Geluksmomentjes

The Awesome List: What’s on my happylist

 photo music_zpsc5a29735.jpg

   Bijna 2 jaar jaar getrouwd
Over 13 dagen zijn we alweer 2 jaar getrouwd! Wat vliegt de tijd. Wat we die dag gaan doen? Eigenlijk moest ik werken maar heb toch onverwachts een dagje vrij. Het ligt er een beetje aan of de badkamer-verbouwing opschiet anders gaan we overdag ook nog even wat leuks doen. ‘S avonds gaan we iniedergeval elk jaar uit eten waar we ons ontbijt hebben gehouden met onze bruiloftgasten.

   366 volgers op Bloglovin’
Jeuj. Alweer 366 volgers op BL. Super tof dat blijkbaar mijn blog de moeite waard is om te lezen. Op naar de 400 volgers.. Misschien een leuke win actie houden voor mijn 400ste volger?!

  De leuke meetingen die ik heb gepland met vriendinnen
Naast de leuke Hig tea die ik een tijdje terug had met al mijn vriendinnen heb ik, doordat ik meer vrij heb doordeweeks heel wat afgesproken. Dit weekend komt mijn nicht Paula langs, volgende week een afspraak staan met Sabine en een uitje naar de Primark met Wendy. Ook nog een meeting met Leona (nog niet bekend wat we gaan doen) en met mijn schoonmoeder gezellig wat drinken. In het begin van mijn vakantie ook nog een datum geprikt met Julie. Lekker druk maar zo fijn om iedereen weer te zien!

  Lezen
Ik ben druk bezig om te relaxen met een boek in mijn vrije uurtjes. Ik ben nog steeds bezig in het boek van Karin Slaughter, en ben benieuwd of ik de nog 4(!) boeken van de reesk nog ga aflezen voordat ik aan de andere 2 gruwelijke boeken (die ik super graag wil lezen) ga beginnen.

  Al m’n favo series opnemen en deze op Zondag achter elkaar kijken
Er komen weer heel wat afleveringen van mijn favo series. van Criminal Minds & Rizzoli & Ilses heb ik alles (tot nu toe) gezien. Op een enkele aflevering van Criminal Minds na, whoepwhoep. Altijd leuk om nieuwe te zien. Ook neem ik Maandag de nieuwe afleveringen van CSI op. En dan lekker op Zondag, met een theetje op bed achter elkaar genieten.

  Dat jullie de moeite namen voor mijn enquΓͺte
Het was alweer een tijdje geleden dat er een enquΓͺte online was gekomen en met alle nieuwe volgers besloot ik opnieuw er eentje te maken. Ik ben super benieuwd. Mocht je hem nog niet hebben ingevuld:
Klik hier om naar de blogpost over mijn enquΓͺte te gaan. Dit weekend ga ik een blogje maken van de resultaten.

  De VΓ­vofit
Wat een super fijn ding is dit! Alles bijhouden wat je doet. Zowel je kmers per dag als je slaapritme. Over een aantal maanden zal ik een blog plaatsen over mijn bevindingen, maar ik ben er nu al super enthousiast over.

En wat staat bij jullie op je happylist?

0

37 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *