The Awesome List: Things are beautiful if you love them

    Alle lieve felicitaties/cadeaus die we kregen voor ons 2-jarige huwelijks jubileum    samen daarvoor uit eten gaan    deze favorieten    de nieuwe aanpassingen aan mijn layout, waaronder het grotere lettertype (like?!)    in het algemeen mijn vernieuwde layout    onze badkamer verbouwing, hoewel de troep wel snel klaar mag zijn van me    leuke uitjes met werk    bijna bijna vakantie hebben    mijn blog reeks tips & trucs die het goed doet    lezen in Karin Slaughter in mijn vrije uurtjes (hierna nog 2 te gaan!)    onverwachts deze week vanaf Dinsdag vrij geweest    mijn nieuwe FAQ pagina (en aangepaste About pagina)    heel wat leuke samenwerkingen in de planning hebben staan voor mijn blog    

32 reacties op “The Awesome List: Things are beautiful if you love them

  1. Lettergrote like… Ik hoef niet meer over mijn bril heen te kijken (of mijn leesbril op te zetten wanneer ik de lenzen in heb) om je blog te lezen… [blij springend poppetje]

  2. Leuk je lijstje zo met die hartjes er tussen! Ik hoop dat de badkamer snel klaar is, dat geeft zo veel rommel.

  3. Wat een vrolijk en spontaan artikel! ๐Ÿ™‚ Wat fijn dat bijna vakantie hebt! Ik ga je blog reeks is lezen haha! En wat fijn dat je leuke samenwerkingen hebt voor je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *