The Awesome List: What’s on my happylist

   Bijna 2 jaar jaar getrouwd
Over 13 dagen zijn we alweer 2 jaar getrouwd! Wat vliegt de tijd. Wat we die dag gaan doen? Eigenlijk moest ik werken maar heb toch onverwachts een dagje vrij. Het ligt er een beetje aan of de badkamer-verbouwing opschiet anders gaan we overdag ook nog even wat leuks doen. ‘S avonds gaan we iniedergeval elk jaar uit eten waar we ons ontbijt hebben gehouden met onze bruiloftgasten.

   366 volgers op Bloglovin’
Jeuj. Alweer 366 volgers op BL. Super tof dat blijkbaar mijn blog de moeite waard is om te lezen. Op naar de 400 volgers.. Misschien een leuke win actie houden voor mijn 400ste volger?!

  De leuke meetingen die ik heb gepland met vriendinnen
Naast de leuke Hig tea die ik een tijdje terug had met al mijn vriendinnen heb ik, doordat ik meer vrij heb doordeweeks heel wat afgesproken. Dit weekend komt mijn nicht Paula langs, volgende week een afspraak staan met Sabine en een uitje naar de Primark met Wendy. Ook nog een meeting met Leona (nog niet bekend wat we gaan doen) en met mijn schoonmoeder gezellig wat drinken. In het begin van mijn vakantie ook nog een datum geprikt met Julie. Lekker druk maar zo fijn om iedereen weer te zien!

  Lezen
Ik ben druk bezig om te relaxen met een boek in mijn vrije uurtjes. Ik ben nog steeds bezig in het boek van Karin Slaughter, en ben benieuwd of ik de nog 4(!) boeken van de reesk nog ga aflezen voordat ik aan de andere 2 gruwelijke boeken (die ik super graag wil lezen) ga beginnen.

  Al m’n favo series opnemen en deze op Zondag achter elkaar kijken
Er komen weer heel wat afleveringen van mijn favo series. van Criminal Minds & Rizzoli & Ilses heb ik alles (tot nu toe) gezien. Op een enkele aflevering van Criminal Minds na, whoepwhoep. Altijd leuk om nieuwe te zien. Ook neem ik Maandag de nieuwe afleveringen van CSI op. En dan lekker op Zondag, met een theetje op bed achter elkaar genieten.

  Dat jullie de moeite namen voor mijn enquΓͺte
Het was alweer een tijdje geleden dat er een enquΓͺte online was gekomen en met alle nieuwe volgers besloot ik opnieuw er eentje te maken. Ik ben super benieuwd. Mocht je hem nog niet hebben ingevuld:
Klik hier om naar de blogpost over mijn enquΓͺte te gaan. Dit weekend ga ik een blogje maken van de resultaten.

  De VΓ­vofit
Wat een super fijn ding is dit! Alles bijhouden wat je doet. Zowel je kmers per dag als je slaapritme. Over een aantal maanden zal ik een blog plaatsen over mijn bevindingen, maar ik ben er nu al super enthousiast over.

En wat staat bij jullie op je happylist?

37 reacties op “The Awesome List: What’s on my happylist

 1. Wat een hoop volgers joh! Super hoor! Op mijn happy list… tja, ik denk het feit dat het eindelijk ietsjes is afgekoeld, hoewel… die regen hoeft voor dan ook weer niet…

 2. Proficiat met jullie huwelijksverjaardag. En met al die leuke Bloglovin-volgers. Leuk dat je merkt dat zoveel mensen je schrijfsels willen volgen. Deze week was het hier erg rustig, maar ik kijk nu wel volop uit naar een afspraakje met mijn schoonzusjes en iets later een middag samen met mijn tante.

 3. Leuk lijstje, bijna 2 jaar alweer getrouwd?! Wat gaat dat snel joh!
  Achja nog maar 9 maanden en dan trouw ik zelf, dus van mij mag het nog wel iets sneller gaan hihi

 4. Ik vind de awesome list echt een leuke rubriek! Op mijn happy list staat; dat we eindelijk binnen kunnen gaan beginnen in onze nieuwe opbouw die we op de woonboot hebben gebouwd πŸ™‚

 5. Wat lekker om al die series op te nemen en dan heerlijk kijken kijken kijken! Helemaal als het herfst blijft!

 6. Zo belangrijk om hier af en toe over na te denken! Alweer bijna 2 jaar getrouwd? Wowie! Dat kan ik me nog herinneren πŸ™‚ Op mijn happy list staat een hoop… Mijn nieuwe baan bevalt enorm goed, over 3 maanden vliegen we weer naar LA, de zon schijnt, ik hoef vandaag lekker niks πŸ™‚

 7. Alvast gefeliciteerd met het 2 jaar getrouwd zijn πŸ™‚ Op zondag kijk ik meestal ook lekker “lui” allemaal serie’s achter elkaar…echt heerlijk om zo de dag door te komen x

 8. Mooie lijst πŸ™‚ vast gefeliciteerd met julie 2jarig huwelijk! πŸ™‚ en wat gaat het hard met je bloglovin volgers πŸ˜‰ ‘heerlijk!

 9. Wat leuk dat je blog opeens zo groeit! πŸ™‚ Ik ga komende week met mijn werk een paar dagen naar Keulen, daar heb ik echt heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *