Snapshots Week#33/2014

 photo collage_zpsbdd813cd.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week genoot ik van oude muziek nummers, maakt ik een nieuwe layout en was veel bezig met mijn blog, was ik erg toe aan vakantie (nu nog 2 weken!) , had ik 2 dates met vriendinnetjes en kocht ik heel wat leuke spulletjes. Kijken jullie mee?

 photo 1_zpsd8bd1b14.jpg

De eerste werkdag gingen we met de kids naar de kinderboerderij. DE kinderboerderij waar ik altijd als klein meisje kwam. Zo leuk om al die herinneringen die boven komen als je daar loopt. Het eendje wat ik daar ooit had gevonden, het ‘koeien melken’ (aan zo’n hout bord waar uiers aan hangen en water uitkomt), een kalfje geboren zien worden, de chinchilla’s die ze daar toen hadden. En zo kan ik nog wel even doorgaan. De kinderen vonden het ook heerlijk er te zijn!
Heerlijk ’s ochtends jeugdsentiment op. Heel wat liedjes geluisterd van de BSS. Ik kan alles mee zingen en alle dansjes erbij (*bloos*) Nog steeds na al die jaren kan ik super vrolijk worden van deze muziek.

 photo 2_zps433edb22.jpg

Next! Gevallen van Karin Slaughter. Dit boek had ik al eens gelezen maar in het kader van ‘de-reeks-op-volgorde-lezen’ ben ik hem weer aan het lezen. Hierna nog maar 3 boeken tot ik helemaal klaar ben. Mijn doel? Dit allemaal uitlezen vóórdat ik vakantie heb op 1 September. Moet te doen zijn toch?!
Deze kwam ik tegen en MOET IK GEWOON HEBBEN. Deze wil ik graag in mijn nieuwe mokkenkast zetten.

 photo 3_zpsd058cdd2.jpg

Ik was deze week veel bezig met mijn blog. Ik had veel blog inspiratie en ben ook weer begonnen aan een nieuwe layout. Ik ben er echt super blij mee. Nog wat kleine aanpassingen waaraan ik bezig ben maar in grote lijnen dik tevreden. Hij is rustiger dan de vorige en toch echt helemaal ‘Sas’ vind ik.

 photo 4_zps151a6dda.jpg

Ik had veel leuke werkdagen! we gingen veel naar de speeltuin & waren veel buiten. Ook leuke knutsel activiteiten gedaan met de kinderen en veel gekaart. Zo leuk om met elk kind een band te hebben en er zoveel voor terug te krijgen.
Ik kreeg ’s ochtends ook een loom-ring van jongetje L. (leuk, want dit jongetje is van een andere locatie en zie ik helemaal niet zoveel) Had hij speciaal voor mij thuis gemaakt. Cute!

 photo 5_zps82d3b65f.jpg

Lief vriendinnetje Sabine had wat leuks geknutseld voor ons 2 jarig trouw jubileum. Super leuk dat ze dit heeft gemaakt voor ons. Hij staat te pronken in de woonkamer. Volgende week Woendag alweer 2 jaar getrouwd, wat vliegt de tijd.
Zucht. Yara is weer vol lop bezig met het slopen van de plinten. Ik zit met mijn handen in het haar wat te doen. Misschien dat het uit verveling is?! Ik zou het niet durven zeggen. Ook kan ze dus de kastdeuren open maken en had ze weer van alles eruit gejat.

 photo 6_zps70035caf.jpg

Ik ging Vrijdag gezellig met vriendinnetje Wendy en haar dochtertje naar de Primark. Goed geslaagd en heel wat leuke spullen gekocht die ik al een tijdje zocht! Ook nog eens bij de Cool Cat wat shirtjes voor M. meegenomen en heerlijk gebageld (ik weet niet of dit een woord is maar ik vind van wel). De buit? Een nieuwe toilettas, 2 onder-truitjes, Londen shirt, een vest, 2 zonnebrillen, een vest met sterren, een nieuwe broek en 2 tassen. Voor M. 2 shirts en bij de Cool Cat nog eens een stuk of 6.

 photo 7_zps31f56be6.jpg

Zaterdag ging ik naar de stad met vriendinnetje Leona. Was gezellig weer even bij te kletsen. We zijn gaan eten bij de HEMA en hebben nog wat in winkeltjes geneusd. Ik heb alleen wat huishoudelijke spulletjes meegenomen bij de Action vandaan.
Ja het is zover. Vanaf Zaterdagochtend had ik geen badkamer meer. Ze zijn volop bezig alles om te leggen. Vandaag zijn ze begonnen met het leidingwerk. Zondag wordt dit afgemaakt en als het goed is kan er Maandag verder worden opgebroken. Ik douche nu dus een aantal dagen bij mijn ouders. Ben echt super benieuwd naar het resultaat!!! Zal vast wel erg mooi worden zo aan onze wc te zien (het worden dezelfde tegels die we gebruiken) Kan ook niet wachten dat alles weer op z’n plek staat en de troep uit mijn huis is.

 photo PicMonkeyCollage_zps00341742.jpg

Verder veel genoten van m’n me-time. Gezellig samen met Yara, een kopje thee en een boek.


Pluspuntje van de week: Mijn nieuwe layout, creaties krijgen van kinderen op werk & het lieve cadeautje van Sabine.
Minpuntje van de week: Het slechte slapen, sommige nachten erg slecht geslapen mede door het slechte weer.
Boek van de week: Begonnen in Gevallen van Karin Slaughter. Deze had ik al gelezen heel lang geleden. Leuk om hem nu te lezen in volgorde dan heb je toch wat meer achtergrond informatie. Hierna nog 3 te gaan dan komt een blogje over haar boeken online.
Film/liedje van de week: Geen liedje maar muziekalbum. Die van John Legend – Love In The Future (Deluxe Edition). Vooral het liedje We Loved It (feat. Seal) is een heerlijk nummer.
Aankoop van de week: Al mijn nieuwe spulletjes van de Primark.

Hoe was jullie week?

J

 • Volg mij op Instagram
 • 58 reacties op “Snapshots Week#33/2014

  1. Wat een leuke week weer!
   En wat knap dat je het voor elkaar krijgt om zo veel boeken te lezen terwijl je werkt. Ik wilde in mijn vakantie ook een hoop boeken uitlezen, maar dit is helaas niet gelukt.

   1. Mijn streven is voor mijn vakantie (officieel 1 September, ben 3 dagen ervoor al vrij) alle boeken van Karin uit te lezen. Ik ben nu nog bezig in een dikke en moet er hierna nog 2… Ben benieuwd of me dat gaat lukken! In de aankomende vakantie wil ik ook zeker veel gaan lezen. Ik zal er zeker aan het einde van de vakantie een blogje over schrijven mocht dat zijn gelukt!

  2. Ooohhh eindelijk met de badkamer bezig.. Fijn fijn! En nog 3 boeken te gaan, nice, Ik heb nu ook eindelijk de laatste 2 in huis die ik moet lezen!

  3. Leuk sas! die mok haha wat een leuke mok 😛 heb je er nog niet genoeg 😉 . Nog bedankt voor je hulp voor mijn blog 🙂

  4. Ja hoor, die nieuwe lay-out ziet er super uit. Zeker met die mooie header erbij. Rustgevend én overzichtelijk. Ik weet niet waar je de katten-mok gevonden hebt, maar die lijkt me een ideaal cadeau voor een goede vriendin van me.

  5. Wat een leuke foto’s, ijs koffies zijn er heerlijk uit. Op mn blog kun je zien hoe mijn week was 😉 Liefs <3

  6. Je hebt echt een leuke layout gemaakt! Vind het zelf ook erg leuk om lekker te knutselen aan een nieuwe layout.
   En je week ziet er verder erg gezellig uit, winkelen, bij de bagel en beans eten en een icecoffee is nooit verkeerd lijkt mij!

  7. Super leuk om te lezen en leuke foto’s 🙂 . Die mok is echt te cute!!

   Ik heb je trouwens ook genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie 🙂 .

  8. Mooie layout hoor! Ik wilde maar dat ik zelf zo creatief was op dat gebied! Alweer 2 jaar getrouwd… gaat echt snel he? Ik kan me je blogs over jullie trouwdag nog zo goed herinneren!

  9. Oeh lekker iced coffee! Wil die ook eens proberen. Wat leuk dat jullie samen gingen shoppen! Ben daar ook weer eens aan toe.

  10. Klinkt als een fijn weekje. En dat moet zeker lukken, die laatste 3 boeken voor 1 september! Je gaat er echt in een sneltrein vaart doorheen 🙂

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *