Omdat ik van basic hou

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Esprit

 photo afbeelding_zpscda94e6d.png

Ik zal het niet onder stoelen of banken steken: ik ben verliefd op basic shirtjes en vesten. Hoewel ik de laatste jaren mijn kast steeds meer vul met wat andere kleuren blijft mijn garderobe over het algemeen toch heel basic qua shirtjes. Op een 1 of andere manier vind ik dit toch prettiger combineren. Zwart, bruin, grijs en wit zijn zeker veel kleuren die je in mijn kledingkast kan vinden.

Tevens heb ik het laatste half jaar een nieuwe liefde ontwikkeld voor vesten. Heerlijk om thuis of op werk iets te hebben wat je gewoon over je heen kan slaan. Vooral met het veranderlijke weer van nu vind ik het heerlijk met een warm vest, een kop thee en een boek op de bank te liggen. Moest het eerst altijd een vest zijn met knopen, vind ik nu het juist heerlijk met een open vest. Mijn smaak is dus de afgelopen jaren zeker wel veranderd. Ik liet laatst zien bij Last week’s favorites dat ik wat vesten heb meegenomen.

 photo blackwhite_zpsfe2eea66.png

Toch als ik bij webshops kijk of in een winkel loop wordt mijn blik meer getrokken door de standaard, effen kleuren dan door de felle kleurtjes die er tegenwoordig hangen. Ik hou van het soort shirtjes wat je hierboven ziet. Echter met sportkleding ben ik de laatste tijd meer aan het combineren. Wat meer kleur, een gave print op een broek. Een toffe printjes broek met een leuk, felle kleur sport topje is toch altijd leuker dan saaie, zwarte sportkleding. En het staat natuurlijk leuk op de foto’s/selfies die je maakt tijdens het sporten.

Ik zag ook bij Esprit heel erg leuke, basic sportkleding maar toch met een leuke print of kleur erin. Nou is het erg jammer van het weer want inlineskaten gaat hem met al die regen niet worden. Toch krijg ik weer super veel motivatie om te willen skaten door deze onderstaande items. Van leuke sportkleding wordt sporten zeker leuker.

Waar kopen jullie je sport outfits?

About the Author

32 Comments

Ann

Esprit daar koop ik altijd (online) mijn kleding! Sportkleding dan weer niet dan ga ik gewoon naar een sportwinkel.

Reply
Nicky

Lol! Ik koop nooit sport-outfits. Ik hark gewoon wat bij elkaar uit mijn kast. Een joggingbroek (van mijn hang-op-de-bank-pak) en een tshirtje.

Reply
jackie

leuke dingen….

Ik moet eerst mijn kast eens uitzoeken, heb al een stapel wat weg kan…
Basics heb ik geloof ik wel voldoende…
mega warm vest staat op mijn lijsje…

Reply
Marcella

Dat vest van de eerste foto is tof. Ik hou van Esprit! Sportkleding koop ik online bij een goeie webshop voor fietskleding 😉 Ik ga binnenkort wel op zoek naar een nieuwe sport beha, ik ga eens kijken bij Hema.

Reply
Anna

Ik val ook vaak terug op basics. Voel me er heel fijn is, al is het soms misschien wat saai. Ik vind die linker longsleeves van New echt héél gaaf.

Reply
Amy

Wat een toffe samenwerking 😀 Ik houd ook enorm van basics en de kleuren die het meest in mijn kledingkast voorkomen zijn zwart, blauw en grijs. Toch kijk ik steeds vaker naar motiefjes en kleurtjes, want het staat gewoonweg erg vrolijk.

Reply
LNNK

Ik ben dol op basics.. sterker nog als ik iets fijn vind koop ik er ook een paar. Zo heb ik vijf dezelfde zwarte shirtjes van de H&M in de kast hangen. Vind ze zo fijn 🙂

Reply
Noelle

Mijn 2 sport outfits heb ik in de VS gekocht. 2 shirtjes van Hollister die beide 6$ gekost hebben en daarnaast 2 yoga broeken waar ik echt verslaafd aan ben van Athleta.

Ik hou trouwens ook enorm van vesten, koop ze steeds meer. En ik hou óók van basic kleding omdat het zo makkelijk te combineren is met vesten zoals je gepost hebt!

Reply
Marion

Hier ook een grote basic fan! Ideaal. Ik heb niet echt veel sportkleding. Onlangs een badpak van Adidas gekocht en die bestel ik dan online. Niet echt vaste merken of webshops.

Reply
Mieke

Hier nog een basics fan. Basics zijn altijd goed en vaak ook met elkaar te combineren. Ik vind de zwart-wit gestreepte longsleeve erg leuk. De sportlijn ziet er ook mooi uit.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *