The Awesome List: Things are beautiful if you love them

  Photobucket  Alle lieve felicitaties/cadeaus die we kregen voor ons 2-jarige huwelijks jubileum  Photobucket  samen daarvoor uit eten gaan  Photobucket  deze favorieten  Photobucket  de nieuwe aanpassingen aan mijn layout, waaronder het grotere lettertype (like?!)  Photobucket  in het algemeen mijn vernieuwde layout  Photobucket  onze badkamer verbouwing, hoewel de troep wel snel klaar mag zijn van me  Photobucket  leuke uitjes met werk  Photobucket  bijna bijna vakantie hebben  Photobucket  mijn blog reeks tips & trucs die het goed doet  Photobucket  lezen in Karin Slaughter in mijn vrije uurtjes (hierna nog 2 te gaan!)  Photobucket  onverwachts deze week vanaf Dinsdag vrij geweest  Photobucket  mijn nieuwe FAQ pagina (en aangepaste About pagina)  Photobucket  heel wat leuke samenwerkingen in de planning hebben staan voor mijn blog  Photobucket  

 photo hannahdollery_designlovefestbackground_zpsae9d522b.jpg

0

Misschien ook leuk om te lezen...

32 Comments

  1. Wat een leuk lijstje! Altijd goed om je even te realiseren hoe leuk sommige kleine dingen wel niet zijn. X

  2. Lettergrote like… Ik hoef niet meer over mijn bril heen te kijken (of mijn leesbril op te zetten wanneer ik de lenzen in heb) om je blog te lezen… [blij springend poppetje]

  3. Wat een vrolijk en spontaan artikel! ๐Ÿ™‚ Wat fijn dat bijna vakantie hebt! Ik ga je blog reeks is lezen haha! En wat fijn dat je leuke samenwerkingen hebt voor je blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *