(online) geshopt,  Blog

Omdat ik van basic hou

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

 photo afbeelding_zpscda94e6d.png

Ik zal het niet onder stoelen of banken steken: ik ben verliefd op basic shirtjes en vesten. Hoewel ik de laatste jaren mijn kast steeds meer vul met wat andere kleuren blijft mijn garderobe over het algemeen toch heel basic qua shirtjes. Op een 1 of andere manier vind ik dit toch prettiger combineren. Zwart, bruin, grijs en wit zijn zeker veel kleuren die je in mijn kledingkast kan vinden.

Tevens heb ik het laatste half jaar een nieuwe liefde ontwikkeld voor vesten. Heerlijk om thuis of op werk iets te hebben wat je gewoon over je heen kan slaan. Vooral met het veranderlijke weer van nu vind ik het heerlijk met een warm vest, een kop thee en een boek op de bank te liggen. Moest het eerst altijd een vest zijn met knopen, vind ik nu het juist heerlijk met een open vest. Mijn smaak is dus de afgelopen jaren zeker wel veranderd. Ik liet laatst zien bij Last week’s favorites dat ik wat vesten heb meegenomen.

 photo blackwhite_zpsfe2eea66.png

Toch als ik bij webshops kijk of in een winkel loop wordt mijn blik meer getrokken door de standaard, effen kleuren dan door de felle kleurtjes die er tegenwoordig hangen. Ik hou van het soort shirtjes wat je hierboven ziet. Echter met sportkleding ben ik de laatste tijd meer aan het combineren. Wat meer kleur, een gave print op een broek. Een toffe printjes broek met een leuk, felle kleur sport topje is toch altijd leuker dan saaie, zwarte sportkleding. En het staat natuurlijk leuk op de foto’s/selfies die je maakt tijdens het sporten.

Ik zag ook bij Esprit heel erg leuke, basic sportkleding maar toch met een leuke print of kleur erin. Nou is het erg jammer van het weer want inlineskaten gaat hem met al die regen niet worden. Toch krijg ik weer super veel motivatie om te willen skaten door deze onderstaande items. Van leuke sportkleding wordt sporten zeker leuker.

Waar kopen jullie je sport outfits?

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *