Thoughts Lately #2

Na Deel 1 van Thoughts Lately is hier het 2de deel van Thoughts Lately. Nog steeds vind ik het super leuk dit lijstje in te vullen. Vooral nu ik een vernieuwde versie heb gevonden. Enjoy!

Loving Het feit dat mijn vakantie is begonnen, M. zoveel werk verricht voor onze nieuwe badkamer, jullie lieve reacties op mijn blog, keepcups en het feit dat ik eindelijk veen tot rust kan komen.

Reading Karin Slaughter – Genadeloos.

 photo 2014-08-240335042_zps9fcdc037.jpgWill Trent lijkt, gesterkt door zijn liefde voor Sara, eindelijk afscheid te kunnen nemen van zijn verleden. Maar wanneer Amanda Wagner hem bewust buiten het onderzoek naar de moord op een jonge studente houdt, ontdekt hij dat het verleden hem nooit met rust zal laten. Will verricht zijn eigen speurwerk en keert daarvoor terug naar het weeshuis waar hij ooit opgroeide. Daar treft hij onverwacht Amanda aan.

De moord op de studente vertoont verrassende gelijkenissen met de eerste zaak die Amanda ooit onder haar hoede nam, als een van de eerste politievrouwen binnen het corps. Een zaak die direct verband hield met het geheim rond de geboorte van Will. Ze zullen beiden de demonen uit hun verleden moeten verslaan om te voorkomen dat er zich in Atlanta een nog grotere ramp zal voltrekken.


Eating De laatste tijd wat ongezonder. Door de verbouwing komen we niet echt aan koken toe. Maar ach, meestal eten we gezond dus voor die 2 weken ongezond valt ook weinig te zeggen.

Watching Ik heb weer heel wat series opgenomen om lekker in mijn vakantie een serie-dagje te houden. Criminal Minds, Rizzoli & Isles en CSI. Ook ga ik beginnen met Fringe wat ik al heel wat jaren wil gaan volgen. Kijken of het wat is.

Wanting Een schoon huis. Opgeruimd hoeft van mij niet zo (hoewel ik de zooi wel al aardig zat ben door de verbouwing) maar vooral het STOF. Overal stof. En ik kan het schoonmaken he maar de dag erna light het er 2x dubbel zo dik weer op. Even wachten dus tot na de verbouwing met een grote schoonmaak.

Needing Een douche. Een wasmachine. Dit doe ik nu beide bij m’n ouders. Ook heb ik rust nodig. De rust om écht te gaan zitten om te lezen. Het boek van Karin heb ik nog niet eens open geslagen en ligt er al een week. Whoops. Ik was zo moe van het werken dat ik er gewoon de fut niet voor had. Deze vakantie ga ik dit dus zeker oppakken.

Feeling Moe. Ik ben kapot van de afgelopen weken dat ik heb moeten werken. Zulke lange dagen achter elkaar was ik zeker niet meer gewend. Ook was ik gewoon toe aan vakantie en even NIKS. Ik ben dan ook erg aan het genieten van mijn 1e 2 vrije dagen en hoop dat ik gauw het ‘vakantie-gevoel’ krijg zodat ik optimaal kan genieten. Even géén werk. Toch heerlijk even niks te moeten ondanks dat ik super leuk werk heb.

Wishing Dat mijn vakantie eeuwig duurt haha.

Liking Het feit dat we vandaag heerlijk met z’n 2tjes gaan genieten in een Spa. Even genieten van de vakantie en weg bij de badkamer verbouwing. Ik heb er heel erg veel zin in! Er komt uiteraard nog een artikel (+winactie!) over online.

Looking forward to De super leuke samenwerkingen die in binnenkort online komen! Ik heb zeker heel wat leuke bedrijven gehad die me hebben benaderd met leuke spullen om te reviewen. En binnenkort een leuke winactie. Stay tuned!

Enjoying Hoewel ik vakantie heb vul ik hier toch mijn werk in. Ik vind het zo geweldig om te werken met kinderen. Ik verzin de meest grappige verhalen die kinderen dan vertwijfelend aanhoren van: Is het nou waar? Of niet?! Ook is het toch super cute om elke dag weer vol liefde te worden begroet want hun ‘lievelings’ juf is er weer.

35 reacties op “Thoughts Lately #2

  1. Altijd leuk om zulke lijstjes te lezen! Je kunt je rust goed gebruiken als ik het zo lees! Hopelijk keert deze weer gauw terug zodat je kan genieten en ontspannen en lekker boeken lezen en series kijken!

  2. Leuk!! Ja, zo’n verbouwing heeft effect op je dagelijkse leven. Nog even volhouden en dan kun je van een stoffen-vrije woning en eigen douche genieten.

  3. Leuk geschreven! Mij feeling is nu ook even heeeel moe. En ben de laatste tijd ook erg ongezond aan het eten haha, maar ach… Liefs

  4. Ik vind het knap hoe je omgaat met de verbouwing! Lijkt me echt vermoeiend, zeker als je niet even lekker je eigen douche kunt gebruiken na een lange dag! Gelukkig is het resultaat vaak wel supermooi en de moeite waard 🙂 Heel veel succes nog!

  5. Wat een leuk lijstje! Geniet lekker van je dagje Spa! Een paar maanden geleden kregen we bij mij thuis een nieuwe keuken, oude eruit gesloopt + tegels, één en al stof. Ik snap heel goed wat je bedoelt! 😉

  6. Haha, ja helaas duurt een vakantie niet eeuwig! 😉 Maar denk dat je daar ook niet vrolijk van wordt uiteindelijk al zou het wel zo zijn :p

  7. Heerlijk he, vakantie houden. Ik ben benieuwd naar die samenwerking! En fijn dat je bij het laatste puntje je werk in kunt vullen ondanks dat je nu vakantie hebt!

  8. Verbouwingen zijn vreselijk vermoeiend. Ik hoop dat het snel allemaal af is en dan kan je er van gaan genieten!

  9. Verbouwingen zijn altijd een ramp, maar op een dag is het klaar en dan weet je waar je het voor hebt gedaan 🙂

  10. Leuk lijstje! En dat eten tijdens verbouwing of verhuizing is zo’n drama! Niet douchen of wassen thuis lijkt me ook geen succes trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *