt nu de Seven Sins Beauty Blogger Style Tag (en hele mond vol) op mijn blog. Als niet beautyblogger: Eng? Ja. Leuk? Ja. Het is toch eens even weer wat anders. Bij deze, bedankt Amy om me even na te laten denken over vragen die ik mezelf normaal nooit stel.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Luxuria (lechery/lust) – lust
Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?
Ik heb me echt op deze vraag blind zitten staren. Ik heb eigenlijk niet echt een verlanglijstje qua make-up. Van andere dingen weer wel. het enige wat ik hier zo kunnen noemen is een nagellak die weken blijft zitten en niet snel lelijk wordt. Ik zou namelijk vaker nagellak op willen doen maar met mijn werk is het na 1 dag alweer een gebladerde bende. Zo zonde en maakt dat ik eigenlijk alleen transparante op doe.

Gula (gluttony) – gulzigheid
Welk merk komt het meeste voor in je stash?
Eigenlijk heb ik veel budget en huismerken. Denk aan Essence, Etos & Kruitvat huismerk.

Avaritia (avarice/greed) – hebzucht/gierigheid
Wat is je duurste item uit je stash?
Duurste. Pfhoe. Ik denk dat ik niet eens dure items heb. Wat ik al zeg, ik ga meestal voor de budget merken die voor mij al een erg goed resultaat geven. Het duurste is denk ik mijn BB cream van Garnier. Elke dag gebruik ik hem en ben er super tevreden mee.
Nu ik er over nadenk is het volgens mij items van Vichy die het duurste zijn

Acedia (sloth/discouragement) – luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?
Soms draag ik helemaal geen make-up. Ik ben niet iemand die zonder make-up de deur niet uit gaat. Als ik een boodschapje ga doen doe ik gerust m’n haar in een ‘lazy’ knot en ga make-up loos te deur uit.

Ira (wrath) – woede
Met welk product heb je een liefde/haat relatie?
Eyeliner. Ik doe het dus ook niet vaak op. Of het vlekt en heb ik een heel zwart oog of de lijntjes zijn wel recht maar niet precies gelijk. Het ziet er dan zo raar uit dat ik het weer eraf haal. Sommige dagen lukt het me perfect en zit het er binnen een paar minuten op. Duurt het langer haalt deze ongeduld het er gelijk af. Tsja, mij teveel werk.

Invidia (envy) – jaloezie
Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?
Ik heb door Iris (van ikbenirisniet) een lippenstift van de Hema gekocht. Eentje die voor mijn doen ‘erg’ opvalt. Hoewel ik erg veel complimenten heb gekregen toen ik het droeg voelde ik me niet echt op m’n gemak. Ik dacht telkens dat iedereen naar me zat te staren. Nergens voor nodig, maar ik doe dus vaak lichtere lippenstift (met lipgloss) op en weet niet of ik deze lippenstift vaker ga dragen.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Superbia (pride) – trots
Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?
Mijn BB cream. Ik ben best wel wat bleek van mezelf en gebruik nu al jaren met veel plezier BB cream. Hij maakt me net even wat minder bleek en is ook nog eens verzorgend voor mijn huid. Win-win zeg ik!

39 reacties op “Seven sins beauty blogger style

 1. Wat een leuke tag en heb je leuk ingevuld! Ik snap je helemaal van die lippenstift! Ik heb een rode en ik voel mij ook héél erg bekeken wanneer ik hem opdoe πŸ™‚

 2. Oops, ik zou hier gewoon de vragen niet kunnen beantwoorden. Behalve wanneer ik producten als shampoo, douchegel en deo mag vermelden. Eigenlijk gebruik ik nooit make-up, en reinigingsproducten vergeet ik de helft van de tijd te gebruiken. Nu ja, eerder 9 van de 10 keer. πŸ™‚

 3. Ik snap zo goed wat je bedoelt met die lippenstift! In het begin had ik dat gevoel ook altijd als ik knalrode lippenstift op had, haha. Dan voelde ik me net een clown. Ik ben er nu wel aan gewend gelukkig. Zonde, want hij staat je echt goed hoor πŸ˜€

 4. Heel leuk om te lezen. Ik ben ook niet zΓ³ make-up minded. Ik geef meer geld uit aan uiterlijke verzorging.

 5. Oei oei, mijn antwoord op ‘welk is het duurste product in je stash’ zou wel wat anders zijn… πŸ™‚ Ik was vroeger ook vrij budgetproof op vlak van cosmetica, maar nu?

 6. Wat heb je hem leuk ingevuld! Gaaf om te lezen! πŸ™‚ En met rode lipstick zul je mij ook niet snel zien… Nooit, eigenlijk.

 7. wat een super leuke tag,
  heel leuk om te lezen juist omdat je minder met beauty hebt…
  De eye liner is echt herkenbaarm vreselijk gedoe elke keer weer

 8. Ik heb een tijd gehad dat ik zonder make-up de deur echt niet uit ging. Inmiddels boeit het me niet meer zo veel en doe ik dat ook gewoon. Eyeliner heb ik ook opgegeven. Het kost ook zoveel tijd om dat lijntje perfect te krijgen.

 9. Eyeliner! Herkenbaar. Al is het toch het eerste wat ik op doe als ik m’n make-up doe. Maar gelukkig draag ik ook lang niet alle dagen make-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *