photo 2014-08-091151052_zpsafdbdb46.jpg

Ikea. Een winkel waar 90% van ons huis uit bestaat. Hoewel ik het altijd een erg lange dag vind, aangezien je echt langs ALLES moet lopen is het wel altijd een bezoekje waard. En dit keer gingen we met een doel. Een doel wat we zeker hebben gehaald. Wat we hebben aangeschaft?

 photo bodjesss_zps96e9fee3.jpg

We zagen ontzettend veel leuk bestek & borden. Aangezien we alles wat we nu hadden al echt jΓ‘ren hebben besloten we wat nieuwe te kopen. Heel wat grote eetborden, wat kleine bordjes waaronder deze die je hierboven ziet (vond ze zo cute) en wat nieuwe messen/kommen en nog 2 potten waar spaghetti in kan.

 photo kastM_zpsce72212a.jpg

M. verzameld figurines. Een hele verzameling heeft hij al. Deze stonden boven op een kast omdat we eigenlijk geen plek hadden voor een vitrinekast. Nu wel de huiskamer hebben verbouwd is er ruimte gekomen en heeft hij eindelijk al zijn poppetjes bij elkaar staan. Hoewel ik er zeker niet van hou vind ik wel dat het nu wat meer tot zijn recht komt. En, pluspuntje vanaf de bank is het niet te zien πŸ˜‰

 photo lamppp_zpsb01c2249.jpg

Onze oude lamp was gesneuveld. Het onderstuk was kapot dus konden we hem weggooien. Nu kwamen we een nieuwe, zelfs nog mooiere lamp tegen met 3 bollen. Past mooi naast onze stoel in de woonkamer. Ook zit er een dimmer op.

 photo IMG_20140810_151500_zps5769e568.jpg

En dan last but not least mijn nieuwe aanwinst: mijn mokkenkastje! Ik had (zoals jullie weten) bijna geen plek meer in mijn kast. Dus hadden we het idee een extra soort kastje op te hangen in de keuken waarbij al mijn mooie mokken zichtbaar zijn. I love itttttt

 photo aankoopjesssss_zps6aa95595.jpg

Al met al een erg geslaagde dag met allerlei leuke spullen die we hebben gekocht. Over een maandje gaan we er waarschijnlijk weer heen aangezien we een nieuw badkamermeubel moeten hebben voor onze nieuwe badkamer.

En komen jullie wel eens bij de IKEA?

0
52 reacties

52 thoughts on “New in: Onze nieuwe aankoopjes van de Ikea

 1. Ines schreef:

  Die bordjes zijn geweldig mooi!

 2. iiiThinkPink schreef:

  Leuke aankoopjes!

 3. Teddy schreef:

  Ikea is echt een geweldige winkel. Leuke spulletjes!

 4. Annelies schreef:

  Leuke aankopen! Ik ben ook fan van IKEA!

 5. Wendy schreef:

  Het nieuwe boek van IKEA viel gisteren op de mat en ik heb zo’n zin om er nu weer een keer heen te gaan. Zoveel leuke spulletjes! We moeten sowieso nog een keer om spullen te kopen voor onze werkkamer.

 6. merle schreef:

  Leuke aankopen.
  Leuke bordjes!
  De Ikea is echt geweldig om dingen voor in huis te halen.

 7. Bouchra schreef:

  Die mokkenkast is echt leuk zeg!

 8. Shanti schreef:

  Wat gaaf dar mokkenkastje, echt heel leuk! En leuke borden ook πŸ˜€

 9. Sanne schreef:

  Leuke spulletjes geshopt!
  Dat mokkenkastje is erg leuk πŸ™‚

 10. Yudeska schreef:

  Leuke nieuwe aanwinsten heb je! Vooral je mokkenkast is gaaf! Leuk zeg

 11. Priscilla schreef:

  Dat mokken kastje is leuk zeg! Ik ben gek op Ikea, het meeste wat bij ons thuis staat komt er ook vandaan. Je kunt mij echt blij maken met een tripje!

 12. Isabel Cristina schreef:

  Wat een leuk mokkenkastje! ziet er erg leuk uit zo!

 13. Zwartraafje schreef:

  Wat een leuke aanwinsten. Ik vind die borden erg mooi, maar ik denk dat ik er niet aan kan wennen om uit een bord te eten met print. Leuke bekers heb ik hier dan weer net als jij met hopen staan. Vooral die van mijn favoriete Forever Friends beertjes. Die met Mr.Right en Mrs. Always Right heb ik een keertje willen kopen voor mijn broer en schoonzus, maar dat is er toen jammer genoeg niet van gekomen. En mijn echtgenoot, (ook een M.trouwens πŸ˜‰ ) heeft exact dezelfde kast op zolder staan met miniatures figuren. Hij speelt immers graag Bloodbowl, Malifaux, Star Wars, … en in die kast komen die figuurtjes natuurlijk mooi tot hun recht

  1. SAS schreef:

   Och Star Wars zal hier ook wel in komen te staan! Echter is de kast al zo goed als vol πŸ˜‰ Ik hou er zelf totaal niet van maar ’tis z’n hobby he… Lijkt me ook leuk een beker met Forever Friends.

 14. Nicky schreef:

  Leuke dingen hebben jullie gekocht! Ik ga ook graag naar Ikea maar ik loop niet de hele zaak door. Ik kijk op internet wat ik wil hebben en ren dan meteen naar het zelfbedieningsmagazijn!

 15. Wanda schreef:

  Eh, wij komen er 1 keer in de 2 jaar en dan verbaas ik me er iedere keer weer over dat er zoveel wordt gekocht terwijl wij amper 1 ding hebben. Meestal iets voor de keuken want verder hebben we er allebei niet zoveel mee…

 16. Nicole schreef:

  Leuk mokken kastje!!

 17. Birte schreef:

  Hahahaha, Robby is ook een figurine-verzamelaar… Ons huis staat echt vol met verschillende figuren uit films, sommige al wat mooier dan andere!

 18. Lief meisje schreef:

  Leuke spulletjes heb je gekocht bij ikea. Ik ben van de week ook even heen geweest. En heb voor de spaghetti ook een glazen pot meegenomen. Jammer dat de oude serie ikea 365 niet meer is. Want die was wel handig geweest hier in huis.

 19. Evelien schreef:

  Leuke spulletjes hebben jullie gekocht! Ik is een fijne winkel. Ben er alleen iets te vaak geweest de laatste tijd, haha.

 20. Tamarah schreef:

  Wat een ontzettend leuke spulletjes heb je gekocht bij de IKEA. Ik moest me ook echt even inhouden bij het servies. Ik heb onlangs ook een shoplog van de IKEA geplaatst. Ik vind het zo’n handige winkel met leuke en betaalbare spulletjes! Gelukkig spaart mijn man niets! Ik vind het ook niet zo mooi! Maar grappig dat je zegt dat je het vanaf de bank in elk geval niet ziet! Wel leuk voor hem dat alles nu bij elkaar staat!

 21. irene schreef:

  De ikea is leuk he hihi liefs irene

  Link verwijderd

 22. Billy schreef:

  ik vind het een hele mooie lamp, die stond er niet toen wij er heen gingen om een nieuwe te zoeken!
  Je hoeft niet de hele winkel te doorlopen hoor (toch niet diegene waar wij altijd gaan), er zijn altijd tussenwegjes als je ergens snel moet zijn.

  1. SAS schreef:

   Ja dat wel maar wij moesten toevallig voor onze dingen wel alles doorlopen, anders sla je juist weer dat gangpad over

 23. Linda schreef:

  Aaaah! Ik kon ook graag bij de Ikea, laatst een blogje over geschreven πŸ˜‰ leuk hoor die mokkenkast, vooral de inhoud!

 24. Laura schreef:

  Dat mokken kastje is echt leuk! En die vrintriekast zou ook wel wat voor ons zijn xD

 25. Saskia schreef:

  Oe! Ikea is altijd zo gevaarlijk πŸ™‚ Daar blijft altijd meer aan mijn handen plakken dan de bedoeling is.

 26. appelig schreef:

  Ik heb natuurlijk allang een servies, maar ik vond de groene schaaltjes en bordjes met blaadjes zo leuk dat ik er ook een paar gekocht heb een paar maanden geleden.

  1. SAS schreef:

   Haha wij dus ook πŸ˜‰

 27. Miss Sentinelli schreef:

  Die borden en lamp vind ik erg mooi! Ik kom ook wel eens bij de Ikea :), maar meestal voor kasten etc. πŸ™‚ .

 28. Jenny schreef:

  Leuk allemaal! Ik heb ook veel Ikea in huis en wat maakt het uit. Altijd leuk πŸ™‚

 29. Inge schreef:

  Hahaha, pluspuntje: van de bank is het niet meer te zien, echt hilarisch πŸ™‚

 30. annouska schreef:

  Op de borden na (Sorry ik vind dat soort borden verschrikkelijk :$) leuk items, vooral dat kastje met al je bekers staat super leuk.

 31. Nicky schreef:

  Leuke aankoopjes, de mokkenkastje en lamp vind ik er leuk uitzien.

 32. DQ schreef:

  Aah die kast voor je mokken is echt super leuk! Xx

 33. Zo’n mokkenkastje oogt heel anders en toch nog proper en clean!

 34. Simone schreef:

  Ik ben dit weekend bij de Ikea geweest voor een compleet nieuwe inrichting van de kleine slaapkamer. Ik kwam alleen ook nog met een lampenkap en kastdeurtjes voor de Expedit kast thuis, haha!

 35. Rianne schreef:

  Dat mokkenkastje is liehief….

 36. Eline Blaise schreef:

  Die borden zijn echt leuk! Ik heb ook enorm veel van Ikea, het is zo’n leuke winkel! En leuke blog heb je, ik ga je volgen!

  1. SAS schreef:

   Thanks voor je lieve reactie en dat je het de moeite vind mijn blog te volgen. πŸ™‚ Ikea is en blijft erg leuk.

 37. Elize schreef:

  Oh ik hou zo veel van de ikea! Het servies dat jullie hebben gekocht is echt super leuk!
  Ik heb echt een nieuwe bureaustoel nodig dus wil snel ook weer eens gaan.

 38. Madeleine schreef:

  Ahhhhh wat een leuke aankopen! Ik vind t mokken kastje geweldig πŸ™‚ ziet er echt heel leuk uit!

 39. Nienke schreef:

  Leuke aankoopjes! Vooral het mokkenrek is erg tof, origineel!! πŸ˜€

 40. Petra schreef:

  Goed geslaagd! En leuk dat je mokken nu zichtbaar zijn. Wij zijn vorige week ook bij Ikea geweest. Hebben het speelgoedkeukentje voor dochterlief haar verjaardag gekocht.

  1. SAS schreef:

   Wat super leuk, zal ze vast veel plezier van hebben!

 41. Bente schreef:

  Wat een super schattige bordjes! En de kastjes staan mooi πŸ™‚ I <3 Ikea!

 42. Noelle schreef:

  Ik hou erg van IKEA. Vroeger gingen we wel vaker dan nu, omdat we nu minimalistisch leven. We kochten vroeger bv ook extra opberg meubels omdat we teveel spullen hadden haha. Nu hebben we we meer meubels dan spullen. Maar ik vind IKEA altijd nog wel leuk, vooral voor het eten en kleine frutsels πŸ™‚

 43. Marion schreef:

  Ja, dat mokkenkastje is echt helemaal het einde!!! Ik kom zelf nooit (meer) in de Ikea. De laatste keer ben ik via de nooduitgang naar buiten gegaan. Don’t ask!

 44. Linda schreef:

  Zo’n fijne winkel altijd, Ikea! Ik vind je nieuwe bordjes echt tof!
  Ook gaaf zo’n mokken-kastje, hihi. Ik was zaterdag nog bij Ikea – eigenlijk om te lunchen, maar ik kwam dus ook met pannenlappen (nodig!) en een beker (ehm… nodig?) thuis.

  1. SAS schreef:

   Haha heel herkenbaar πŸ˜‰ Hoewel dit mokkenkastje ECHT nodig was πŸ˜›

 45. Amy schreef:

  Leuke aankopen! En wat een mooie plant trouwens, naast het vitrine kastje! Ik houd enorm van Ikea, ze hebben er zoveel leuke dingen. En soms shop ik er Zweeds eten, omdat ze tijdens feestdagen originele producten hebben..

 46. Bianca schreef:

  Je mokkenkastje wat leuk!! Ons huis bestaat ook bijna alleen maar uit Ikea producten, heerlijk πŸ˜€ x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *