Snapshots Week#34/2014

 photo PicMonkeyCollage_zps3cb4c9f2.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week werkte ik onverwachts heel weinig dagen (maar wel erg leuke!), last ik weer een boek van mevrouw Slaughter uit, knuffelde ik veel met de poezels en stond verder veel in het teken van onze badkamer verbouwing. Kijken jullie mee?

 photo 1_zpse819139a.jpg

Het begon! Wat een rommel gaf het slopen van de badkamer zeg. Alles onder het stof en een hoop puin. Gelukkig was het slopen zo gebeurd en was het opbouwen alweer sneller dan gedacht.
We kregen heel wat lieve kaartjes en bloemen voor ons 2 jarig huwelijks-jubileum. Super lief van iedereen! Op Facebook en WhatsApp stroomde ook de felicitaties binnen.

 photo 2_zpsc61f0fdc.jpg

Ik werkte 2 dagen waarvan we 1 dag richting Avifauna gingen. Super leuk en voor mij zeker jeugdsentiment. We hadden vroeger een jaar abbo hierop. Er was veel veranderd (ben er dan ook tig jaar niet geweest) en heb me super gemaakt. Lekker met de kinderen vogels gekeken, een vogel show bijgewoond en heerlijk in de speeltuin gespeeld. Ik ging mee met bootje waren (waarbij K. het super leuk vond continu rondjes te draaien – ik zeg: misselijkheid ten top) en ging in de botsauto’s. Je kan je voorstellen dat ik de dag erna gesloopt was.

 photo 3_zpse2e96b7f.jpg

Jaja de badkamer opbouwen ging als een tierelier. Al snel stonden alle platen al overeind en waren er 2 deurposten geplaatst. Je krijgt nu echt een beetje een idee hoe het gaat worden. de elektricien en loodgieter hebben M. met een aantal dingen geholpen, erg fijn. Ik hoop dat de 2 weken schattig ook gaat uitkomen zodat hij toch nog een beetje vakantie heeft. Hij is nu van vroeg tot laat eraan aan het werk, maar mooi wordt het zeker!

 photo 4_zpsf699b745.jpg

Een dagje later dan dat we 2 jaar getrouwd waren (dit i.v.m. de badkamer verbouwing) gingen we gezellig uit eten. Dit doen we elk jaar bij het restaurant waar we tijdens ons huwelijk het ontbijt hebben gehouden. Erg goed eten, super sjeik en het was erg gezellig om saampjes er even uit te zijn. Vooral nu met de verbouwingen hebben we daar weinig tijd voor.
Ik begon in het volgende boek van mevrouw Slaughter, Genadeloos. In een korte tijd heb ik Gevallen uitgelezen, weer een goede uit deze reeks. Hierna nog 2 delen en heb ik ze allemaal uit! Naderhand komt er een blogje online met de reeks, de volgorde en mijn rating voor het boek.

 photo 5_zpsffb72885.jpg

Het mag in de krant! Ayla kwam zomaar 15 minuutjes op schoot liggen! Zoals jullie weten is Yara juist een schoot kat maar Ayla totaal niet. Die moet altijd overal naast, achter of onder. Ze lag heel relaxt gezellig bij me. Heb dus wat leuke foto’s van haar kunnen maken.

 photo 6_zpsb8f18eae.jpg

Eindelijk te horen gekregen dat ik vrij heb de 2 weken van de kerstvakantie, jippie! Dus we zijn aan het kijken voor een zonvakantie. Volgende week willen we gaan boeken, ik denk dat het een vakantie naar Spanje wordt. Heerlijk! En zeker een tijd geleden dat we in een zonnig land waren: de laatste keer was Kreta in 2009. Wel verdiend dus!
Je vergeet wel eens in wat voor een mooie stad je woont! Wauwie, we zijn echt super verwend met alle mooie, oude kerken en panden. Net als het stadhuis waar ik ben getrouwd. Prachtig!

 photo 7_zpscc4412e6.jpg

Ik ging lunchen samen met mijn lieve schoonmoeder. Erg gezellig en lekker gegeten. Daarvoor heb ik nog een aantal dingen geshopt die nodig waren.
Waaronder dus de Conditioner Mexicaanse Cactus van De Tuinen. Normaal koop ik er eigenlijk alleen thee, maar dit was in de aanbieding (€3,99 i.p.v. 7 euro!) en toen ik aan het flesje rook was ik verkocht! Ik heb hem gelijk onder de douche bij mijn ouders geprobeerd en wat een fijn spul zeg! Het ruikt lekker en maakt mijn haar glad & zacht.

Dit product is vrij van SLS, parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. pH – huidneutraal. Dus ook nog eens zonder de normale ‘zooi’ erin. Ik ben verkocht en ga misschien nog wel de andere producten van deze lijn halen. Zo hebben ze douche-schuim, hand crème, scrub crème, body crème & douche gel. Ook hadden ze andere geuren van deze producten. Me like!! Edit: Ik ga de rest van de producten ook aanschaffen en dan komt er nog een uitgebreidere review over.


Pluspuntje van de week: Veel vrij zijn deze week & kijken voor een vakantie in December. (en bijna vakantie hebben, volgende week alleen nog!)
Minpuntje van de week: Ik sliep weer erg slecht. Erg veel wakker en niet echt uitgerust wakker.
Boek van de week: Ik ga beginnen in Genadeloos, lekker de Zondag lezen!
Film/liedje van de week: Ik heb weer veel Pink & Westlife geluisterd. Heerlijk en m’n all time fav’s
Aankoop van de week: Conditioner Mexicaanse Cactus<3

J
Volg mij op Instagram photo instagram_zps245f3e98.png

43 reacties op “Snapshots Week#34/2014

 1. Wat een fijne foto’s weer. En avifauna is inderdaad erg leuk! Ben er ook al tijden niet meer geweest en het is jammer dat het nu zo ver weg is eigenlijk. Maar op een dag wil ik er zeker weer een keer naar toe.

 2. zo’n verbouwing brengt een hoop vuil mee hé. gelukkig gaat het dan alleen maar mooier worden… 😉
  Als je nog iets zoekt voor de wintervakantie, kijk dan ook eens op Travelbird.nl, vaak hele mooie aanbiedingen!

 3. Het wordt hoog tijd dat onze badkamer ook onder handen wordt genomen. Nu ja, vooral de douche moet vervangen worden. De badkamer zelf hebben we meteen gedaan toen we dit huis kochten, want de vorige eigenaar had een wc en douche in de keuken staan. Niet echt praktisch en hygiënisch. De douchecabine die we toen kochten is dringend aan vervanging toe. De kraan zit geblokkeerd dus we kunnen de temperatuur niet aanpassen en er komt nog amper water uit. Iets om naar uit te kijken dus. Al zie ik wel tegen het stof op dat er eerst aan vooraf zal gaan.

  1. Ja de rommel is erg vervelend maar je krijgt er wat mooi voor terug! Wel iets om naar uit te kijken ja een nieuwe kraan. Een fijne badkamer EN (in mijn geval) mega grote douche kop maakt het douche een stuk fijner<3

 4. Weer een heerlijk overzicht! En je schiet al lekker op met je boeken van Miss Slaugther! Ik heb verschillende van haar gelezen maar volgens mij niet echt in volgorde, de nieuwste heb ik thuis liggen maar nog niet in begonnen…

 5. Een kat op schoot. Jaaah. Ik ben ook altijd super blij daarmee. Ozzie deed dat nooit. Senna ook nooit. En de twee grummels kruipen gelukkig regelmatig bij me 🙂

  En wat een heerlijk vooruitzicht : in december naar de zon. Lekker hoor

 6. Ziet eruit als een enorme ravage maar gelukkig dat het toch opschiet met de badkamer! Extra fijn als ie af is. Liefs Marlissa

 7. hee, ik heb je genomineerd voor de sunshine bloggeraward! liefsx

  thesmallthings-blog.blogspot.nl

 8. Wat een leuke foto’s! 🙂 Mooi dat het zo snel gaat met het ombouwen van de badkamer! En wat heerlijk dat je waarschijnlijk naar Spanje gaat! Lekker naar de zon!

 9. Jammer van dat slechte slapen. Ik heb dat ook tijden gehad. Heel frustrerend. Hoop dat het snel beter gaat.

 10. Leuk overzichtje weer! Heerlijk dat je met de kerst op vakantie kunt. Op de Canarische eilanden is het dan ook nog super lekker weer en kan ik je wel aanraden! 🙂

 11. Lekker zeg in december naar de zon. Spanje is een heerlijk land. Ik ben benieuwd naar het resultaat van julllie badkamer. Fijn dat het opschiet.

 12. Ondanks dat je slecht slaapt, zijn er toch wat hoogtepuntjes en wat heerlijk die vakantie! Spanje is alweer jaren geleden voor mij! Ik mis het zo haha. Maar ben blij voor je even relaxmodus aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *