New in: Onze nieuwe aankoopjes van de Ikea


Ikea. Een winkel waar 90% van ons huis uit bestaat. Hoewel ik het altijd een erg lange dag vind, aangezien je echt langs ALLES moet lopen is het wel altijd een bezoekje waard. En dit keer gingen we met een doel. Een doel wat we zeker hebben gehaald. Wat we hebben aangeschaft?

 photo bodjesss_zps96e9fee3.jpg

We zagen ontzettend veel leuk bestek & borden. Aangezien we alles wat we nu hadden al echt jΓ‘ren hebben besloten we wat nieuwe te kopen. Heel wat grote eetborden, wat kleine bordjes waaronder deze die je hierboven ziet (vond ze zo cute) en wat nieuwe messen/kommen en nog 2 potten waar spaghetti in kan.

 photo kastM_zpsce72212a.jpg

M. verzameld figurines. Een hele verzameling heeft hij al. Deze stonden boven op een kast omdat we eigenlijk geen plek hadden voor een vitrinekast. Nu wel de huiskamer hebben verbouwd is er ruimte gekomen en heeft hij eindelijk al zijn poppetjes bij elkaar staan. Hoewel ik er zeker niet van hou vind ik wel dat het nu wat meer tot zijn recht komt. En, pluspuntje vanaf de bank is het niet te zien πŸ˜‰

 photo lamppp_zpsb01c2249.jpg

Onze oude lamp was gesneuveld. Het onderstuk was kapot dus konden we hem weggooien. Nu kwamen we een nieuwe, zelfs nog mooiere lamp tegen met 3 bollen. Past mooi naast onze stoel in de woonkamer. Ook zit er een dimmer op.

 photo IMG_20140810_151500_zps5769e568.jpg

En dan last but not least mijn nieuwe aanwinst: mijn mokkenkastje! Ik had (zoals jullie weten) bijna geen plek meer in mijn kast. Dus hadden we het idee een extra soort kastje op te hangen in de keuken waarbij al mijn mooie mokken zichtbaar zijn. I love itttttt

 photo aankoopjesssss_zps6aa95595.jpg

Al met al een erg geslaagde dag met allerlei leuke spullen die we hebben gekocht. Over een maandje gaan we er waarschijnlijk weer heen aangezien we een nieuw badkamermeubel moeten hebben voor onze nieuwe badkamer.

En komen jullie wel eens bij de IKEA?

About the Author

52 Comments

Wendy

Het nieuwe boek van IKEA viel gisteren op de mat en ik heb zo’n zin om er nu weer een keer heen te gaan. Zoveel leuke spulletjes! We moeten sowieso nog een keer om spullen te kopen voor onze werkkamer.

Reply
Priscilla

Dat mokken kastje is leuk zeg! Ik ben gek op Ikea, het meeste wat bij ons thuis staat komt er ook vandaan. Je kunt mij echt blij maken met een tripje!

Reply
Zwartraafje

Wat een leuke aanwinsten. Ik vind die borden erg mooi, maar ik denk dat ik er niet aan kan wennen om uit een bord te eten met print. Leuke bekers heb ik hier dan weer net als jij met hopen staan. Vooral die van mijn favoriete Forever Friends beertjes. Die met Mr.Right en Mrs. Always Right heb ik een keertje willen kopen voor mijn broer en schoonzus, maar dat is er toen jammer genoeg niet van gekomen. En mijn echtgenoot, (ook een M.trouwens πŸ˜‰ ) heeft exact dezelfde kast op zolder staan met miniatures figuren. Hij speelt immers graag Bloodbowl, Malifaux, Star Wars, … en in die kast komen die figuurtjes natuurlijk mooi tot hun recht

Reply
SAS

Och Star Wars zal hier ook wel in komen te staan! Echter is de kast al zo goed als vol πŸ˜‰ Ik hou er zelf totaal niet van maar ’tis z’n hobby he… Lijkt me ook leuk een beker met Forever Friends.

Reply
Nicky

Leuke dingen hebben jullie gekocht! Ik ga ook graag naar Ikea maar ik loop niet de hele zaak door. Ik kijk op internet wat ik wil hebben en ren dan meteen naar het zelfbedieningsmagazijn!

Reply
Wanda

Eh, wij komen er 1 keer in de 2 jaar en dan verbaas ik me er iedere keer weer over dat er zoveel wordt gekocht terwijl wij amper 1 ding hebben. Meestal iets voor de keuken want verder hebben we er allebei niet zoveel mee…

Reply
Birte

Hahahaha, Robby is ook een figurine-verzamelaar… Ons huis staat echt vol met verschillende figuren uit films, sommige al wat mooier dan andere!

Reply
Lief meisje

Leuke spulletjes heb je gekocht bij ikea. Ik ben van de week ook even heen geweest. En heb voor de spaghetti ook een glazen pot meegenomen. Jammer dat de oude serie ikea 365 niet meer is. Want die was wel handig geweest hier in huis.

Reply
Tamarah

Wat een ontzettend leuke spulletjes heb je gekocht bij de IKEA. Ik moest me ook echt even inhouden bij het servies. Ik heb onlangs ook een shoplog van de IKEA geplaatst. Ik vind het zo’n handige winkel met leuke en betaalbare spulletjes! Gelukkig spaart mijn man niets! Ik vind het ook niet zo mooi! Maar grappig dat je zegt dat je het vanaf de bank in elk geval niet ziet! Wel leuk voor hem dat alles nu bij elkaar staat!

Reply
Billy

ik vind het een hele mooie lamp, die stond er niet toen wij er heen gingen om een nieuwe te zoeken!
Je hoeft niet de hele winkel te doorlopen hoor (toch niet diegene waar wij altijd gaan), er zijn altijd tussenwegjes als je ergens snel moet zijn.

Reply
SAS

Ja dat wel maar wij moesten toevallig voor onze dingen wel alles doorlopen, anders sla je juist weer dat gangpad over

Reply
Linda

Aaaah! Ik kon ook graag bij de Ikea, laatst een blogje over geschreven πŸ˜‰ leuk hoor die mokkenkast, vooral de inhoud!

Reply
Saskia

Oe! Ikea is altijd zo gevaarlijk πŸ™‚ Daar blijft altijd meer aan mijn handen plakken dan de bedoeling is.

Reply
appelig

Ik heb natuurlijk allang een servies, maar ik vond de groene schaaltjes en bordjes met blaadjes zo leuk dat ik er ook een paar gekocht heb een paar maanden geleden.

Reply
annouska

Op de borden na (Sorry ik vind dat soort borden verschrikkelijk :$) leuk items, vooral dat kastje met al je bekers staat super leuk.

Reply
Simone

Ik ben dit weekend bij de Ikea geweest voor een compleet nieuwe inrichting van de kleine slaapkamer. Ik kwam alleen ook nog met een lampenkap en kastdeurtjes voor de Expedit kast thuis, haha!

Reply
SAS

Thanks voor je lieve reactie en dat je het de moeite vind mijn blog te volgen. πŸ™‚ Ikea is en blijft erg leuk.

Reply
Elize

Oh ik hou zo veel van de ikea! Het servies dat jullie hebben gekocht is echt super leuk!
Ik heb echt een nieuwe bureaustoel nodig dus wil snel ook weer eens gaan.

Reply
Madeleine

Ahhhhh wat een leuke aankopen! Ik vind t mokken kastje geweldig πŸ™‚ ziet er echt heel leuk uit!

Reply
Petra

Goed geslaagd! En leuk dat je mokken nu zichtbaar zijn. Wij zijn vorige week ook bij Ikea geweest. Hebben het speelgoedkeukentje voor dochterlief haar verjaardag gekocht.

Reply
Noelle

Ik hou erg van IKEA. Vroeger gingen we wel vaker dan nu, omdat we nu minimalistisch leven. We kochten vroeger bv ook extra opberg meubels omdat we teveel spullen hadden haha. Nu hebben we we meer meubels dan spullen. Maar ik vind IKEA altijd nog wel leuk, vooral voor het eten en kleine frutsels πŸ™‚

Reply
Marion

Ja, dat mokkenkastje is echt helemaal het einde!!! Ik kom zelf nooit (meer) in de Ikea. De laatste keer ben ik via de nooduitgang naar buiten gegaan. Don’t ask!

Reply
Linda

Zo’n fijne winkel altijd, Ikea! Ik vind je nieuwe bordjes echt tof!
Ook gaaf zo’n mokken-kastje, hihi. Ik was zaterdag nog bij Ikea – eigenlijk om te lunchen, maar ik kwam dus ook met pannenlappen (nodig!) en een beker (ehm… nodig?) thuis.

Reply
Amy

Leuke aankopen! En wat een mooie plant trouwens, naast het vitrine kastje! Ik houd enorm van Ikea, ze hebben er zoveel leuke dingen. En soms shop ik er Zweeds eten, omdat ze tijdens feestdagen originele producten hebben..

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *