Geluksmomentjes

The Awesome List: Things are beautiful if you love them

    Alle lieve felicitaties/cadeaus die we kregen voor ons 2-jarige huwelijks jubileum    samen daarvoor uit eten gaan    deze favorieten    de nieuwe aanpassingen aan mijn layout, waaronder het grotere lettertype (like?!)    in het algemeen mijn vernieuwde layout    onze badkamer verbouwing, hoewel de troep wel snel klaar mag zijn van me    leuke uitjes met werk    bijna bijna vakantie hebben    mijn blog reeks tips & trucs die het goed doet    lezen in Karin Slaughter in mijn vrije uurtjes (hierna nog 2 te gaan!)    onverwachts deze week vanaf Dinsdag vrij geweest    mijn nieuwe FAQ pagina (en aangepaste About pagina)    heel wat leuke samenwerkingen in de planning hebben staan voor mijn blog    

 photo hannahdollery_designlovefestbackground_zpsae9d522b.jpg

0

32 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *