Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Boeken, film/tv & youtube

Netflix tips | 3 series die ik wil gaan zien van Netflix

Netflix. Ik hoorde er zoveel mensen over. M. wilde het wel even proberen met de proefperiode en nu hebben we het dus eventjes. Opzich heel fijn, vooral met deze regenachtige dagen. Theetje erbij, serie kijken… Zoals jullie weten kijk ik altijd series op Zondag (die ik over de gehele week opneem) Echter zijn dit mijn favo series die ik allemaal al heb gezien. Tijd voor iets nieuws dus!

Voor degene die niet weten wat Netflix is: dit is een online videotheek. Voor €7,99 per maand kan je onbeperkt films en series kijken. Het heeft best een groot aanbod maar de meeste series/films die erop staan zijn wel wat ouder. Bekijk hier het aanbod

In de serielijst was ik aan het zappen en kwam 3 (eigenlijk wel meer maar dit zijn de 3 die ik het eerste wil gaan bekijken) series tegen. Ik wilde met deze series altijd al een keertje beginnen, dus dit komt mooi uit.

Fringe

 photo fringe_wallpaper_zps90e0e8a2.jpg

De reeks draait rond FBI-agente Olivia Dunham, de verwarde maar geniale professor dr. Walter Bishop en zijn eveneens geniale zoon Peter. Zij worden belast met een aantal vreemde zaken die over de hele wereld gebeuren. Al die vreemde gebeurtenissen zijn blijkbaar op de een of andere manier aan elkaar gelinkt; er is duidelijk ‘een patroon’ te herkennen dat over alle zaken heen loopt.
Het patroon kan tevens gelinkt worden aan Massive Dynamic, een firma die een aantal patenten houdt op een aantal nieuwe technologieën en enkele mysterieuze onderzoeken doet. Alle zaken draaien rond Fringe science, een tak van de wetenschap die zeer speculatief en omstreden is. Voorbeelden van deze tak van de wetenschap zijn levitatie, telepathie en onzichtbaarheid.

Lie to me

 photo lie-to-me-tv-series-823487-1600x1200_zps856f4122.jpg

Lie to Me is een dramaserie over het bedrijf van Cal Lightman en zijn werknemers dat ingehuurd wordt om in onderzoeken de waarheid boven te halen. Dat doen ze door op gelaatsexpressies en lichaamstaal te letten tijdens ondervragingen. Het personage van Lightman werd gebaseerd op psycholoog Paul Ekman die een autoriteit is op dit gebied.

The Following

 photo thefollowing-banner_zps90c0218b.jpg

De FBI schat dat er momenteel meer dan 325 actieve seriemoordenaars zijn in de Verenigde Staten. Wat zou er gebeuren als deze moordenaars een manier van communiceren hebben en contact maken met elkaar? Wat zou er gebeuren als ze in staat waren om samen te werken en allianties in het gehele land te vormen? Wat als er een briljante psychotische seriemoordenaar in staat was om alles samen te brengen?
Een voormalige FBI-agent gaat weer aan de slag wanneer een seriemoordenaar ontsnapt uit de dodencel. Hij ontdekt al gauw dat de moordenaar een gevaarlijke aanhang heeft.

Ik ga beginnen met Fringe, aangezien hier zelfs 5 seizoenen van opstaan.

Hebben jullie Netflix?

0

59 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *