Last week’s favorites #8

Onverwachts is dit mijn laatste werkdagje van de week! Doordat het erg rustig is heb ik een dag kunnen ruilen & vrij nemen. Dat wordt dus vooral genieten en helpen met het verbouwen van onze badkamer.

Aankoopjes van de laatste weken. Ikea, Action, Coolcat en Primark

 photo 6_zps70035caf.jpg

De afgelopen weken heb ik heel wat leuke items kunnen shoppen! Aangezien ik niet zo van de ‘shoplogs’ ben verwerk ik ze in deze favorites. Bij de Primark ben ik super geslaagd, ook voor wat dingen waarnaar ik al een tijdje opzoek was. Ik kocht wat truitjes, 2 tassen en zonnebrillen. Bij de Coolcat vond ik zelf 1 truitje en nam een hele berg mee voor M. Laatst plaatste ik al een Ikea blogje met onze aankoopjes. Ik had de afgelopen tijd veel leuke dates met vriendinnetjes waarbij we heerlijk gingen shoppen en heb kunnen bijkletsen. Super gezellig dus!

Mijn blog. Layout, enquête & tips en trucs reeks

 photo blog_zps2049a497.jpg

Ik werkte veel aan mijn blog! Zoals jullie weten heb ik een vernieuwde layout waar ik super tevreden mee ben. Mijn header vind ik echt super cute. Ik deelde met jullie de enquête uitslagen over mijn blog. Ik heb veel leuke reacties gekregen en opbouwende kritiek. Nog bedankt voor het invullen! Ook ben ik gestart met een Tips en trucs reeks die bij veel bloggers in de smaak vallen. Ik ga hier dus zeker mee door. > Misschien dat jullie nog ideeën hiervoor hebben wat jullie graag zouden willen in deze reeks?

Het begin van de badkamer verbouwing

 photo IMG_20140816_133525_zps89a76dd9.jpg

EINDELIJK! Na al die jaren dat we de badkamer wilde doen en er telkens wat tussen kwam: Nu is het dan eigenlijk zover. 16-8 is de verbouwing begonnen (en ga ik dus gezellig douche bij mijn ouders) We hopen in ongeveer 2 weken klaar te zijn. Ik ben super benieuwd hoe het eruit komt te zien maar te oordelen naar onze wc (die dezelfde tegels heeft) gaat dat helemaal goed komen. Een grotere badkamer, eindelijk! Before & after foto’s komen uiteraard als alles af is. Ook heb ik filmpjes opgenomen die ik hier zal plaatsen.

Saskia-time

 photo IMG_20140816_163951_zps5583a1ae.jpg

Veel genomen de laatste tijd, heerlijk! Veel gerelaxt, theetjes gedronken en alweer bijna het boek van Karin Slaughter uit. Ik probeer wat meer tijd voor alles te nemen. Normaal móet er van alles (van mezelf) en nu geniet ik meer. Zondag is altijd lees/serie-kijk dag. Heerlijk om zo je week af te kunnen sluiten en een nieuwe te kunnen beginnen.

.


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7

About the Author

43 Comments

Marcella

Shoppen is voor mij een tijdje geleden. Zaterdag gaan we op pad in Utrecht, hoop dat ik wat leuks vind! En ik moet nodig weer een boek lezen. Zó fijn altijd!!

Reply
Mieke

Heerlijk, zo’n korte werkweek! Jammer dat het niet echt lekker weer is, maar dat maakt het vast ook wat minder “erg” om in de badkamer te klussen en dus binnen te zitten.
Succes met de verbouwing, ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien!

Reply
irene

Ik blijf je lay out super leuk vinden 🙂 de header is idd echt leuk ! liefs irene

Link verwijderen

Reply
Jorien

Wat is je nieuwe layout leuk geworden zeg! En super dat de badkamer verbouwing is begonnen. Ik denk dat het heel mooi gaat worden.

Reply
Saartje

Wat heb je lekker geshopt zo te zien, heerlijk goed geslaagd! Wat fijn dat je de badkamer kunt verbouwen, ik ben benieuwd naar het eindresultaat, succes! x

Reply
Laura

Wat fijn dat je straks gewoon al lekker weekend hebt! Geniet maar lekker van die vrije dagen ^^

Reply
Jenny

Heerlijk lekker shoppen! En goed dat jullie begonnen zijn aan die helse klus, ben benieuwd naar het resultaat! Doen jullie het zelf?

Reply
SAS

Ja we doen het zelf. Nouja WIJ. Eerder HIJ haha. Hij heeft wel wat mensen van zijn werk geregeld (zoals je weet is hij timmerman) om te helpen met slopen/opbouwen en een loodgieter en elektricien. Dat zijn de 2 dingen die hij niet echt zelf kan.

Reply
Sylvana

Wat een leuk overzichtje zo! Je blog ziet er erg mooi uit. Succes met de verbouwing van de badkamer (het hele huis is waarschijnlijk helemaal stoffig er door..). Ben benieuwd naar de after foto’s!

Reply
Chantal

De Primark zie ik in je foto’s staan… daar zul je me niet zien, om principiële redenen… als iets ZO goedkoop is, dan vrees ik voor de arbeidsomstandigheden bij het maken en daar wil ik niet aan bijdragen.

Reply
SAS

Ik vind het gewoon een gezellige winkel om te shoppen met vriendinnen. Maar kan me voorstellen dat sommige mensen hier twijfels bij hebben.

Reply
Simone

Wat een leuke favorieten. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de badkamer. Hopelijk gaat de verbouwing goed en is hij dus lekker op tijd klaar!

Reply
Yudeska

Super , hopelijk komt dat ook snel klaar kan je lekker thuis douche! En genieten van je nieuwe badkamer 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *