Netflix tips | 3 series die ik wil gaan zien van Netflix

Netflix. Ik hoorde er zoveel mensen over. M. wilde het wel even proberen met de proefperiode en nu hebben we het dus eventjes. Opzich heel fijn, vooral met deze regenachtige dagen. Theetje erbij, serie kijken… Zoals jullie weten kijk ik altijd series op Zondag (die ik over de gehele week opneem) Echter zijn dit mijn favo series die ik allemaal al heb gezien. Tijd voor iets nieuws dus!

Voor degene die niet weten wat Netflix is: dit is een online videotheek. Voor €7,99 per maand kan je onbeperkt films en series kijken. Het heeft best een groot aanbod maar de meeste series/films die erop staan zijn wel wat ouder. Bekijk hier het aanbod

In de serielijst was ik aan het zappen en kwam 3 (eigenlijk wel meer maar dit zijn de 3 die ik het eerste wil gaan bekijken) series tegen. Ik wilde met deze series altijd al een keertje beginnen, dus dit komt mooi uit.

Fringe

 photo fringe_wallpaper_zps90e0e8a2.jpg

De reeks draait rond FBI-agente Olivia Dunham, de verwarde maar geniale professor dr. Walter Bishop en zijn eveneens geniale zoon Peter. Zij worden belast met een aantal vreemde zaken die over de hele wereld gebeuren. Al die vreemde gebeurtenissen zijn blijkbaar op de een of andere manier aan elkaar gelinkt; er is duidelijk ‘een patroon’ te herkennen dat over alle zaken heen loopt.
Het patroon kan tevens gelinkt worden aan Massive Dynamic, een firma die een aantal patenten houdt op een aantal nieuwe technologieΓ«n en enkele mysterieuze onderzoeken doet. Alle zaken draaien rond Fringe science, een tak van de wetenschap die zeer speculatief en omstreden is. Voorbeelden van deze tak van de wetenschap zijn levitatie, telepathie en onzichtbaarheid.

Lie to me

 photo lie-to-me-tv-series-823487-1600x1200_zps856f4122.jpg

Lie to Me is een dramaserie over het bedrijf van Cal Lightman en zijn werknemers dat ingehuurd wordt om in onderzoeken de waarheid boven te halen. Dat doen ze door op gelaatsexpressies en lichaamstaal te letten tijdens ondervragingen. Het personage van Lightman werd gebaseerd op psycholoog Paul Ekman die een autoriteit is op dit gebied.

The Following

 photo thefollowing-banner_zps90c0218b.jpg

De FBI schat dat er momenteel meer dan 325 actieve seriemoordenaars zijn in de Verenigde Staten. Wat zou er gebeuren als deze moordenaars een manier van communiceren hebben en contact maken met elkaar? Wat zou er gebeuren als ze in staat waren om samen te werken en allianties in het gehele land te vormen? Wat als er een briljante psychotische seriemoordenaar in staat was om alles samen te brengen?
Een voormalige FBI-agent gaat weer aan de slag wanneer een seriemoordenaar ontsnapt uit de dodencel. Hij ontdekt al gauw dat de moordenaar een gevaarlijke aanhang heeft.

Ik ga beginnen met Fringe, aangezien hier zelfs 5 seizoenen van opstaan.

Hebben jullie Netflix?

About the Author

59 Comments

Little Yara

Geweldig! Nu ik eenmaal verhuisd ben en wat rust heb ik wil ook echt gaan beginnen met leuke series kijken! Vooral nu het weer wat minder wordt. hihi

Reply
Marcella

Wij kijken nu Suits op Netflix, maar we zijn al door beide seizoenen heen. Wel een onwijze aanrader overigens! Leuke tips heb jij!

Reply
Nicky

Nee, ik heb geen Netflix. Ben niet zo’n tv kijker. Als ik zin heb om tv te kijken, kijk ik gewoon iets wat er op is. Maakt me niet uit wat. Al is het Sesamstraat. Maar misschien is het wel wat voor Vriendje-lief…

Reply
Ineke

Oooh ik kende ze niet.. Nou even paar afleveringen downloaden dan. Weet ik weer wat te doen als ik creatief bezig ben en rustig serie’tje wil opleggen op de achtergrond πŸ™‚ ..

Reply
Kimberley

Wij zitten wel op één lijn. Haha. Fringe ben ik het laatste seizoen gestopt. Ik wil hem ooit afkijken, maar was even de interesse kwijt. Lie To me is ge-wel-dig. Echt. Heb in 5 dagen alle seizoenen gekeken. Dikke vette aanrader. The Following vond ik niks. Alles was te ‘makkelijk’. Maar mijn vriend is er weer helemaal gek van. Goeie smaak, jij. Haha.

Reply
Rianne

Ik ken die alle drie nog niet! Maar ik heb ook al lang Netflix, eigenlijk al sinds ze het introduceerde in Nederland, en ik zou nooit meer zonder kunnen! πŸ™‚ Zo fijn!

Reply
Anna

Jaaa Netflix πŸ˜€ the fringe klinkt wel leuk, maar verder ben ik zelf niet zo van politie/detective achtige series. Ik kijk liever naar de criminelen, haha. Breaking Bad, Orange is the new Black en Heroes (alhoewel daar vooral helden in zitten).

Reply
Amarins

O het lijkt mij heerlijk om Netflix te hebben, maar helaas kan ik het mij nu niet veroorloven. Maar een tijdelijk abonnement kan misschien wel. Toch maar even naar gaan kijken.

Reply
Noelle

Zowel van Fringe als van Lie to me heb ik meerdere afleveringen gekeken, maar ik heb het nooit echt gevolgd of begrepen. De verhalen klinken erg leuk en spannend ook vooral. πŸ™‚

Reply
Isabel Cristina

Wat leuk dat je nu van Netflix kan genieten. Fringe en Lie to me kende ik al, the following niet. Lie to me vond ik altijd erg leuk, veel kijkplezier met veel theetjes in leuke mokken! πŸ˜‰

Reply
Zwartraafje

Netfix heb ik niet. Gelukkig kan ik wel makkelijk series bekijken via de digibox. Door het lezen komt het er niet zo makkelijk van om bij te blijven met mijn favoriete series. Fringe hoort daar zeker ook bij, zelf ben ik momenteel seizoen 3 aan het bekijken. ‘Lie to me’ vond ik ook erg leuk, de laatste in je rijtje ken ik echter nog niet.

Reply
Claudia

Ik heb ook Netflix, maar heb deze series nog nooit gezien! Klinken als series die ik aan mijn lijst toe moet voegen (en dan ooit de tijd vrij maken om er aan te kunnen beginnen, haha!)

Reply
Laura

Wij hebben ook al een hele tijd Netflix echt super fijn. Het enige jammere er aan is misschien wel het aanbod. Van de week keek ik namelijk op de Amerikaanse en als je dat aanbod toch eens ziet.. Daar is dat van de Nederlandse Netflix echt niks bij. Ook ben ik zelf begonnen met Lie to me laatst, leuke serie! Fringe wil ik ook nog steeds eens zien.

Reply
Billy

nee, wij hebben Netflix niet.
Via onze provider kunnen wij een heleboel films en series bekijken, maar dat doen wij amper.

Reply
Lisa

Ik heb geen Netflix, maar misschien moet ik dat toch maar eens gaan aanschaffen, want je krijgt daar zoveel! Veel plezier met je series πŸ™‚

Reply
Enjoy! The Good Life

Netflix is top. Veel leuke series en films. Wel wat ouder maar niet minder leuk. En met pubers helemaal ideaal! Die kunnen op hun eigen laptop of Ipad kijken. Veel plezier met je proefabonnement!

Reply
saarenzo

Fringe lijkt me een goede serie! van the Following heb ik heel seizoen 1 gekeken, die is echt goed. Alleen bij seizoen 2 vond ik het een beetje langdradig en ongeloofwaardig worden en toen ben ik afgehaakt. Lie To Me heb ik ook een hele poos gekeken en die is ook goed! Helaas heb ik geen Netflix. Ik kijk gewoon alles op tv of koop het op dvd πŸ™‚

Reply
Aukje

We kijken hier heel vaak tv via Netflix. Ik vind Orange is the New Black een geweldige serie.
En House of Cards, ook erg goed.
Toevallig allebei Netflix-series. πŸ™‚

Reply
Kirsty

Wij hebben geen Netflix, als we iets willen zien downloaden we het meestal gewoon, dat vind ik eigenlijk net zo makkelijk!

Reply
Karen

Oooh Lie To Me!
Heb dit samen met mijn vriend gekeken.. Het is 1 van de weinige series die mijn vriend boeide. Je let nadien toch wel een beetje meer op je gezichtsuitdrukkingen πŸ˜›

Reply
Sylvana

Oh leuk om op deze manier weer nieuwe inspiratie op te doen! Ik ga ze onthouden πŸ™‚ .

Reply
Kiss & Make-up

Ik heb geen van de drie gezien. De laatste Netflix serie die ik heb gezien was Hart of Dixie, echt een aanrader.

Reply
Marion

Nee, ik heb nog geen Netflix, maar ik ben er wel serieus over aan het nadenken. Wie weet…

Reply
Diana

Nee, ik heb geen Netfix. Maar Fringe ken ik wel. Heb dacht ik 2 seizoenen in huis. Moet die nog even compleet maken.

Reply
Wanda

Nee, we hebben wel een andere betaalde downloadsite maar dan kun je geloof ik niet via de pc kijken. Die 2 bovenste series lijken me erg leuk, The Following heb ik grotendeels op tv gezien en is zeker erg spannend!

Reply
tineke

Lie to me wil ik ook nog wel gaan proberen, bedankt voor de tip! Ben altijd nog opzoek naar nieuwe netflix favorieten! πŸ˜‰

Reply
annouska

Ik heb ze alle drie al gezien en stuk voor stuk zijn het leuke series. Ze staan ook in volgorde van mijn top 3: fringe – lie to me – the following.

Reply
Simone

Leuk! Ik heb ook Netflix. Ik wil eens beginnen aan New Girl. Maar ja ik moet dan ook de rust weten te vinden om er tijd voor te nemen πŸ˜› Nu kijk ik eigenlijk alleen films πŸ™‚

Reply
Amy

Oeh, Lie to me lijkt me erg gaaf! Heb alleen geen Netflix, maar misschien ook maar eens een proefabonnementje aanvragen πŸ™‚

Reply
Bente

Ik heb geen Netflix nee, en hou dat denk ik ook maar zo. Wil niet hele avonden en weekenden aan de tv buis geplakt zijn en dat heb ik zo nog een beetje onder controle πŸ˜‰

Reply
Laura

Jaaah! Sinds anderhalve maand ofzo. Filmpjes samen met de man en als ik alleen ben lekkere vrouwenseries: Pretty Little Liars en Drop Dead Diva momenteel. Oh en samen nog Orange is the new Black.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *