photo week31_zps1675ba2b.jpg

Snapshots is een terugkerende post met een terugblik van de afgelopen week/weken met gebruik van Instagram foto’s!

Deze week haalde Yara weer eens een streek uit, las ik erg veel, kocht ik weer eens een theebeker (en een nieuwe mokkenkast!) tijdens een leuke date met vriendinnetje Wendy en was ik super blij met mijn nieuwe Vívofit. Kijken jullie mee?

 photo xjcbxzjvbxn_zps48456020.jpg

Ik begin deze keer eens met wat weekend foto’s van vorige weekend. We hebben heerlijk genoten van het weekend en samen veel series gekeken.
Ik ruimde mijn theemokken-plank eens op. Het paste niet meer *dillema* Dus ik verspreiden het een beetje over de overige planken. M. heeft het einde van de week een ander kastje gekocht (die ik in het volgend blogje laat zien) dus deze indeling is alweer oud hihi.

 photo xjcbxzjvbxn2_zps5f721213.jpg

Elk vrij minuutje heerlijk lezen. Ik moet nu nog 4 boeken van Karin Slaughter lezen en dan heb ik haar reeks uit!
Tsja. Dit tref je dan op de grond als je uit bed komt. Er zaten 3 stokjes in. Lagen achter in de kast met de deur dicht. Deur stond open, alles lag uit de kast en ze heeft er lekker (met plastic en al!) aan lopen eten. Heel fijn. Ze heeft 2 keer plastic gespuugd en hoop dat ze er geen last meer van heeft. Hoewel, misschien stopt ze dan een keer met die stomme streken.

 photo xjcbxzjvbxn3_zpse84e3fa9.jpg

Ik heb weer heel wat leuke werkdagen gehad. Vooral elke dag de (teen)nagels van alle meiden (en sommige jongens) gelakt. ‘Wat kan je dat mooi’. Verder had ik Woensdag onverwachts een kort werkdagje wat ook altijd wel lekker is. Week 3 zit erop van de zomervakantie. Op de helft, nog 3 te gaan dan heb ik vakantie.
Ik ging op mijn vrije dag gezellig met lief vriendinnetje Wendy richting de stad. Het was echt heerlijk weer!

 photo xjcbxzjvbxn4_zpsc65e7718.jpg

Ik ben goed geslaagd met shoppen en we aten heerlijk een lunch bij Bagels & Beans. Kylie (haar kindje) vond de komkommers wel erg lekker.. Verder veel spullen voor mijn haar gekocht, wat cadeaus, een nieuwe mok (want ik had er nog niet genoeg) en een nieuw koffiezetapparaat voor onze gasten, wij drinken geen koffie.
Ik plaatste op Instagram dit plaatje met alle dingen eronder waar ik dankbaar voor was. Ik vroeg aan jullie ook waar je dankbaar voor was. Super leuk om zoveel leuke reacties erop te krijgen.

 photo xjcbxzjvbxn5_zpse24bc3e1.jpg

Zo zag mijn ochtend op werk eruit: wachten tot er kids kwamen. Heerlijk nog even kunnen lezen met een theetje erbij. Een fijnere ochtend op werk kan ik me niet wensen (thuis is uiteraard beter maar als ik toch op werk moet zijn..)
Ik heb hem ook de vivofit. Ik schreef er een artikel over en zodra ik hem een tijd heb uitgeprobeerd komt er nog 1 online met mijn bevindingen. Wat een super leuk ding is het zeg! Ik vind het erg interessant om alle statistieken samen te zien. En mijn slaap ritme, benieuwd hoe het er over een maandje uitziet.

 photo fsdsdfdfdf_zps56049a17.jpg

Deze lieve kaart kreeg ik van vriendinnetje Leona. Zomaar.
De eerste kaart voor ons 2-jarig jubileum is binnen. Deze komt van Sandra, een vriendin van mijn moeder uit Canada.

 photo xcxzdc_zps55b0afb6.jpg

Yara is echt een knuffelkat! Ze komt het liefste 24/7 op je schoot liggen, heerlijk! Altijd zo gezellig. Ook op bed komt ze altijd bij me series kijken.

 photo zxccxcxcxcsddsrferf_zps86309c67.jpg

Ayla is daar in tegen niet echt een schoot kat. Wel wil ze er altijd naast of achter. Als ik achter de laptop zit staat ze altijd me aan te tikken met haar pootje (geen geintje!) en te miauwen van schuif eens op. Ze komt dan heerlijk achter me liggen. Zelfde doet ze altijd in bed, naast me liggen ónder de dekens.
Zaterdag was IKEA-shop dagje. Wat we allemaal hebben gekocht? Veel nieuw bestek/borden, een nieuwe lamp en een vitrine kast en kast voor mijn mokken! Ik zet er morgen een (foto)blogje over online.


Pluspuntje van de week: Het lieve kaartje dat ik kreeg van Leona en Sandra.
Minpuntje van de week: Heel erg oververmoeid zijn en daardoor heel veel bij-tukken overdag.
Boek van de week: Karin Slaughter – Genesis die ik uitlas. Geweldig boek! Met een mooie zin waar ik binnenkort een blogje van online laat komen. Nu next van Karin Slaughter: Verbroken.
Film/liedje van de week: Anders Nilsen – Salsa Tequila op de terugweg van werk naar huis, Hard aan, meebleré en dansen achter het stuur.
Aankoop van de week: Mokkenkastje!

J

 • Volg mij op Instagram
 • 0

  45 reacties

  45 thoughts on “Snapshots Week#32/2014

  1. Marcella schreef:

   Fijne kattenfoto’s! En nooit genoeg theemokken toch! 🙂

  2. Joanne schreef:

   Ziet eruit als een leuke week! 🙂

  3. Sanne schreef:

   Wat een leuke week weer!

  4. Saskia schreef:

   Leuk overzichtje weer…

  5. DQ schreef:

   Leuke foto’s! Wat een super lieve kat. Xx

  6. Infinity schreef:

   Leuke foto’s weer!
   Yara is zo schattig! Ik ben dol op katten!

   Liefs,
   Eva ♥

  7. Lief meisje schreef:

   Wat heb je weer veel gedaan. Volgens mij zijn er heel veel mensen deze week bij de ikea geweest. Ik kom allemaal logje of tweets er over tegen.

  8. Oum Feerozah schreef:

   Wat een heerlijke dagen zeg, je food pics zagen er zoooo lekker uit

  9. Nicole schreef:

   Oh heb ik die post van little things gemist? Leuk overzicht weer..

  10. Billy schreef:

   mooie momenten die vastgelegd werden, Saskia!

  11. Emmy schreef:

   Wat een geweldig leuk overzicht zo, leuk artikel! Liefs Emmy

  12. Jenn schreef:

   Leuke foto’s weer!

  13. Annelies schreef:

   Leuk overzichtje weer! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  14. Shanti schreef:

   Wat een heerlijk overzicht weer. Superleuk he zo’n “zomaar” kaartje, ik kreeg vorige week ook zomaar een kaartje van een vriendin in de bus en dat zorgde voor een grote glimlach op mijn gezicht 🙂

  15. Zwartraafje schreef:

   Die twee katten kwamen het nadien al knuffelend goed maken dat ze de hele verpakking hadden stuk gemaakt. 🙂 Leuk hé, kaartjes krijgen. Eén van de redenen waarom ik steeds zo uitkijk naar Kerst en mijn verjaardag. Tussendoor maak ik gewoon zelf veel kaartjes om te versturen.

   1. SAS schreef:

    Haha dat zal het vast zijn 😉

    En altijd zo leuk kaartjes krijgen & sturen.

  16. Madeleine schreef:

   Wat een leuke foto’s. Wat heb je een lieve katten 🙂 Ik zou die ook wel willen, helaas allergisch 🙁 Ze lijken me echt leuk, gezellig en maken je huis knus. En ze zullen er altijd voor je zijn!!! Fijne zondag en vast een fijne week…

  17. Kirsty schreef:

   Leuke foto’s! Wat een schattige kattenfoto’s ook! 🙂

  18. Chantal schreef:

   Leuk overzicht! Op het werk lezen met een kop thee klinkt goed 😉

  19. irene schreef:

   Ziet er weer uit als een leuk weekje, liefs irene

   Link verwijderd

  20. Agneta schreef:

   Wat een prachtige blog heb je! Mooi en uniek. Dit is de eerste keer dat ik op je blog kom en ga je ook meteen volgen op Bloglovin. Je week zag er ook heerlijk uit.

   Liefs Agneta

  21. Petra schreef:

   Heerlijk overzichtje weer. Ik ben benieuwd naar je Ikea aankopen al zag ik er natuurlijk al een paar voorbij komen op Instagram.

  22. Isabel Cristina schreef:

   Leuke foto’s! ben benieuwd naar je nieuwe kastje!

  23. Linda schreef:

   Ik ben benieuwd naar je mokkenkastje en -collectie! 🙂

  24. Melissa schreef:

   Erg leukek foto’s! 🙂 Ben wel benieuwd naar je nieuwe (waarschijnlijk-alweer-helemaal-vol) mokkenkast 😉

   1. SAS schreef:

    Haha vol is hij zeker 😛 😀

  25. Noelle schreef:

   Ahh kattenstreken! Die van ons kunnen er ook wat van, zullen door blikken heen bijten als ze iets ruiken dat ze willen haha Oh en Bagels en Beans mis ik! Toen ik in Leiden woonde kwam ik daar regelmatig, maar ik moet eens zoeken of ze het ook in het Zuiden van het land hebben.

   1. SAS schreef:

    Haha ja katten hebben soms rare streken. Ik hoop voor je dat ze ze in het Zuiden van het land ook hebben, mjammie!

  26. Marion schreef:

   Heerlijke rubriek is dat toch. Leuk om iedere week weer te zien. Goed dat je je niet verzet hebt tegen de moeheid en lekker bijgeslapen hebt. Verstandig. Fijne zondag!

  27. Kelly schreef:

   Leuke foto’s! 🙂

  28. Birte schreef:

   Leuke foto’s! Ik ben trouwens een supergoed boek aan het lezen, dat ook wordt aangeraden door Karin Slaughter: ‘In The Darkes Corner’ van Elizabeth Haynes. Echt een aanrader!

   1. SAS schreef:

    Thanks voor de tip!

  29. Laura - Lulufashion.nl♡ schreef:

   Super leuk artikel, leuke foto’s. Heb net ook zo’n soort artikel gemaakt! X

  30. Pauline schreef:

   Leuke foto’s, mooi sfeertje!

   Liefs,
   Pauline

  31. Simone schreef:

   Wat een leuk overzichtje van je week! Fijne zondag!

  32. Jenny schreef:

   Ooooh die kat van jou!!

  33. Sylvana schreef:

   Leuke foto’s! En wat een lieve katjes 🙂 .

  34. Miranda schreef:

   Ik vind je overzichtjes altijd zo leuk!

   1. SAS schreef:

    Dankjewel 😀 Ik vind ze ook altijd super leuk om te maken.

  35. Amy schreef:

   Fijn weekje! Vervelend alleen dat je zo moe was. Hopelijk is dat nu een beetje bijgetrokken!

  36. Bente schreef:

   Ben benieuwd naar de mokkenkast. Betekend dat ook dat je nu extra ruimte hebt om nieuwe mokken te kopen? 😉

   1. SAS schreef:

    Uiteraard! Mijn kast in de keuken die eerst volstond is nu praktisch leeg 😀

  37. Bianca schreef:

   Leuk om te zien! Dat kaartje “ik ben onderste boven van je” is echt schattig haha! x

  38. Lisa schreef:

   Ah, wat schattig is Yara! 🙂 Ik lees ook veel te veel, haha. Prettige zondag! x

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *