The Awesome List: Things are beautiful if you love them

    Alle lieve felicitaties/cadeaus die we kregen voor ons 2-jarige huwelijks jubileum    samen daarvoor uit eten gaan    deze favorieten    de nieuwe aanpassingen aan mijn layout, waaronder het grotere lettertype (like?!)    in het algemeen mijn vernieuwde layout    onze badkamer verbouwing, hoewel de troep wel snel klaar mag zijn van me    leuke uitjes met werk    bijna bijna vakantie hebben    mijn blog reeks tips & trucs die het goed doet    lezen in Karin Slaughter in mijn vrije uurtjes (hierna nog 2 te gaan!)    onverwachts deze week vanaf Dinsdag vrij geweest    mijn nieuwe FAQ pagina (en aangepaste About pagina)    heel wat leuke samenwerkingen in de planning hebben staan voor mijn blog    

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

32 Comments

DQ

Wat een leuk lijstje! Altijd goed om je even te realiseren hoe leuk sommige kleine dingen wel niet zijn. X

Reply
Rianne

Lettergrote like… Ik hoef niet meer over mijn bril heen te kijken (of mijn leesbril op te zetten wanneer ik de lenzen in heb) om je blog te lezen… [blij springend poppetje]

Reply
Stephanie

Leuk je lijstje zo met die hartjes er tussen! Ik hoop dat de badkamer snel klaar is, dat geeft zo veel rommel.

Reply
Lizzy

Wat een vrolijk en spontaan artikel! 🙂 Wat fijn dat bijna vakantie hebt! Ik ga je blog reeks is lezen haha! En wat fijn dat je leuke samenwerkingen hebt voor je blog!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *