Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

 photo afbeelding_zpscda94e6d.png

Ik zal het niet onder stoelen of banken steken: ik ben verliefd op basic shirtjes en vesten. Hoewel ik de laatste jaren mijn kast steeds meer vul met wat andere kleuren blijft mijn garderobe over het algemeen toch heel basic qua shirtjes. Op een 1 of andere manier vind ik dit toch prettiger combineren. Zwart, bruin, grijs en wit zijn zeker veel kleuren die je in mijn kledingkast kan vinden.

Tevens heb ik het laatste half jaar een nieuwe liefde ontwikkeld voor vesten. Heerlijk om thuis of op werk iets te hebben wat je gewoon over je heen kan slaan. Vooral met het veranderlijke weer van nu vind ik het heerlijk met een warm vest, een kop thee en een boek op de bank te liggen. Moest het eerst altijd een vest zijn met knopen, vind ik nu het juist heerlijk met een open vest. Mijn smaak is dus de afgelopen jaren zeker wel veranderd. Ik liet laatst zien bij Last week’s favorites dat ik wat vesten heb meegenomen.

 photo blackwhite_zpsfe2eea66.png

Toch als ik bij webshops kijk of in een winkel loop wordt mijn blik meer getrokken door de standaard, effen kleuren dan door de felle kleurtjes die er tegenwoordig hangen. Ik hou van het soort shirtjes wat je hierboven ziet. Echter met sportkleding ben ik de laatste tijd meer aan het combineren. Wat meer kleur, een gave print op een broek. Een toffe printjes broek met een leuk, felle kleur sport topje is toch altijd leuker dan saaie, zwarte sportkleding. En het staat natuurlijk leuk op de foto’s/selfies die je maakt tijdens het sporten.

Ik zag ook bij Esprit heel erg leuke, basic sportkleding maar toch met een leuke print of kleur erin. Nou is het erg jammer van het weer want inlineskaten gaat hem met al die regen niet worden. Toch krijg ik weer super veel motivatie om te willen skaten door deze onderstaande items. Van leuke sportkleding wordt sporten zeker leuker.

Waar kopen jullie je sport outfits?

0
32 reacties

32 thoughts on “Omdat ik van basic hou

 1. Ann schreef:

  Esprit daar koop ik altijd (online) mijn kleding! Sportkleding dan weer niet dan ga ik gewoon naar een sportwinkel.

 2. Nicky schreef:

  Lol! Ik koop nooit sport-outfits. Ik hark gewoon wat bij elkaar uit mijn kast. Een joggingbroek (van mijn hang-op-de-bank-pak) en een tshirtje.

 3. Linda schreef:

  Wat een mooi vest <3

 4. Miss Happinez schreef:

  Basics zijn altijd fijn!

 5. Petra schreef:

  En ook hier een basic fan. Meestal koop ik het bij de Hema. Het vest is trouwens erg mooi.

 6. jackie schreef:

  leuke dingen….

  Ik moet eerst mijn kast eens uitzoeken, heb al een stapel wat weg kan…
  Basics heb ik geloof ik wel voldoende…
  mega warm vest staat op mijn lijsje…

 7. Marcella schreef:

  Dat vest van de eerste foto is tof. Ik hou van Esprit! Sportkleding koop ik online bij een goeie webshop voor fietskleding ๐Ÿ˜‰ Ik ga binnenkort wel op zoek naar een nieuwe sport beha, ik ga eens kijken bij Hema.

 8. Teddy schreef:

  Wat een leuke items!

 9. Angelique schreef:

  Ik vind het erg fijn om basics te combineren met een leuk vest. Daar voel ik mij echt het beste in!

 10. Zelf ben ik niet zo erg van de basics

 11. Anna schreef:

  Ik val ook vaak terug op basics. Voel me er heel fijn is, al is het soms misschien wat saai. Ik vind die linker longsleeves van New echt hรฉรฉl gaaf.

 12. Jolet schreef:

  Dat vest is gaaf!

 13. Jana schreef:

  Die vest vind ik zo leuk! ๐Ÿ˜€ x

 14. iiiThinkPink schreef:

  Ik ben ook dol op basics!

 15. Louise schreef:

  Basics zijn altijd goed ๐Ÿ™‚ Ik koop mijn sportspullen meestal bij Nike, gaan heel lang mee! ๐Ÿ˜€

 16. annouska schreef:

  Niks mis met basic hoor, die onderste vind ik niks maar de bovenste ben ik gek op. ๐Ÿ˜€

 17. Infinity schreef:

  I โ™ฅ basic!

 18. Amy schreef:

  Wat een toffe samenwerking ๐Ÿ˜€ Ik houd ook enorm van basics en de kleuren die het meest in mijn kledingkast voorkomen zijn zwart, blauw en grijs. Toch kijk ik steeds vaker naar motiefjes en kleurtjes, want het staat gewoonweg erg vrolijk.

 19. Isabel Cristina schreef:

  Ik ben ook dol op basics, maar sinds een jaar draag ik wel meer kleur. Ik word gewoon vrolijk van een beetje kleur! ๐Ÿ™‚

 20. Marlissa schreef:

  I love Basics <3

 21. LNNK schreef:

  Ik ben dol op basics.. sterker nog als ik iets fijn vind koop ik er ook een paar. Zo heb ik vijf dezelfde zwarte shirtjes van de H&M in de kast hangen. Vind ze zo fijn ๐Ÿ™‚

 22. Birte schreef:

  Dat vest op de bovenste foto is prachtig. Mooie print!

 23. Bouchra schreef:

  Dat vest is echt leuk! H&M heeft wel leuke sportkleding ^^

 24. Noelle schreef:

  Mijn 2 sport outfits heb ik in de VS gekocht. 2 shirtjes van Hollister die beide 6$ gekost hebben en daarnaast 2 yoga broeken waar ik echt verslaafd aan ben van Athleta.

  Ik hou trouwens ook enorm van vesten, koop ze steeds meer. En ik hou รณรณk van basic kleding omdat het zo makkelijk te combineren is met vesten zoals je gepost hebt!

 25. Yudeska schreef:

  Die tweede outfit is leuk!!

 26. Anouk schreef:

  Dat vest vind ik echt super leuk!

 27. Marion schreef:

  Hier ook een grote basic fan! Ideaal. Ik heb niet echt veel sportkleding. Onlangs een badpak van Adidas gekocht en die bestel ik dan online. Niet echt vaste merken of webshops.

 28. Mieke schreef:

  Hier nog een basics fan. Basics zijn altijd goed en vaak ook met elkaar te combineren. Ik vind de zwart-wit gestreepte longsleeve erg leuk. De sportlijn ziet er ook mooi uit.

 29. Simone schreef:

  Dat vest is echt heel erg leuk! Mijn sportoutfit komt deels van de Action ๐Ÿ˜›

 30. Nicole schreef:

  Ik koop geen sportoutfits haha.. Maar vind vesten ook leuk!

 31. Donna Luisa schreef:

  Ik heb ook een liefde voor vesten hihi. Het verschilt een beetje waar ik mijn sportkleding koop. Meestal bij de H&M!

 32. Esprit is ook wel mijn shop voor sport hoor, en voor jeans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *