Last week’s favorites #8

Onverwachts is dit mijn laatste werkdagje van de week! Doordat het erg rustig is heb ik een dag kunnen ruilen & vrij nemen. Dat wordt dus vooral genieten en helpen met het verbouwen van onze badkamer.

Aankoopjes van de laatste weken. Ikea, Action, Coolcat en Primark

 photo 6_zps70035caf.jpg

De afgelopen weken heb ik heel wat leuke items kunnen shoppen! Aangezien ik niet zo van de ‘shoplogs’ ben verwerk ik ze in deze favorites. Bij de Primark ben ik super geslaagd, ook voor wat dingen waarnaar ik al een tijdje opzoek was. Ik kocht wat truitjes, 2 tassen en zonnebrillen. Bij de Coolcat vond ik zelf 1 truitje en nam een hele berg mee voor M. Laatst plaatste ik al een Ikea blogje met onze aankoopjes. Ik had de afgelopen tijd veel leuke dates met vriendinnetjes waarbij we heerlijk gingen shoppen en heb kunnen bijkletsen. Super gezellig dus!

Mijn blog. Layout, enquête & tips en trucs reeks

 photo blog_zps2049a497.jpg

Ik werkte veel aan mijn blog! Zoals jullie weten heb ik een vernieuwde layout waar ik super tevreden mee ben. Mijn header vind ik echt super cute. Ik deelde met jullie de enquête uitslagen over mijn blog. Ik heb veel leuke reacties gekregen en opbouwende kritiek. Nog bedankt voor het invullen! Ook ben ik gestart met een Tips en trucs reeks die bij veel bloggers in de smaak vallen. Ik ga hier dus zeker mee door. > Misschien dat jullie nog ideeën hiervoor hebben wat jullie graag zouden willen in deze reeks?

Het begin van de badkamer verbouwing

 photo IMG_20140816_133525_zps89a76dd9.jpg

EINDELIJK! Na al die jaren dat we de badkamer wilde doen en er telkens wat tussen kwam: Nu is het dan eigenlijk zover. 16-8 is de verbouwing begonnen (en ga ik dus gezellig douche bij mijn ouders) We hopen in ongeveer 2 weken klaar te zijn. Ik ben super benieuwd hoe het eruit komt te zien maar te oordelen naar onze wc (die dezelfde tegels heeft) gaat dat helemaal goed komen. Een grotere badkamer, eindelijk! Before & after foto’s komen uiteraard als alles af is. Ook heb ik filmpjes opgenomen die ik hier zal plaatsen.

Saskia-time

 photo IMG_20140816_163951_zps5583a1ae.jpg

Veel genomen de laatste tijd, heerlijk! Veel gerelaxt, theetjes gedronken en alweer bijna het boek van Karin Slaughter uit. Ik probeer wat meer tijd voor alles te nemen. Normaal móet er van alles (van mezelf) en nu geniet ik meer. Zondag is altijd lees/serie-kijk dag. Heerlijk om zo je week af te kunnen sluiten en een nieuwe te kunnen beginnen.

.


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7

43 reacties op “Last week’s favorites #8

  1. Shoppen is voor mij een tijdje geleden. Zaterdag gaan we op pad in Utrecht, hoop dat ik wat leuks vind! En ik moet nodig weer een boek lezen. Zó fijn altijd!!

  2. Heerlijk, zo’n korte werkweek! Jammer dat het niet echt lekker weer is, maar dat maakt het vast ook wat minder “erg” om in de badkamer te klussen en dus binnen te zitten.
    Succes met de verbouwing, ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien!

  3. Wat heb je lekker geshopt zo te zien, heerlijk goed geslaagd! Wat fijn dat je de badkamer kunt verbouwen, ik ben benieuwd naar het eindresultaat, succes! x

  4. Heerlijk lekker shoppen! En goed dat jullie begonnen zijn aan die helse klus, ben benieuwd naar het resultaat! Doen jullie het zelf?

    1. Ja we doen het zelf. Nouja WIJ. Eerder HIJ haha. Hij heeft wel wat mensen van zijn werk geregeld (zoals je weet is hij timmerman) om te helpen met slopen/opbouwen en een loodgieter en elektricien. Dat zijn de 2 dingen die hij niet echt zelf kan.

  5. Wat een leuk overzichtje zo! Je blog ziet er erg mooi uit. Succes met de verbouwing van de badkamer (het hele huis is waarschijnlijk helemaal stoffig er door..). Ben benieuwd naar de after foto’s!

  6. De Primark zie ik in je foto’s staan… daar zul je me niet zien, om principiële redenen… als iets ZO goedkoop is, dan vrees ik voor de arbeidsomstandigheden bij het maken en daar wil ik niet aan bijdragen.

    1. Ik vind het gewoon een gezellige winkel om te shoppen met vriendinnen. Maar kan me voorstellen dat sommige mensen hier twijfels bij hebben.

  7. Wat een leuke favorieten. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat van de badkamer. Hopelijk gaat de verbouwing goed en is hij dus lekker op tijd klaar!

  8. Super , hopelijk komt dat ook snel klaar kan je lekker thuis douche! En genieten van je nieuwe badkamer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *